2021-05-26 33 浏览
藍苺果碗 雖然佢個名叫做「藍苺」果碗。但其實裏面有嘅水果都仲有埋有士多啤梨🍓,西柚乾半片、亞磨籽。水果份量就唔係超級多,所以就蠢咗冇撈到均勻先食。於是,最尾食到嘅時候,就會變咗好似得返yoghurt 咁😂 但係都夠carry coz it’s yummy. 薄荷葉可以摘下葉子🍃 都會食得㗎~ 雖然有人覺得好似牙膏味,但本人就覺得係refresh ge 我main dish 叫左⋯低溫慢煮澳洲牛柳配紅蔥頭紅酒汁牛扒有8 安士,兩個人分到好其實都幾夠飽。夜晚始終都唔使食太多碳水化合物。有時明係點解要出街食人地煮嘅野嘅🤷🏻‍♂️1)即使無汁,牛扒都半身medium 程度係肉味香濃,夠做2)就算點左汁,都唔會ruin咗舊牛,所以覺得不肯定一下廚師👨‍🍳嘅心機調配。兩者夾宿好好3)都有充足嘅蔬果,三色嘅小波波型狀蔬果都有哂,好悅目👍 有兩三塊薯仔薄片~

藍菓碗

低溫慢煮牛柳配紅蔥頭紅酒汁
低溫慢煮牛柳
焗蒜
  • 藍莓果碗
唔好以為工廠大廈只喺得燒味舖同快餐店,其實仲有其他有格調嘅Cafe☕️,今次去咗荔枝角嘅INN - I’m Not Nothing,餐廳走歐式小清新路線,環境整潔又衛生,幾啱同朋友小聚片刻。.📍英式炸薯條($68)Fish and Chips 薯條炸得香脆完全唔油膩🍟,調味剛好,好好食🤤。重點嘅炸魚亦炸得非常出色✨,外皮薄而香脆✌🏻。唔油膩之餘魚肉非常細膩嫰滑🐟,食落仲要好juicy💧,完全冇魚腥味,點埋沙律醬真喺好好食😋,真心做得好過唔少外國餐廳❤️。.📍奶油大蝦嫩菠菜煙肉忌廉意粉($118)Spaghetti Tossed in Cream with Shrimps, Baby Spinach and Bacon 配菜有4隻爽脆大蝦🦐,意粉煮得好好,口感煙韌有咬口🍝。醬汁黏稠有厚度,伴以煙肉🥓、菠菜🥬、火箭菜同洋蔥🧅做配料。菠菜吸收咗油份口感好滑溜,同菜式非常配搭,但整體上如果可以鹹啲應該會更出色。.📍牛肝菌野菌意大利飯($118)Porcini Risotto with Wild Mushroom牛肝菌味道比想像中濃郁😍,野菌份量亦唔少。意大利飯口感岩好🤤,質感creamy,整體上健

📍英式炸薯條($68)
Fish and Chips

📍奶油大蝦嫩菠菜煙肉忌廉意粉($118)

📍牛肝菌野菌意大利飯($118)
牛肝菌味道比想像中濃郁😍,野菌份量亦唔少。意大利飯口感岩好🤤,質感creamy,整體上健康清新🌿,素食人士都食到,但呢款口味好似比意粉再淡啲,鹹炒少應該成個味會更突出。

餐廳食物唔錯,定價都算係合理,另外我哋發現同一幢工廠大廈原來都有好多唔同嘅餐廳,下次有機會可以再嚟試一試。
2021-05-24 31 浏览
去咗荔枝角搵食上咗間樓上cafe叫咗好多人都推介嘅班戟。,我抱住好期待嘅心態去食,好彩佢冇令我失望!食完我覺得好滿足!班戟68蚊一份,有四種味:榛子朱古力香蕉 士多啤梨忌廉 , 鮮藍莓藍莓醬忌廉 , 玉桂蘋果杏仁片忌廉 , 芒果熱情果忌廉。 由於第一次食,我好保守咁樣試咗最穩陣嘅榛子朱古力香蕉士多啤梨忌廉。 呢個組合冇得輸。 最加分嘅地方係佢嗰班戟皮都好好食。唔會薄到張紙咁,有少少厚度,食得出佢嘅蛋香同麵粉香。 另外生果亦都好新鮮,香蕉唔會黑同林得濟,士多啤梨亦都係香甜。呢個甜品我會比100分佢。68蚊,真係抵食過好多日本舖嘅 梳乎厘pancake ,下次去一定會試下佢其他味!另外,餐廳嘅大蝦菠菜意粉都好好味。總結係呢間餐廳抵食得嚟好食!
去咗荔枝角搵食上咗間樓上cafe

另外,餐廳嘅大蝦菠菜意粉都好好味。

總結係呢間餐廳抵食得嚟好食!

