餐厅: JW咖啡室
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: JW咖啡室
资讯:

2020-06-15 5142 浏览
幾年前食過萬豪酒店大堂的宵夜自助餐和5樓的JW咖啡室,印象中食物以中菜為主,但水準麻麻。今次因為訂不到某餐廳的晚市小菜放題,不想愛好中菜的男友失望,所以決定另覓餐廳,最後偶然在eatigo看見晚市自助餐7折,所以立即訂座。(後來都沒再看到其他日子晚市有7折)自助餐晚上6時開始,但我們很早到達,還好餐廳彈性處理,可以先讓我們入座等候,不用站著等。其實從進入酒店、登記到安排入座,職員服務態度都非常好,總算對得起五星應有的服務水準。可以更好的是,職員在自助餐時段開始時溫馨提示一下食客,好讓食客知道餐點已準備好,可以取餐。自助餐菜餚偏向中菜系,而萬豪最大的賣點,當然是無限供應的花膠、鮑魚和海參等矜貴食材,除了常規的菜餚外,由於6月1日到7月3日是「西貢海鮮」主題的關係,所以還有中式龍蝦伊麵,椒鹽鮮魷,花雕蒸蟹和豉汁蒸蟶子等供應。喜愛中菜和海鮮的人光看排場定很滿足!男友拿了第一輪食物回來,未食已說:「每款菜餚都很合我心水。」聞言當然開心,因為這個中菜自助餐是為他而設的。今晚焦點自然是鮑魚、花膠、海參和多款海鮮菜餚。上湯龍蝦伊麵伊麵麵質不過軟,但好碎好難夾;龍蝦值得一讚,有別於坊間餐廳把龍蝦肉斬碎

今晚焦點自然是鮑魚、花膠、海參和多款海鮮菜餚。

上湯龍蝦伊麵

伊麵麵質不過軟,但好碎好難夾;龍蝦值得一讚,有別於坊間餐廳把龍蝦肉斬碎件,這裡的龍蝦是開半處理,確保每位食客都可以拿到龍蝦肉位置,不會只拿到空殼或無肉位置;而且龍蝦都整齊鋪滿伊麵上,亦足見酒店做法大方,不錯!龍蝦鮮甜,肉質彈牙不會過實,還充份吸收芡汁味道,很美味

椒鹽鮮魷

味道偏辣,但很惹味
外層炸粉不會太厚,亦不會炸得過硬過脆,魷魚很厚肉很軟腍,但多吃有點油膩

片皮鴨

雖即叫即包,但師傅太用心去包了,花了點時間,所以麵皮只是微暖,而且質感偏乾,口感一般。不過鴨肉帶驚喜,鴨皮富油香,配上醬汁和青瓜絲及京蔥,很美味!

鮑魚

酒店毫不吝嗇,鮑魚都很厚身,而且每隻都大約有3至4cm長,肉質不會腍得口感盡失,軟腍中帶點咬口,味道微鮮,芡汁味道不錯
,不過鮑魚始終難消化,多吃會飽滯,適可而止哦!

花膠

比較薄身,膠質就不太多啦,但以自助餐來說,大大塊而且炆得好腍,已算不錯;味道方面,花膠吸收了芡汁,不錯!

黃金蝦

大蝦個子不小,肉質爽彈,但略嫌稍欠蝦鮮味,鹹香味亦不夠突出,一般。

蒸扇貝

扇貝跟蒜汁都很鮮甜,不錯!

豉汁蒸蟶子

芡汁濃稠,不過豉汁味道較淡,蟶子肉很小又不鮮甜,麻麻。

炒蜆

蜆肉鮮甜,醬汁味道太甜,麻麻。

試完主角就來試試其他食物。

海南雞

平常吃自助餐,很少會試燒味部的雞,不過男友極力推薦下就要了一件,果然不錯!雞胸肉很嫩滑,沒雪味,反而有微微雞鮮味,令人驚喜!雞皮爽口,值得再嘗

叉燒

蜜汁味濃,不過肉質比較乾嚡,亦不夠肥美,一般。

燴牛面脥

肉質軟嫩,不過牛味較淡,有點像吃牛腩的感覺,整體一般。

煎雞扒

雞肉不是特別嫩滑,但頗欣賞它的香草煙肉忌廉汁,煙肉鹹鹹香香,配上忌廉汁很惹味。

海鮮意粉

忌廉汁很美味,海鮮配料如蝦都很鮮甜爽口,但略嫌闊條麵比較乾硬,感覺好像未煮透,一般。

龍蝦鉗

大隻多肉,肉質鮮甜,不錯!

