2023-01-23 145 浏览
過年咁開心緊係要同寶貝仔去食下正野啦! 我地就選擇去Outdark 到食。🔯 烤牛肉飯捲 ~ 牛肉烤好了包在飯捲中間,旁邊有紅蘿蔔絲青瓜絲等等,一件一野入口超豐富。🔯 泡菜煎餅 ~ 泡菜份量幾多,餅底煎得夠脆,味道帶點微辣好開胃。🔯 香蒜蜜糖炸雞 ~ 呢到的炸雞即叫即雞的,沾滿蜜糖,入口甜絲絲外脆內軟又夠 juicy,仲要有薯條,薯圈等炸物。🔯 泡菜豬肉炒飯 ~ 好地道的一味炒飯,每粒飯都充滿泡菜味,豬肉份量亦多。🍹 Blueberry yogurt ~ 藍莓乳酪,甜中微酸可以中和泡菜的辣。🥤 zero coke ~ 食炸雞配汽水正常吧!

🥤 zero coke ~ 食炸雞配汽水正常吧!
2023-01-17 3010 浏览
✧*。 블루레몬 藍檸檬梳打 $34藍檸檬梳打賣相好啱打卡 完全吸引咗我眼球👀 呢杯飲落好重檸檬既清新香味🍋 藍檸檬梳打絕對同炸雞好夾🥰Blue Lemon with an ig-able presentation just caught my sight on it🤩 It had a fresh lemon scent with fizziness from the soda🥤 Such a nice drink to pair with the fried chicken😚評分: 9/10🌟✧*。 김치챠콜 볶음밥 泡菜豬肉 $88泡菜豬肉炒飯面頭有隻煎得岩岩好既太陽蛋真係好吸引🍳 炒飯夠乾身同埋有少少泡菜既辣味👍🏻 最正係太陽蛋汁可以提升整體既濃郁度 正呀😍Kimchi Pork Rice with a sunny-side up on top was literally perfect💯 Kimchi Pork Rice was cooked just right✨ It had a little spicy flavour came from kimchi🌶️ The cre
✧*。 블루레몬 藍檸檬梳打 $34
評分: 9/10🌟

✧*。 김치챠콜 볶음밥 泡菜豬肉 $88
Kimchi Pork Rice with a sunny-side up on top was literally perfect💯 Kimchi Pork Rice was cooked just right✨ It had a little spicy flavour came from kimchi🌶️ The creamy yolk added some richness to the whole flavour🤤
評分: 9/10🌟

✧*。 반반치킨 雙拼炸雞(全份) $192
雙拼炸雞揀咗原味同香蒜蜜糖🤣 韓國無骨炸雞外皮夠香脆而入面肉質軟滑多汁💦 仲要唔油膩💥 香蒜蜜糖夠香甜🍯 但原味炸雞實在太出色到搶咗香蒜蜜糖既風味😍 仲可以點四款醬汁同配埋爽口蘿蔔添💫 全份炸雞比想像中大份好多🔥 兩個人食完就飽到捧咗個肚走😂
Chose Fried and Honey Garlic flavours for the chicken🍗 Korean Boneless Chicken was crispy outside while the meat was still tender and juicy but not oily yet😋 Honey Garlic sauce was aromatic but I must said the original fried chicken was so phenomenal that it stole the spotlight from the honey garlic sauce!!🫢 You could dip the fries with four different sauces🥫 Loved the refreshing pickled radish too🤍 I must said the portion size was huge that we were super filling after having this🤰🏻
評分: 9.5/10🌟
————————————————————————————
Outdark (厚福街) (尖沙咀)

𓍼 #foodietiffhk
𓍼 #foodietiff推介
𓍼 #foodietiff尖沙咀
𓍼 #foodietiff黃店💛
𓍼 #foodietiff人氣之選🔥