餐廳好靚!有8成半都係女仔,1成半係同女士嚟嘅男士加兩三個男waiter。 入到去餐廳少女心滿溢。加埋啲擺碟好靚嘅食物,可以影到好多打卡相。我哋叫左低温慢煮澳洲牛柳8安士配紅葱頭紅酒汁(208蚊),佢嘅主打菜奶油大蝦燉波菜煙肉忌廉意粉(118蚊),水牛城雞翼。主食做得幾好,好高質,order左七成熟嘅牛排,佢用慢煮嘅方法都控制到個生熟程度👍 牛排用好多蒜頭一齊煎,幾香。紅葱頭紅酒汁有少少酸酸甜甜嘅感覺,同啲蔬菜好夾。佢個蕃茄好大粒好juicy。粗露荀好嫩無渣。一定ncall嘅係奶油大蝦燉波菜煙肉忌廉意粉。首先意粉生熟程度好好,唔林有少少彈牙。 調味都好好味,有少少菠菜,唔會太咸,奶油唔會太漏。夾埋佢好多隻大隻彈牙嘅蝦,好出色。難怪網上介紹都主打呢個意粉。

2021-05-24 20 浏览
最近喺網上面搵到呢間位於荔枝角工廠嘅Cafe門面裝修同埋入邊都非常之有特色走少少宮廷嘅風格Menu嘅設計俾人感覺都好文青黑松露芝士薯條份量非常之多薯條亦都揸得非常之香脆同埋乾身,食落去唔會好油膩配埋黑松露芝士醬味道非常之唔錯水牛城雞翼味道非常之出眾酸酸辣辣嘅感覺好開胃雞翼亦都好大隻,外皮炸得非常之香脆雞肉亦都好嫩滑同多汁澳洲牛眼扒配薯菜份量都係勁多無論係薯條同牛扒都係牛扒我哋叫咗五成熟亦都冇令到我哋失望保持到肉汁喺入邊肉味亦都幾重玉桂蘋果班戟配雲呢拿雪糕個賣相一流係同種類嘅甜品來講呢間餐廳算賣得比較平佢嘅配料亦都係無手軟落咗好多蘋果粒增加左成個甜品嘅層次感西柚檸檬梳打一杯非常之清新嘅飲品非常之解油膩但又唔會過酸士多啤梨藍莓奶昔甜到控制得啱啱好唔會有死甜嘅感覺好開心喺520呢一日可以喺一間咁靚嘅餐廳渡過左一個晚上❤️

