2010-11-06
本人媽媽生日.又唔想食太貴,見依間d食評幾好,又唔太貴,平日連折都係250蚊,所以揀依間6:20pm去到,得2張枱有人,初頭以為平日關係,以為今晚應該冇乜人,食物位一眼睇晒,講下食物先熱食:得2款,四季豆炒帶子,仲有個炒牛肉,仲有燒鴨,海哲,乳豬皮,乳豬皮我食左好多件,因為冇咩\熱食關係,但d乳豬皮好好食涷食,生蠔k既,仲有螺,龍蝦,龍蝦佢分開左一半,唔使剝,我食左一小舊,有d海水味,每張枱仲有一把剪刀係到,細心跟住佢個到仲有5款主菜選擇,包括煎吞拿魚,意大利雲吞,雪魚,羊排,鴨胸,想食就要拎牌仔出去,我食左雲吞,冇乜特別,鴨胸有d軔軔地,羊排我阿爸話有d羶味,甜品:m字雪糕,有8種味,但雪得唔夠硬朱古力味太軟,食左一次冇在筆到,朱古力蛋糕,好食,成個蛋糕好夠味,cheese cake,都okanyway,250依個價ok,但食物種頖真係唔多,鍾意食熱食既人我唔推介去
熱食:得2款,四季豆炒帶子,仲有個炒牛肉,
甜品:m字雪糕,有8種味,但雪得唔夠硬
朱古力味太軟,食左一次冇在筆到,