蟹腳

剛好拿到連帶蟹膏的位置,蟹膏甘香鮮美,蟹腳粗大,肉質鮮甜。

青口

新鮮,雖然只有微微鮮味,但已比其他自助餐的無味青口好。

凍龍蝦

微微鮮甜,肉質略嫌有點過實,一般。

吃完凍海鮮就來試試刺身吧!沒想到這兒會有帶子刺身供應,算是小驚喜吧!

帶子刺身

新鮮且爽口鮮甜,師傅每次都給兩到三片,不吝嗇,不錯!

三文魚刺身

厚切且富魚鮮味,但略嫌不夠肥美,一般。

吃了幾輪熱葷開始有飽意,於是開始食甜品甜品款式不是很多,不過賣相頗吸引。

芝士蛋糕

芝士味雖濃,但質感不綿密,好乾嚡

日式芝士蛋糕

質感又實又粗嚡,口感毫不輕柔

朱古力慕絲蛋糕

慕絲甜度極低,可可味亦不夠濃;中層的果蓉醬味道太酸,剛巧配上甜度低的朱古力慕絲,沒有中和作用,反而令整件蛋糕變得太酸

瑪德蓮蛋糕

極硬極乾,毫不鬆軟

黑芝麻意式奶凍

平常很少在自助餐拿奶凍食,但這兒的甜品款式太少了,所以要了一杯試試,沒想到它竟成為全晚最好食的甜品,還一連吃了兩杯(證明其他甜品水準實在太遜
);奶凍質感滑而Q彈,甜度適中,且帶淡淡黑芝麻味道,不錯!

葡撻

甜度適中,但沒蛋香,撻皮亦不夠酥脆,都軟掉了

西米紫薯布甸

表層乾硬,紫薯蓉跟西米布甸味道上不太相襯,而且整個布甸基本上都沒什麼甜味,吃了一口都要吐出來,因為太難食

Tiramisu

咖啡味濃淡適中,不會太澀;可惜蛋糕浸太多咖啡溶液了,太濕,有點影響口感,一般。

榴槤蛋糕

簡直不知所謂!
蛋糕雖鬆軟,內層忌廉亦幼滑,但榴槤呢?就只有一小粒肉,而且又實(好像把榴槤肉冷凍成冰後未完全解凍的口感)又沒榴槤香味
打著榴槤蛋糕的旗號,味道跟一件普通忌廉卷蛋沒分別
作為一間五星級酒店,收$600幾$700,這太沒誠意了,吃到這,突然好掛念the Market的榴槤蛋糕卷

其實它還有不同款式的水果粒和H牌雪糕,但因為覺得都沒特別,而且太飽,所以就沒試了。

整體而言,這邊的中式鹹食水準頗高;食物選擇方面,如果可以更多樣化就更好,因為西式跟其他菜系的食物只佔少數,而常見的咖哩之類當晚亦沒出現。

甜點方面,酒店就真的要加把勁了,作為一間五星級酒店,我會期待更好質素,可惜水準只是麻麻,有點失望,未能為晚餐劃上完美句號,是一大失分位呢!希望餐廳未來能提升甜品水準吧!

服務方面整體是不錯的,之前提到職員懂彈性處理情況,收拾餐碟亦很有效率,基本上你食完放下餐具,準備起身時,他們已留意到幫你收拾,亦會主動留意食客需要,添水也很頻密,是自助餐少有的情況,不錯!

