2021-05-08 95 浏览
喜歡工廈的餐廳,環境是簡約宮廷風,座位間有清新的綠色植物,感覺很舒適店員很有禮貌又經常斟水,讚波士頓龍蝦羅勒忌廉意大利飯,估唔到有半隻龍蝦🦞,好吸引,擺盤又靚,意大利飯軟硬適中,忌廉汁香滑唔油膩配埋羅勒葉,yummy😚青芥末牛油果三文魚子蟹肉多士:雖然只有3件,但大大件,多士上鋪滿蟹肉,好豐富。牛油果份量唔多但夾埋青芥末醬,又開胃又惹味,同樣有賣相又美味👍訂座仲送法式班㦸🥰😘😍揀左榛子朱古力、香蕉、士多啤梨,班㦸大大件,因為壽星月,餐廳特意寫了朱古力happy birthday,好窩心,短期內必會再黎🥰Ps 多謝朋友請客

店員很有禮貌又經常斟水,讚

Ps 多謝朋友請客
2021-04-26
用餐优惠
優惠券
2021-05-08 63 浏览
每逢星期日想出去行下但又諗唔到去邊,我都會去D2 place行市集😆 去開茘枝角當然要喺附近覓下食~ 睇相已經覺得𝐈𝐍𝐍- 𝐈’𝐦 𝐍𝐨𝐭 𝐓𝐡𝐢𝐧𝐠呢間cafe 食物吸引,環境又唔錯☺️ 去到就覺得自己冇揀錯,白色為主既空間放住大大棵植物🌴 又有羅馬柱擺設,掛住既插畫都係我鍾意既風格,實在太賞心悅目☺️講下食左咩啦💁🏽‍♀️➿ 餐湯👉🏼 南瓜湯➿ 意式茄醬海鮮意大利飯 ($98)意大利飯軟硬度適中👍🏽 蕃茄醬味道豐富,酸酸甜甜,又帶點海鮮既鮮味😋 配料都幾多,除咗有蝦仁🍤八爪魚、蜆肉,仲有幾多既雜菌🥰➿ 香燒焗豬肉眼配肉桂蘋果醬 ($108)豬肉眼實在有驚喜😆 睇個橫切面就知道係幾咁份量十足❗️而且處理得好,成功鎖住豬肉眼既肉汁😋 雖然係啖啖肉,但係又唔會有一種好meaty又好膩既感覺,因為伴碟有好多唔同種類既雜菜🥕 加上有蘋果粒粒既清甜肉桂蘋果醬做平衡,女仔都唔驚食唔哂啊🤭 因為我都食得哂🤣🤣🤣➿ 西柚檸檬梳打 ($46)味道清新🌿 唔甜~ 減緊肥/ 想飲得light d 可試試呢杯😌➿ 士多啤梨藍莓奶昔 ($48)大大督邪惡既cream,唧到成杯新地咁🍦小朋友一定會鍾意👧🏽👦🏽 士多啤梨

講下食左咩啦💁🏽‍♀️
➿ 餐湯👉🏼 南瓜湯
➿ 意式茄醬海鮮意大利飯 ($98)

➿ 香燒焗豬肉眼配肉桂蘋果醬 ($108)

➿ 西柚檸檬梳打 ($46)

