2006-06-24
跟女友吃午餐,因為沒點子,結果逛到這兒。四款午餐,,價格由$52 ~ $58,跟頭盤(沙拉/ 濃湯)、主菜(有魚柳飯/ 意粉/ 燴豬柳/ 釀鴨胸)、飲品。另可以用特價點選甜品(芝士餅、心太軟、…?)。頭盤:沙拉和菜湯各OK。午餐:我們都點了「釀鴨胸」($58),賣相和setting 漂亮。有六片菠菜釀煙鴨胸、數件炸薯角、配上柚子沙拉。幾好味!飲品選了「熱水蜜桃茶」和「熱草莓茶」,好香!另加錢選了「心太軟」($17)和「芝士餅」($8)。心太軟有功架,都似模樣,好抵!芝士餅就完全係魚膠彈性製品,可怕!環境麻麻,對面是地盤,餐桌超擠迫,客人超嘈吵(我們完全傾唔到計),店員有禮但人手不足。未夠一點鐘,巳經坐滿,有些客人站著乾等十多分鐘。若果唔怕嘈唔怕迫,呢度都可以試吓。初初開張那天食過,差差差!今次再來,質素略略改善。
頭盤:沙拉和菜湯各OK。
飲品選了「熱水蜜桃茶」和「熱草莓茶」,好香!
若果唔怕嘈唔怕迫,呢度都可以試吓。
初初開張那天食過,差差差!今次再來,質素略略改善。