#hongkong #hongkongtravel #hkcafe #hongkongcafe #hkfood #hongkongfood #hkfoodlover #foodaholichk #hkfoodie #cafehopping #outdark #香港美食 #美食推介 #美食攝影 #尖沙咀美食 #香港好去處 #韓國炸雞推介 #다방 #홍콩 #홍콩맛집 #홍콩일상생활
블루레몬 藍檸檬梳打
블루레몬 藍檸檬梳打
  • 雙拼炸雞
  • 藍檸檬梳打
2023-01-17 124 浏览
臨近年尾,開始冇之前chur到咁誇張,可以有返啲時間俾自己調整步伐~ 見下啲勁耐冇見嘅朋友🍶我勁鍾意飲呢間嘅韓國甜米酒🍯 蜜糖味唔會太甜,一人一大碗🤣 麻甩系飲法!DIY Rice Ball Ball 其實係簡單嘅紫菜味素飯,但係又次次都要嗌😆再叫盤蒜香🧄蜜糖炸雞🍗 同年糕湯,嚟到唔食炸雞唔安落,魚糕湯有驚喜,好多款魚糕串,個魚湯底好鮮甜,一邊食一邊懷念之前喪飛首爾嘅日子,好好笑🍯🍶#韓國美食#最愛呢間甜米酒#未搵到第二間係類似味道#outdark #outdarkhk #koreanfood #koreanstyle #korea #chicken #H8 #厚福街 #炸雞 #cheese #韓國 #韓國菜 #過江龍 #旺角美食 #尖沙咀美食

#韓國美食
  • DIY飯團
  • 原味炸雞
  • 蜂蜜米酒
2023-01-17 96 浏览
✿╮❤╭✿✿雜感女生   好味日記✿˚*•✰。Outdark.必推韓食店。✰•*˚✿✿小資女的Dolce Vita✿✿❤餓底飯聚.食勻全世界❤❤吾係POL - Peggy On Line.Proof Of Life❤  ❤朋友歐洲旅行回來送手信,點係呀!一於請她去食韓國菜餵她的韓胃  我好中意Outdark唔只有滿天星星浪漫之感更有大量青春少男少女拍拖食飯愛情鎖的特色牆好有韓國愛情FEEL的初戀感覺  我更喜歡這家店的韓國經理永遠親切友善,還會親力親為好有韓FEEL  我更喜歡這家店的韓國經理永遠親切友善,還會親力親為好有韓FEEL 來杯士多啤梨酸奶和熱紅棗茶冷熱都好飲果汁與水果好足料朋友中意熱紅棗茶同樣精心沖出極濃香的養生滋味 紫菜牛肉卷麻酒香氣爆燈牛肉滿滿的加入了新鮮青爽的蔬菜條香口又平衡口感真真好食  蒜香蜜糖炸雞香甜美味蒜粉芝士味香濃甜蜜蜜的口感令外脆內嫩的炸雞更具吸引力雞汁豐富肉質香滑極之好食! 海鮮煎餅非常惹味,夠晒香口多到爆炸的韭菜大愛大愛,更有鮮蝦、魚仔、彈牙又爽口唔辣的紅椒帶來豐富的香氣非常好食!  炸芝士條小食之中,最拉絲!1人1條,好好食配啤酒、汽水最爽! 朋友食

雜感女生   好味日記

˚*Outdark.必推韓食店*˚

✿✿小資女的Dolce Vita✿✿

餓底飯聚.食勻全世界

吾係POL - Peggy On LineProof Of Life

朋友歐洲旅行回來

送手信,點係呀!一於請她去食韓國菜

餵她的韓胃

海鮮煎餅

非常惹味,夠晒香口

多到爆炸的韭菜

大愛大愛,

更有鮮蝦、魚仔、彈牙又爽口

唔辣的紅椒帶來豐富的香氣

非常好食!

炸芝士條

小食之中,最拉絲!

1人1條,好好食

配啤酒、汽水最爽!

朋友食得開心,我都開心!

2023-01-13 117 浏览
今日突然好想食韓國菜😝,見openrice呢間餐廳人氣好高,即刻去試下啦🥳半份無骨原味炸雞 $168食韓國菜當然唔少得韓式炸雞啦🤣,新鮮炸起皮脆肉嫩好正😜烤牛肉炒粉絲 $98炒粉絲味道醬汁都幾香濃,而且牛肉份量方面都好足料😛炸蝦飯捲 $88自己一直都幾鍾意食韓式飯捲😍,炸蝦炸得好香脆,加埋少少醬汁更加惹味🤩Blueberry Outdark Yogurt $45用藍莓、酸奶粉同牛奶混合而成嘅藍莓乳酪牛奶😎Mojito $34加左lemon更加清新開胃