➿ 士多啤梨藍莓奶昔 ($48)
大大督邪惡既cream,唧到成杯新地咁🍦小朋友一定會鍾意👧🏽👦🏽 士多啤梨藍莓🫐味道平均,又奶香🥰

下次再黎想試下沙律碗同pancake☺️
平嘆高質西餐. 168据個扒都係花O餐廳價, 但呢度既水準高到我估唔到. 呢輪成日去staycation, 食勻各大五星酒店西餐, 比較之下呢度既牛扒可以話做得最好既.  先黎頭盤法國生蠔 : 新鮮, 有礦泉水沖過但不失海水鮮甜味.水牛芝士蕃茄沙律: 又係CP值好高, 出面食既水牛芝士成日都食唔到味道既, 呢度唔知係咪夠大塊所以咁有味呢.主菜叫咗澳洲肉眼扒8安士, 波士頓龍蝦意粉, 烤焗咖哩春雞: 牛扒真係冇得彈, 五成熟剛剛好, 夠厚身, 煎得夠香, 外層乾身, 裡面嫩滑多汁, 牛味香濃. 真係唔需要點汁食, 所以奉勸各位唔好將啲牛扒汁倒哂落去先呀, 咁就唔會浪費佢原來既美味.意粉亦做得恰到好處, 波士頓龍蝦半隻有膏而且好鮮味.春雞食落比想像中滑, 日式咖哩汁都好夾, 再加上高質數配菜, 好抵食.配埋奶昔真係好滿足雖然已經好滿足, 但店長推介點都要試下佢地既Crepe, 我又點會漏低佢呢! 傳統法國crepe通常只有兩層, 佢就有四層, 口感仍然軟滑, 肉桂蘋果酸酸甜甜, 朱古力香蕉好飽肚, 兩件四個人分大滿足.
平嘆高質西餐

意粉亦做得恰到好處, 波士頓龍蝦半隻有膏而且好鮮味.

配埋奶昔真係好滿足

2021-05-07
呢間新cafe來勢洶洶一開開3間店,荔枝角、九龍灣、元朗都有佢嘅蹤影。星期六中午去到荔枝角店已經滿座,想食記得要訂位啊☎️餐廳白色裝修採光度十足,適合家庭聚會好熱鬧,唯獨座位稍逼同埋張藤椅坐到有啲pat pat痛🌝lunch set選擇唔少定價幾親民,味道亦唔錯,最後的法式班戟仲好靚添推介🥢煙肉芝士和牛漢堡🥢榛子朱古力法式班戟🍵白桃烏龍茶————————————————————♣️𝙇𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙎𝙚𝙩➰𝐇𝐊𝐃𝟖𝟖-𝐇𝐊𝐃𝟏𝟑𝟖𝘚𝘰𝘶𝘱 + 𝘔𝘢𝘪𝘯 + 𝘋𝘳𝘪𝘯𝘬𝘴 ◆Soup of Day◇蘑菇湯超濃郁,仲有好多蘑菇蓉係入面,飲落有粒粒細碎嘅感覺 ◆𝙈𝙖𝙞𝙣 𝘿𝙞𝙨𝙝 ◇1️⃣𝑾𝒂𝒈𝒚𝒖 𝒃𝒆𝒆𝒇, 𝑩𝒂𝒄𝒐𝒏 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑭𝒓𝒆𝒏𝒄𝒉 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒔 ◇𝐇𝐊𝐃𝟏𝟎𝟖煙肉芝士和牛漢堡 ✏️3.5/5包身鬆軟包裹五成熟的牛肉好juicy,中間嘅煙肉意外地柔軟完全唔乾柴2️⃣𝑷𝒖𝒎𝒑𝒌𝒊𝒏 𝑪𝒓𝒆𝒂𝒎 𝑹𝒊𝒔𝒐𝒕𝒕𝒐 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑪𝒓𝒂𝒃 𝑴𝒆𝒂𝒕 ◇𝐇𝐊𝐃𝟗𝟖蟹肉南瓜意大利飯 ✏️3.5/5見到啲蟹肉幾慷慨嗎!估唔到一百蚊都唔駛就食到,飯粒軟硬適中,

推介🥢煙肉芝士和牛漢堡🥢榛子朱古力法式班戟🍵白桃烏龍茶
————————————————————
♣️𝙇𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙎𝙚𝙩➰𝐇𝐊𝐃𝟖𝟖-𝐇𝐊𝐃𝟏𝟑𝟖
𝘚𝘰𝘶𝘱 + 𝘔𝘢𝘪𝘯 + 𝘋𝘳𝘪𝘯𝘬𝘴

