2019-11-23 140 浏览
有天經過商場的時候經過這間新開的餐廳,排住長長的人龍,很吸引的樣子,後來就約了朋友在平日的晚上試試。餐牌選擇很多,有比較實惠的dinner set, 最吸引的當然是甜品,有窩夫、心太軟、pancake等等。我點了一客羊架配薯蓉,朋友則點了牛肉漢堡配薯條,set dinner 是包餐湯和一般熱飲。先來熱辣辣的餐湯,是日餐湯是蘑菇粟米,濃稠適中,粟米鮮甜。不消一會兒,主菜都到了。賣相很吸引,而且份量很充足。吃羊肉最怕腥和乾,幸好切開羊肉可見肉質嫩滑,肥瘦適中。羊架上面鋪清寶雲酥和芥末醬,再加一點蕃茄醬,真是非常惹味。中間是口感細滑的薯蓉,羊架配薯蓉真是一大享受。本來想吃甜品,最後覺得太飽了,惟有下次再試!

先來熱辣辣的餐湯,是日餐湯是蘑菇粟米,濃稠適中,粟米鮮甜。

不消一會兒,主菜都到了。賣相很吸引,而且份量很充足。

吃羊肉最怕腥和乾,幸好切開羊肉可見肉質嫩滑,肥瘦適中。

羊架上面鋪清寶雲酥和芥末醬,再加一點蕃茄醬,真是非常惹味。
中間是口感細滑的薯蓉,羊架配薯蓉真是一大享受。
本來想吃甜品,最後覺得太飽了,惟有下次再試!
2019-11-22 68 浏览
經常在葵芳搵食的我,知道新都會開了OCIO分店,立即找朋友一起來光顧,嘗試一下它的水準如何。七點多來到,已見餐廳坐滿食客,門外還有不少人在等待入座。終於到我們入座,我們點了晚市套餐,有餐湯和飲品。點了一個日式鐵板龍蝦汁魷魚意大利飯和一個焗芝士肉醬千層面。龍蝦汁意大利飯沒有腥味,每粒飯都被龍蝦汁包住,夠鮮味。千層面為每日限量,千層面內充滿肉醬和芝士,肉醬濃稠度適中,有香濃蕃茄味,千層麵個人覺得比較軟。
大概五點好肚餓 我地同老人家住慣左早食晚餐 今次難得可以同老公撐檯腳 問先生食咩 佢靠不猶豫咁又揀左依間啦 今次第二次黎感覺間野好似改良左咁,餐牌靚左 多野食左!好彩依間lunch set去到五點半仲有得食可以講我第一次寫食評比左依間野哈哈哈今次依然order左我最鍾意既芝士牛肉漢堡啦 上面淋左我至愛既bolognese!!麵包依然keep到水準 係脆脆地架我老公就嘗試叫新野 佢揀左羊架好耐無依種感覺 我相信未來ocio會成為我同老公既canteen😂😂🤣見我食到唔記得影食物相就知道我地真係食到有d忘形😂由於我唔食羊所以羊架comment就參考翻佢意見我老公就話好好食好好食 真係好難指意直男比comment🙄🙄🙄不過我相信係ok既好啦以上純碎個人同先生意見哈哈下次懶得煮飯就會再黎!
大概五點好肚餓 我地同老人家住慣左早食晚餐

好彩依間lunch set去到五點半仲有得食
可以講我第一次寫食評比左依間野哈哈哈
今次依然order左我最鍾意既芝士牛肉漢堡啦
上面淋左我至愛既bolognese!!
麵包依然keep到水準 係脆脆地架
我老公就嘗試叫新野 佢揀左羊架
見我食到唔記得影食物相就知道我地真係食到有d忘形😂
由於我唔食羊所以羊架comment就參考翻佢意見
不過我相信係ok既
好啦以上純碎個人同先生意見哈哈
下次懶得煮飯就會再黎!
2019-11-22
  • 奧斯芝士牛肉漢堡配薯條
  • 紐西蘭香煎羊架意粉
2019-11-22 70 浏览
好少出食評但今次真係忍唔住環境:本身ok 架,但open kitchen,昨晚(21/11)安排左我地坐近廚房張枱,間直煙霧瀰漫,啲煮野食味同煙直頭攻眼食物:餐湯:無味,衰過甘寶罐頭湯囉軟殻蟹意大利餐:飯口感太淋,汁味道可以,軟殻蟹,厚炸粉同無味囉小食拼盤:除左薯條外,全部都係厚炸粉,仲要有厚炸粉麥樂雞,乜料丫⋯水牛城雞翼:第一,隻雞翼中間係唔熟架!有血架😱😱😱,但成雞翼可以個皮可以炸到又乾又硬唯一可以讚,個汁做得唔錯嘅整體最唔滿意係抽油煙問題,食完餐飯成身味
好少出食評
但今次真係忍唔住
環境:

