2022-03-06 593 浏览
好有格調同設計感十足既餐廳另外,餐廳內設有一個樂隊舞台定期會有live band 聽~ 炙燒松葉鴨油蟹膏意大利飯$368(澳洲海膽|北海道刺身帶子)(Risotto with Grilled Japanese Snow Crab Paste| Australian Sea Urchin| Hokkaido Scallop Sashimi) 分量不多,不過可見廚師用心烹調上面一大個澳洲海膽,十分肥美鮮甜再配合北海道刺身帶子,果然冇得彈! Risotto 係用左日本燒松葉再配鴨油蟹膏去製成十分野味👍🏻可以食到松葉香之餘仲可以食到蟹膏既甜~ 十分推薦👍🏻👍🏻👍🏻酸奶油烤保濕豬架$288(開心果|日本南瓜|蜜糖薯)Roasted Pork Rack |Sour Cream | Pistachio |Kabocha|Sweet Potatoes比較新穎既食法,用酸忌廉去濕炸豬架上面仲佈滿滿滿既開心果,令口感提升👍🏻另外,仲有配搭埋日本南瓜和蜜糖蕃薯令飽腹感增加👍🏻👍🏻黑松露巴馬臣芝士豆乳醬薯條$148(Truffle Fries | Parmesan | Truffle Soya Mayonna
好有格調同設計感十足既餐廳
另外,餐廳內設有一個樂隊舞台
定期會有live band 聽~

炙燒松葉鴨油蟹膏意大利飯$368
(澳洲海膽|北海道刺身帶子)
分量不多,不過可見廚師用心烹調
上面一大個澳洲海膽,十分肥美鮮甜
再配合北海道刺身帶子,果然冇得彈!
Risotto 係用左日本燒松葉再配鴨油蟹膏去製成
十分野味👍🏻可以食到松葉香之餘
仲可以食到蟹膏既甜~ 十分推薦👍🏻👍🏻👍🏻
炙燒松葉鴨油蟹膏意大利飯

酸奶油烤保濕豬架$288
(開心果|日本南瓜|蜜糖薯)
比較新穎既食法,用酸忌廉去濕炸豬架
上面仲佈滿滿滿既開心果,令口感提升👍🏻
另外,仲有配搭埋日本南瓜和蜜糖蕃薯
令飽腹感增加👍🏻👍🏻
酸奶油烤保濕豬架

黑松露巴馬臣芝士豆乳醬薯條$148
(Truffle Fries | Parmesan | Truffle Soya Mayonnaise)
薯條炸得金黃色,好脆👍🏻👍🏻
再配搭埋黑松露醬,冇得彈👍🏻👍🏻
餐廳準備既黑松露醬內仲加入左馬臣芝士混合而成
令整體更香👍🏻會好容易唔小心食左好多條😂
黑松露巴馬臣芝士豆乳醬薯條

提拉米蘇$158
(Tiramisu)
用透明圓形高身杯裝著
可以明確睇到層次分明
面層舖滿一層濃厚既可可粉
食起黎充滿著咖啡既香濃味和醇厚既酒香味
再配搭香滑既奶滑,真係冇得頂👍🏻
另外,仲有小生果配送
更整體唔會太單調
提拉米蘇

