Odelice! (海之戀商場)

餐厅: Odelice! (海之戀商場)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-09-21 70 浏览
House wine Riesling 白酒-易入口 juicy有淡淡花香Tropical Passion ice tea - 熱情果加薄荷清新嘅感覺新鮮大蜆鍋-用蘋果白蘭地忌廉汁,個汁超好味,又creamy 又有香草香味,加上新鮮大蜆,正,加檸檬汁又提升鮮味,亦減低油膩感新肉丸-雖然係新肉但依然有肉絲感,有肥膏添,用Spaghetti sauce 造法,唔講你一定分唔出係新豬肉煎封大西洋鱈魚-鱈魚煎到金黃色,魚皮脆口法式風味漢堡配番薯條-煮熟洋蔥加成寸厚嘅爆汁漢堡,當然唔少得芝士,漢堡來講都算好高分火焰橙酒可麗餅-可麗餅煙銀士多啤梨味少少酸可解過甜之感

煎封大西洋鱈魚-鱈魚煎到金黃色,魚皮脆口

火焰橙酒可麗餅-可麗餅煙銀士多啤梨味少少酸可解過甜之感
2021-09-19 72 浏览
同先生係尖沙咀常客因為呢間餐廳食物質素同價錢都好正法國菜通常聯想起碟大大份量細細但係呢度嘅portions 係好大份千祈唔好眼闊肚窄約咗女友做節兩個人我推薦係佢屋企附近嘅分店一如概往我會係openrice訂定位今晚我早咗半小時女服務員同我表示90分鐘由入座開始我見仲有唔少吉枱同佢講我係另一個地方過嚟佢態度好強硬我話咁我企到夠鐘先入去企咗一陣有一個笑容可掬嘅男仕話可以安排我先入座我係非常感激抽住兩大袋嘢企真係唔講得笑同女友二人揀咗788嘅套餐再加錢upgrade咗個龍虾意粉同加半打生蠔生蠔ok鮮甜但細咗少少大蜆鮮甜冇沙油封鴨腿係要用驚豔嚟影容鴨腿鬆軟入味伴碟嘅薯仔係會食到wow一聲最後甜品係橙酒薄餅服務員serve呢個甜品時旁邊位女仕都話想食呢個套餐其實主要有我喜歡嘅大蜆鴨腿同呢個甜品女友表示會帶父母去食兩個女人開開心心係一間有質素嘅餐廳過了一個好滿足嘅晚上邊個話做節一定要食中菜
同先生係尖沙咀常客
佢態度好強硬
我話咁我企到夠鐘先入去
企咗一陣有一個笑容可掬嘅男仕話可以安排我先入座
我係非常感激
抽住兩大袋嘢企真係唔講得笑

