2021-07-28
呢間jw cafe既自助餐真係好難bk!! 早半個月都bk唔到星期一晚既自助餐,好彩因為係住客,Book咗兩日一夜,checkin果陣多口問職員,先可以食到😍🥰本來無抱太大期望去食,因為之前有人話佢地既自助早餐正,但我覺得麻麻,估唔到今次既自助晚餐令我有驚喜!海鮮超正,仲會推薦大家點咩醬🤩👍🏻有蟹鉗、龍蝦、蝦、蟹蓋等,附上圖俾大家睇❤️刺身同壽司方面,我覺得甜蝦好食,其他都一般姐。牛扒方面,我就叫咗一塊,配上黑椒汁,呢個都幾好食😋熟食方面,都唔差,特別係片皮鴨同埋燒鴨,新鮮熱辣辣,仲有人幫你包🤤甜品方面,有豆腐花、雪糕、芝麻糊、一件件嘅蛋糕同埋一杯杯嘅甜品,我覺得味道可以,但唔會令到我食得我好想買佢哋嘅蛋糕🤣 始終都覺得文x酒店既蛋糕正d🤤整體來講呢餐自助餐都好好食,如果鍾意食海鮮嘅大家應該會食得津津有味,而且對得上個價錢,我會再去幫襯😙❤️❤️#$698@1再額外+10%服務費
海鮮超正,仲會推薦大家點咩醬🤩👍🏻
有蟹鉗、龍蝦、蝦、蟹蓋等,附上圖俾大家睇❤️
刺身同壽司方面,我覺得甜蝦好食,其他都一般姐。
牛扒方面,我就叫咗一塊,配上黑椒汁,呢個都幾好食😋
#$698@1再額外+10%服務費