◆Soup of Day◇
蘑菇湯超濃郁,仲有好多蘑菇蓉係入面,飲落有粒粒細碎嘅感覺

◆𝙈𝙖𝙞𝙣 𝘿𝙞𝙨𝙝 ◇
煙肉芝士和牛漢堡 ✏️3.5/5

蟹肉南瓜意大利飯 ✏️3.5/5
見到啲蟹肉幾慷慨嗎!估唔到一百蚊都唔駛就食到,飯粒軟硬適中,如果南瓜味再重d就更正

♣️𝘿𝙚𝙨𝙨𝙚𝙧𝙩 ➰
3️⃣𝑪𝒓𝒆𝒑𝒆𝒔 - 𝑵𝒖𝒕𝒆𝒍𝒍𝒂, 𝑩𝒂𝒏𝒂𝒏𝒂, 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒘𝒃𝒆𝒓𝒓𝒚, 𝑪𝒓𝒆𝒂𝒎◇+𝐇𝐊𝐃𝟓𝟖 ✏️3.5/5
法式班戟大大片,榛子味幾濃郁,班戟皮可以再煙韌點呢

♣️𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨 ➰
🍸𝑮𝒓𝒂𝒑𝒆𝒇𝒓𝒖𝒊𝒕, 𝑳𝒆𝒎𝒐𝒏 𝑺𝒐𝒅𝒂 +𝐇𝐊𝐃𝟐𝟑✏️3.5/5
🍵𝑷𝒆𝒂𝒄𝒉, 𝑷𝒊𝒏𝒆𝒂𝒑𝒑𝒍𝒆, 𝑨𝒑𝒑𝒍𝒆, 𝑶𝒐𝒍𝒐𝒏𝒈 𝑻𝒆𝒂 + 𝐇𝐊𝐃𝟐𝟒 ✏️4/5
————————————————————
☘️ @inn.imnotnothing
📍荔枝角/元朗/九龍灣
⏱ 𝟷𝟸𝚗𝚖-𝟻𝚙𝚖;𝟼𝚙𝚖-𝟷𝟶𝚙𝚖