食物:
餐湯:無味,衰過甘寶罐頭湯囉

唯一可以讚,個汁做得唔錯嘅

整體最唔滿意係抽油煙問題,食完餐飯成身味
2019-11-21
2019-11-20 127 浏览
其實佢啲主食唔錯架叫左個龍蝦汁魷魚飯同黑松露軟殼蟹都幾好食,仲有個豬肋骨都算幾抵食個水牛城雞翼就一般啦,入面仲係紅卜卜好似唔熟咁有啲恐怖食完食甜品依個伯爵茶pancake都真係好得意,下面熱上面凍,冇咩茶味,好似好化學嘅味道咁另外再叫左個蜜瓜雪山個樣真係好似個圖咁靚架!仲有蜜糖星星,雪糕都好味!但食到入面有啲青綠色嘅啫喱,嘩啲啫喱臭到呢,我形容佢為餿水咁嘅味,朋友話佢係蒜頭味,總之都係超難食!建議大家如果真係想食不如走啫喱。
其實佢啲主食唔錯架
個水牛城雞翼就一般啦,入面仲係紅卜卜好似唔熟咁有啲恐怖

食完食甜品

另外再叫左個蜜瓜雪山

2019-11-20
2019-11-20 83 浏览
今次嚟到喺葵芳新都會新開嘅餐廳😆見門口都幾多人等位 就試下佢啦🥳-#美式BBQ醬烤原條豬肋骨配薯條 $189叫咗個Dinner set 包餐湯 主食同埋咖啡或茶加$19可以轉特飲 小編叫咗杯荔枝梳打 好香 唔會太甜或太假 好好飲🤤而是日餐湯係忌廉粟米湯 粟米粒都有好多 夠曬足料🤣豬肋骨好大條 調味唔錯 唔會太咸薯條都好脆 食唔停口😆-#焗芝士肉醬千層面 $128Menu寫住每日限定12份見佢限定 就一於試下佢咩料啦🥳佢面頭有好多芝士 仲識拉絲 啱曬芝士控🥰而肉醬好好味 好濃蕃茄味🤤
今次嚟到喺葵芳新都會新開嘅餐廳😆

見佢限定 就一於試下佢咩料啦🥳
佢面頭有好多芝士 仲識拉絲 啱曬芝士控🥰
而肉醬好好味 好濃蕃茄味🤤
2019-11-19 74 浏览
屋企附近開咗呢一間餐廳嘅分店,之前都食過覺得幾好,甜品主食都好味道,今日一於嚟幫襯下新分店☺️我哋叫咗兩個set dinner 各有一個餐湯同埋嘢飲,餐湯係粟米忌廉湯,唔係用粉沖嘅,真係有一粒粒粟米🌽飲落好清甜,同時都幾creamy 嘢飲就叫咗凍奶茶,茶味幾濃郁。1️⃣奧斯芝士牛肉漢堡伴薯條沙律 $128 個漢堡包賣相好靚,即刻打卡先!牛肉好大舊,肉味濃郁,真材實料,口感一流,中間仲夾左半溶芝士同埋生菜,加上煎過嘅蕃茄,清甜解膩,令到個包好juicy 😝😝薯條係啱啱炸起嘅,外脆內軟,食落唔覺得熱氣❤️仲配埋沙律添,呢個餐幾抵食2️⃣日式鐵板龍蝦汁魷魚意大利飯 $128 呢個飯食落幾creamy,龍蝦汁嘅味道清新得來令人地唔會覺得好滯,佢啲魷魚好彈牙可口,份量仲要好多添3️⃣煙三文魚加$15 新鮮嘅沙律菜配埋煙三文魚,三文魚幾肥美😊呢間餐廳食物質素真係唔錯,服務都非常好,價錢合理。
我哋叫咗兩個set dinner