法式焦糖燉蛋|愛爾蘭奶油利口酒|雪糕$138
(Creme Brûlée | Baileys | Ice Cream)
友人預早通知餐廳想係甜品上寫上祝福語
但餐廳唔記得左係剛剛既提拉米蘇上寫
本身都諗住唔緊要,有就最好,冇既都唔大問題
不過餐廳好貼心地,送多左一道甜品並且為我地寫上祝福語
不得不讚餐廳既貼心同體貼👍🏻
焦糖燉蛋係用左中式碗裝住,相當有特式
另外,餐廳十分創新地係燉蛋中配有輕微既Baileys 酒,意想不到既夾👍🏻
除此之外,仲有雪糕同生果配搭,令整體更豐富👍🏻
法式焦糖燉蛋
炙燒松葉鴨油蟹膏意大利飯
酸奶油烤保濕豬架
黑松露巴馬臣芝士豆乳醬薯條
提拉米蘇
法式焦糖燉蛋
2022-01-16 393 浏览
𝕃𝕠𝕤𝕥 𝕊𝕥𝕒𝕣私心推介嘅live band 餐廳🤩環境氣氛食物都好吸引無論lunch 定dinner 都咁有情調最欣賞佢一直以來為尊重表演者而設嘅house rules(雖然而家因為疫情改左少少),等大家都可以好好咁欣賞表演😌今次lunch 雖然無live band 但氣氛依然係咁chill65度低溫油封鴨腿伴姫松茸南瓜蕎麥飯($118)拿破里藍芝士醬虎蝦扁意粉($118)黑松露薯條配黑松露巴馬臣芝士醬 (+$48)食物方面,雖然今次嘅鴨就煮得乾左啲,少左啲油香但意粉就有驚喜,滿滿嘅蝦膏寶物沉歸底啊🤭黑松露薯條亦非平時嘅黑松露沙律醬,係薯條上直接加黑松露醬,再配有芝士醬令香味更突出😋Btw佢個熱溶蜂蜜芝士配baguette 真係無得頂🤤
𝕃𝕠𝕤𝕥 𝕊𝕥𝕒𝕣

私心推介嘅live band 餐廳🤩環境氣氛食物都好吸引
無論lunch 定dinner 都咁有情調

65度低溫油封鴨腿伴姫松茸南瓜蕎麥飯($118)
拿破里藍芝士醬虎蝦扁意粉($118)
黑松露薯條配黑松露巴馬臣芝士醬 (+$48)

食物方面,雖然今次嘅鴨就煮得乾左啲,少左啲油香
但意粉就有驚喜,滿滿嘅蝦膏寶物沉歸底啊🤭

Btw佢個熱溶蜂蜜芝士配baguette 真係無得頂🤤
65度低溫油封鴨腿伴姫松茸南瓜蕎麥飯
拿破里藍芝士醬虎蝦扁意粉
65度低溫油封鴨腿伴姫松茸南瓜蕎麥飯
拿破里藍芝士醬虎蝦扁意粉
2022-01-14 344 浏览
Lost Stars Livehouse Bar & Eatery朋友移民前最後一次dinner,其實都約左想食間好嘅Beef Wellington 好耐。 今次search 左info 決定試下呢間. 好在食物同環境最後都無失望威靈頓牛柳 (10安士) $1088Beef Wellington (10oz)之前食過幾次Beef Wellington, 今次食嘅Beef Wellington 係係最滿足嘅一次🤩 外層酥皮焗至金黃酥脆💛, 切開時會發出酥脆嘅咔嚓咔嚓悅耳嘅聲音, 雖然都好想記錄ASMR 聲音, 但應該會被隔離枱傾偈聲蓋過. 牛柳焗至medium rare, 切開係鮮嫩嘅紅色, 肉質香濃柔嫩而多汁, 酥皮同牛柳之間夾咗一圈Parma ham、蘑菇茸同香滑鴨肝, 除左牛肉鮮嫩香, 再有菇菌同鵝肝香味, 層次分明, 香味同口感豐富, 就咁食已經好正. 而一邊有Horseradish Mustard Sauce, Balsamic  vinegar with virgin olive oil 同fresh parsley , 好鐘意香芹夠fresh 一齊食正好減低少膩感. 黑醋橄

威靈頓牛柳 (10安士) $1088
Beef Wellington (10oz)

牛柳焗至medium rare, 切開係鮮嫩嘅紅色, 肉質香濃柔嫩而多汁, 酥皮同牛柳之間夾咗一圈Parma ham、蘑菇茸同香滑鴨肝, 除左牛肉鮮嫩香, 再有菇菌同鵝肝香味, 層次分明, 香味同口感豐富, 就咁食已經好正. 而一邊有Horseradish Mustard Sauce, Balsamic  vinegar with virgin olive oil 同fresh parsley , 好鐘意香芹夠fresh 一齊食正好減低少膩感. 黑醋橄欖油比起平時嘅甜度高一點, 神奇地同牛肉鵝肝味道又幾夾.  一邊仲有grilled 過蔬菜, 燒完更突出咗蔬菜嘅甜. 一份嘅份量唔少, 夠2人用. 不過工序較多, 想食嘅要提前半日preorder.