半份無骨原味炸雞 $168
食韓國菜當然唔少得韓式炸雞啦🤣,新鮮炸起皮脆肉嫩好正😜

烤牛肉炒粉絲 $98
炒粉絲味道醬汁都幾香濃,而且牛肉份量方面都好足料😛

炸蝦飯捲 $88

Blueberry Outdark Yogurt $45
用藍莓、酸奶粉同牛奶混合而成嘅藍莓乳酪牛奶😎

Mojito $34
加左lemon更加清新開胃

2023-01-12 90 浏览
《超級地道韓國菜✨》.估唔到係香港都可以感受到韓風,Outdark既佈置好特別,有韓國signature 既愛情鎖作為打卡點,再加上偏黃偏暗既燈光,好岩情侶黎!.🔹半份炸雞配炸芝士條🔹兩個人食量唔大,半份炸雞岩岩好。每件炸雞都被甜辣醬包裹住,醬汁中和炸雞既熱氣,加上雞肉熱辣辣又有肉汁,一食停唔到口。加配既芝士條香脆又拉絲,建議試下!另外仲有跟炸雞上既粗波浪薯條,食完好飽呀~.🔹辣豆腐湯烏冬 🔹 驚喜,係有gas 爐跟上,係一個鍋份黎架,份量超多,好滿足。入面有五花肉、豆腐、菇菜同埋滑滑烏冬,冬冰冰天氣食一流。.🔹海鮮煎餅 🔹餡料非常足,加油邊邊位煎到脆卜卜,蘸埋秘製汁,極正。.總括黎講,雖然呢到價錢唔平,但好難得係香港揾到啲質素唔錯既韓餐廳,值得推介
《超級地道韓國菜✨》

🔹半份炸雞配炸芝士條🔹

🔹辣豆腐湯烏冬 🔹

🔹海鮮煎餅 🔹
餡料非常足,加油邊邊位煎到脆卜卜,蘸埋秘製汁,極正。
2023-01-12 80 浏览
最熱門嘅食物 就係芝士排骨一定要趁熱食最少3人食 因為真係會好膩另外一定要食炸雞超juicy ! 紫菜飯波波 幾好玩可以搓自己鍾意嘅形狀最特別係基乎每次去 都會有人生日播住韓文生日歌
最熱門嘅食物 就係芝士排骨
一定要趁熱食
最少3人食 因為真係會好膩

另外一定要食炸雞
超juicy !

紫菜飯波波 幾好玩
可以搓自己鍾意嘅形狀

最特別係
基乎每次去 都會有人生日
播住韓文生日歌
2023-01-11 114 浏览
上次同朋友嚟食過好食,今日就帶囝囝嚟食,一入門口見到個五彩繽紛特式鎖頭🔒佈置,囝囝話一定要打個卡先🤣🧀芝士豬肋骨 🍖$338LEE 個係會有個爐係度放滿晒所有材料,中間係車打芝士同豬肋骨,鍋邊仲有其他配菜(雞蛋🥚,菠蘿粒🍍,紫菜飯🍙,辣炒炮菜),等D芝士🧀開始溶時,會有職員攪溶D芝士🧀,跟住包住D豬肋骨,每一舊豬肋骨都可以🧀拉絲芝士勁正,豬肋骨🍖肉質嫩滑,味道甜甜辣辣烤牛肉粉絲$98烤咗嘅牛肉粉絲好入味,牛肉一啲都唔韌,加埋配菜洋蔥🧅、紅蘿蔔絲🥕、冬菇、木耳芝麻等等,好惹味海鮮煎餅 $118餡料有蝦、魷魚、配搭埋蔬菜(韭菜、三色椒絲等)好足料,煎到外脆內軟,非常香口DIY RICE BALL 🍘$45Lee個係囝囝指定要叫,因為有得食又有得玩,首先戴住手套將紫菜,芝麻,飛魚籽同飯撈埋一齊,然後任意搓成飯團,鍾意食幾多就搓幾大粒,紫菜脆卜卜甜薯芝士條 $38炸到熱辣辣,外脆內軟,入面芝士溶晒,咬落可以拉絲,好味道👍青蘋果梳打$34柚子梳打$34