同女友二人揀咗788嘅套餐
兩個女人開開心心係一間有質素嘅餐廳過了一個好滿足嘅晚上
邊個話做節一定要食中菜
  • 油封鴨腿
2021-09-14 302 浏览
晚市食過一次大部分main單價唔平,甜點如crepe同tiramisu都一樣。可能係法國菜加上地點問題,2人餐索價接近七百再加一,小資女歸類為慶祝先會食大餐系列🥲後來發現原來佢個lunch食嘅野一樣但價錢親民好多,仲要連星期六日都有lunch menu,即刻排期encore🤩-🥩🍟經典肉眼牛扒配薯條 $158大大塊牛扒配上份量唔少嘅薯條,呢個價錢呢個份量抵食到無朋友🤪7成熟嘅牛扒對我嚟講啱啱好,無overcooked都無太生,切開仲係好juicy好多肉汁💦薯條雖然唔係我最愛嘅幼薯但係一樣好食,一條接一條停唔到口😆大大份清碟超滿足超飽🤰🏻-🐖低溫慢煮伊利比亞黑毛豬柳 $185呢個要weekday menu先有,weekend個brunch menu是沒有的。特登搵日平日放假排期嚟食但係有點小失望,唔係唔好食但係冇牛扒餐嗰種食完想encore嘅衝動,唔通唔夠邪惡🤣?豬柳好軟熟,伴碟薯蓉好綿滑,賣相精緻,不過歸類為試一次ok系列,肉類二選一我簡牛扒餐🥩🤤-🌰Nutella榛子醬提拉米蘇 $68第一次見nutella x tiramisu呢個配搭,睇落細細份但食落兩個人share啱啱好。口感幾
🥩🍟經典肉眼牛扒配薯條 $158
🐖低溫慢煮伊利比亞黑毛豬柳 $185
🌰Nutella榛子醬提拉米蘇 $68
第一次見nutella x tiramisu呢個配搭,睇落細細份但食落兩個人share啱啱好。口感幾特別,會咬到啲朱古力係中間,好明顯唔係傳統tiramisu感覺同偏甜,不過我鍾意😚相比之下我prefer呢個多過crepe做甜品🤎
🌰Nutella榛子朱古力醬煎香蕉法式可麗餅 $60
好食不過好甜好甜好甜🙉會想試下其他口味🙉
總結:一間環境同食物質素都好好嘅餐廳,午餐性價比高,已encore😋
*以上均為weekday lunch / weekend brunch menu 價錢,晚餐均有供應但價錢較高
經典肉眼牛扒配薯條
低溫慢煮伊利比亞黑毛豬柳
Nutella榛子醬提拉米蘇
Nutella榛子朱古力醬煎香蕉法式可麗餅
2021-09-11 666 浏览
女友人WK約我食生日飯,由於我定咗噚(10-9-2021 Fri)放工後,去Twinkle攞蛋黃哥月餅,所以就順便嚟呢個商場食,我哋揀咗呢間,佢亦book咗7:15pm,但我哋早到,喺7:05pm攞位,男職員俾我哋喺兩張喺門口嘅二人枱揀一張,因為只剩呢兩張同一張高枱,由於WK行動不便,所以只好坐二人枱.坐低冇耐,另一個扎髻肥男職員問我哋飲唔飲啲咩嘢?我哋停咗一陣,然後WK答唔使,點知呢個人唔知聽唔到定冇耐性,就回應一句:”冇反應.”.有冇攪錯?呢啲係應有嘅服務態度?之後一個戴眼鏡嘅女侍應,見我哋有好多嘢,就拎個籃嚟俾我哋擺嘢.我哋睇完menu,見$778.00嘅二人套餐主菜唔吸引,我哋就散叫啦,最後要咗:1. $128.00嘅吞拿魚尼斯沙律有香煎芝麻吞拿魚,牛油果,雞蛋,橄欖,雅枝竹,車厘茄同蜜糖芥末沙律醬.嚟到睇到,份量同menu相有好大出入,而且o衣o家至睇到,原來冇牛油果,唔通嗰件多士塗咗嗰少少綠色嘢就係牛油果?好搵笨喎.件多士脆但有少少韌;芝麻吞拿魚係幾好食;雅枝竹得3件,雅枝竹係醃咗嘅,爽口少少鹹酸,但我唔係咁鍾意個味道.菜係新鮮,青橄欖得兩粒;蜜糖芥末沙律醬呢,唔講我真係唔

.有冇攪錯?呢啲係應有嘅服務態度?

我哋睇完menu,見$778.00嘅二人套餐主菜唔吸引,
我哋就散叫啦,最後要咗:
1. $128.00嘅吞拿魚尼斯沙律
嚟到睇到,份量同menu相有好大出入,
吞拿魚尼斯沙律

吞拿魚尼斯沙律,右邊嗰件係雅枝竹
但我唔係咁鍾意個味道.菜係新鮮,青橄欖得兩粒;蜜糖芥末沙律醬呢,唔講我真係唔知.
味道: 4分

4. $42.00 250ml嘅熱法國Valrhona朱古力
熱法國Valrhona朱古力
朱古力味道溫和唔太濃,飲到底至發覺原因有酒,但我其實飲嘅時候都有攪勻過.
味道: 3分

5. $42.00嘅椰子,芒果,熱情果沙冰
椰子,芒果,熱情果沙冰
呢個係WK飲嘅,佢話幾樣嘢撈埋,完全飲唔到各樣嘢嘅味道,唔知飲o緊乜.

2. $108.00嘅OMNI新膳肉丸
係植物肉丸配香辣地中海醬汁,呢個有8粒同乒乓波差唔多大,
OMNI新膳肉丸
就似另一個食評描述嘅,不過o衣o家睇到,同我哋嘅好唔同,我哋嘅翡翠苗同芝士粉少得可憐,好過份.

而新膳肉丸口感鬆軟同juicy,同真肉差唔多,
OMNI新膳肉丸
外面係煎脆咗,地中海醬汁唔辣,味道溫和.