晚市有Set Dinner, 每個week 提供唔同兩款主菜, 附送餐湯同一杯無酒精飲品, 另可以優惠價加配小食或半價加甜品, 當日餐湯係蘑菇湯, 質感帶點濃稠. 菇味都幾濃郁.

法式烤雞焗釀芝士煙肉卷 $288
Baked Bacon & Cheese French Chicken Roll
雞肉十分嫩滑, 中間釀入左忌廉芝士同茄乾而外層就用火腿包住, 煎過後有外脆內嫩嘅口感. 少可惜係中間嘅餡料嘅味道同個汁都有帶少少草藥嘅苦味, 因為無諗過係有呢隻味所以感覺怪怪的🙈

香煎比目魚柳 香檳奶油汁 $268
Pan-fried Halibut Filet w/ Creamy Champagne Sauce
表皮煎得香脆, 魚肉嫩滑油脂味好香👍Cream sauce似湯多過汁, 好有奶香好滑, 加埋張青瓜同紅蘿蔔切成闊身薄絲, 好似食緊忌廉湯寬條麵咁, 感覺幾特別

Tiramisu $98
質感軟滑輕盈, 帶有咖啡酒香, 幾好食. 正價有點貴, 如果食set dinner 用半價就幾抵食. 一邊粉紅色係甜甜脆脆, 應該有mixed 左d white choc? 加埋酸酸strawberry 幾夾.

We found love $138
呢款係佢地嘅signature cocktail. 用左日本嘅voka黎調製, 加上清香嘅荔枝, 接骨木花酒同清新的檸檬汁, 令到整杯cocktail有種清甜嘅味道~

除左食物, 環境氣氛同服務都幾好, 樓底高座位闊落有空間感, 播嘅英文歌都幾chill. 中間有個小舞台不定期會有live show. 如果晚上黎有live show 其實會幾有氣氛, 可惜暫時又無得夜晚去😢 見到餐廳有推出take away 30%off promo.
  • We Found Love
  • 香煎比目魚柳香檳奶油汁
  • 威靈頓牛柳
聽朋友講原來香港都有Live Band嘅Restaurant,於是就去咗享受下🐓法式烤雞焗釀芝士煙肉卷 $288-4大件雞卷-外層為煎香脆皮煙肉-內層為嫩雞加上酸芝士-加入芝士令雞肉口感更加幼滑-奶油汁有不少蒜香味道-薯蓉有粒粒薯仔增加口感-串茄極之甜👍🏻🐂燒美國黑安格斯肉眼扒 (8安士) $348-8安士原來都幾大塊-肉眼相對較瘦 但食落仍然非常嫩口-肉嫩多汁 而且富牛香味 出色-日本南瓜綿密口感 有蔬果甜-番薯同樣綿腍 有蜜糖味花茶好清潤,好香好舒服總括而言,呢間Live Band Restaurant除咗氣氛非常之好,食物質素都好高,非常享受的一晚
🐓法式烤雞焗釀芝士煙肉卷 $288