🧀芝士豬肋骨 🍖$338

烤牛肉粉絲$98

海鮮煎餅 $118

DIY RICE BALL 🍘$45

甜薯芝士條 $38
炸到熱辣辣,外脆內軟,入面芝士溶晒,咬落可以拉絲,好味道👍

青蘋果梳打$34
柚子梳打$34
2023-01-11 98 浏览
#尖沙咀美食#Outdark1.海鮮煎餅呢個煎餅好好食!必食之選,入面有蝦、魷魚,好足料,配上特製醬汁,口感好豐富~HKD1182.雙併炸雞我就叫左香蒜蜜糖同甜辣味既雙併炸雞,因為可以試多款口味!雞肉全部無骨,啖啖肉!但真係好多,好足料,仲有薯條同薯角,配埋D炸雞醬好夾~HKD1923.串串魚糕湯魚糕湯又係好足料,超級飽肚!但魚湯有少少似味精湯,入面唔單只有魚糕,仲有粉絲、年糕、獅子狗、菜、鵪鶉蛋、青口,配料好豐富,真係樣樣野都有D!HKD198
#尖沙咀美食

3.串串魚糕湯
HKD198
  • 海鮮煎餅
2023-01-10 81 浏览
呢間人氣韓國餐廳《Outdark 》,門口有幅大大嘅情人鎖牆,仲有室內天花掛滿咗星星月亮🌙燈,好靚呀😍而且食物質素都唔錯,仲會有OPPA招呼🤭感覺好似飛咗去韓國🇰🇷💥芝士豬肋骨 $338超級大盤呀😍店員會喺你面前將啲熱溶咗嘅芝士放落豬肋骨度🧀連埋嚟食,每條豬肋骨都啖啖肉,好軟腍,加上水牛車打芝士同醬汁,好惹味,鍋物邊仲有唔同嘅小菜,韓國雞蛋卷、泡菜、菠蘿粒同紫菜飯💥海鮮煎餅 $118煎餅好足料又香口,食落去粉漿唔會太厚,而且每啖都食到唔同嘅海鮮同野菜🫑💥烤牛肉炒粉絲 $98牛肉軟腍入味,粉絲索晒牛肉同醬汁嘅精華,好惹味💥炸蝦飯捲 $88飯捲入面嘅炸蝦好香脆,仲要餡料多過飯,my fav🤤💥DIY RICE BALL $45面頭鋪滿紫菜同飯素,將佢搓成一個個波,玩得又食得💥甜薯芝士條 $35炸得香脆,入口甜甜地帶芝士香氣,好好味😋🍹蜜桃梳打 $34🍹藍檸檬梳打 $34
仲有室內天花掛滿咗星星月亮🌙燈,

💥芝士豬肋骨 $338

💥海鮮煎餅 $118

💥烤牛肉炒粉絲 $98
牛肉軟腍入味,粉絲索晒牛肉同醬汁嘅精華,好惹味

💥炸蝦飯捲 $88
飯捲入面嘅炸蝦好香脆,仲要餡料多過飯,my fav🤤

💥DIY RICE BALL $45
面頭鋪滿紫菜同飯素,將佢搓成一個個波,玩得又食得

💥甜薯芝士條 $35
炸得香脆,入口甜甜地帶芝士香氣,好好味😋

🍹蜜桃梳打 $34
🍹藍檸檬梳打 $34
2023-01-09 79 浏览
又來介紹特色餐廳喇🇰🇷!隔咗一排,係時候又嚟食我最鍾意嘅韓國過江龍餐廳啦🇰🇷。今次想介紹嘅就係位於尖沙咀嘅Outdark🥳。難得終於有機會再食Outdark,就梗係要食啲平時好少機會食到嘅嘢啦🫶🏻。一齊嚟睇吓我嗰日食咗咩喇~環境方面☝🏻餐廳俾我哋嘅感覺其實真係幾relax❤️。呢個亦都係餐廳嘅目的之一,因為餐廳其實係特登教暗咗個燈光🔦,營造一個比較chill嘅環境🥰。另外門口嗰埲鎖牆真係令我諗起去韓國旅行嘅感覺🥹,夠晒有韓國特色!食物方面✌🏻#炸醬麵($98)首先要介紹嘅就係呢款炸醬麵🤤,對我嚟講炸醬麵真係一樣非常開胃嘅食物之一🫡。餐廳嘅炸醬麵係由黑豆整成嘅炸醬,再加埋豬肉碎片蔬菜同麵而製作嘅😬。除此之外,都有加到鵪鶉蛋同粟米㗎😎。麵質嘅口感夠彈牙😍。我特別欣賞麵入邊嘅炒過嘅洋蔥🧅,有助帶出甜味,令成個麵都好開胃😋#芝士炒雞($328)食Outdark當然要嗌一個鍋物喇👾,今次我就叫咗呢個芝士炒雞鍋🐓。就咁睇個Menu對戰見到個鍋物有幾足料🫢,為咗令芝士嘅效果更加明顯🧀,我仲特登叫咗extra cheese (+$25)㗎🤣,最後出到嚟嘅效果真係一流!同埋加多啲芝士都有助中和辣度🌶️。炒雞
又來介紹特色餐廳喇🇰🇷!