是次使用7折優惠後每人大約$622左右,以這個價能享受五星服務和任食矜貴食材也是蠻划算的,希望未來甜品方面也能改進。
優惠券
2020-06-14 3767 浏览
因為疫情已經好耐無同朋友們出街食飯,今次8個人岩岩好max人數去enjoy下JW既dinner buffet就算疫情,呢度既buffet都仲係好多人,要食記得要預早book台食物方面質數好高,雖然比較之下其他酒店會再有多啲食物選擇,但就無呢度有既花膠鮑魚蟶子等呢類食物同埋食物既quality都較好員工們都好親切有禮防疫措施都做得足,好令人安心 總括而言係好滿足又安心既一次dining experience
員工們都好親切有禮
2020-06-04 6742 浏览
今日有人生日,去食豪d,訂了萬豪酒店5樓自助餐六點我們准時到達,比起平時無甘擠擁。座位闊落,取碟時有專人拿著酒精搓手液消毒雙手海鮮冷盤有龍蝦,海蝦,加菲蟹,蟹鉗,各樣都超大超新鮮,特別龍蝦,還吃到牠的海水鮮味,入口爽口彈牙。熱葷有大大塊燴花膠,厚身好味道,簡直回本之選,鮑魚海參,這二道菜在自助餐是不會吃到,海參非常肥厚,為增加骨膠原不停地添吃。還有蒜蓉蒸海蝦,清蒸石斑塊,燒味 等等將近飽之際,一定要試試羊架和牛仔肉,粉紅的肉質美味鮮嫩,非常juicy,平常酒店吃一頓西餐不平宜呀……哈。刺身吧枱的刺身我覺得比較失色,只有普通的三文魚,甘蝦之類,不太吸引。最後,在酒店食自助餐當然要吃甜品,杧果cake和芝士撻也很好味道每人可以叫一杯飲品,吃飽之餘可以飲下咖啡,吹吹水這自助餐的質素簡直無得輸。
今日有人生日,去食豪d,訂了萬豪酒店5樓自助餐
六點我們准時到達,比起平時無甘擠擁。
座位闊落,取碟時有專人拿著酒精搓手液消毒雙手
還有蒜蓉蒸海蝦,清蒸石斑塊,燒味 等等
每人可以叫一杯飲品,吃飽之餘可以飲下咖啡,吹吹水
自助餐的質素簡直無得輸。

2020-05-27 5645 浏览
JW自助午餐食過三四次,每次都非常滿意,最愛食龍蝦鉗、麵包蟹、片皮鴨、仲有一款士多啤梨捲蛋都是我最愛。兩年內不停回頭再食。今日再去,雖然知道在疫情期間,必定有所不同,但俾返同樣價錢,確實都有點失望。呢間酒店嘅自助餐賣點一向都唔係款式特別多,我鍾意食係因為d野啱我食。如果期望有幾十呎長自助餐枱嘅朋友就唔推薦你哋嚟啦。講返今日餐飯先。疫情下仍然有得出去自助拎食物,拎食物時都要戴口罩基本啦。今次最失望係食物選擇少咗好多.....沙律選擇少得可憐,近乎消失了。壽司冇咗卷物、冷麵等。凍海鮮冇咗最王牌嘅龍蝦鉗。有啲冷盤例如醉雞由以前一個大長碟,縮成一小碗放喺壽司嗰邊。Ham又冇哂,得返三款唔太開胃的沙樂尾腸。熱盤就同以前差唔多,好食嘅依然好食。例如燒賣(大大粒蝦肉,似返酒店水準)、叉燒、片皮鴨、龍躉魚。今次加咗款類似風沙炒蟹鉗,都好好食!另外佢既海鮮意粉係好高質素,似高級西餐單點。最後到甜品,今次非常失望。綠豆沙似一pat透明糊狀,大部份甜品都唔好食。只有cream brulee 同新出既榴槤卷蛋係好食。不過我對呢間酒店嘅自助餐都係有情意結,加上之前食過真係好高質素,都唔想比負評佢,希望疫情過後會

不過我對呢間酒店嘅自助餐都係有情意結,加上之前食過真係好高質素,都唔想比負評佢,希望疫情過後會有改進!