回頭率:🌕🌕🌕🌗🌑
環境:🌕🌕🌗🌑🌑
份量: 🌕🌕🌕🌗🌑
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
價錢:𝐇𝐊𝐃𝟏𝟕𝟎/𝐏𝐚𝐥 (𝟏𝟎% 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞𝐬 𝐜𝐡𝐚𝐫𝐠𝐞)
2021-05-06 62 浏览
/🍝水煮蛋芝士肉醬意粉($88)食意粉最怕意粉太淋同唔夠醬汁 而呢個意粉既軟硬度適中之餘 每條意粉都做到掛汁效果 非常juicy配料有蕃茄、蘑菇、洋蔥、蘿蔔、水煮蛋以及肉碎 非常豐富 .🍟薯條(+$20)薯條係額外加配既 估唔到份量咁足 呢到用既係粗薯條 新鮮熱辣炸起 食落外脆內軟 性價比高.▫️餐廳擺盤非常用心值得一讚 岩曬鍾意打卡既朋友.INN - I’m Not Nothing 📍荔枝角長沙灣道883號億利工業中心2樓203號舖.#anygoodfood_hk#anygoodfood_Laichikok.
🍝水煮蛋芝士肉醬意粉($88)
配料有蕃茄、蘑菇、洋蔥、蘿蔔、水煮蛋以及肉碎 非常豐富
🍟薯條(+$20)
薯條係額外加配既 估唔到份量咁足
呢到用既係粗薯條 新鮮熱辣炸起 食落外脆內軟 性價比高
▫️餐廳擺盤非常用心值得一讚 岩曬鍾意打卡既朋友
INN - I’m Not Nothing
📍荔枝角長沙灣道883號億利工業中心2樓203號舖
#anygoodfood_hk
#anygoodfood_Laichikok
2021-05-06 284 浏览
早幾日睇到網上有人講返工最好就係荔枝角,夠多嘢食選擇又多,當時我諗其實工業區應該都係快餐姐,今日發現原來有好優雅嘅西餐廳。喺工業大廈裡面,唔入去都發現唔到。不過午飯時間都好多人入呢座大廈搵嘢食,唔怕會錯過。黎到門口差D以為係婚紗攝影公司。好少會見到喺鋪頭有真嘅植物,打理都需要人手時間,但會帶黎好有生命力同悠閒嘅感覺。環境同選用嘅桌椅都好唔錯。食多左熱鬧嘅茶餐廳,比個機會自己享受下寧靜舒適嘅環境。因為係西餐,所以有餐湯。南瓜湯好香甜,有濃郁南瓜味,口感都好軟滑。點了午餐的8號,芝士煙肉和牛漢堡薯條。好大個。比我這個成年麻甩佬拳頭還高20%。試了一條薯條,非常夠熱,是剛炸好的。發現原來還附送沙律的,有味道獨特的火箭菜,清新爽口。吃完沙律再吃薯條就剛剛好。薯條只要是新鮮即炸基本上哪裡都差不多,分別主要在茄汁上,這個茄汁就是我喜歡的有蜂蜜甜味的茄汁。漢堡包上鋪滿芝麻,香氣和口感都大增。因為實在太高,只能逐樣逐樣咬。吃到差不多可以拿在手吃了。材料非常鮮嫩多汁,尤其是蔬菜,這塊番茄特別新鮮爽口。吃完還可以慢慢品嘗抹茶味超香濃的抹茶Latte。抹茶是我唯一可以接受的帶苦味的東西。加了奶口感更軟滑。完
黎到門口差D以為係婚紗攝影公司。

點了午餐的8號,芝士煙肉和牛漢堡薯條。
好大個。比我這個成年麻甩佬拳頭還高20%。

完食照。
2021-05-03
  • 芝士煙肉和牛漢堡
  • 抹茶Latte
2021-05-04 85 浏览
今晚帶左女朋友去呢間喺荔枝角新開張嘅靚裝Café,最岩嚟打卡Menu選擇比較起普通café多, 除左general嘅意粉同risotto 之外,女朋友一開始就俾佢個dessert吸引左話要留肚,咁我就點左個肉眼扒配薯條, 想講d 薯條係好好味 炸得岩岩好有少少酥脆。加多$38就可以叫個combo 有埋餐湯同野飲。Soup of the day係黑松露蘑菇湯。之後甜品環節都幾impressive,未送到嚟已經聞到好香嘅pancake味,令人好期待揀左最evil 嘅nutella 配香蕉同士多啤梨, 佢份量絕對夠2-3個人share 好軟糯之餘唔會太淋,nice nice

2021-04-29
2021-05-03 41 浏览
店名INN簡單直接I’m not nothing 果然樣樣都出色難怪即使位於工廈都咁多人幫襯.《波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯》大大隻半殼波士頓龍蝦非常體面龍蝦肉鮮甜彈牙意大利飯口感較軟更合港人口味.《意式茄醬松露芝士意大利雲吞》茄迷必點的一道菜式茄粒巨多雲吞的松露芝士味都相當突出整道菜的味道超豐富.《南瓜湯》南瓜湯煮得很幼滑香甜順口.《士多啤梨藍莓奶昔》超愛這杯肥仔奶昔質感超滑而且不會太過甜膩保留著水果那份自然的香甜