-肉眼相對較瘦 但食落仍然非常嫩口
-肉嫩多汁 而且富牛香味 出色
-日本南瓜綿密口感 有蔬果甜
-番薯同樣綿腍 有蜜糖味

花茶好清潤,好香好舒服

2022-01-10 289 浏览
Chocolate moelleux with vanilla ice-cream 朱古力心太軟蛋糕配雲呢拿雪糕 🍫🍦$68朱古力心太軟同雲呢拿雪糕等咗大概二十分鐘,即叫即焗上到到嚟熱辣辣😍,而且心太軟做到好流心嘅效果都算吸引,配埋旁邊嘅雲呢拿雪糕、口感好滑嘅鮮忌廉同埋士多啤梨🍓,唯一一樣性價比係高嘅Grilled US black Angus rib eye steak 🇺🇸燒美國黑安格斯肉眼扒 (8oz) 🥩 $348個安格斯肉眼扒好一般🤭,口感相對煙銀,要咬好耐都未咬斷到啲肉,唔太值得推介,拌菜有日本南瓜 🎃、甜甜地嘅蜜糖番薯🍯🍠、燒新鮮韭菜🥬,配菜雖然都幾健康,但係上到嚟已經凍凍地,食落嘅口感唔太理想👎🏻Linguine with tiger prawn with creamy Napolitana Gorgonzola sauce 🧀拿玻里藍芝士醬虎蝦扁意粉 🦐🍝 $138呢款師虎蝦意粉好好食呀😋,入面嘅藍芝士非常濃郁,同好creamy嘅忌廉有完美嘅融合,雖然啲餸剩係得蝦其他咩都冇,都幾單調,但係勝在三隻蝦都夠爽口同大隻,整體來講算係不過不失啦
朱古力心太軟蛋糕配雲呢拿雪糕 🍫🍦$68

燒美國黑安格斯肉眼扒 (8oz) 🥩 $348

拿玻里藍芝士醬虎蝦扁意粉 🦐🍝 $138
2021-12-22 190 浏览
之前成日聽朋友介紹呢一間live Band show,終於抽到時間嚟啦,不過好可惜原來今日係冇得聽㗎,唔緊要下次我一定會揀啱時間嚟!就算冇live Band show,環境都非常好,非常浪漫,好有情調,好適合慶祝。今日叫咗兩個set,佢包一杯嘢飲同埋餐湯😙我哋叫咗杜松子鴨油慢煮法國鴨腿,佢嘅配菜有無花果、蜜柑、合桃沙律,而佢嘅醬汁就係用咗18個月意大利黑醋汁。個鴨腿好香呀!外皮鬆脆,肉質就好鮮嫩,好容易就可以將啲肉切開,我哋一次都話高質啊!跟住我哋叫咗另一個主食:炙燒松葉蟹膏意大利飯,呢個意大利飯有澳洲海膽、北海道刺身帶子,海膽同松葉蟹膏好濃味,帶子好新鮮!!另外意大利飯好creamy, 吸收晒松葉蟹嘅精華,非常之香口香濃,口感好好😗😗大家記得趁熱食啊, 熱辣辣先好食㗎,我成日都影相影遲咗,搞到冇咁熱啦!!朋友愛嘅Tea 嘅茶杯好靚呀,而且可以解除啲油膩感,洋甘菊襯托埋啲蜂蜜好滋潤🤩🤩我嘅橙汁應該係鮮榨嘅,好Fresh嘅感覺!!呢一度嘅環境同服務我會比好高分,嘢食嘅價錢有少少少少貴,不過服務同埋環境嘅襯托下,係值嘅!

今日叫咗兩個set,佢包一杯嘢飲同埋餐湯😙

我嘅橙汁應該係鮮榨嘅,好Fresh嘅感覺!!

2021-12-19 174 浏览
係好有情調嘅餐廳🥂🎼<杜松子鴨油慢煮法國鴨腿>係我食過數一數二好食嘅鴨腿,個皮好脆身,咬落夠濕潤,值得一讚係,配菜好豐富,有無花果、合桃沙律,再配黑醋汁,100分。<黑松露薯條>重點係個醬,係Parmesan cheese加Truffle Soya Mayonnaise 🥰好邪惡,我冇嘢補充。<岩漿芝士水牛城雞塊>份量比想像中多,雞塊炸得剛剛好,雞肉保持到juicy,超多芝士漿😳微辣夠開胃。<Tiramisu>夠哂Rum酒味♥️加分位係,配雜果朱古力Crunch,超好食!<Signature Mocktail: Easily - French Earl grey lemonade>推介🥂每啖都充滿住elderflower花香味,女仔一定中意飲,亦唔會過甜♥️
係好有情調嘅餐廳🥂🎼