2020-04-26 7954 浏览
以前去過多次都OK的,今次去吃自助午餐,差了很多。食物選擇少,魚生不新鮮,甜品不吸引。片皮鴨都不捨得比一整片皮肉,麵檔長期冇職員,湯類有四款,但都是cheap嘢。沙律選擇更少。以前吃下午茶都有鮑魚,今次乜都冇,但價錢一樣咁貴。總括,酒店級都咁弧寒,不值得去。P.S.我們三個人去,吃完大家都係覺得不夠飽的。
片皮鴨都不捨得比一整片皮肉,麵檔長期冇職員,
湯類有四款,但都是cheap嘢。沙律選擇更少。
以前吃下午茶都有鮑魚,今次乜都冇,但價錢一樣咁貴。
總括,酒店級都咁弧寒,不值得去。
P.S.我們三個人去,吃完大家都係覺得不夠飽的。
2020-04-25
2020-04-14 7192 浏览
收五百幾自助午餐,只值百幾九流午餐請大家不耍上當。環境可以,服務合格,食物比—般餐廳仔還耍差,但服務都幾週到可能係疫情下沒太多人食,不知到這酒店餐廳服務對像是那一類的食客但我食過很多酒店餐廳,食品質素差做功不夠種類太少就連餐飲連橙汁都耍加錢。我不想再說下去了。
2020-03-17 8163 浏览
三月頭趁有人生日決定試一試JW咖啡室嘅dinner buffet, 一入去嘅時候覺得攞食物嘅地方比樓下 The Lounge 細,但係食物選擇就比較豪華,見到都覺得非常吸引!中菜部有龍躉,花膠,鮑魚海參,鮑魚都幾大隻,花膠大大塊完全無腥味。海鮮部有龍蝦,麵包蟹等,龍蝦就麻麻地,但係隻蟹反而夠鮮,有海水味。試左碗鮮蝦雲吞銀針粉,好少見buffet會有銀針粉,幾特別。重點推介係鮮蝦雲吞,十分足料,超好食!甜品部水準整體感覺比其他buffet高,選擇多又唔係平時見得多嘅cheesecake 同mousse。我最喜愛嘅係抹茶焦糖燉蛋同栗子蛋糕!Dinner buffet更加會有限時推出嘅特色甜品,今次竟然有心太軟,太幸福啦~~Dinner buffet原價絕對唔便宜,但係有折扣,整體上印象不錯,物有所值,會再去!
新年過後肺炎疫情嚴重😷😷。。已經好耐冇約個朋友聚餐🍽。。終於都係忍唔住要約返朋友 girl talk 👩🏻👱🏻‍♀️👩🏻👱🏻‍♀️👩🏻👱🏻‍♀️。。未入酒店門口已經要量體溫探熱。。真係做足安全措施啊👍今次我用咗會員優惠嘅半價自助餐券。。好抵呀。。平均一個人都係$250。。真係普通三星酒店午餐都要。。萬豪即係萬豪。。海鮮花膠龍躉一樣咁豐富。。絕對冇因為疫情亦將貨就價現場睇落去大約都有八成滿。凍嘅海鮮🦐🦀🐚一樣咁豐富。。特別喜歡麵包蟹蓋🦀。。非常多膏 花膠同龍躉🐟亦都不停供應。。不過由於疫情可能人真係少咗食物不用排隊等。。。。我自己就最鍾意食片皮鴨🦆。。每次都要食幾件啊😋。。蒜蓉蒸虎蝦🦐亦都很出色。。大大隻而且蒸得時間剛剛好。。😋用完會員半價卷之後每個人平均只係需要$250💰💰💰真係超值。。。

現場睇落去大約都有八成滿。

凍嘅海鮮🦐🦀🐚一樣咁豐富
。。特別喜歡麵包蟹蓋🦀。。非常多膏

蒜蓉蒸虎蝦🦐亦都很出色。。大大隻而且蒸得時間剛剛好。。😋

2020-03-09
優惠券
  • 片皮鴨
  • 海鮮類
香港吃buffet。。萬豪都算數一數二。。不只是價錢💰💰數一數二。。食物質素和種類也算是豐富五星級酒店服務就不用說。。禮貌殷勤就一定是了。。但電話預約的訂座服務員就很死板。。幾次打來查詢也冷冷淡淡🤦🏻‍♀️。。但用餐現場的服務員和經理就質素高很多。。1月12號星期日。。我們接近20位。。一條長長的枱。。平日比較寬敞。。但今天嚟到就全院滿座。。枱與枱之間也比較窄。。出入攞食物經常有點碰撞🤷🏻‍♀️。。但係食物嘅質素仍然冇改變一直保持keep到👍👍👍。。萬豪自助餐就出名多花膠。。仲要係大大篇唔係碎濕濕🤣🤣🤣。。仲有厚厚嘅龍躉球。。真係食到成口膠😈😈。。 另一個我很喜歡嘅食物唔係周圍都有就係即包片皮鴨🦆。。非常欣賞。。當然仲有豉油王乳鴿啦。。凍海鮮🦐🦀🐚方面大大話話都有8至10種。。而且每隔一輪又會轉款。。刺身和寿司🍣手卷也很多選擇。。另外素食🥗嘅人士就絕對係喜訊啦。。。預先Mix好嘅也很豐富。。當然仲有好多其他熟食嘅食物啦。。中式湯都不用錯過。。星期日有個燉豬展另外一個就係海底椰湯🥥。。價錢星期日午餐518+10%。。。但我係會員就非常優惠。。。有七折呀。。而且仲可以最多20位。。。今日係媽
香港吃buffet。。萬豪都算數一數二
。。不只是價錢💰💰數一數二。。食物質素和種類也算是豐富