店名INN簡單直接

質感超滑
而且不會太過甜膩
保留著水果那份自然的香甜
2021-05-03 58 浏览
幾個女仔朋友一齊梗係有好多嘢講,呢間餐廳就幾適合啦,除咗環境好適合打卡之外,亦都好適合放咗工過嚟食下飯同埋甜品😍 佢嘅晚餐選擇幾多,有飯意粉同埋雞鴨牛豬都有🤣實有一款啱你,加多$38就可以跟餐湯或者沙律,同埋一杯餐飲 我就點左波士頓龍蝦羅勒忌廉意大利飯,上碟有半隻龍蝦睇落都幾大份,蝦肉有彈性雖然唔係好大隻但係呢個價錢算係唔錯,意大利飯唔會太鹹同太硬,食晒一碟都唔會太滯☺️最後就梗係唔少得嗌返個甜品啦,佢嘅法式pancake,超大份而且上碟熱辣辣好好味😋

2021-05-03 31 浏览
門口已經覺得有一種好高貴嘅感覺 入到去見到好靚嘅裝潢 以淺色系為主 配搭花草作裝飾 成個感覺好清新好舒服 由於今次係晚上黎 店內嘅燈光比較暗 好有情調嘅感覺 相信日間又會有另外一種嘅風味 每張枱同枱嘅間距都大 可以好舒服咁同朋友食飯傾偈 一打開餐牌 見到個價錢好吸引 成日都覺得平嘅西餐好大機會都係中伏 但真係估唔到呢間餐廳帶比我好大嘅驚喜 由前菜到甜品每一樣都好出色 性價比極高 份量岩岩好前菜水牛芝士蕃茄黑醋沙律$98份量好多 菜好新鮮 黑醋好開胃 芝士同蕃茄好夾 波士頓龍蝦羅勒意大利飯$148平時既意大利飯好多時 都會食到好飽好濟 但呢個飯好有驚喜 飯不會太硬 羅勒汁同飯比例非常好👍🏻加上擺盤勁靚 岩曬抵卡用龍蝦 肉質彈牙鮮味十足 呢個價錢完全超值!澳洲肉眼8安士牛扒$168 本來對呢個價錢既牛扒都無咩期望但真係估唔到 會咁有牛味同煎得岩岩好薯條係伴菜 加燒汁另上 唔洗掂佢個汁都好夠味 甜品 榛子朱古力班戟$68份量岩兩個人share食 中間係香蕉 食完唔會濟 呢個價錢都好抵食最後要讚一讚 服務真係好好等別係上菜速度方面 會有前後次序 安排得好好 食完一樣野先會上下一樣仲會主動問你
門口已經覺得有一種好高貴嘅感覺

水牛芝士蕃茄黑醋沙律$98
份量好多 菜好新鮮 黑醋好開胃 芝士同蕃茄好夾

波士頓龍蝦羅勒意大利飯$148
平時既意大利飯好多時 都會食到好飽好濟
龍蝦 肉質彈牙鮮味十足 呢個價錢完全超值!

澳洲肉眼8安士牛扒$168

最後要讚一讚 服務真係好好
仲會主動問你可否上菜未
好多時 普通既西餐廳都唔會留意呢d位
但呢間餐廳比我感覺好認真 對待每位客人

位於荔枝角既樓上cafe設計簡約,以白色為主調,門口及店內都擺放了羅馬柱,而店內掛上古典風扇、水晶吊燈及畫作,周圍也有擺放小量植物作點綴,營造出歐陸宮廷般舒適既環境。 ❀ 烤焗馬沙拉咖喱春雞配焗薯菜份量都算幾大份,烤春雞皮脆,肉質頗嫩滑,配埋咖喱汁及薯菜食,味道唔錯❀ 波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯擺盤精緻,有半隻開邊龍蝦,肉質爽口,散發出淡淡蒜蓉牛油香,但份量較少。意大利飯好creamy,飯粒軟硬適中,有陣陣羅勒香味,但味道整體偏淡❀ 芒果熱情果忌廉法式班戟班戟即叫即製,上枱時係熱烘烘。外皮充滿蛋香味,配上芒果、熱情果及椰子碎片,感覺好清新,完全唔會膩❀ 榛子朱古力香蕉士多啤梨忌廉法式班戟滿滿既榛子朱古力醬,而且香蕉份量多,士多啤梨亦能中和甜膩感,加上薄薄既椰子片,口感豐富,食得好滿足❀ 士多啤梨藍莓奶昔味道偏甜,有沙冰既質感,但唔太飲到士多啤梨及藍莓味❀ 派對白桃烏龍茶味道清香,有白桃既果香,茶味唔太濃⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆👅味道:⭐️⭐️⭐️💫📸環境:⭐️⭐️⭐️💫🤵服務:⭐️⭐️⭐️💫💎CP值:⭐️⭐️⭐️💫(5⭐️為最高分)⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

