2022-06-27 68 浏览
荃新天地的人氣名古屋班戟店已經想試好耐,今日唔使排隊去食過早午餐。門外的兩塊滑浪版使人感覺至身海灘中,是否太想去旅行的緣故呢!「夏威夷班戟漢堡配芝士」以夏威夷班戟代替麵包,用牛肩肉以人手打造成漢堡扒,還有生菜蕃茄片等,頂層的半溶芝士,賣相已相當吸引,漢堡扒鮮味、好香的肉味,班戟鬆軟有蛋香、牛油香,整體非常夾。「夏威夷果仁忌廉梳乎釐班戟」質感鬆軟幼滑,厚厚的忌廉加上夏威夷果仁,有入口溶化的感覺,但細嚐又可食到梳乎厘的麥香蛋香很不錯。凍牛奶咖啡和石榴汁作飲料,吃了一份相當滿意的餐。

「夏威夷班戟漢堡配芝士」

凍牛奶咖啡和石榴汁作飲料,吃了一份相當滿意的餐。
2022-06-27 40 浏览
最近收到風有一間店玩放火系列既料理,今日一於衝入荃灣一食究竟-鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉 $98今次呢間店既意粉應該係最滿意既一間,店舖煮既意粉質地十分好,好準確既時間完全吾會一patpat,之後用蕃茄同大蝦炒起上有蛋既鐵板,ナポリタンが大好きだよ-三重蜜瓜梳乎厘班戟 $128相信呢個三重密瓜梳乎厘班戟會係呢個店舖既招牌甜品之一,外表睇落就真係一個蜜瓜既設計,當食左落口梳乎厘既位置好軟好冧,一個梳乎厘切開1/4之後塞入口真係超級正-手沖浸泡式精品咖啡 $68呢一隻手沖咖啡真係自己落手沖嫁,仲有個砂漏比各位美食家計時,正啊!咖啡既味道入口先苦後帶微果酸,如果喜歡Fruity 既美食家就可以試下喔-曲奇沙冰 $52叫左款曲奇沙冰,呢一款好岩螞蟻人既美食家,因為沙冰都偏甜小小,杯頂有大大舊忌廉,打卡一流喔-火焰牛油草莓刨冰 $68重頭戲之一,原因請將冰山劈開,Okok🤣原因係要點火嫁,女孩子們打卡啦喂,等牛油溶左就食得了喔,糖汁部分係用左日本產士多啤梨糖汁,真係好正喔

鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉 $98

• 三重蜜瓜梳乎厘班戟
  • 鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉
  • 草莓沙冰
2022-06-26 40 浏览
今次朋友點名想食Soufflé Pancake,記得之前食過Hoi Hoi Pancake 水準不錯,餐廳裝修又可以打下卡,坐得又舒服😌,今次決定Encore!🌟鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉首先要讚下意粉係用鐵板上,保溫一流!天使麵有咬口,番茄汁就絕對係呢碟意粉嘅靈魂🍅,酸甜夾雜(甜味明顯啲😝),非常開胃。至於蝦仁就有4隻🍤,全部都非常新鮮彈牙爽甜。而最底層就有炒蛋,配埋意粉🍝呢個組合真係好得意😎,好有日式嘅感覺!🌟三重蜜瓜疏乎厘Pancake夏天就緊係要試下當造嘅食物🍉!今次就揀咗蜜瓜疏乎厘Pancake😍(超打卡able!)。面層鋪上蜜瓜Cream,中間就有兩塊Soufflé Pancake同士多啤梨片🍓。蜜瓜Cream味道清新又重蜜瓜味。至於Soufflé Pancake就充滿空氣感又Fluffy。呢個甜品兩個人Share就岩曬!🌟抹茶沙冰//黑芝麻花生沙冰雖然話就話係沙冰,實際感覺係十分綿密,唔重冰感,岩曬唔太鐘意食冰嘅👧🏻!抹茶茶味夠濃🍵而冇咩茶澀味。至於黑芝麻花生沙冰呢個組合平時食中式糖水先見到,沙冰就真係第一次!黑芝麻層都幾濃郁,花生層仲要有粒粒花生🥜!整體上都唔算甜,份量