環境方面☝🏻

食物方面✌🏻
#炸醬麵($98)

#芝士炒雞($328)
食Outdark當然要嗌一個鍋物喇👾,今次我就叫咗呢個芝士炒雞鍋🐓。就咁睇個Menu對戰見到個鍋物有幾足料🫢,為咗令芝士嘅效果更加明顯🧀,我仲特登叫咗extra cheese (+$25)㗎🤣,最後出到嚟嘅效果真係一流!同埋加多啲芝士都有助中和辣度🌶️。炒雞嘅口感夠晒嫩滑,掛埋啲芝士食真係好邪惡😈。如果食炒雞唔夠嘅話,都仲有其他食物喺鍋入邊㗎🙌🏻,保證你食到飽為止😎。

Apple & Mangol Makgeoli($135)
飲品方面就繼續試佢嘅米酒🍶,餐廳嘅米酒其實同其他韓式餐廳有啲分別㗎🤩,當中嘅米酒係用咗鮮果嚟製成冰花,令食客可以同時享受到米酒香醇嘅味道同埋鮮果嘅香味 🤤。呢次我就叫咗蘋果芒果味嘅米酒,飲落去嘅感覺係兩種生果嘅味道都混合左一齊,好清甜🤫。就算係少飲酒嘅都一樣咁容易入口👾,我自己覺得就真係必試喇!

評分以🌕表示(滿分為5)
環境:🌕🌕🌕🌕🌑
賣相:🌕🌕🌕🌕🌗
味道:🌕🌕🌕🌕🌗
服務:🌕🌕🌕🌕🌑
🌕Hello我係Moon🌕呢幾日睇完演唱會個心情真係好澎湃,個心好似就飛咗去韓國咁樣!😍既然個心都去到韓國,梗係要食返啲韓國嘢啦😂再次嚟到尖沙咀嘅Outdark,😝今次特別啲唔食佢哋嘅芝士鍋,一於嗌返個串串魚糕湯暖一暖胃先!🥳呢個串串魚糕湯,湯底好清 而且冇油膩嘅感覺,仲有海鮮嘅鮮味!😏佢入邊嘅款式都幾多,有韓國魚榚,🫣年糕同埋一啲嘅蔬菜,仲有韓國粉絲!😍整體來講份量都幾足夠,我同朋友share食都夠好!😚淨係一個湯鍋又點會夠呢依度嘅翻卷真係傳統又正宗,😌我鍾意佢哋嘅烤牛肉飯卷,佢哋嘅牛肉唔會太韌,😚亦都唔會太乾身,😝烤牛肉嘅味道香濃,韓式燒烤汁嗰種感覺好惹味!😋甜品嘅部份,就食返啲甜甜地嘅嘢!😜每次嚟到依度,我都會食佢哋嘅番薯芝士條,😚甜甜蜜蜜嘅味道,😋再加上芝士嘅鹹香,趁熱食仲可以拉絲添!😛🌕最後MoonMoon真係好滿意依度,就算依度長期滿座都好,呢度嘅質素都係冇退步,一樣都係咁好食!🌕Outdark (厚福街) (尖沙咀)尖沙咀厚福街8號H8 17樓
🌕Hello我係Moon🌕