<杜松子鴨油慢煮法國鴨腿>

<黑松露薯條>

<岩漿芝士水牛城雞塊>

<Tiramisu>

• 黑松露薯條
  • Easily
2021-12-19 199 浏览
星期五晚有live music show,除咗上網訂好位,仲要每人俾$100 deposit留位(之後帳單會扣返)另外,每人要點一個main(主菜)/飯/意粉+一杯飲品,但待應話套餐逢星期五六日都無,只可叫主餐牌。餐廳安排7-9先用餐,9點後才有music showPistachio roasted pork rack($288)Risotto with Japanese snow crab paste ($368)just okU.S. black Angus rib eye steak($348)8oz 肉眼扒太薄;2份主菜既配菜都一樣是3條南瓜同3條sweet potato (left)french earl grey chocolate ($128)(middle) French earl grey lemonade ($128)(right)cold lemon tea ($78)

餐廳安排7-9先用餐,9點後才有music show

(left)french earl grey
chocolate ($128)

(right)cold lemon tea ($78)

2021-12-17
2021-12-15 282 浏览
結婚一週年紀念大日子諗住食好啲訂座要比$200留位費都理解嘅 因為都真係好多人book19:00準時到 都要排隊等入座Book枱個陣本身話得番Bar枱同佢講咗週年紀念想坐得舒服啲最後都安排到張舒服餐枱 呢樣抵讚但張張枱都有幾朵玫瑰 係我地冇呢樣有啲失望 唔夠細心minimum charge係每人一個main同一杯飲品其實味道唔錯 但真係份量太少完全對唔住個價錢 嗌左杯冇酒嘅Made of Gold $128同一杯Cocktail - Versace On The Floor $158講真飲品好一般 特別係杯cocktail反而另外個杯earl grey茶底係好飲跟住嚟到Main 鴨腿 $298其實我都唔expect好大份但都唔係細隻到咁呀..不過味道係好好食 啲肉好林 油香都好好呢個豬卷真係唔值$378 講唔出好好食嗌左個Tiramisu $158 不過不失嘅味道反而伴碟個啲士多啤梨脆脆有驚喜想比多個意見其實一間咁正式嘅西式餐廳晚市有咖啡飲其實好基本我見Menu上冇espresso 得$88 black coffee就問下女經理(?)佢用一個有少少嘲笑嘅語氣答我:我地晚市冇呢啲成晚se
結婚一週年紀念

講真飲品好一般 特別係杯cocktail
反而另外個杯earl grey茶底係好飲

跟住嚟到Main 鴨腿 $298
其實我都唔expect好大份
但都唔係細隻到咁呀..
不過味道係好好食 啲肉好林 油香都好好

其實一間咁正式嘅西式餐廳
晚市有咖啡飲其實好基本
我見Menu上冇espresso
得$88 black coffee
就問下女經理(?)
佢用一個有少少嘲笑嘅語氣答我:
我地晚市冇呢啲

成晚serve我地個男仔幾好服務 有禮貌
但建議可以加強對經理嘅training
(not sure係咪經理 但套制服同其他人唔同)

完哂成餐飯就有Live Show睇
個晚主題係Jazz
個用餐價錢可能包埋睇show啦
所以overpriced成咁
但得30分鐘其實我覺得overall嚟計都係overpriced

總括嚟講就計哂所有野(環境 服務 食物 show)
仍然覺得係overpriced

2021-12-12
纪念日
杜松子鴨油慢煮法國鴨腿
香烤脆皮豬卷
作為一個薯條控🍟甜品控🍨真的不能錯過Lost Star Tea Set 。Tea Set 價錢好合理,$58 起附送一杯飲品。供應時間是星期二至星期日 1500-1730。旁邊有大廈泊車,而且很闊落。餐廳高樓底,裝修高貴配有水晶燈,很有情調。英式鬆餅 $68 中間夾着士多啤梨🍓及藍莓🫐,鬆餅很有牛油香, 夾著奶油和果醬。配上一杯洋甘菊茶,很享受。水牛城雞翼五隻$78 雞翼酸酸辣辣,外層好香脆。是日甜品$58,當日供應的甜品是 Brownies 凱撒沙律配雞胸全份$88份量很大,雞肉都有六片,沙律菜都很新鮮。朱古力心太軟雪糕$78香濃的朱古力蛋糕,中間是流心的,再配雲呢拿雪糕,好夾。朱古力棉花糖飲品$82棉花糖面上輕燒過,賣相一流。🌟極推介鹹蛋黃薯條$78 薯條覆蓋着鹹蛋黃,新鮮炸起,有誰不愛😍逢星期五六日都會有, live music ,特別有feel , 支持下本地音樂本地歌手。