🌟鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉

🌟三重蜜瓜疏乎厘Pancake

🌟抹茶沙冰//黑芝麻花生沙冰
至於黑芝麻花生沙冰呢個組合平時食中式糖水先見到,沙冰就真係第一次!黑芝麻層都幾濃郁,花生層仲要有粒粒花生🥜!整體上都唔算甜,份量大杯但係一個人飲都唔會覺得Heavy!
2022-06-25 85 浏览
HoiHoi最近新出左日本蜜瓜pancake,聽落就怪怪地😂但我好奇心強,想知食落如何,所以就同朋友一齊黎試下佢😝三 重 蜜 瓜 梳 乎 厘 班 戟 ($128)想像就伏伏地,但估唔到好驚喜!原味梳乎厘pancake 以蜜瓜味輕忌廉包住,表面仲用軟心雲呢拿籽吉士醬畫上花紋扮成蜜瓜,外表相當可愛😍味道方面,輕忌廉食落輕盈蜜瓜味濃,令人忍唔住一口接一口咁食🤤而pancake 中間仲夾住士多啤梨果肉,以微微嘅酸味中和翻甜味,增加左整體嘅口感同層次😌鐵 板 名 古 屋 茄 汁 海 蝦 腸 片 意 粉($98)茄汁意粉食落Al dente,鐵板上枱仲好有鑊氣,配上脆口嘅蝦同腸,童年回憶立即番番黎🤭芒 果 沙 冰 ($52)黑 芝 麻 花 生 沙 冰 ($52)天氣咁熱所以就配2杯沙冰,估唔到都幾有驚喜!黑芝麻花生味濃郁又順口,感覺就好似食緊花生芝麻糊但唔涸喉,真係值得一試呀!而芒果沙冰亦有濃濃嘅芒果味,加上邪惡嘅cream,消暑一流呀😎
HoiHoi最近新出左日本蜜瓜pancake,
聽落就怪怪地😂
但我好奇心強,想知食落如何,
所以就同朋友一齊黎試下佢😝
三重蜜瓜梳乎厘班戟

三 重 蜜 瓜 梳 乎 厘 班 戟 ($128)
想像就伏伏地,但估唔到好驚喜!
原味梳乎厘pancake 以蜜瓜味輕忌廉包住,
表面仲用軟心雲呢拿籽吉士醬畫上花紋扮成蜜瓜,
外表相當可愛😍
味道方面,
輕忌廉食落輕盈蜜瓜味濃,
令人忍唔住一口接一口咁食🤤
而pancake 中間仲夾住士多啤梨果肉,
以微微嘅酸味中和翻甜味,
增加左整體嘅口感同層次😌
鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉

茄汁意粉食落Al dente,
鐵板上枱仲好有鑊氣,
配上脆口嘅蝦同腸,
童年回憶立即番番黎🤭

黑芝麻花生沙冰
芒 果 沙 冰 ($52)
黑 芝 麻 花 生 沙 冰 ($52)

天氣咁熱所以就配2杯沙冰,
估唔到都幾有驚喜!

黑芝麻花生味濃郁又順口,
感覺就好似食緊花生芝麻糊但唔涸喉,
真係值得一試呀!

而芒果沙冰亦有濃濃嘅芒果味,
加上邪惡嘅cream,
消暑一流呀😎
2022-06-23 71 浏览
之前一直好想食 ❥⧽𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐇𝐨𝐢𝐇𝐨𝐢 ❥⧽嘅梳乎厘班戟, 但係好多時都好多人, 今日特登喺non-peak hour 去, 終於食到喇。餐廳以淺木色系為主, 環境好舒適, 枱與枱之間嘅距離好足夠。𓊈三重蜜瓜梳乎厘班戟𓊉蜜瓜梳乎厘班戟個賣相好靚呀! 面層嘅忌廉充滿蜜瓜味, 好香, 食落一d 都唔甜, 班戟好鬆軟, 軟綿綿, 中間有士多啤梨果肉做夾心, 甜甜酸酸, 唔覺唔覺就食曬, 真係好好味!𓊈鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉𓊉用鐵板上嘅意粉熱辣辣, 有4隻大蝦喺4 邊角, 隻隻都好大隻又爽口, 意粉掛滿茄汁好開胃, 底層仲有蛋餅, 又靚又好食!𓊈曲奇沙冰𓊉喺熱辣辣嘅時候飲一杯沙冰真係涼浸浸, 雖然係Cookie & cream, 但係一d 都唔甜, 個質感仲有少少似雪糕咁。𓊈芒果沙冰𓊉杯沙冰好重芒果味呀, 飲落好smooth, 裡面仲有芒果肉, 正!✧✧ 整體食物飲品都好好, 店員好有禮貌, 環境又好舒服, 好值得再去。