3. $158.00嘅特色啤酒烤雞
係半隻烤雞配雅枝竹莎莎醬.上枱時已經切開一半,
特色啤酒烤雞
WK唔鍾意食雞髀,咁我食下面嗰截啦, 雞髀肉滑同juicy,而莎莎醬?食唔出咩味.
而佢哋又唔知點解,另外俾多件雞胸肉,雞胸肉嚡係正常.而WK重要攞茄汁蘸.
味道: 4分

本來諗住要可麗餅,但好彩冇要亦冇後悔,因為一路打呢篇食評,一路覺得呢間嘢好唔老實.

環境:
坐門口嘅枱,我被冷氣風口吹到正,覺得凍.

抵食係2.4分
2021-09-10
庆祝纪念
生日
吞拿魚尼斯沙律
吞拿魚尼斯沙律,右邊嗰件係雅枝竹
  • 右邊嗰件係雅枝竹
之前喺巴黎買落嘅有機皂已經用得七七八八!行商場經過見到呢度有得賣法國馬賽皂😍😍忍唔住即刻買番嚿番屋企試吓先🙌🏼興奮揀完俾錢之際發現原來呢間係連埋餐廳架!咁即興食埋法國菜懷念吓旅行時光啦❤️. ✨Heritage de Carillan Red Wine $140朋友話有佳餚點可以唔配美酒🍾佢話呢款滿滿葡萄香氣!香醇順喉幾唔錯!. ✨ 紅菜頭蘋果紅蘿蔔汁 $38唔飲得嘅Be要咗美肌力滿分嘅鮮打果汁🙂飲得出啖啖纖維營養!好健康嘅選擇!. ✨ 新鮮大蜆鍋 $148每隻大蜆都充滿濃濃海水味又鮮又甜!而且超愛個🍎蘋果白蘭地忌廉汁!creamy得嚟點綴得個蜆勁好味!食完意猶未盡到想lam埋個碟🤣🤣. ✨ 法國油封鴨腿蕎麥薄餅 $135鴨腿肉質感有啲似火雞肉!唔會過咸但有少少嚡😅六角形嘅薄餅底係以蕎麥製作!感覺比普通麫粉製嘅餅底特別!夾住滿滿蔬菜+雞蛋+埃文達芝士+香桃莎莎醬!中間仲要有隻糖心蛋🍳足料又層次豐富夠哂飽足!. ✨ 煎封大西洋鱈魚 $228擺盤精緻高級好加分!食法國菜就係要有埋視覺享受啦❤️鮮嫩嘅鱈魚魚柳下面墊咗菠菜, 青豆蓉, 條條鮮露筍!沾埋蒜香沙律醬x番紅花忌廉汁!講究嘅組合而成嘅簡單

✨ 紅菜頭蘋果紅蘿蔔汁 $38
✨ 新鮮大蜆鍋 $148
✨ 法國油封鴨腿蕎麥薄餅 $135
✨ 煎封大西洋鱈魚 $228
擺盤精緻高級好加分!食法國菜就係要有埋視覺享受啦❤️鮮嫩嘅鱈魚魚柳下面墊咗菠菜, 青豆蓉, 條條鮮露筍!沾埋蒜香沙律醬x番紅花忌廉汁!講究嘅組合而成嘅簡單美味!
✨ 巴斯克焦香芝士蛋糕 $88
賣相滿分🍓質地唔算實的的嗰種!但芝士味好香好濃!沾埋底下嘅微微酸甜嘅莓果醬🍓達完美平衡狀態!連唔好甜品嘅飯腳都爭食埋一份😂😂
P.s.特別一讚嘅係由入座到離座❤️店員服務都細心周到!同法國當地嘅冷酷服務員形成強烈對比🤫另外!!入手咗果嚿馬賽皂用完嚟沖涼一啲都唔乾!大愛果種溫和潔淨感!可再入購💋
2021-09-05 75 浏览
假日黎到荃灣行街,係海之戀商場見到呢間新開嘅法國餐廳,一於試吓😋餐廳採用開放式嘅裝修,十分有情調,適合情侶約會,另一邊有個小型嘅售貨區,有唔同嘅法國嘢賣,例如手工肥皂,啤酒等等,價錢都唔算貴👍🏼餐廳座位舒適,菜式選擇都多。新豬肉丸比較知名嘅植物肉品牌,肉丸表面有薄薄一層炸粉,肉質較實,味道同真正嘅豬肉都有八成相似,配上香辣地中海醬汁一齊焗,微微嘅辣味,香脆可口😋新鮮大蜆鍋份量足夠,配上忌廉汁,蜆肉唔會有沙,鮮甜肥美👍🏼法式風味漢堡5成熟嘅黑安格斯牛肉非常多汁,牛肉上面有炒咗嘅洋蔥絲,口感豐富,薯條炸得香脆,加咗小小辣粉,旁邊仲有千島醬🤭煎封大西洋鱈魚表面煎到香脆,肉身厚而嫩滑,伴菜係菠菜同蘆筍🐟火焰橙酒可麗餅黎到先係橙酒點火再淋上去俾我哋影相👍🏼橙酒本身帶少少苦澀味,連埋雪糕同橙肉一齊食可以中和苦味又品賞到酒味,值得一試😋熱帶風凍飲茶有熱情果,菠蘿汁,芒果同羅勒葉,味道清新,咁熱嘅天氣飲消暑一流