最近喺網上面搵到呢間位於荔枝角工廠嘅Cafe
門面裝修同埋入邊都非常之有特色
走少少宮廷嘅風格

Menu嘅設計俾人感覺都好文青

黑松露芝士薯條份量非常之多
薯條亦都揸得非常之香脆同埋乾身,食落去唔會好油膩
配埋黑松露芝士醬味道非常之唔錯

水牛城雞翼味道非常之出眾
酸酸辣辣嘅感覺好開胃
雞翼亦都好大隻,外皮炸得非常之香脆
雞肉亦都好嫩滑同多汁

好開心喺520呢一日可以喺一間咁靚嘅餐廳渡過左一個晚上❤️
2021-05-20
  • 水牛城雞翼
2021-05-18 119 浏览
閒時短聚片刻,實屬美事。最近工作上忙完又忙,終於有些少讓人可以喘息的機會,而我當然不會放過這個約朋友短聚的機會。這次約了友人在荔枝角吃晚飯,而我們最後於某工廈的樓上cafe用餐。於我而言,荔枝角是一個較為陌生的地方,所以就交給「地頭蟲」的朋友代為決定。走到門外,不知為何有種身在地中海的感覺,就是希臘🇬🇷、意大利🇮🇹之類的地方,而一走進內,這種感覺得以延續下去。無論是牆上的掛畫,或是具歷史感的吊扇,再加上具格調的昏暗黃燈,都帶來一種很輕鬆、舒暢的心情。當時心想,若是帶女生來她必定會喜歡!!🤔這次食物方面亦很不錯,先說低溫慢煮牛柳配紅酒汁,牛柳這次叫五成熟,這種不太熟略帶血紅色,再加上嫩滑的肉質帶點肉汁,非常美味可口。👍🏻👍🏻至於香煎帶子香蒜辣味意粉🍝,羅勒獨特的清新香料味,配上先來彈牙的帶子,意粉還帶微辣呢~~~這時配上一杯Matcha Latte🍵,甜甜的奶香即時解一解辣!還有貼心的拉花,haha!!😆

Matcha  Latte
香煎北海道帶子配香蒜辣味羅勒意粉
Matcha  Latte
香煎北海道帶子配香蒜辣味羅勒意粉
碌碌下IG竟然見到航空界劣漫佬腔叔為呢間餐廳設計餐牌☺️作為前航空界既一份子,當然要身體力行支持一下💁🏻‍♀️✨香燒焗豬肉眼配肉桂蘋果醬($108)我是衝著肉桂蘋果這個新鮮配搭來的~豬肉眼扒煎得金黃,醃得入味,肉質厚實有份量。配菜肉桂蘋果淋軟,鹹中一點甜🤠✨意式茄醬海鮮意大利飯($98)蕃茄味十分濃郁!食意大利飯最怕煮過龍又或者有米骨😟好彩我所擔心既野係呢到冇出現到😚軟硬度適中😙海鮮都幾多,冇雪味😙✨藍莓班戟($68+雪糕$10)表面鋪滿藍莓醬同藍莓🫐朱古力醬做點綴🍫班㦸皮煙韌有蛋香,忌廉輕盈不heavy,配上遇熱半融既雪糕,口感更多層次🍧👉🏻加一服務費👉🏻而家OpenRice book 位有折扣優惠,加一服務費會以原價計算(以上菜式價錢是原價)👀👉🏻如果多人,Book左位都需要等位🙇🏻‍♂️
✨香燒焗豬肉眼配肉桂蘋果醬($108)

✨香燒焗豬肉眼配肉桂蘋果醬($108)
✨意式茄醬海鮮意大利飯($98)
✨意式茄醬海鮮意大利飯($98)
藍莓班戟($68+雪糕$10)

✨藍莓班戟($68+雪糕$10)

👉🏻加一服務費
👉🏻如果多人,Book左位都需要等位🙇🏻‍♂️
2021-04-17
If you dont mind trekking to the 2nd floor of a industrial building the vibe inside this restaurant is totally different.Little round tables, rattan chairs with plants dotted around provide a comfy environment to dine. Went for 2 lunch sets:Roasted Pork ribeye with cinammon apple sauce.Pork steak was a good size with chunky apple pieces in the sauce, and a nice amount of veggies. Did find the pork a little overcooked but not too dry.Fish and ChipsGood generous serving of the fish and chips, did
Went for 2 lunch sets:

Pork steak with apple sauce

fish & chips

Good generous serving of the fish and chips, did find the batter a little salty but the tangy tartare sauce offset this. Tartare sauce nice creamy flavour but with a citrus zing to it. Fish was pretty firm in texture and batter nice & crunchy. Chips were good too.
Sets were served with soup and drink.

Truffle & Mushroom soup

Soup today was mushroom and truffle, nice consistency with strong flavour. The swirl of cream on top was a nice extra.
Special drinks are pretty and are half price with a set.

