2021-09-12 71 浏览
上OpenRice 睇到有韓式Cafe即刻要試吓因為從來都未試過講吓呢個蜂蜜炸雞有別於一般嘅炸雞佢食落去唔係嗰種好脆 佢有少少似屋企整嘅炸雞幾得意🤣 同埋啲肉好滑 炸粉又唔算好厚 都幾好呢個韓式年糕又係勁搞笑佢同我想像中嘅好唔一樣因為平時嗰個汁係厚身嘅會感覺再濃味d呢個汁就好唏 好似冇咁熱氣咁 不過都好食呢款Pizza係我覺得最好食最推介嘅係韓式泡菜牛肉pizza我覺得味道好夾 同埋個Pizza有啲似麵包但係又唔係麵包 我講唔出係點樣但係真係好好食呢個必食
上OpenRice 睇到有韓式Cafe
即刻要試吓因為從來都未試過

講吓呢個蜂蜜炸雞
有別於一般嘅炸雞
呢個韓式年糕又係勁搞笑
佢同我想像中嘅好唔一樣
呢款Pizza係我覺得最好食最推介嘅
係韓式泡菜牛肉pizza
呢個必食
2021-09-08 69 浏览
無諗過大角咀都有一間清新韓式cafe環境絕對好有少女feel 好適合打卡Menu 上有各式各樣的韓國小菜,今次叫了韓式蒜蓉蜂蜜炸雞 不算太重味 各方面都岩岩好,還有的是辣年糕,不算過份辣,亦有韓國風味味道,整體來說還不錯,可以再來再吃其他東西
無諗過大角咀都有一間清新韓式cafe
環境絕對好有少女feel 好適合打卡
2021-09-08
2021-09-08 125 浏览
兩個大男人。加一個女士諗住可以叫多幾款。點知全程朋友點菜。我咩都yesyesyes係奧運站行過去已經噴汗。熱到先嚟個小食。黑松露薯條。薯條係即炸既。加分。乾身。冇油。份量足。個醬正路啦。都係黑松露醬一個救全家。冇大驚喜next牛肉飯捲。碎濕濕。加啲沙律菜伴伴碟。食一件收皮。next朋友之前食過。點名要encore。好。嚟啦兩隻翼連尖。加幾塊雞扒。好L油。個醬唔夠濃。唔夠杰。喊蛋味不足。可以叫弱tim油呀!不是流沙嚟咸蛋果啲油。係唔知咩油。可能我面已西。食得幾啖。朋友叫個意粉怕我唔飽。軟腳蟹意粉。正常嘢。講多句都唔想。唔。會。再。嚟。環境係坐得舒適。岩靚女打卡。約下女仔。我呢啲對食有要求就唔好啦。一共$371
兩個大男人。加一個女士諗住可以叫多幾款。點知

全程朋友點菜。我咩都yesyesyes
係奧運站行過去已經噴汗。熱到

牛肉飯捲。碎濕濕。加啲沙律菜伴伴碟。食一件收皮。

朋友之前食過。點名要encore。好。嚟啦

油呀!不是流沙嚟咸蛋果啲油。係唔知咩油。

唔。會。再。嚟。

一共$371
2021-09-03 61 浏览
餐廳位於大角咀,喺奧運站行過去都係10分鐘內。天花用咗好多🌸去佈置熱玫瑰鮮奶咖啡 跟餐+$20呢個嘢飲係朋友order既,佢話真係飲到玫瑰味。我自己就嗌咗熱柚子蜜,好潤喉牛肉飯卷 $55 入邊包左啲青瓜,醃蘿蔔,牛肉etc 另外仲跟埋個小沙律,同埋有跟埋麻油俾你點,呢個真係第一次見。豆腐泡菜鍋 $58 有好多舊嫩滑既豆腐,個湯飲落去唔會咸,我成個鍋連白飯食晒!軟殼蟹忌廉汁意粉 $98 呢個有一大隻軟殼蟹擺面,意粉食落al dente, 個汁夠creamy.蒜香蜂蜜炸雞6pcs $98 呢個係細嘅size,有六舊炸雞,但都幾大舊下,炸雞皮脆肉嫩幾juicy.