新豬肉丸

新鮮大蜆鍋
份量足夠,配上忌廉汁,蜆肉唔會有沙,鮮甜肥美👍🏼

法式風味漢堡

煎封大西洋鱈魚
表面煎到香脆,肉身厚而嫩滑,伴菜係菠菜同蘆筍🐟

火焰橙酒可麗餅

熱帶風凍飲茶
法式小餐館Odelice,以前lunch經常食蘭杜街本店,今次食荃灣西新店,先食最出名嘅法式蕎麥薄餅French Galletes。Salmon Brunch Gallete (8/10)薄餅煙韌,蕎麥味香,內層夾著菠菜,配合偏流質嘅半熟蛋,鮮香嘅煙三文魚,口感清新濕潤,層次豐富。Pan-Seared Scallops Gallete (7/10) 薄餅內層冇夾菠菜,稍為乾身。雜菌忌廉醬汁,略為過膩。帶子幼嫩鮮甜,但偏細。

Salmon Brunch Gallete (8/10)

Salmon Brunch Gallete

Pan-Seared Scallops Gallete
2021-09-03
Salmon Brunch Gallete
2021-08-30 70 浏览
自從屯馬缐開咗,就唔一定揸車去搵嘢食啦!雖然海之戀唔係第一次嚟,但係上次嚟嘅時候好想試呢間法國菜,今次一於相約女朋友仔來試試,好彩她叫了老公仔,否則真係食咁哂!我哋叫了(1)西冷肉眼扒七成熟(2)牛油果雙層奏班尼廸蛋配煙三文魚,(3)兩杯凍咖啡。因為本身我啱啱食了午餐,呢一餐係下午茶,雖然已經好飽,但竟然都覺得好好味,咁證明用嘅食材非常新鮮,肉眼扒鮮嫩多汁,雖然係七成熟,但絕對嫩滑,絕對唔使用任何配汁!如果係夜晚一定配紅酒沙律係非一般嘅配搭,除咗用新鮮牛油果,亦會將牛油果整溶伴碟,配以即溶嘅雞蛋,完全好fresh顏色又色彩繽紛,就算幾飽都好想試!值得去推介
顏色又色彩繽紛,就算幾飽都好想試!值得去推介