Passionfruit, mint soda

Wanted to try the crepe as looked really appealing but too full.....
2021-05-14
fish & chips
  • Fish & chips
2021-05-14 167 浏览
舊同事準備移民,約了她們到舊時工作地方吃午餐,這工廈有不少餐廳都有試過,最近開了間新餐廳又見充滿歐陸風情,決定一試 。裝修以白色配雲石加水晶燈為主,入到店內很舒服。我們點了法式班戟配班尼蛋菠菜巴馬火腿及蟹肉南瓜意大利飯套餐套餐包了一餐湯及餐飲餐湯 是黑松露忌廉蘑菇湯蘑菇粒很多,湯很濃和熱,味道不錯法式班戟配班尼蛋菠菜巴馬火腿有沙律菜,口感新鮮,賣相好吸引配上流心蛋加巴馬火腿,又唔會太咸再配上薄薄的班戟蟹肉南瓜意大利飯滿滿的蟹肉在意大利飯上面再配搭蘑菇露荀蟹肉一梳梳的,意大利飯很有口感和Creamy咖啡 - Cappuccino 和 Flat White咖啡香滑,拉花圖案也拉得很不錯最後額外加配法式班戟甜品榛子朱古力. 香蕉, 士多啤梨加忌廉 法式班戟法式班戟賣相好出式班戟內有好多香蕉片 熱呼呼的吃很甜員工很有禮貌,中午Lunch 滿座,建議要先訂位!

裝修以白色配雲石加水晶燈為主,入到店內很舒服。

我們點了法式班戟配班尼蛋菠菜巴馬火腿及蟹肉南瓜意大利飯套餐
套餐包了一餐湯及餐飲

餐湯 是黑松露忌廉蘑菇湯
蘑菇粒很多,湯很濃和熱,味道不錯

法式班戟配班尼蛋菠菜巴馬火腿
有沙律菜,口感新鮮,賣相好吸引
配上流心蛋加巴馬火腿,又唔會太咸
再配上薄薄的班戟

蟹肉南瓜意大利飯
滿滿的蟹肉在意大利飯上面再配搭蘑菇露荀
蟹肉一梳梳的,意大利飯很有口感和Creamy

咖啡 - Cappuccino 和 Flat White
咖啡香滑,拉花圖案也拉得很不錯

最後額外加配法式班戟甜品
榛子朱古力. 香蕉, 士多啤梨加忌廉 法式班戟
法式班戟賣相好出式
班戟內有好多香蕉片 熱呼呼的吃很甜

員工很有禮貌,中午Lunch 滿座,建議要先訂位!
2021-05-12
  • 法式班戟配班尼蛋菠菜巴馬火腿
  • 蟹肉南瓜意大利飯
2021-05-13 119 浏览
這個星期日下午,在D2place 附近睇吓有乜好嘢食 。見到這間工廈樓上舖評語唔錯,感覺環境都幾靚,適合傾偈坐下Hea下🐒🐒 上到去都幾多人,幸好我地等咗20分鐘左右可入座 店內以黑白主調的設計,簡約非常 餐牌嘅選擇都幾吸引我地叫咗兩個lunch set 先嚟餐湯,黑松露忌廉湯。感覺到佢真材實料,味道唔會太濃,啱我口味蟹肉南瓜意大利飯南瓜汁香甜惹味,包住粒粒分明的意大利飯,蟹肉足料香燒焗豬肉眼配肉桂蘋果醬 配薯蓉 豬肉眼煮得啱啱好,好入味,韌度適中跟餐配特飲半價,我地點左士多啤梨藍莓奶昔及朱古力香蕉奶昔 味道不太甜,感覺健康整體來講,食物嘅味道同質素唔錯,價錢都幾合理。地方都有乾淨企理😊開心在星期日的午餐在此輕鬆一

店內以黑白主調的設計,簡約非常
餐牌嘅選擇都幾吸引

我地叫咗兩個lunch set

蟹肉南瓜意大利飯
南瓜汁香甜惹味,包住粒粒分明的意大利飯,蟹肉足料

香燒焗豬肉眼配肉桂蘋果醬 配薯蓉

豬肉眼煮得啱啱好,好入味,韌度適中

跟餐配特飲半價,我地點左士多啤梨藍莓奶昔及朱古力香蕉奶昔

味道不太甜,感覺健康
非常Instagramming的環境,白色羅馬柱、水晶吊燈、乳白色大理石紋桌子配上綠色植物,正是舒適精緻的輕奢風。Crepe egg benedict with Parma ham & spinach ($88) + Latte ($21)Egg benedict 配smoked salmon/ bacon較常見,店家選配鹹香惹味的Parma ham確實比較有新鮮感。餅底店家用的是法式薄餅,有別於平常食到的English muffin,沒有了厚實的感覺,入口更清爽輕盈。加上大量菠菜,適合午餐想食light一點的朋友。咖啡偏nutty,正合我意。又有一間「睇得又食得」的工廈cafe值得推薦。

