2022-06-14
呢間有格調嘅餐廳座落於觀塘The Wave餐廳嘅環境舒適座位闊落配埋十分之有特色嘅吊燈令人感覺好relax好適合約會聚餐😊🔸DIY Pasta $208自選嘅意粉dinner set包括有前菜、湯同埋餐飲,今日嘅前菜係田園沙律,餐湯係忌廉湯。呢個DIY Pasta可以自由選擇醬汁、粉嘅種類同埋配料。今次我哋就簡咗黑松露忌廉汁配墨汁麵,配料就簡咗煙肉同埋加咗$20追加煙肉,所有嘢混埋一齊效果唔錯,墨汁麵好彈牙,掛埋黑松露忌廉汁好好味😋🔸香烤美式BBQ豬肋骨 $248呢個dinner set同樣包咗前菜、湯同埋餐飲。豬肋骨烤得好靚,色澤好亮麗,肉都算多唔會話好薄肉。廚師烤得啱啱好,豬肋骨肉質好嫩滑,配埋BBQ醬食好夾,呢道菜真係色、香、味俱全🤤🔸Tiramisu入口真係非常creamy,mini size細細件岩岩好!加$1就換到好抵食
餐廳嘅環境舒適座位闊落
配埋十分之有特色嘅吊燈