2021-08-28
庆祝纪念
纪念日
  • 西冷肉眼扒
  • 牛油果雙層奏班尼廸蛋
2021-08-28 101 浏览
抓緊暑假的尾巴,星期日當然要食好點。近近地訂了海之戀的法國餐廳odelice,地點方便。餐廳環境非常有情調,營造燭光晚餐的氣氛。前菜:火腿芝士拼盤,法國風乾肉腸、豬頸肉火腿、18個月康堤法國芝士、勒布洛雄芝士,一個併盤多種選擇,豬頸肉火腿質感柔軟,不會太鹹,而兩種芝士的質感都各有不同,一種比較硬身,另一種較軟,兩種芝士配上自家製麵包,暖暖的麵包加上不同口感的芝士,令我一個人食了三塊麵包。主菜:法國油封鴨腿看見油封,以為會滿是油,一切開鴨腿,沒有油膩膩的感覺,肉質滑嫩,配上蘋果酒醬汁,非常搭配,還有意外驚喜的是配菜,羽衣甘藍配上特別的醬汁,非常爽脆,開胃。主菜:低溫慢煮黑毛豬柳慢煮的黑毛豬柳充滿肉汁,肉嫩,配上砵酒醬汁及紅石榴籽,令到黑毛豬柳完全不油膩,加上薯蓉非常香滑,不是用粉充出來的,充滿誠意。甜品:巴斯克焦香芝士蛋糕近期大熱的芝士蛋糕,同行朋友愛吃芝士蛋糕,所以我就一試,這個不膩,濃郁的芝士味,外層有少許焗的焦香,吃完都不會覺得很膩,令人一試難忘。餐飲:紅菜頭、蘋果、紅蘿蔔汁誠意推薦,不添加甜,不加冰,新鮮即製的果汁,這個配搭非常出色,很好喝,又健康。這頓法國菜價格合理,服務周到親
抓緊暑假的尾巴,星期日當然要食好點。
近近地訂了海之戀的法國餐廳odelice,地點方便。
餐廳環境非常有情調,營造燭光晚餐的氣氛。

主菜:法國油封鴨腿

主菜:低溫慢煮黑毛豬柳

甜品:巴斯克焦香芝士蛋糕

餐飲:紅菜頭、蘋果、紅蘿蔔汁

這頓法國菜價格合理,服務周到親切,食物有質素。
2021-08-23
2021-08-28 75 浏览
上網睇海之戀好多好野食咁,又見到呢間法國🇫🇷餐廳,幾有特色咁,於是就book左假期夜晚試吓!嗌左支法國spring water($65),飲落去同普通水無咩分別~係fresh左啲咁啦😂主菜食左個大蜆鍋!啲蜆嘅份量都好充足!最緊要個醬汁真係好creamy好入味!食到最尾忍唔住飲個成兜湯汁,一滴不漏添呀!跟住再食左個幾牛肝菌扁意粉🍝!個汁醬有少少漏~不過漏得黎又掛到啲汁係扁意粉到!食落去亦都好重黑松露味!啲肝菌亦都好充足!食落去啖啖黑松露味!真係好正!最尾食埋個海鮮薄餅!個薄餅好鬆軟!啲魷魚亦都大大條好煙韌!唔係啲好梅好難食個啲!而啲蝦都算爽口彈牙!最重要係粒帶子好大隻!而且係半熟狀態!唔會咬落去好鞋恰恰個隻!入面有少少生生地~好冧甜!最欣賞係粒帶子!So far間野,雖然唔係啲超正宗好貴價嘅餐廳,但食落去都唔係求其hea你嘅質素!都對得住個價錢!有機會都會想encore!!

2021-08-28
2021-08-25 81 浏览
荃灣海之戀商場新開了很多高級餐廳,今晚特別到來試一試這家odelice餐廳的法國菜。餐廳地點不錯,就在一樓商場入口,一上扶手電梯便看見,很方便。餐廳佈置很雅緻,一排臨海大窗,可以遠眺海景。桌上還放了小蠟燭,增添了幾分浪漫情調。坐下來,侍應耐心為我們地介紹菜式,結果我們選擇了下面的菜式:前菜是“雜錦海鮮蕎麥薄餅”,海鮮材料有魷魚、大蝦和帶子。海鮮都很新鮮,而且配上美味的醬汁和煎得香脆的蕎麥薄餅。主菜之一:“Oven Roasted Veal Chop焗牛仔扒”, 牛仔肉質特別軟滑,外皮焗得又香。濃郁的蒜香洋蔥味,讓每一口的牛肉都非常入味。主菜之二:“松露蜜法國油封鴨腿”, 肥美的鴨腿,配上甜蜜蜜的果肉和蜜糖,份外惹味。甜品是“熱情果布蕾”,布甸上有一層焦糖,上面再鋪上雜果,真是名副其實的“甜”品。最後是飲品,我們叫了兩杯沙冰,其中的“牛油果香蕉燕麥奶沙冰”特別美味。濃稠軟滑的口感加上鮮果的香味,最宜在炎夏飲用。食完了法國大餐後,還可以在餐廳門口的“LE SHOP”購買法國產品,真方便。我們選購了法國香皂回家試試。