嘢飲就叫咗凍奶茶,茶味幾濃郁。

1️⃣奧斯芝士牛肉漢堡伴薯條沙律 $128

2️⃣日式鐵板龍蝦汁魷魚意大利飯 $128

3️⃣煙三文魚加$15
新鮮嘅沙律菜配埋煙三文魚,三文魚幾肥美😊

呢間餐廳食物質素真係唔錯,服務都非常好,價錢合理。
2019-11-19
2019-11-19 71 浏览
葵芳開新餐廳又點少得我呢, 琴日新開幕我今日就去食啦, 餐廳門口裝修好少女風, 係OpenRice 一search先知原來都有幾間餐廳架啵, 我地分別叫左龍蝦汁原隻魷魚意大利飯同雙層牛肉芝士漢堡, 價錢唻講有少少偏高, 但裝修同環境都幾值得!意大利飯送上既時候我仲以為一大pat芝士, 望真d原來咁大隻魷魚, 都幾鮮美!個汁都好滑好香, 配埋意大利飯就好perfect啦!漢堡包送上既時候都好驚喜呀, 估唔到份量係咁多, 仲配左肉醬, 非常juicy !
2019-11-17 133 浏览
上星期日先同屋企人係度食左一次lunch咁岩今個星期日又係落葵芳 而葵芳又冇乜其他選擇 冇乜餐廳想試 所以就食多一次呢間 反正佢有咁多款式 試下其他野都好 一去到餐廳已經2點幾 門口有少量人係度等位 等多一張已經到我地 好快就有人走 唔洗等好耐就可以入座 一坐底已經諗好左食咩了 上次見人食燒春雞幾正咁 今次就叫燒春雞食 成隻咁上 真係幾正 外面個層搽滿晒茄汁 好好味 另外仲配埋個BBQ汁 不過個人覺得冇味 唔洗點已經好好味 本身個茄汁已經好夠味 同埋雞肉都幾滑 唔會好鞋 仲配埋粗薯條今次仲叫埋個All days breakfast 有炒蛋 雞扒 煙三文魚 蕃茄 薯條 茄汁豆 豬肉腸 沙律菜 仲有一舊窩夫 配埋個楓糖醬 一黎到即刻試下塊雞扒先 塊雞扒皮好脆口 不過塊雞就冇乜味 舊窩夫唔知係我最後先食定咩 食個陣已經淋晒 可能黎到即食先係最好食 同埋唔點個楓糖醬既話會好乾 完全冇味 好難食 不過我之前係旺角分店食過佢地既窩夫的確係麻麻地講漏左今日個lunch跟既餐湯唔錯 今次係甘筍湯另外仲叫左杯荔枝沙冰同熱既蜜桃紅茶整體黎講都ok既 食物同飲品都唔錯 下次會再黎試下牛同豬 今次太飽食唔落甜
上星期日先同屋企人係度食左一次lunch