熱玫瑰鮮奶咖啡 跟餐+$20
呢個嘢飲係朋友order既,佢話真係飲到玫瑰味。
我自己就嗌咗熱柚子蜜,好潤喉

2021-08-28 108 浏览
韓式餐廳的風格 有點西餐餐點的配合也會提供素食餐牌方便素食素 多了個選擇現在也有很多人開始嘗素餐廳需要提早預訂位置也有挺多人排隊 相信平日有預約會比較好點店裡裝潢很有情調很適合情侶或姊妹團去聚餐燈光偏比較暗淡 看得出店家有心思去佈置餐廳讓客人有另種用餐享受.蒜香蜂蜜雞翼剛剛瑞到桌上的時候炸雞的表面沾上蜂蜜醬和蒜香粉整體而言味道普通 不太突出到蒜香味炸雞表面也不太沾到蜂蜜醬汁幸好本身也有腌肉的味道 雞汁正常水準我在吃的時候 需要主動沾點醬汁不會感到淡而無味有點小失望 和我平身想像的.卡邦尼煙肉泡菜意粉本身 卡邦尼煙肉意粉 這個組合就很不錯在任何的西餐廳都會看到 濃厚的芝士味 配上鹹口的煙肉在烹調過程中加入泡菜把整碗意粉弄得有點酸辣味新鮮組合 挺開胃的
韓式餐廳的風格 有點西餐餐點的配合
把整碗意粉弄得有點酸辣味
新鮮組合 挺開胃的
蒜香蜂蜜雞翼
2021-08-27 55 浏览
大角咀有好多特別嘅餐廳,喺內街有好多精緻又乾淨嘅小店,今個星期五同朋友嚟食韓國嘢,第一次嚟呢間裝修得好靚,天花板有一片花海好浪漫嘅韓國小餐廳。呢度嘅食物款式好多,傳統韓國炸雞、Pizza、漢堡包、韓式鍋、以及意粉都有得食,當然唔少得大大小小嘅韓式前菜,飲品同甜品亦都有好多款式可以揀,可以滿足唔同人嘅要求,估唔到少少嘅餐廳都可以有咁多選擇。牛油果炸豆腐沙律$78 呢個相當獨特嘅韓式沙律,炸豆腐新鮮炸起脆卜卜,配上牛油果和火箭菜,沙律醬唔會太多,味道清清地幾啱夏天食。蒜蓉蜂蜜炸雞$98 6件韓國名物以及社交平台上人氣好高嘅炸雞,果然名不虛傳,雞肉好滑,個皮又非常之趣,真係好正。汁好香蒜蓉味又甜甜地,口感和味道都相當令人滿意。海鮮薄餅$128呢度嘅粉團全部都係自家製,所以餅底夠鬆軟美味,唔會好硬,芝士又夠多,海鮮又蟹柳、蝦、見,材料都好豐富。

呢度嘅食物款式好多,

牛油果炸豆腐沙律$78

呢個相當獨特嘅韓式沙律,炸豆腐新鮮炸起脆卜卜,配上牛油果
和火箭菜,沙律醬唔會太多,味道清清地幾啱夏天食。

蒜蓉蜂蜜炸雞$98 6件

韓國名物以及社交平台上人氣

海鮮薄餅$128

2021-08-27
  • 蒜香蜂蜜炸雞
  • 海鮮薄餅
2021-08-17 91 浏览
大角咀出名多野食,之前有朋友試過一間叫MyAhjussi 的小店,佈置以花花為主,所以去試下。店舖佈置以花花為主,女士見到特別開心,打咭不錯。這間店係食韓國野,我揀左韓式便當配三件炸雞 Korean Lunch Box with Fried Chicken。炸雞味道六選一,我揀左蒜香蜂蜜味。飲品加錢要了焦糖爆谷拿鐵 Popcorn Latte。韓式便當賣相精緻,飯上有隻煎蛋,配料有粟米,菇,紫菜和青瓜。我鍾意將蛋黃汁和配料與飯混合一齊食,多重口感。炸雞炸粉厚薄適中,雞肉嫩滑。焦糖爆谷拿鐵除了賣相吸引外,爆谷和拿鐵也是我愛食的野,兩者夾埋一齊,合我心意。