我地3大1小行去門口 企係門口想睇下餐牌有咩食 岩唔岩食 始終有小朋友係度 個男侍應已經唔耐煩咁 眼神好似睇唔起你咁 之後confirm左入去 用安心出行 show埋俾佢睇又態度勁差咁質疑我地係咪用真果個入到去見到有張卡位岩岩走 已經搵第二個職員有禮貌咁問佢可唔可以轉卡位 因為見到有一張岩岩走 第二個都係態度勁冷淡咁話 有人留左位喎! 真係即刻唔想再留係度 從來都無試過因為服務態度令人唔舒服到想即刻走 仲想即刻投訴 一間法國餐廳服務態度竟然係咁 $1都唔想消費落去
一間法國餐廳服務態度竟然係咁 $1都唔想消費落去
2021-08-23
2021-08-21 133 浏览
一般般吧! 點解咁多好評? 確實好一般的餐廳,唔值得再浪費時間惠顧,坐得好唔舒服,呢個價錢,荃灣區絕對有好多更好的選擇食物一般,menu設計需要改善,marketing 設計時應以客人身份去諗,有辣嘅食物應註明清晰飲品一般,可以mention清楚係凍or熱嘅飲品服務一般,尤其係一位四眼女侍應,解釋得好唔清楚,其實可以更有禮貌地講解menu上的款式,而唔係令客人有唔舒服嘅感覺甜品真係可以用普通嚟形容絕對係唔開心的一晚
一般般吧! 點解咁多好評?

飲品一般,可以mention清楚係凍or熱嘅飲品

甜品真係可以用普通嚟形容
絕對係唔開心的一晚

2021-08-20
2021-08-20 106 浏览
入座時員工又冇歡迎,又冇笑容,到咗點菜時候問佢今日餐湯係咩餐湯 態度又不願回答 很久沒到過一間餐廳的員工是這樣,想點一個黑松露薯條但當日侍應很厭倦地回覆今日冇薯條😑,就是那個四眼扎辮的女侍應😖,而且埋單時又打錯單據的價錢,好彩我有check單。同一樣食物佢電腦上可以有兩個價錢🤔。食物方面還可以,點了海鮮蕎麥薄餅,非常濃味,蕎麥薄餅第一口感覺很新穎,但越食越口感不是太好 而且海鮮少少的。疫情之下座位比較擠迫 枱與枱之間距離還是很近見以往食評不錯 但經過今次非常失望😞

疫情之下座位比較擠迫 枱與枱之間距離還是很近
見以往食評不錯 但經過今次非常失望😞
2021-08-19 1720 浏览
荃灣海之戀商場最近開咗好多高質素嘅餐廳,今日就同朋友一齊揀咗間法國餐廳Odelice ! 餐廳裝修簡約優雅,還擁有無敵海景,同朋友食下野,傾吓偈絕對一流。熱情果茶顏色十分特別,味道濃郁,配上清涼嘅薄荷葉,絕對清熱解渴。Omni Meatball 雖然是小食,但份量都很多,有八個乒乓波大小嘅肉丸。肉丸外層甘脆,配上香濃嘅蕃茄醬汁和芝士粉,令你一粒一粒咁食唔停口。食完先知原來肉丸係用上OMNI 新豬肉,值得一讚。大蜆鍋蜆肉十分新鮮,最值得一讚係白酒忌廉汁,白酒同忌廉嘅比例做得很好,最後我哋當湯咁飲埋啲汁。煎封大西洋鱈魚鱈魚扒十分厚身,肉質柔嫩,沒有一點魚腥味,夠新鮮。低溫慢煮黑毛豬柳黑毛豬配上味道鮮甜嘅紅石榴汁,真係相輔相成,能帶出肉味,而且豬嘅熟成度剛好,肉身帶點微紅,沒有煮得太熟,浪費咗塊咁靚嘅黑毛豬扒。火焰橙酒可麗餅服務員喺pancake上面點火,燃燒了酒精之後,我哋就立即品嚐依個甜品。香滑嘅雪糕配上香橙和pancake 一齊食,味道一流。餐廳最特別之處是還有各式各樣的高質烹調料理品購買, 食飽飽還可以 逛逛.

Omni Meatball

大蜆鍋

煎封大西洋鱈魚
鱈魚扒十分厚身,肉質柔嫩,沒有一點魚腥味,夠新鮮。

低溫慢煮黑毛豬柳

火焰橙酒可麗餅