講漏左今日個lunch跟既餐湯唔錯 今次係甘筍湯

另外仲叫左杯荔枝沙冰同熱既蜜桃紅茶

整體黎講都ok既 食物同飲品都唔錯 下次會再黎試下牛同豬 今次太飽食唔落甜品 下次希望食得落
餐湯
左荔枝沙冰  右 熱蜜桃紅茶
Ocio全日早餐
香草春雞配BBQ汁
2019-11-17
左荔枝沙冰  右 熱蜜桃紅茶
2019-11-14 245 浏览
係旺角食既時候聽到店員提起葵芳新都會開左分店然後又係佢ig見到d裝修風格好文青我好鍾意終於下定決心搭地鐵去新分店打個卡!去到之後已經五點九左右 依個鍾數好彩無乜人唔洗排隊 靚仔店員定經理話坐一陣到六點就有晚市套餐抵d哈哈哈😚等左一陣開始肚餓所以同朋友一齊叫左一個dinner set再加個buffalo wings share 同埋一杯蜜桃梳打原來有跟餐湯,所以都幾抵!靚仔店員定經理定老細好好服務 好有耐心同我地解釋個餐牌哈哈哈哈因為佢地同旺角餐牌唔同 依間感覺好似昇華版既ocio😝menu幾文青幾靚好啦最後我地買單每人一百所以真心抵玩
係旺角食既時候聽到店員提起葵芳新都會開左分店
然後又係佢ig見到d裝修風格好文青我好鍾意
終於下定決心搭地鐵去新分店打個卡!
原來有跟餐湯,所以都幾抵!
好啦最後我地買單每人一百所以真心抵玩
buffalo  wings
肉眼趴
buffalo  wings
肉眼趴
  • 美國安格斯肉眼扒
2019-11-13 203 浏览
上星期和朋友到葵涌廣場行街,收穫不少後到旁邊的新都會廣場看看有什麼晚餐,看到這家新開的西餐廳便決定進去一試晚餐時段有提供套餐,款式選擇不少加了$15點了三文魚沙律,這個價錢來說份量不少,蔬菜新鮮,配上三文魚的甘甜口感不錯是日餐湯是南瓜忌廉湯,南瓜味道濃郁,而且湯本身亦充滿奶油味道,是一客充滿驚喜的餐湯黑松露軟殼蟹意大利粉,驚喜程度10分,白汁味道非常濃郁,而且白汁味道之中含有豐富的菌類味道,配合軟硬適中的意粉,加上軟殼蟹是原隻,炸得非常香脆朋友點了一客雙層芝士牛肉漢堡,分量同樣多,而且薯條亦是剛剛炸起,10分香脆,另外漢堡扒同樣厚身,朋友表示份量10分飽肚,而且味道同樣滿意

晚餐時段有提供套餐,款式選擇不少

2019-11-12 219 浏览
聽聞葵芳新開了一間新的西式餐廳,其他分店的口啤也很好,所以很想嘗試一下。餐廳燈光光線充足,座位寬敞,以一幅草茵茵的牆壁配上英文字母做主打設計,十分寫意。看看餐牌,每個晚餐都需要百元以上,感覺有點昂貴,但原來每個晚餐都有餐湯,主餐及餐飲,還可以另外以優惠價加配小食相當吸引。餐湯是南瓜溶,健康且很飽肚,攻陷我四分一肚子。黑松露軟殼蟹意大利粉 $128非常好吃,黑松露味很濃郁,意粉被醬汁包圍,很creamy,配上原隻軟殼蟹,炸至外脆,我非常喜歡。奧斯雙層芝士牛肉漢堡配薯條 $128這個漢堡包材料不單只有芝士、牛肉漢堡、蕃茄、還有一大塊煙肉,再配上澎湃的肉醬汁,超級厚身,怎能夠一口把它吃掉。我們最後決定一分為二進食,盡量保留所有材料及醬汁。配菜有薯條及沙律菜,大多餐廳只有其中一款,但ocio兩款也有,很大方。奧斯魚蝦蟹拼盤 $69原來除了炸魚、炸蝦及炸軟殼蟹外,還有炸薯條,整個拼盤也是炸物,相對熱氣點,再加上漢堡包餐已經有薯條,所以吃不消。總括而言,我覺得百多元一個dinner set,以這個質素非常不錯,雖然需要加一服務費,但服勝在食品有保證,環境舒適,以及服務生的態度友善。值得推薦。

餐湯是南瓜溶,健康且很飽肚,攻陷我四分一肚子。

黑松露軟殼蟹意大利粉 $128

奧斯雙層芝士牛肉漢堡配薯條 $128

奧斯魚蝦蟹拼盤 $69

2019-11-04
  • 奧斯雙層芝士牛肉漢堡配薯條
  • 黑松露軟殼蟹意大利粉
2019-11-10 164 浏览
兩個月前行過新都會廣場見到呢間舖圍板個名有啲 熟 記得係唔知邊度有其他分店 即刻上openrice search下 原來大圍同旺角都有分店 葵芳好少會有呢種cafe 所以都幾期待下 睇其他分店啲圖都覺得幾吸引 之後再經過寫住十月就會開 點知都係未開 等到11月頭終於開左喇 就咁睇落裝修都幾令 個場好細下 唔係好多張枱 唔見有人等位 可能新開冇乜人知難得屋企人星期日放假 就約埋中午一齊去食Menu入面都有好多選擇 應該食次都試唔晒咁多野我地叫左Lunch Set 加拿大保濕豬鞍配薯條 個餐跟埋個餐湯同埋野飲 是日餐湯係蕃茄湯 望落去係好稀 好似水咁 不過飲落好好味 唔記得左影相 另外我地跟餐叫左杯芒果沙冰 另外仲單叫左杯巨峰提子沙冰 兩杯都唔錯 幾好飲 唔會話好甜 主菜黎喇 舊豬鞍望落同牛扒 燒春雞比較既話影相係冇咁令 不過食落真係好好味 好淋身 唔會話好硬 咬唔到 仲跟埋個汁 不過個汁係冇味 點汁食同唔點汁食真係冇乜分別 不過點唔點汁都冇乜所謂 都係咁好食 另外個薯條係粗薯條 個人覺得粗薯條係特別好味我地仲叫左個小食 蜜糖蒜香雞翼 雞翼有5隻 食落塊皮係脆口 仲有好多蜜糖 仲要係熱