𓊈三重蜜瓜梳乎厘班戟𓊉

𓊈鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉𓊉

𓊈曲奇沙冰𓊉

𓊈芒果沙冰𓊉

曲奇沙冰
芒果沙冰
曲奇沙冰
芒果沙冰
ℙ𝕒𝕟𝕔𝕒𝕜𝕖 ℍ𝕠𝕦𝕤𝕖 ℍ𝕠𝕚ℍ𝕠𝕚 🥞近排日本蜜瓜開始當造,適逢見倒Pancake House HoiHoi 用黎整pancake,個樣仲整到成個蜜瓜咁,梗係要去試下😆三重蜜瓜梳乎厘班戟 ($128)今次嘅蜜瓜梳乎厘pancake以蜜瓜味輕忌廉配上軟心雲呢拿籽吉士醬扮蜜瓜嘅外皮外表可愛吸引,食落亦有驚喜!🤩輕忌廉真係好fluffy,食落輕盈到唔似食緊cream,令人忍唔住一口接一口咁食🤤而蜜瓜忌廉嘅甜味亦無遮蓋pancake嘅蛋香入面兩塊pancake 夾住士多啤梨果肉,稍為以酸味中和翻甜味,令成件pancake 口感同味道都更有層次😌鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉🍝 ($98)意粉口感值得欣賞,唔會過熟,食落有咬口👍🏻茄汁甜甜地,加上脆口嘅蝦同腸,好容易就食哂成份黑芝麻花生沙冰 ($52)芒果沙冰 ($52)另一驚喜之作就係佢嘅沙冰🤩先係飲第一啖都唔會冰到飲唔出咩味,口感加上係面嘅忌廉亦算順滑黑芝麻花生味真係值得一試,味道濃郁又非常順口,就好似芝麻糊加上花生湯丸咁但又唔會太杰身😆芒果沙冰就正常發揮,係夏天消暑嘅好選擇呀😎店內裝修都好舒服,座位算闊落,比客人chill住食pancak
ℙ𝕒𝕟𝕔𝕒𝕜𝕖 ℍ𝕠𝕦𝕤𝕖 ℍ𝕠𝕚ℍ𝕠𝕚 🥞

三重蜜瓜梳乎厘班戟 ($128)
外表可愛吸引,食落亦有驚喜!🤩
三重蜜瓜梳乎厘班戟

鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉🍝 ($98)
意粉口感值得欣賞,唔會過熟,食落有咬口👍🏻
茄汁甜甜地,加上脆口嘅蝦同腸,好容易就食哂成份
鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉

黑芝麻花生沙冰 ($52)
芒果沙冰 ($52)
另一驚喜之作就係佢嘅沙冰🤩
芒果沙冰就正常發揮,係夏天消暑嘅好選擇呀😎
黑芝麻花生沙冰

店內裝修都好舒服,座位算闊落,比客人chill住食pancake 😌

黑芝麻花生沙冰
可能我唔識食,點左法式焦糖pancake,賣相係ok的,pancake個心係濕的,唔係moist係濕的,有d似食緊凝固緊嘅麵糊真係唔啱食,就算二十蚊都唔想食..
可能我唔識食,點左法式焦糖pancake

真係唔啱食,就算二十蚊都唔想食..