Latte
Crepe egg benedict with Parma ham & spinach ($88) + Latte (+$21)

又有一間「睇得又食得」的工廈cafe值得推薦。

2021-05-12
Latte
  • Crepe egg benedict with Parma ham & spinach ($88)
2021-05-12 168 浏览
呢間有得online book枱又有fish & chips送環境都好靚入到去完全唔記得呢度係工廈呢個扒$168有咁嘅質素好surprised咁大塊但唔會靭 油脂同肉分佈又幾靚感覺上多過8安士Fish and Chips蠔質素好驚喜本身諗住唔貴先叫$398一打冇諗過會咁好食佢main course水準好令人放心於是想試一啲特別啲嘅小食蟹肉牛油果wasabi bruschetta 好fresh 味道又襯黑松露餐湯其實只係嗌咗一個main course不過幾好飲 特登加多個最尾嗌咗affogato同milk shakeNiceeeeee環境同食物都好滿意

呢間有得online book枱

最尾嗌咗affogato同milk shake

Niceeeeee
環境同食物都好滿意

2021-05-10 151 浏览
聽朋友介紹荔枝角有間平價西餐幾好食,於是今日中午有空就過去話下,餐廳位置係一棟幢工業大廈,位置都好近地鐵站,都方便。眼見餐廳裝修都唔錯,有啲草木好舒服😌位置就比較迫少少 🤏1.前湯(南瓜湯好飲🤩幾足料唔會稀)2.Main course (黑松露意大利粉)味道都OK嘅 係有少少青味 但5會影響個味道3.和牛漢堡(牛肉有少少偏鹹,但加埋包皮一齊食係可以中和到個味道)4.好似係橙味嘅花茶(帶少少酸但係又唔會好酸,只有熱)如果有叫煮食嘅話飲品會🍴自動半價!大家可以參考吓個菜牌📸️佢有1至11個選擇,款式雖然唔多但係都迎合到我哋嘅口味😁

1.前湯(南瓜湯好飲🤩幾足料唔會稀)

呢間係荔枝角嘅樓上𝐜𝐚𝐟𝐞,係西法𝐟𝐮𝐬𝐢𝐨𝐧菜式,裝修係歐陸風格,亦都坐得舒服,環境都好打卡𝐚𝐛𝐥𝐞💛佢仲有幾間分店而且燈光比較陰暗,都幾有𝐟𝐞𝐞𝐥㗎🤣❶ 波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯 $𝟏𝟒𝟖擺盤有心機😼意大利飯上面有隻大龍蝦🦞上面仲有啲香草碎,佢地已經幫你剝咗殼🤩可以輕易食到蟹鉗同埋中間嘅少少龍蝦肉🤏🏻不過 感覺唔算好新鮮,因為啲肉好似霉霉地同乾乾地咁🤔冇咩鮮味😶‍🌫️而啲飯中間夾雜住有菜有菇,啲醬包滿晒每一粒飯,每一啖飯都好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲好𝐫𝐢𝐜𝐡😆都唔錯👍🏻❷ 意式茄醬松露芝士意大利雲吞 $𝟏𝟏𝟖意式雲吞大概有七件😋牛油味香濃🤤有蕃茄蓉同蕃茄肉🥫羅勒香葉味都十足,酸酸地嘅蕃茄味好開胃,雲吞皮厚薄適中,雲吞中間都食得出芝士嘅奶香味😆都幾好食😆❸ 榛子朱古力法式班戟 加雲呢拿雪糕 $𝟏𝟎 (𝐨𝐩𝐞𝐧𝐫𝐢𝐜𝐞有優惠🌟可以+$𝟏𝟖就換到呢份甜品或者炸魚薯條🍟)塊皮嘅蛋味都算幾濃而且幾薄身,上面有滿滿嘅榛子朱古力醬🍫香蕉🍌𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦同埋幾粒士多啤梨🍓中間都有夾雜着啲朱古力醬同埋香蕉😈而軟綿綿嘅餅皮加埋雪糕有冰火交融嘅感覺😋邪惡到爆!😆