難得屋企人星期日放假 就約埋中午一齊去食

Menu入面都有好多選擇 應該食次都試唔晒咁多野

我地仲叫左個小食 蜜糖蒜香雞翼 雞翼有5隻 食落塊皮係脆口 仲有好多蜜糖 仲要係熱辣辣 好正

最後起埋個甜品 今次試蜂蜜雪山熱香餅 係兩件厚既pan cake配個雲呢拿雪糕 不過個人覺得唔洗點個糖漿已經好夠甜 可能本身係叫左蜂蜜味 所以偏甜 下次會試下其他味

總括黎講 環境唔錯 服務幾好 多款式多選擇 我見佢地所有既野食都係即叫即做 望住個出餐位啲野食全部都熱辣辣咁拎出黎 見到最多人叫係all day breakfast 不過之前係旺角分店食過 所以今次試其他 兩個人埋單300幾蚊 食到飽一飽 下次會再黎試下其他既野食 見到人地食燒春雞同牛扒都好吸引 仲有其他既小食甜品都可以試
芒果沙冰  巨峰提子沙冰
蜜糖蒜香雞翼
加拿大保濕豬鞍配薯條
蜂蜜雪山熱香餅
2019-11-10
蜜糖蒜香雞翼
加拿大保濕豬鞍配薯條
平時去親葵芳多數都去葵廣掃街算今次喺openrice search新餐廳時發現呢間新開嘅cafe喺新都會廣場搵咗陣先搵到門面Ocio四個字潦草嚟,唔太容易睇清楚裝修幾企理,即管試一試叫咗個比較穩陣嘅All Day Breakfast同埋超驚喜嘅魷魚飯最後叫多個抵食又甜而不膩嘅甜品仲有碗好Creamy嘅南瓜湯唔太大碗,食之前飲少少暖胃唔錯南瓜湯唔單止好creamy而且仲有南瓜蓉,甚至南瓜絲證明幾足料Ocio精選全日早餐 $98今次呢份All Day Breakfast裏面有炒蛋+蕃茄+雞胸肉+煙三文魚+薯條+沙律菜+焗豆+腸當然仲有呢度好多人叫嘅窩夫啦!以價同份量嚟睇,其實份量都唔小,可以食得飽肚焗豆沙律菜煙三文魚蕃茄腸炒蛋呢啲基本嘢最估唔到有雞胸肉,而且唔算細塊,而雞胸都煎得唔乾身,都幾軟嫩同香口薯條條條都脆卜卜,份量恰好值得推介係窩夫,見到隔離枱兩邊都單獨叫窩夫果然真係好出色吓窩夫有厚度,大概一隻手指頭咁厚表面鬆脆,內裏似足麵包咁軟熟淋上糖漿後,窩夫帶少少甜味更滋味龍蝦汁原隻魷魚意大利飯 $148以魷魚片包裹住龍蝦汁意大利飯上面舖上啲木魚碎嗰啲配料作點綴仲淋咗醬油,我覺得有啲鹹不過魷
平時去親葵芳多數都去葵廣掃街算
喺新都會廣場搵咗陣先搵到

門面Ocio四個字潦草嚟,唔太容易睇清楚
裝修幾企理,即管試一試
最後叫多個抵食又甜而不膩嘅甜品

仲有碗好Creamy嘅南瓜湯
唔太大碗,食之前飲少少暖胃唔錯
南瓜湯唔單止好creamy
而且仲有南瓜蓉,甚至南瓜絲
證明幾足料

Ocio精選全日早餐 $98
當然仲有呢度好多人叫嘅窩夫啦!
以價同份量嚟睇,其實份量都唔小,可以食得飽肚

焗豆沙律菜煙三文魚蕃茄腸炒蛋呢啲基本嘢
最估唔到有雞胸肉,而且唔算細塊,
而雞胸都煎得唔乾身,都幾軟嫩同香口
薯條條條都脆卜卜,份量恰好
值得推介係窩夫,見到隔離枱兩邊都單獨叫窩夫
果然真係好出色吓