係city walk一入門口上電梯就見到呢間食pancake既原來仲有一啲輕量主食首先叫咗一下鐵板大蝦腸仔意粉份量細細地 好岩我地兩個唔太肚餓既女仔哈酸酸甜甜茄汁味好開胃 大蝦同腸仔都幾多大蝦好爽彈 個底仲有雞蛋係幾特別少有既菜式之後重點一定係呢個蜜瓜味三層pancake即叫即整 都需要等大概20分鐘首先外型已經好吸睛 打卡岩曬面頭淺綠色厚厚嘅忌廉有淡淡既密瓜味pancake好軟林林 好香濃蛋味仲有士多啤梨粒作點綴 酸甜不膩飲品叫咗水蜜桃果茶 同埋鮮奶抹茶甜度適中整體很不錯👍🏻
係city walk一入門口上電梯

pancake好軟林林 好香濃蛋味
仲有士多啤梨粒作點綴 酸甜不膩

飲品叫咗水蜜桃果茶 同埋鮮奶抹茶
甜度適中整體很不錯👍🏻
咁耐冇返鄉下, 有d掛住家鄉既味道🥺呢間被喻為”名古屋No.1 pancake店”嘅過江龍主打pancake, 同時亦都有供應熱食, 完全滿足到我🍝鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉呢個茄汁意粉擺盤幾特別, 以鐵板上碟, 個底係蛋皮, 四隻角有大蝦🦐味道甜甜地好開胃, 越食越想食😋🥞三重蜜瓜梳乎厘班戟呢度有好多pancake選擇, 而呢個期間限定既蜜瓜梳乎厘班最吸睛, 打卡一流📸 外層嘅cream好重蜜瓜味好smooth,甜度適中, 一啲都唔漏👍🏻 Pancake蛋味又香又濃好fluffy, 入面仲有士多啤梨果肉夾心🥰☕️培茶牛奶培茶味濃, 仲有四葉草係面, 拉花好靚😍🍨益力多沙冰益力多味嘅沙冰, 消暑一流❄️💛個人必食推介: 三重蜜瓜梳乎厘班戟返食指數: 🥑🥑🥑🥑 (5🥑滿分)#鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉 ($98)#三重蜜瓜梳乎厘班戟 ($128)#培茶牛奶 ($40)#益力多沙冰 ($52)

🍝鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉

🥞三重蜜瓜梳乎厘班戟

☕️培茶牛奶
培茶味濃, 仲有四葉草係面, 拉花好靚😍

🍨益力多沙冰
益力多味嘅沙冰, 消暑一流❄️

💛個人必食推介: 三重蜜瓜梳乎厘班戟

返食指數: 🥑🥑🥑🥑 (5🥑滿分)

#鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉 ($98)
#三重蜜瓜梳乎厘班戟 ($128)
#培茶牛奶 ($40)
#益力多沙冰 ($52)
  • 三重蜜瓜梳乎厘班戟
呢日喺荃灣收工🫣之前留意到佢個蜜瓜梳乎厘好想試‬ ܸ. ̫ .ܸ ‪二訪餐廳 一如既往印象服務超級好.ᐟ.ᐟ.ᐟ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𓋜三重蜜瓜梳乎厘班戟🍈 $128超級推介❤️本想說心中碎碎念:「會唔會得個樣架?」佢彈下➰彈下➰咁黎到造型黎講佢真係可愛度200分 一入口外層係香到爆既蜜瓜輕忌廉而裏面入面既係啖啖帶蛋香回香既味道 💯💯食完完全唔覺得膩而且覺得應該一人食一份😂𓋜鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉 $98鐵板熱上非常有誠意💓酸酸甜甜既茄汁 配上蛋皮、大蝦既意粉🍝而意粉仲非常之有咬口整道菜相當之開胃 𓋜班尼迪蛋配英式鬆餅 $108對上一次嚟已經係大半年前 當時食過佢地呢個蛋印象已經係超級流心 係有保證既今次都唔例外內裏既鬆餅非常鬆軟 配搭面頭既荷蘭醬相當之美味可口旁邊既薯條亦炸得相當香脆𓋜草莓沙冰 $52超級透心涼夏日必備沙冰 鑒於本人係粉紅控 所以都order左呢個黎打卡沙冰唔會太甜調味剛好加埋面頭微微帶酸既草莓完全係夏日推介🍹𓋜玫瑰牛奶咖啡 $47 (Oat milk加$5)玫瑰味遠遠已經傳來👃🏻牛奶咖啡飲落香滑拉花都相當girly🌹仲有幾塊玫瑰花瓣做裝飾
呢日喺荃灣收工🫣
之前留意到佢個蜜瓜梳乎厘好想試‬ ܸ. ̫ .ܸ ‪
二訪餐廳 一如既往印象
服務超級好.ᐟ.ᐟ.ᐟ

