2019-06-26
下午茶除左可以食個sandwich,歎杯咖啡,食件cheese cake之外,仲可以有幾chill?大角咀呢間餐廳開業後無幾耐就好評如潮,今日難得放假,終於有機會去喇!放假嘅節奏一般都放慢幾拍,入到餐廳嘅感覺,簡直係想幾relax,有幾relax!空間大、有live band 台、reception長檯、drink bar...... 環境令心情頓時放鬆!下午茶set 1點就開始供應,至到6點都仲嗌得,無論早嚟定遲嚟都唔怕冇得食,啱晒我呢啲甜品發燒友!Tea Set有6款小食,再加款芝士,可以係半硬芝士,或者意大利布袋芝士配蜂蜜。我選擇左後者,蜂蜜香到不得了!唔食真係會後悔!蜂蜜係選用蜂巢蜜原材料,口感、味道都level up!咸嘅有smoked salmon sandwich、egg yolk、炸薯粒;甜嘅有raspberry cheese cake、walnut chocolate cake 、wild barries donuts,款款都有唔同嘅新鮮感!cake唔算好甜,邊食邊飲返杯咖啡或者yoghurt一流!個set仲可以加少少錢配個液態氮dessert,冰震嘅感覺涼透心!環境
環境舒適,小食精心設計,份量足夠兩個人share,價錢相宜,整體都好滿意!