店舖佈置以花花為主,女士見到特別開心,打咭不錯。

炸雞味道六選一,我揀左蒜香蜂蜜味。

飲品加錢要了焦糖爆谷拿鐵 Popcorn Latte。

我鍾意將蛋黃汁和配料與飯混合一齊食,多重口感。

炸雞炸粉厚薄適中,雞肉嫩滑。

2021-08-17 2053 浏览
餐廳室內好少女粉紅色feel,而門外白色做主,大約7-8枱,環境唔算大,但座位之間寬闊,坐得好舒服。雖然book唔到位,但假日晚市6點半walkin入到餐廳,侍應好有禮貌,亦會告知限時90mins。除左出名有炸雞,仲有d類似韓西fusion菜。叫左卡邦尼炸雞($98),泡菜新豬肉豆腐鍋($78),韓式牛肉飯捲($55),魚糕湯($42)。炸雞口味以卡邦尼最特別少見,可以叫6/12件。炸雞即叫即炸,沾滿卡邦尼醬汁,醬汁有煙肉片添。放耐左食,都仲脆身。雞件有幾個部位,雞髀、雞翼、大雞肉,全部都多肉,仲要好大件,唔好睇少。咬落去多汁之餘,肉嫩口。如果多人食,叫12件好似可以一半半口味。第一次食新豬肉,d豬肉係碎,但d碎豬肉會連埋一齊。口感係ok既,有得揀,新豬肉口感勝一籌。豆腐超多,圍哂係個鍋邊,泡菜配飯一流。個湯一開始飲正常,但飲飲下,就開始有辣味出黎,正常微辣。個餐會附近普通飲品,加錢可以升級做其他。飯捲基本上好似枱枱都有叫,配上鹽麻油,仲有少少粟米沙律。牛肉係爆多,係包住肉塊,仲要其他餡料都係滿滿。唔加麻油食,一樣好味。魚糕湯不過不失,外型款式多,味道一樣。個湯帶麻油味,原本熱辣辣,不

卡邦尼炸雞

豆腐超多,圍哂係個鍋邊,泡菜配飯一流。

飯捲基本上好似枱枱都有叫,配上鹽麻油,仲有少少粟米沙律。

魚糕湯不過不失,外型款式多,味道一樣。個湯帶麻油味,原本熱辣辣,不過放太耐先食,個湯凍左,所以盡快飲會好d。

整體,2個人叫多左野食,因為每款都好吸引,其中炸雞必叫。不得不提既係,侍應真係好好服務,主動俾手套食雞、俾碟分食物、斟水等,幫手影相都好親切添。值得再去食。
卡邦尼炸雞
2021-08-17 73 浏览
今日黎到嘅位於大角咀嘅my ahjussi,依間充滿少女心嘅韓色餐廳,一入門口就見到佢嘅裝修好靚,完全啱晒打卡勁正,滿天都係花既裝飾,令人眼前一亮。首先我哋第一道叫嘅菜就係凱撒沙律,佢嘅凱撒沙律都幾大盤而且沙律上面有小小嘅麵包糠,令到沙律更加口感豐富,而且佢仲好好咁幫我哋分開醬上,之後我哋叫咗一個海鮮豆腐鍋來做主食,佢既豆腐鍋真係好惹味,海鮮嘅份量亦都好足,而且湯底亦都夠味令人想一試再試,最後就叫咗一個薄餅嚟食,佢嘅薄餅亦都好出色,皮夠薄而且料亦都夠厚,仲要都有返咁上下份量。整體來講,我覺得依家韓式餐廳真係好啱情侶或閨蜜嚟食,因為佢嘅環境真係好靚可以隨便就影到一堆靚相,而且食物嘅質素亦都唔錯係一間CP值幾高嘅餐廳
【My Ahjussi(아저씨):我的大叔】真係超級耐冇去過韓國!好朋友發現咗呢一間餐廳,聽講還原到韓國嘅味道😳 為咗止一止我哋鋪韓國癮,相約左一個夜晚去食返餐🥰一入到去視線就俾滿佈花花裝飾嘅天花吸引住🌸 再加上粉色燈光highlight,少女心爆棚啊💞💞💞座位好闊落,環境舒服,啱晒我哋傾心事~search 過餐廳名嘅意思係「我的大叔」,真心咩?😂😂😂 大叔vs少女心?📍泡菜海鮮豆腐鍋🥘超足料!! 有青口、魷魚、蟹柳、蝦、豆腐😋 跟一碗白飯,湯飯真係好好食,一流!豆腐超級滑仲好香豆味😍📍韓式海鮮意粉🍝意粉口感唔錯,蕃茄醬味濃帶泡菜嘅香辣,很惹味📍魚糕湯🍢湯底清清地,有多款不同嘅味道魚糕,每款都好食呀📍特濃朱古力🧉好想飲,決定飲完再減肥🙃出色~超濃郁朱古力味醇厚!無浪費quota📍Macchiato 🧉 出色again~ 朋友表示焦糖味出色得黎唔太甜,amazing!還原韓國味道幾多%我就計唔到喇,不過真係好接近韓國味道💞價錢仲要唔貴,上面咁叫埋單都唔駛 $300 @@ Btw 見到枱枱都食炸雞,本身我都想叫㗎,不過朋友早一日先食完,唯有下次encore先至叫啦😆
【My Ahjussi(아저씨):我的大叔】