旁邊有大廈泊車,而且很闊落。

餐廳高樓底,裝修高貴配有水晶燈,很有情調。

水牛城雞翼五隻$78
雞翼酸酸辣辣,外層好香脆。
是日甜品$58,當日供應的甜品是 Brownies
凱撒沙律配雞胸全份$88

份量很大,雞肉都有六片,沙律菜都很新鮮。
朱古力心太軟雪糕$78
香濃的朱古力蛋糕,中間是流心的,再配雲呢拿雪糕,好夾。

朱古力棉花糖飲品$82
棉花糖面上輕燒過,賣相一流。

🌟極推介鹹蛋黃薯條$78
薯條覆蓋着鹹蛋黃,新鮮炸起,有誰不愛😍

• 咸蛋薯條
  • 心太軟
  • 英式鬆餅
2021-12-01 236 浏览
⭐️Lost Star⭐️ 🎶🎵《大角咀》主打音樂吧酒吧餐廳 之前成日full Booking今次早兩個星期終於book到 仲要俾留位費Tim 都幾巴閉😎 禮拜五六日去仲有本地嘅live Band 表演 星期日book咗位都要排隊等入 勁誇張🤣🦆杜松子鴨油慢煮法國鴨腿($298)鴨腿配上無花果合桃沙律🥗 黑醋汁鴨肉都幾嫩滑 個皮煎得幾香 不過要黎送酒會好啲因為佢啲肉都幾鹹🤯🦀炙燒松葉蟹膏意大利飯($368)有一粒澳洲海膽同一粒嘅北海道帶子刺身😅價錢太進取了吧 食落覺得好一般 又唔夠鮮味黑松露薯條🍟($148)貴過酒店嘅價錢 但質素正常 唔算特別好食🙂🦞韓國松葉蟹膏龍蝦湯🥣($168) 幾香濃惹味 湯嘅質地都濃厚 不錯餐廳嘅環境氣氛係幾靚幾浪漫🌹同支持本地音樂係值得一讚但係性價比我就覺得好低 質素同價錢唔成正比🤢🥴酒水嘅價錢拍得住酒店有餘🙄試一次不會回頭了
⭐️Lost Star⭐️ 🎶🎵《大角咀》

🦆杜松子鴨油慢煮法國鴨腿($298)
鴨腿配上無花果合桃沙律🥗 黑醋汁

🦀炙燒松葉蟹膏意大利飯($368)