價錢星期日午餐518+10%。。。但我係會員就非常優惠。。。有七折呀。。而且仲可以最多20位。。。今日係媽媽生日所以我哋有17大3小。。會員消費好鬼抵💰💰💰
2020-01-12
庆祝纪念
生日
  • 片皮鴨
2020-01-03 11461 浏览
一講起食dinner buffet,馬上想起JW萬豪的The Cafe ....坐言起行,馬上定位,結果,都要等差不多三個星期,至有食..等到頸都長...一踏入去餐廳,食物琳琅滿目,目不暇給,令人食指大動,簡直都唔知食邊樣先..先攻 日本魚生及壽司counter。壽司即order即做,夠新鮮味美...魚生櫃位,有甜蝦、墨魚、油甘魚、三文魚,吞拿魚、帶子....全部都鮮味十足,高質素必食是中菜熱葷,香噴噴炒龍躉球,有炆得又林又入味的花膠、花菇炆鮑魚及海參、皮脆北京填鴨,柔軟嫩滑海南雞...好味正吖重有海鮮counter ,龍蝦、麵包蟹、凍蟹鉗、凍花蟹、青口、及蜆...甜品都有幾十款...通常,食到一半已經半飽,冇辦法試齊各款...如此豐盛,值得推薦

甜品都有幾十款...

通常,食到一半已經半飽,冇辦法試齊各款...

如此豐盛,值得推薦
2019-12-22 6553 浏览
JW Marriott is a traditional name that goes up the list, there to compete with MO, i.e. Mandarin Oriental, and Peninsula.  This dinner close to the Christmas period is just totally disappointing.  The area is tiny, so we expect the food to make up for it.  Let's get it clear from the beginning what we would expect from a dinner buffet of HKD 8XX to have, that is amongst the category of MO and Pen:-- Properly  cooked broth in little separate pots - Oysters in a few kinds- Foie gras- Dessert:- wel

- Oysters in a few kinds
- Foie gras
- Dessert:- well maintained cakes and live-stationed dessert

None of those was there.

The broth was just a pot for customers to pick up.  It's lukewarm at 8:00 p.m..

We asked the staff members if they were doing two slots, one from 6:00 - 8:30 p.m. and the other from 9:00 p.m. onwards.  They said "No."  Then, how and why it's lukewarm?

Cold lobsters tails are a must for those who claim to be five-star hotel.  Those hotels from Sino Group are catching up hard and fast.  Those that may be considered a class below or a few, such as Novotel group are doing the same.

So, by offering cold lobsters tails, how does that justify JW Marriott to charge HKD 8XX, other than living by its name?

They had abalone well-cooked, and those traditional dried fish gills cooked in broth.  So does Peninsula.  Again, how does JW Marriott sets itself apart?

It's even funny to see the dark sesame sweet soup as simply referred to as "Chinese Sweet Soup".  It's Chinese, everyone knows.  Get the name right, please?

It is most disappointing to see the Big Three in Admiralty declining by what they have to offer.

Words have been spreading around.  This is simply live-proof.

JW Marriott's cousin at Ocean Park is offering "live lobester steamed-to-serve".  Their dessert offers a vast array of ice-cream.  Truly impressive.

So, where is cousin JW to catch up?  By a mile.

I hope there is a change for good.  But in the meantime,  Mandarin Oriental leads, Peninsula has its legacy.  Ocean Park is catching up hard and fast.  Sheraton is solid.  Those in Admiralty may be living in their own little clique of legacy.