❀ 烤焗馬沙拉咖喱春雞配焗薯菜

❀ 波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯

❀ 芒果熱情果忌廉法式班戟

❀ 榛子朱古力香蕉士多啤梨忌廉法式班戟

❀ 士多啤梨藍莓奶昔
味道偏甜,有沙冰既質感,但唔太飲到士多啤梨及藍莓味

❀ 派對白桃烏龍茶
味道清香,有白桃既果香,茶味唔太濃

👅味道:⭐️⭐️⭐️💫
📸環境:⭐️⭐️⭐️💫
🤵服務:⭐️⭐️⭐️💫
💎CP值:⭐️⭐️⭐️💫
(5⭐️為最高分)
烤焗馬沙拉咖喱春雞配焗薯菜
芒果熱情果忌廉法式班戟
榛子朱古力香蕉士多啤梨忌廉法式班戟
  • 法式班戟
2021-05-03 31 浏览
INN - I’m Not Nothing 位於荔枝角工廈內嘅樓上cafe,主打西餐!店內裝修以白色為主調,加上大量綠色植物,感覺清新!Lunch set 已經包括是日餐沙及餐飲($28或以下飲品)!轉其他飲品有半價優惠!是日餐湯係黑松露忌廉湯,幾香滑!澳洲肉眼扒8安士 配薯菜燒汁$138份量十足,啖啖肉!肉眼扒牛肉味濃郁,口感嫩滑,肉汁豐富,正!香烤香草羊架-3支骨-配薯菜燒汁$138羊架肉質鮮嫩多汁,羊羶味溫和,點少少香草汁,就更滋味!芒果熱情果班戟 跟餐加$58 加雲尼拿雪糕 $10芒果加熱情果,酸甜清新,加上甜美嘅雪糕及煙韌班戟,滿足!士多啤梨藍莓奶昔 跟餐加$24賣相吸引,係夢幻嘅粉紅色!口感濃厚,有士多啤梨及藍莓嘅果肉碎,味道甜美!Grapefruit Soda 跟餐加$23飲起來酸甜而微醺,清新解渴,橙紅色調更非常吸精!

是日餐湯

係黑松露忌廉湯,幾香滑!

澳洲肉眼扒8安士 配薯菜燒汁$138

香烤香草羊架-3支骨-配薯菜燒汁$138

羊架肉質鮮嫩多汁,羊羶味溫和,點少少香草汁,就更滋味!

芒果熱情果班戟 跟餐加$58 加雲尼拿雪糕 $10
芒果加熱情果,酸甜清新,加上甜美嘅雪糕及煙韌班戟,滿足!