黑松露薯條🍟($148)
貴過酒店嘅價錢 但質素正常 唔算特別好食🙂

🦞韓國松葉蟹膏龍蝦湯🥣($168)
幾香濃惹味 湯嘅質地都濃厚 不錯

餐廳嘅環境氣氛係幾靚幾浪漫🌹同支持本地音樂係值得一讚
2021-11-21
Book咗7:00晚飯時間,原本見到門口一大條隊排入去都有啲期待,食物選擇已經唔多 價錢普遍都$200以上一個菜式,都算啦 點知每一道菜色都係好似雪櫃拎出嚟解凍咁 真心好失望 。 8點last order 都明白都無所謂 不過晚飯時間大家飲飽食醉 唱嗰啲歌真係悶到一個點。。。 自己睇吓呢幾張相都感覺到有幾難食! !
8點last order 都明白都無所謂
不過晚飯時間大家飲飽食醉 唱嗰啲歌真係悶到一個點。。。
自己睇吓呢幾張相都感覺到有幾難食! !
唔知乜乜吞拿魚
煙肉卷
蟹肉pizza
2021-11-27
生日
//我哋7點入座🍽🥂9點有音樂表演🎵當晚表演嘅係@good.funk.shui 真係聽出耳油🎼食飽就有show好滿足啊😚難忘嘅生日晚餐😍逢星期五六日dinner都有Live Band🎹聽講幾易full 所以我早咗十日係OpenRice book位🤣餐廳提早兩日聯絡我俾按金同提供Menu//1️⃣燒美國SRF極黑和牛臂蓋扒 配香芹牛油汁 輕煮蘑菇及珍珠薯佐摩利菌汁 $388 (8.5/10)2️⃣開心果及酸奶油 香烤日本鹿兒島茶美豚肉眼扒 伴蜜糖芥茉子醬 輕煮法國栗子及珍珠洋蔥 $288 (8.5/10)3️⃣意大利傳統提拉米蘇 $148 (9/10)4️⃣仲叫咗兩杯酒chill下🥂 ~$150@1 (9/10)🎐總結: 有情調又有Live Band🎵難忘嘅晚餐😚

3️⃣意大利傳統提拉米蘇 $148 (9/10)

🎐總結: 有情調又有Live Band🎵難忘嘅晚餐😚
1️⃣英式炸魚柳漢堡薯條 $108 (7.5/10)🔅魚柳炸得幾出色🐟皮脆肉嫩 配埋漢堡包🍔同生菜🥬幾有層次感👍🏻中意熱辣辣嘅薯條♨️2️⃣ 香烤三文魚柳 $138 (7/10) 🔅又揀咗魚肉😹三文魚柳都係嫩滑多汁🐟不過烤蕃茄仔就一般🍅💰價錢: ~$150/person 🔱環境: 玫瑰花裝飾點綴🌹視覺享受🤩Lunch hour坐得幾鬆動👍🏻昏暗燈光 浪漫情調😚👥人流: 正常 (假日中午)🕴🏻服務: 誠懇細心 會主動講解細節✨定期更新Menu🎐總結: Lunch Set CP值幾高👍🏻逢星期五六日夜晚會有Live Band🥁係另一種享受 遲啲再分享🥳
1️⃣英式炸魚柳漢堡薯條 $108 (7.5/10)

2️⃣ 香烤三文魚柳 $138 (7/10)
🔅又揀咗魚肉😹三文魚柳都係嫩滑多汁🐟不過烤蕃茄仔就一般🍅

💰價錢: ~$150/person
👥人流: 正常 (假日中午)
🕴🏻服務: 誠懇細心 會主動講解細節✨定期更新Menu

老公生日煩緊食咩,甘啱開OpenRice見到推介又好似唔差甘 就Book位試吓當日搭車過去既時候見到話餐廳會打電話嚟確認訂位,個下心諗:大獲,冇打過嚟喎 好彩自己早左到去問下先 問完好彩係有book到既我哋星期四去所以冇live band,入面環境燈光比較暗 有下仲暗到連野食都好難睇 有啲辛苦食物方面,2個人叫左小食拼盤、肉眼扒、黑松露牛肝菌意大利飯、焦糖燉蛋、cheese cake 加2杯野飲。個人覺得野飲比較吸引,小食拼盤係食物方面係最好 拼盤入面嘅芝士上面有蜜糖好好味😋肉眼扒太多筋,而且叫咗5成但出到嚟變左7成 加上佢把刀好難切 所以食得好吃力😩意大利飯就落左好多黑松露油,食落去完全唔覺有黑松露同油😢正確啲嚟講,成碟飯最好食就係面頭隻菇😂😂甜品,外觀係幾靚 但食落去完全冇蛋香味同雲呢拿味 一pat野甘 失望😞Cheesecake 芝士味一般杯酒易入口仲有少少荔枝咩 好香 岩哂女仔最後埋單差唔多千六蚊😮‍💨總括嚟講,冇下一次

Cheesecake 芝士味一般
杯酒易入口仲有少少荔枝咩 好香 岩哂女仔