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𓋜三重蜜瓜梳乎厘班戟🍈 $128
超級推介❤️
本想說心中碎碎念:
「會唔會得個樣架?」
佢彈下➰彈下➰咁黎到
而且覺得應該一人食一份😂

𓋜鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉 $98
鐵板熱上非常有誠意💓
酸酸甜甜既茄汁
配上蛋皮、大蝦既意粉🍝
而意粉仲非常之有咬口

鑒於本人係粉紅控 所以都order左呢個黎打卡
沙冰唔會太甜調味剛好加埋面頭微微帶酸既草莓
完全係夏日推介🍹
草莓沙冰

𓋜玫瑰牛奶咖啡 $47 (Oat milk加$5)
玫瑰味遠遠已經傳來👃🏻
2022-06-14
草莓沙冰
玫瑰牛奶咖啡
2022-06-18 33 浏览
來自名古屋、採用日本🇯🇵原材料製作,最出名就一定係梳乎厘pancake拉!呢期新推出蜜瓜味🍈蜜瓜控一定唔可以錯過!😆☝️上次去我無食過梳乎厘,今次下午茶時段就試下先👇🍈三重蜜瓜梳乎厘班戟$128三重既意思就係外層係蜜瓜味輕忌廉、中間既夾心士多啤梨🍓、夾雜住吉士醬3種口感,班戟佢口感比較實在,唔係空氣感,味道清甜!鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉 $98鐵板上賣相好有睇頭,大量腸仔、海蝦都有4隻,都大隻,口感都彈牙!味道正常,唔算太大驚喜。焙茶牛奶 $45抹茶牛奶 $40最值得一讚就係服務員超有禮貌😍服務好好👍👍

🍈三重蜜瓜梳乎厘班戟$128

鐵板名古屋茄汁海蝦腸片意粉 $98

焙茶牛奶 $45
抹茶牛奶 $40

最值得一讚就係服務員超有禮貌😍服務好好👍👍
2022-06-12 68 浏览
今日同幾位朋友去,滿心期待想試下蜜瓜pancake,點知伴碟蜜瓜淡而無味,到食pancake時除左食到維他蜜瓜奶味同勁酸士多啤梨外,無咩特別吸引到要再黎。叫飲品時想嗌espresso tonic ,waitress 堅持話只有熱飲🤔🤔 如果熱飲係咪即係americano🤔最後唔再討論,我叫杯凍americano收場今
2022-06-11 70 浏览
我第一次黎呢間店,幾個人叫咗d野share 。首先,呢杯芒果冰茶,裏面冇冰嘅凍茶,味道ok ,正常嘅,但又未到驚喜。羊架好味,唔膻,嫩滑。下面d配菜,個薯仔皮脆脆地,幾香。海膽pizza 只是海膽醬pizza ,雖然知道唔會有真海膽,不過建議餐牌加返個醬字會好啲。我平時對pizza 有啲要求,呢個就及格但不算高分啦。皮算係脆嘅。個鐵板意粉夠熱嘅,意粉軟硬算係適中,正正常常咁啦。焦糖疏乎厘pancake,d 焦糖太少,因此令個pancake 變得普通。五人除開,一人160蚊。不過不失。
我第一次黎呢間店,幾個人叫咗d野share 。