士多啤梨藍莓奶昔 跟餐加$24

Grapefruit Soda 跟餐加$23

飲起來酸甜而微醺,清新解渴,橙紅色調更非常吸精!
唔知大家會唔會對樓上cafe有戒心尤其走文青打卡風呢種就好似文青look嘅人通常都唔係睇好多書文青款嘅餐廳會驚佢滿足到打卡呢個優點味道就是是但但坦白講我都中過唔少伏覺得如果咁清新嘅環境食物係過得去就已經好好了尤其西餐其實唔expect咁多新意點知呢間係幾好食!唔知點解我frd會嗌fish & chips我心諗 係咪前世未食過魚柳包點知魚肉新鮮少少 炸出唻係幾唔同炸得啱啱好生蠔好抵食呢隻係我鍾意嗰種口感同味道清爽 唔大隻唔細隻 鮮甜呢個蟹肉芥末牛油果bruschetta牛油果+芥末呢個組合好fresh同埋佢俾得夠多蟹肉Balance到芥末咁搶嘅味呢個士多啤梨啖啖果肉好有少女心試完main course就算真係好飽我地都決定嗌埋甜品因為知道一定好食結果亦都真係有心思嘅推介tiramisu

唔知大家會唔會對樓上cafe有戒心

坦白講我都中過唔少伏
覺得如果咁清新嘅環境
食物係過得去就已經好好了
尤其西餐其實唔expect咁多新意
點知呢間係幾好食!

唔知點解我frd會嗌fish & chips

因為知道一定好食
結果亦都真係有心思嘅
推介tiramisu
2021-05-02 32 浏览
今日難得冇約朋友,同事出黎行街食飯睇戲,自己一個人👧🏻出左黎慢活一下人生先🥰🥰🤣🤣平時對食就要求唔算好高,但既然自己一個出得黎,就上網睇睇有咩好野食😍😍發現到呢間INN,冇咩食評,我諗係新餐廳,但d相好靚,就去試試🤣😏入到去個環境好白,好乾淨,唔算多人,唔洗等位,d凳就有似去巴黎🇫🇷旅行果時cafe既凳,都幾唔錯,諗返起自己去旅行果時既慢活人生😁😁食物方面,嗌左個羊架🐐,唔’so’,個表皮煎得幾脆,入面d肉好嫩,冇筋,食得好爽,份量都好多,差d食唔晒,呢個份量岩晒男仔食🤣食完主菜就冇特別嗌到d咩甜品,只嗌左一杯latte做結尾,為呢一餐飯做左美滿既總結😊❤️

2021-04-14
荔枝角工廈林立,估唔到工廈裡面最近開左間靚靚cafe🤩裡面用少有嘅希臘🇬🇷風格,有白色石柱同擺放植物,門面同檯凳均以白色為主調,好似希臘神話嘅場景咁🥳-澳洲肉眼扒8安士 配薯菜、燒汁🐂 $138呢度嘅牛扒真係好驚喜🥳肉眼好厚而且肉質好嫩🥩估唔到兩百蚊唔使食到呢個質素🤩-特式沙律碗🥗 $88有cheese、面頭大大粒熟透牛油果🥑同羽衣甘藍等。沙律醋好夠味,酸酸甜甜勁開胃,唔係好慣食菜嘅我都覺得幾好味-士多啤梨奶昔/朱古力香蕉奶昔 跟餐+$24賣相一流,口感豐富,面頭嘅cream雖然好多但唔會膩🍦另外,呢度嘅奶昔比較偏甜,如果唔係咁鍾意太甜嘅人都有好多其他飲品選擇☺️
荔枝角工廈林立,估唔到工廈裡面最近開左間靚靚cafe🤩
澳洲肉眼扒8安士 配薯菜、燒汁🐂 $138
呢度嘅牛扒真係好驚喜🥳
肉眼好厚而且肉質好嫩🥩
估唔到兩百蚊唔使食到呢個質素🤩
特式沙律碗🥗 $88
有cheese、面頭大大粒熟透牛油果🥑同羽衣甘藍等。
沙律醋好夠味,酸酸甜甜勁開胃,唔係好慣食菜嘅我都覺得幾好味
士多啤梨奶昔/朱古力香蕉奶昔 跟餐+$24
賣相一流,口感豐富,面頭嘅cream雖然好多但唔會膩🍦