📍泡菜海鮮豆腐鍋🥘

📍韓式海鮮意粉🍝
意粉口感唔錯,蕃茄醬味濃帶泡菜嘅香辣,很惹味

📍魚糕湯🍢
湯底清清地,有多款不同嘅味道魚糕,每款都好食呀

📍特濃朱古力🧉

📍Macchiato 🧉

2021-08-10 61 浏览
表姐呢日帶左我黎食晏店內粉白色系既韓式佈置好少女,未食都已經進入打卡狀態中午時段有套餐,仲要唔洗加一!!!除左有午餐精選,主餐牌內既主食亦有包括一杯指定熱飲我地要左午餐B同炸雞一齊share,另外要左一份魚糕湯先有海帶湯同泡菜開開胃魚糕湯份量足夠2-3人分享魚糕彈牙,湯頭充滿麻油香氣當日既午餐B係熔岩芝士雞漢堡呢個漢堡的確係芝味十足配上香脆既粗薯條我地要左半份原味炸雞,食落唔太油膩,肉質仲幾嫩滑添再飲杯同樣pinkpink既草莓牛奶,少女心都即刻返埋黎
表姐呢日帶左我黎食晏

店內粉白色系既韓式佈置好少女,未食都已經進入打卡狀態

中午時段有套餐,仲要唔洗加一!!!

除左有午餐精選,主餐牌內既主食亦有包括一杯指定熱飲

我地要左午餐B同炸雞一齊share,另外要左一份魚糕湯

先有海帶湯同泡菜開開胃

魚糕湯份量足夠2-3人分享

魚糕彈牙,湯頭充滿麻油香氣

當日既午餐B係熔岩芝士雞漢堡

呢個漢堡的確係芝味十足

配上香脆既粗薯條

我地要左半份原味炸雞,食落唔太油膩,肉質仲幾嫩滑添

再飲杯同樣pinkpink既草莓牛奶,少女心都即刻返埋黎
大角咀一直都是美食熱區,更有不少良心小店進駐。在fb group見到有人介紹這間超fancy的餐廳,即刻前來試試。餐廳名My Ahjussi即我的大叔咁解,但邊有大叔咁夢幻 XD 除非是大叔的愛那位大叔吧~甫進門,已經有個超夢幻的welcome concer。淺色木櫃配一系列花,第一個打卡位。餐廳盡頭的凍飲櫃也裝飾得很用心。時下最流行的knitting窗飾,再加粉紅色的香港人加油霓虹燈,又美又窩心。 餐廳也一貫少女風,還有手繪圖畫,未落order已心花怒放。香蕉拿鐵 $45跟餐加$33則可。香蕉味非常濃郁,為latte添上甜味,2者配襯得很好。甜麥仁拿鐵 $45脆脆的麥仁為香滑latte更添口感,配搭有趣。落單後先送上泡菜(不,現在要改名做辛奇Kimchi...)、酸蘿蔔。是因為叫了炸雞才有嗎?超愛這裏的kimchi ,如果加以添的話更好 韓式牛肉飯捲 $55飯捲賣相不錯,份量也值回票價。牛肉甜甜的,惟飯捲麻油不夠。雖然有調了味的麻油另上,但很容易沾多而變鹹,有點麻煩。韓式甜辣炸雞 $98 / 雙拼 $1782款不同味道雙拼也可享優12件的優惠價。自家炸雞跟平時吃的不同。用上雞腿扒、雞