2019-12-21
庆祝纪念
圣诞节
2019-12-14 7205 浏览
食自助餐最開心,莫過於係唔洗俾錢今年公司安排了在JW cafe 由於人太多,第一樣選了沙律。菜同醬嘅選擇頗多。先吃熱盤,有片皮鴨,花膠,蒜蓉大蝦。刺身有象拔蚌,帶子,等。都幾新鮮冷盤最正係蟹鉗,啖啖肉。甜品真係 "甜", 唔食得咁甜嘅,葡撻會係不錯嘅選擇。
自助餐最開心,莫過於係唔洗俾錢

今年公司安排了在JW cafe

由於人太多,第一樣選了沙律。菜同醬嘅選擇頗多。

先吃熱盤,有片皮鴨,花膠,蒜蓉大蝦。

刺身有象拔蚌,帶子,等。都幾新鮮

冷盤最正係蟹鉗,啖啖肉。

甜品真係 "甜", 唔食得咁甜嘅,葡撻會係不錯嘅選擇。

2019-12-10
午餐
2019-12-10 7289 浏览
好耐以前老細請食飯嘅時候,食過呢一間dinner buffet。一路諗起可以食花膠嘅buffet。但因為好難book位,而且我哋食buffet又唔係食好多,所以一路都冇再幫襯。恒生做緊成人買一送一嘅價錢,計落都係二百零蚊一個人,加上我老公生日,所以就再去幫襯。加埋兩個小朋友,仲貴過我哋大人食嘅錢,但係開心就OK啦。有高質素嘅中式點心:燒賣、蝦餃同芋角。芋角真係好好食,就算好靚嘅酒樓都食唔到。tea buffet有得食刺身,仲要好新鮮。有花膠同魚肚湯,仲要有薑醋食。豬手好彈牙,但我鍾意食林啲。甜品就一般,有Häagen-Dazs雪糕。總括嚟講,熱食好吸引亦都好抵食。甜品就要有所改善。服務一流,不停詢問我哋啱唔啱食。值得推介。
好耐以前老細請食飯嘅時候,
食過呢一間dinner buffet。
一路諗起可以食花膠嘅buffet。
但因為好難book位,
而且我哋食buffet又唔係食好多,
所以一路都冇再幫襯。
恒生做緊成人買一送一嘅價錢,
計落都係二百零蚊一個人,
加上我老公生日,
所以就再去幫襯。
加埋兩個小朋友,
仲貴過我哋大人食嘅錢,
但係開心就OK啦。
有高質素嘅中式點心:燒賣、蝦餃同芋角。
芋角真係好好食,
就算好靚嘅酒樓都食唔到。
tea buffet有得食刺身
仲要好新鮮。

有花膠同魚肚湯,
仲要有薑醋食。
豬手好彈牙,
但我鍾意食林啲。
甜品就一般,
有Häagen-Dazs雪糕。
總括嚟講,
熱食好吸引亦都好抵食。
甜品就要有所改善。
服務一流,
不停詢問我哋啱唔啱食。
值得推介
2019-11-25 8513 浏览
記第一次tea buffet🤤 本以為是甜品蛋糕那種貴婦般享受 誰知想得太多了 只不過是普通自助餐🤦🏽‍♂️餐廳環境有格調 食物質素與選擇不算非常多 普遍魚生 沙律 甜品蛋糕 湯粉麵 熟食皆有提供👌🏻 個人感覺自助餐較為偏向泰國風味 有多種配料糖水配搭刨冰🍧 個人較喜歡酸辣湯 材料豐富而且辣度剛好 愛好海鮮的大概要失望了😟tea buffet 沒有提供生蠔 龍蝦等海鮮 壽司捲物亦只有3款🍣
2019-11-19 8209 浏览
一直聽聞JW hotel buffet 高質素,試過先知真心有保證!👍👍平日去食dinner buffet,6點半入席,人流好少,空間感大。凍盤有龍蝦,雪場蟹,阿拉斯加長腳蟹,青口,麵包蟹,全部都好新鮮熱盤方面有好多貴價熱食,花膠,海參,鮑魚,羊架,帶子,片皮鴨!甜品。芝士撻,Tiramisu,movenpick雪糕,心太軟,選擇亦好多實在太多好食既食物,有部分重覆拎左數轉,甜品反而食得幾款食材高成本,款式亦不少,價格=質素,值得再來!👍

實在太多好食既食物,有部分重覆拎左數轉,甜品反而食得幾款
食材高成本,款式亦不少,價格=質素,值得再來!👍
2019-11-15
信用卡優惠