窩夫有厚度,大概一隻手指頭咁厚
表面鬆脆,內裏似足麵包咁軟熟
淋上糖漿後,窩夫帶少少甜味更滋味

龍蝦汁原隻魷魚意大利飯 $148
以魷魚片包裹住龍蝦汁意大利飯
上面舖上啲木魚碎嗰啲配料作點綴
仲淋咗醬油,我覺得有啲鹹
不過魷魚+飯就超驚喜!

魷魚煎一煎好香口,爽爽哋,咬落軟身唔難嘴嚼
意大利飯每粒都充份被龍蝦汁包裹
飯粒唔硬,粒粒分明,好怕啲意大利飯好硬身
龍蝦汁唔鹹,送飯一流

蜜瓜雪山熱香餅 $98
最後食埋呢個Souffle Pancake
上面係一個Souffle Pancake,下面係半個蜜瓜
蜜瓜中間又有啫喱
個氣勢用嚟打卡一流!

將Souffle Pancake切開,啲Cream會流落下面嘅啫喱同蜜瓜度
個畫面超療癒!
Souffle Pancake係原味嚟,質感鬆軟,不過空氣感重啲會更好
啫喱被cream cover咗甜甜哋

蜜瓜好清甜,唔係甜到漏嗰種水果
食完甜品再食返個蜜瓜清清哋個胃好舒服
蜜瓜肉挖極都仲有,最後挖到手攰先停

仲有叫咗杯Peppermint Tea同杯Peach Tea
前者薄荷味好重,兩杯飲到底都仲有味
熱飲比較好,食完嘢飲熱嘅會舒服啲
  • 龍蝦汁原隻魷魚意大利飯
  • 蜜瓜雪山熱香餅
今日朋友試咗葵芳新都會開咗無耐既ocio, 以前中學既時候會經過佢既waffle店(應該係始祖?),同家姐一齊買一份分。後來佢係附近位置開咗有正餐食既舖頭但從來都未幫襯過,因為唔再經果頭,到宜家已經出黎做野ocio開到第三間分店係葵芳公司附近就黎試下。叫咗兩個main,分別係黑松露軟殼蟹意大利飯($128) 同雲酥羊架薯蓉配燒汁佢叫餐可加配唔同小食,我哋就加咗$59小食拼盤。先黎既係湯,新鮮勺出黎熱辣辣既仲。應該係薯仔湯黎,都幾飽肚,好在佢細細碗否則一定食唔落。之後上咗跟餐餐飲,我哋兩杯都叫咗茶,peppermint 同lemon&ginger。佢係茶包茶咁,用twinnings 都算唔錯㗎啦,不用如唔跟餐要$29一杯就貴貴地,不過相信黎得都唔會唔食野掛。再黎就小食拼盤,有魚柳,chicken nuggets,炸雞,薯條,咖哩角,款式算幾多,隔離仲有啲沙律菜添😂😂減低罪疚感羊架有三舊,但脂肪有啲多,偏生少少,如果唔太受得既朋友可能講聲好啲。男友俾我食果舊都算軟稔既。薯蓉不錯,算滑身但食落又唔會太漏。最後要講既係軟殼蟹risotto,有原隻軟殼蟹,但個飯真係太漏,truffle crea
佢叫餐可加配唔同小食,我哋就加咗$59小食拼盤。

薯蓉不錯,算滑身但食落又唔會太漏。

最後要講既係軟殼蟹risotto,有原隻軟殼蟹,但個飯真係太漏,truffle cream sauce本身已較滯但仲加咗好多油,令個risotto汁稀稀地咁。

本身想試下甜品,奈何太飽太滯咩都食唔落lu~有機會先再試啦,感覺佢好似甜品會較為出色。環境分面幾適合女仔打卡,乾淨俐落,一邊牆有啲綠葉做裝飾幾清新。知道呢間店只係新開幾日,期望佢未來會做得更好。
2019-11-07