餐廳名My Ahjussi我的大叔咁解,但邊有大叔咁夢幻 XD 除非是大叔的愛那位大叔吧~

餐廳盡頭的凍飲櫃也裝飾得很用心。

餐廳也一貫少女風,還有手繪圖畫,未落order已心花怒放。

香蕉拿鐵

香蕉拿鐵 $45

甜麥仁拿鐵 $45

脆脆的麥仁為香滑latte更添口感,配搭有趣。

超愛這裏的kimchi ,如果加以添的話更好

韓式牛肉飯捲 $55

飯捲賣相不錯,份量也值回票價。

韓式甜辣炸雞

韓式甜辣炸雞 $98 / 雙拼 $178

2款不同味道雙拼也可享優12件的優惠價。

自家炸雞跟平時吃的不同。用上雞腿扒、雞翼裹上炸魚柳的炸粉,表面更加香脆。而且啖啖厚肉、不太多骨,吃得方便。

甜辣醬味道調教得宜,不會因為太濃而愈吃愈口渴。

蒜香蜂蜜炸雞

蒜香蜂蜜炸雞 $98 / 雙拼 $178

另一突顯韓式風味的一定是蜂蜜莫屬。醬汁濃稠適中甜甜的蜂蜜帶點蒜香甜鹹剛好
可能加埋飯捲吧。12件的份量比想像中大件,差少少先食得晒。

喜歡這裏的環境,坐得舒服又漂亮,非常適合跟女性朋友來,食好野、打下卡。超合我心的良心韓式餐廳,一定會再來試其他韓國菜。

餐廳資料:
My Ahjussi

地址: 大角咀大全街39號地舖
電話: 98467315
香蕉拿鐵
韓式甜辣炸雞
蒜香蜂蜜炸雞
2021-08-08 87 浏览
朋友生日,選擇咗這個靚靚地方慶祝,My Ahjussi 是韓系咖啡店,以白色簡約為主,牆身佈滿花花。菜式除了韓式的飯捲、炸雞、魚糕湯,還有西式的意粉、pizza,屬於fusion餐廳。百香果綠茶 $45賣相紅色好特別,攪拌後是淡淡的綠色,清香帶微酸的百香果好適合夏天飲。蒜香蜂蜜炸雞 $98外皮香脆,肉juicy,有雞鎚、全雞翼,雞扒,不過我自己喜歡炸雞是有骨,雞扒不算是炸雞部分。牛油果炸豆腐沙律 $78沙律色彩豐富好夏日,有健康的牛油果、沙律,配香脆的豆腐更多層次。韓式牛肉飯捲 $55飯捲新鮮即製,材料豐富,飯捲未有調味,可點芝麻油加鹹,可以按自己口味。

百香果綠茶 $45

蒜香蜂蜜炸雞 $98

牛油果炸豆腐沙律 $78

韓式牛肉飯捲 $55
2021-08-07 757 浏览
𝒦𝑜𝓇𝑒𝒶𝓃 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒯𝒶𝒾 𝒦𝑜𝓀 𝒯𝓈𝓊𝒾餐廳既裝修走韓風,木系既枱凳配粉紅花花天花,仲播住好多好𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭 既音樂,氣氛唔錯。🌟 蒜香蜂蜜炸雞 𝗛𝗼𝗻𝗲𝘆 𝗚𝗮𝗿𝗹𝗶𝗰 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻🍗($𝟵𝟴)(𝗛𝗶𝗴𝗵𝗹𝘆 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱𝗲𝗱💕)炸雞上枱時勁𝘴𝘶𝘳𝘱𝘳𝘪𝘴𝘦𝘥,係炸成隻雞🐥勁靚。炸雞上撒滿左左蒜香粉🧄,勁香呀!又淋左𝘥蜜糖係上面。我第一舊食雞翼,食得出佢啱啱炸好,肉質係超級嫩!另外,炸雞既皮唔厚但好脆,淋左蜂蜜個皮都冇淋。果種香酥口感即刻令我好掛著係韓國食炸雞既日子(早知叫埋杯啤酒🍻啤啤佢)其他大舊部位都𝘬𝘦𝘦𝘱到肉嫩而𝘫𝘶𝘪𝘤𝘺。好驚喜!本身餐廳有提供手套方便食雞,不過𝘥骨冇位吐😂如果可以比個骨碟會更好。🌟泡菜海鮮豆腐鍋 𝗞𝗶𝗺𝗰𝗵𝗶 𝗦𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗼𝗳𝘂 𝗦𝘁𝗲𝘄 ($𝟳𝟴)佢既海鮮豆腐鍋🥘落左大量泡菜好夠味,而且唔算好辣。海鮮都算足料,有青口、魷魚、蝦🦐等等。鍋內既豆腐切成𝘰𝘯𝘦 𝘣𝘪𝘵𝘦 𝘴𝘪𝘻𝘦一啖一舊好方便同埋好滑。可能影相影耐左,所以食果陣唔算超級熱。豆腐鍋跟配白飯,非常下飯🥰🌟 炸軟殼蟹 𝗗𝗲𝗲𝗽 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗦𝗼

🌟 炸軟殼蟹 𝗗𝗲𝗲𝗽 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗦𝗼𝗳𝘁 𝗦𝗵𝗲𝗹𝗹 𝗖𝗿𝗮𝗯 ($𝟰𝟱)

估佢唔到係成隻🦀上,佢既炸衣同炸雞唔同,反而有少少似炸九肚魚果種。成隻蟹就咁食唔洗剝殼勁方便,仲要啖啖肉好爽。😌

☕️ 甜麥仁拿鐵 𝗜𝗰𝗲𝗱 𝗝𝗼𝗹𝗹𝘆 𝗣𝗼𝗻𝗴 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 (+$𝟯𝟯)

𝘑𝘰𝘭𝘭𝘺 𝘱𝘰𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘵𝘵𝘦 係韓國好𝘩𝘪𝘵,估唔到呢道都有。甜麥仁另上,所以可以飲少少𝘭𝘢𝘵𝘵𝘦再慢慢加落去。混合之後可以飲到𝘭𝘢𝘵𝘵𝘦 既咖啡香同甜甜地既麥香。😋😋😋

📍 𝐌𝐲 𝐀𝐡𝐣𝐮𝐬𝐬𝐢
大角咀大全街39號地舖
𝘎/𝘍, 39 𝘛𝘢𝘪 𝘛𝘴𝘶𝘯 𝘚𝘵𝘳𝘦𝘦𝘵 𝘛𝘢𝘪 𝘒𝘰𝘬 𝘛𝘴𝘶𝘪
2021-08-06
2021-08-06 59 浏览
係Elements行完街,就去大角咀食晚飯, 都知果邊好多餐廳,各款不同菜式都可以係大角咀搵到!!今次揀左呢間好多好評的韓國餐廳,又係素食比較多見環境好舒服咁,當天平日訂晚上2位都仲有位:)係地鐵站出去都要行大約10分鐘,中間經過好多餐廳!一入到去成個氛圍就係粉紅色同花花花,好適合女仔同朋友去食野傾計。員工們都很友善,兩個人叫左一份Pizza, 一份Burger(連薯條), 一份韓式飯卷,加一人一杯飲品~最終食唔哂個Pizza, 然後打包了XD(素)韓式素牛肉飯卷配左一碟少少似麻油的汁, 個人唔鍾意油份多既野所以無點, 就咁食都好味不過有某啲飯卷口感比較糊,某啲就較粒粒分明(素)黑松露大菇漢堡賣相係比較普通,望落無醬好乾咁~但食落口原來係不錯,黑松露汁原來收埋哂係個大菇上面裝住哂,用刀一切啲汁會爆出來XD最終食落係覺得汁過多了,有點膩,但大菇好多汁好入味真的不錯薯條都係正常,薯仔的口感係豐富的,上碟仲熱熱的!(素)新豬肉蕃茄薄餅芝士都幾多,新豬肉口感都幾好,唔會un,份量都幾大XD建議最好多D人share XD 最後打包剩下的!百香果梳打沒有走甜, 可以少甜, 百香果味都出, 個人覺得
今次揀左呢間好多好評的韓國餐廳,又係素食比較多

(素)韓式素牛肉飯卷

不過有某啲飯卷口感比較糊
,某啲就較粒粒分明

(素)黑松露大菇漢堡
賣相係比較普通,望落無醬好乾咁~

薯條都係正常,薯仔的口感係豐富的,上碟仲熱熱的!

(素)新豬肉蕃茄薄餅
芝士都幾多,新豬肉口感都幾好,唔會un,份量都幾大XD
建議最好多D人share XD 最後打包剩下的!

百香果梳打
沒有走甜, 可以少甜, 百香果味都出, 個人覺得少甜後都係偏甜