❶ 波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯 $𝟏𝟒𝟖

❷ 意式茄醬松露芝士意大利雲吞 $𝟏𝟏𝟖

D2 Place 附近搵食又多一個好選擇,新開打卡餐廳億利樓上鋪Cafe,主打歐陸波希米亞風的西法fusion菜,門外佈置宮廷古典風白柱,帶你進入非一般工廈Cafe餐廳的體會。從古典三頁扇加上水晶吊燈,到雲石枱面、舒適藤椅及掛畫,睇得出店主精緻裝飾並唔係求其開鋪,有呢份休閒舒適感怪不得近八成都是女士OL居多,是下班聚餐傾計嘅新選擇。Menu 細分有小食、意粉意大利飯、主菜、飲品及推介必點的法式班戟。=̶黑松露芝士薯條=̶$48推介:⭐️⭐️⭐️⭐️粗薯條即叫即製,鬆脆份量夠哂多,點上黑松露芝士蛋黃醬變得入口creamy,但要留意點主菜時有無配薯菜,唔係就好似小編食多左薯條😂=̶波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯=̶ $148推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️賣相📸靚靚,打卡一流,由伴碟到灑在龍蝦上的香草碎,加上Risotto 嘅熱力四射,色香味齊全滿意。半邊波士頓龍蝦肉加蝦膀加埋藏於蝦頭嘅蝦膏,配起軟綿掛法嘅Risotto,正宗嘅意大利菜。=̶澳洲肉眼扒8安士配薯菜、燒汁=̶ $168推介:⭐️⭐️⭐️⭐️5成熟鬆軟肉眼扒配上大量粗薯條😆加上煎香半顆甜蕃茄、燒汁及芥末醬,味道唔錯,只係牛扒留有筋位些少美中不足,但肉量厚身份量唔少,性價合

D2 Place 附近搵食又多一個好選擇,
新開打卡餐廳億利樓上鋪Cafe,
主打歐陸波希米亞風的西法fusion菜,
門外佈置宮廷古典風白柱,
帶你進入非一般工廈Cafe餐廳的體會。
從古典三頁扇加上水晶吊燈,
到雲石枱面、舒適藤椅及掛畫,
睇得出店主精緻裝飾並唔係求其開鋪,
有呢份休閒舒適感怪不得近八成都是女士OL居多,
是下班聚餐傾計嘅新選擇。

Menu 細分有小食、意粉意大利飯、
主菜、飲品及推介必點的法式班戟。

=̶黑松露芝士薯條=̶$48
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️
粗薯條即叫即製,鬆脆份量夠哂多,
點上黑松露芝士蛋黃醬變得入口creamy,
但要留意點主菜時有無配薯菜,唔係就好似小編食多左薯條😂

=̶波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯=̶ $148
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
賣相📸靚靚,打卡一流,
由伴碟到灑在龍蝦上的香草碎,
加上Risotto 嘅熱力四射,色香味齊全滿意。
半邊波士頓龍蝦肉加蝦膀加埋藏於蝦頭嘅蝦膏,
配起軟綿掛法嘅Risotto,正宗嘅意大利菜。

=̶澳洲肉眼扒8安士配薯菜、燒汁=̶ $168
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️
5成熟鬆軟肉眼扒配上大量粗薯條😆
加上煎香半顆甜蕃茄、燒汁及芥末醬,
味道唔錯,只係牛扒留有筋位些少美中不足,
但肉量厚身份量唔少,性價合格之上。

=̶榛子朱古力法式班戟=̶ $68
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
加雲呢拿雪糕$10
法式班戟,外層蛋香味極濃,
班戟即點即製,所以甜品比人有種歡迎感。
榛子朱古力醬和糖霜有序咁沾上班戟皮,
香蕉與蛋香mix 埋誘人嘅味道
食埋個冰涼雪糕,兩人甜蜜完成一餐美滿西餐。

Matcha Latte $38
拉花甜度適中,基本上無需要加糖,
茶味奶滑柔順帶一點抺茶甘,味道平均。

養生紅棗杞子桂圓茶 $48
茶膽較為清淡,紅棗味道較為特出,
屬於健康茶品,可以加熱水沖多一轉。

👅美味: 8/10 😮驚喜: 8/10
✨環境: 8/10 💆‍♂️服務: 8/10