串串魚糕湯
😍整體來講份量都幾足夠,我同朋友share食都夠好!😚

烤牛肉飯卷

甜品嘅部份,就食返啲甜甜地嘅嘢!
番薯芝士條

Outdark (厚福街) (尖沙咀)
午餐
烤牛肉飯卷
2023-01-08 831 浏览
Outdark尖沙咀厚福街8號H8 17樓17/F, H8, 8 Hau Fook Street, Tsim Sha Tsui論炸雞, 韓國炸雞口味多, 只要吃過一次便回不了頭, 心知炸雞熱氣食完有喉嚨痛風險, (因為我是熱底人, 很易上火), 吃完買枝中國偉大發明”涼茶”來喝, 消除一下體內濕熱。今次來個情侶鎖又多了, 密密碼碼掛在牆身上。$198 HALF HALF 炸雞, 可以要兩味, 要了原味同香蒜蜜糖, 好味到啜手指架炸雞。炸雞會包埋香脆可口架薯條同薯角蓿塊, 更有3款醬汁以供蘸點, 更有一碟酸甜醃白蘿蔔, 用完油炸物再吃幾粒, 令到中腔回復REFRESH, 可以再接再厲食多幾件。反正都是預了盡情放肆吃, 點了油香豐富的$ 188烤豬梅頭肉, 底下有大量金菇, 吸了豬梅頭肉流出來的脂肪與肉汁, 梅頭肉肉質口感彈牙, 一吃愛上$45 手搓飯波,有紫菜同飯素,超好吃食物份量十足, 每次來點2道菜, 總是吃不完要打包, 今天人均消費 $220, 仲有炸雞打包回家做宵夜。
Outdark
尖沙咀厚福街8號H8 17樓

今次來個情侶鎖又多了, 密密碼碼掛在牆身上。

$198 HALF HALF 炸雞, 可以要兩味, 要了原味同香蒜蜜糖, 好味到啜手指架炸雞炸雞會包埋香脆可口架薯條同薯角蓿塊, 更有3款醬汁以供蘸點, 更有一碟酸甜醃白蘿蔔, 用完油炸物再吃幾粒, 令到中腔回復REFRESH, 可以再接再厲食多幾件。

肉質口感彈牙, 一吃愛上

$45 手搓飯波,有紫菜同飯素,超好吃

2023-01-07 73 浏览
當天帶家人來到此餐廳試食韓國菜,有預早在OpenRice 先訂位,餐廳職員會當天亦致電給客人確認booking 當天中午來到,不算是坐滿人的,餐廳位置舒適,環境偏昏暗,有些吊飾、燈蝕裝置,氛圍感提升。當日一共3人,點了:❣️ 海鮮煎餅煎餅煎至表面香脆,餡料鋪滿香蔥,亦有夾雜一些辣椒、蝦肉及魷魚。整體煎餅是香口亦是偏淋身的。煎餅旁邊附上醬汁,點一點可以更提鮮。❣️海鮮炒年糕 這個會附上gas 爐,可以一邊熱住食,這適合多人一起share 年糕上會有一個炸魷魚,職員會幫忙煎開,這款年糕邊有紫菜飯(普通、有點乾身、如加添芝麻油會更好)、有芝士玉米(可以拉芝的、可以解辣)、有泡菜、罐頭菠蘿。海鮮炒年糕內類餡料豐富,會有蜆肉、魚糕、年糕,辣度會隨著煮熱時間、更提高些、但整體辣度是偏甜辣的。❣️飲品:士多啤梨奶昔及蜜桃梳打奶昔不會過甜、不會太杰身,充滿🍓味道😋蜜桃梳打亦挺解渴,有淡淡的🍑 香氣總括來說,環境都挺適合聚餐的👍🏻但海鮮年糕亦會有些膩,多人一起share 會更好。

當日一共3人,點了:

❣️ 海鮮煎餅

❣️海鮮炒年糕

❣️飲品:士多啤梨奶昔及蜜桃梳打

奶昔不會過甜、不會太杰身,充滿🍓味道😋

蜜桃梳打亦挺解渴,有淡淡的🍑 香氣

總括來說,環境都挺適合聚餐的👍🏻
但海鮮年糕亦會有些膩,多人一起share 會更好。
2022-12-31 117 浏览
之前食過旺角分店,今次朋友生日就book jor係尖沙咀分店,一出lift 見一大幅掛晒愛情鎖既牆,入到去都係好多星星吊燈,非常浪漫。🤗叫咗雙拼炸雞(全份)$192,香蒜蜜糖炸雞同甜辣炸雞,仲會配搭埋薯格同薯條,得兩個人食,會食唔晒,炸雞大大件,咬落外脆內嫩,甜甜蜜糖味中帶有蒜香。 叫左海鮮煎餅,煎得香口而且配料很多,有青椒紅椒魷魚細蝦,係必order。海鮮炒韓國粉絲,味道好香麻油香,少少辣粉絲質感亦都很滑,高水準。blueberry yogurt,食完炸野飲翻杯yogurt 好似無咁熱氣