羊架好味,唔膻,嫩滑。下面d配菜,個薯仔皮脆脆地,幾香。

個鐵板意粉夠熱嘅,意粉軟硬算係適中,正正常常咁啦。

五人除開,一人160蚊。不過不失。
2022-06-11
2022-06-04 98 浏览
◦•●◉✿✿◉●•◦ 以前去日本一定會成日食Pancake🥞原來2年幾無去啦🥲 真係好掛住🥰今次試呢間Pancake House HoiHoi成日都見到好多人排隊 👩🏻‍🤝‍👩🏼👩🏼‍🤝‍👨🏻👯‍♀️所以👵🏻就同朋友試一試佢啦😎✨夏威夷果仁忌廉梳乎厘班戟呢個Pancake真係好好味🥲Pancake好鬆軟~ 每啖都可以撈埋忌廉加果仁絕配😚同係日本食嘅味差唔多🥰 ✨原味梳乎厘班戟呢個原味同夏威夷個個pancake其實係一樣味😂不過上面就上咗舊好似吉士咁嘅醬 相對之下呢個比較乾身所以最後我哋都係撈返上面d忌廉一齊食🤣✨手沖浸泡式精品咖啡☕️呢個係滴漏式咖啡嚟咖啡味濃而不酸,還可以~不過👵🏻同朋友都唔係好識用舊野🤣 如果店員上咖啡嘅時候解釋下會清晰啲🙂 Overall覺得Pancake會令我哋想回頭再食😬因為同係日本食到嘅差唔多味🥰餐廳都坐得舒服😌而且星期六日都無限時~唯獨係排隊個時出現個小插曲🥲 👵🏻同朋友排咗20分鐘以上終於等到下張枱到我哋店員話下張枱係張四座位嘅枱佢哋係跟人數咁去分 所以下張枱唔比我哋入去🥺(當時我哋後面5-6張都係雙人枱) 最後店員比咗排係最後嘅3人(2大1小)入咗,個家人
◦•●◉✿✿◉●•◦

以前去日本一定會成日食Pancake🥞
原來2年幾無去啦🥲
真係好掛住🥰

所以👵🏻就同朋友試一試佢啦😎

✨夏威夷果仁忌廉梳乎厘班戟
呢個Pancake真係好好味🥲
Pancake好鬆軟~
每啖都可以撈埋忌廉加果仁

相對之下呢個比較乾身
所以最後我哋都係撈返上面d忌廉一齊食🤣

✨手沖浸泡式精品咖啡☕️
呢個係滴漏式咖啡嚟
咖啡味濃而不酸,還可以~
不過👵🏻同朋友都唔係好識用舊野🤣
如果店員上咖啡嘅時候解釋下會清晰啲🙂
手沖浸泡式精品咖啡

Overall覺得Pancake會令我哋想回頭再食😬
因為同係日本食到嘅差唔多味🥰
餐廳都坐得舒服😌
而且星期六日都無限時~

唯獨係排隊個時出現個小插曲🥲
👵🏻同朋友排咗20分鐘以上
終於等到下張枱到我哋
店員話下張枱係張四座位嘅枱
佢哋係跟人數咁去分
所以下張枱唔比我哋入去🥺
(當時我哋後面5-6張都係雙人枱)
最後店員比咗排係最後嘅3人(2大1小)入咗,個家人只係排左1分鐘…….
當下👵🏻真係好嬲🥸
餐廳係咪應該review下分開2條隊排呢🫠
所以如果下次再食
我哋會等無人排先去食了🥹

😋: 𝟟.𝟝/𝟙𝟘
2022-05-07
夏威夷果仁忌廉梳乎厘班戟
2022-05-29 59 浏览
荃新天地日本Pancake House Hoi Hoi, 帶夏威夷熱情裝潢, 沒有規限嘅格局, 感覺隨心.  人氣空氣感十足原味梳乎厘班戟, 落單起計20分鐘, 即時人手準備. 梳乎厘班戟軟綿厚身, 入口蛋味香濃, 富空氣感, 有嚼口, 接近入口即溶.  配上楓糖醬和糖粉, 簡單而好食. 另外, 午市套餐嘅和風醬漬西冷牛扒配薯菜,也一樣出色.  7成熟西冷牛扒切成片, 肉色帶粉嫩, 入口軟腍. 不過份量過少, 食唔飽.

和風醬漬西冷牛扒配薯菜
2022-05-15