🔸港式奶茶 Cream Brûlée $88用咗港式奶茶杯,將Cream Brûlée放落去,好特別啊!Cream Brûlée好香港式奶茶味,面頭焦糖烤到金黃酥脆,配埋雲呢拿雪糕,味道唔錯🔸港式菠蘿酸種麵包配鵝肝牛油 $98菠蘿包皮帶脆,最吸睛就係大大塊鵝肝牛油,菠蘿包甜味加鵝肝牛油濃郁風味,味道好大對比,係幾過癮嘅,橫切面厚到一啖咬唔晒🤣🔸桂花Expresso Latte $58依杯係餐廳新品,除咗有拉花效果,面頭仲有桂花做裝飾,鍾意飲咖啡又鍾意花香味可以試吓呢杯,估唔到桂花香味好重,飲到桂花味之後先慢慢滲出咖啡味,口感幾有層次🔸經典卡邦尼 $138用上意大利細麵,食落好煙韌,醬汁濃郁,特別係好多煙肉粒,撈埋黑胡椒,成個味道香濃得嚟又唔油膩🔸酒香提拉米蘇 $88我自己個人好鍾意食Tiramisu,呢度嘅Tiramisu都幾大個,面頭有滿滿可可粉,厚度都幾厚,口感偏厚實🔸香烤鐵牛排沙律 $128想食得健康,可以揀呢款沙律,牛排外焦內嫩,好香牛味,配脆口沙律菜係好夾,健康食冇負擔
🔸港式奶茶 Cream Brûlée $88

🔸港式菠蘿酸種麵包配鵝肝牛油 $98

🔸桂花Expresso Latte $58

🔸經典卡邦尼 $138

🔸酒香提拉米蘇 $88

🔸香烤鐵牛排沙律 $128
2025-04-22 0 浏览
長假期約咗朋友去灣仔嘅Cafe Chill吓😌見到呢間in:joi 有隻大熊啤啤喺門口好可愛,就俾佢吸引咗入去🐻🩵港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油第一次食呢一個組合,菠蘿包外脆內軟,加埋鵝肝牛油,奢侈得來好有新鮮感!🩵港式奶茶焦糖燉蛋好有特色,將奶茶同燉蛋融合,再加上焦糖喺面,非常邪惡🤤🩵經典全日早餐勁Colorful!好豐富,個迷你bagel都好好味!搞到我忍唔住嗌多個bagel😝🩵藍莓爆漿Bagel佢哋有好多款唔同嘅Bagel, 每日供應嘅口味都唔同,呢款藍莓爆漿bagel,食落唔會太Heavy,口感好好👍🏻🩵Latte咖啡味香濃,拉花都好靚,好滿足🥰

🩵港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油

🩵港式奶茶焦糖燉蛋
好有特色,將奶茶同燉蛋融合,再加上焦糖喺面,非常邪惡🤤

🩵經典全日早餐

🩵藍莓爆漿Bagel

🩵Latte
咖啡味香濃,拉花都好靚,好滿足🥰
2025-04-19 0 浏览
👧🏻😋👅🍽✨灣仔日光cafe-☀️ 平日0830就開方便一眾打工仔嘆返杯靚啡先返工, 亦可充份利用落地大玻璃自然採光; 除門口梯級位置, 入面亦有table; 自助形式免加一都算抵食-▪️港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油 $98🧈 天然發酵既酸種包有彈性, 配上菠蘿脆皮同軟滑鵝肝牛油, 本身已經口感豐富味道又夾, 杏果肉更加係神來之筆甜甜地好突出鵝肝香味▫️港式奶茶焦糖燉蛋 $88🍮 好rich好creamy! 燉蛋勁香滑, 用左黑白奶香好濃, 亦同時將crème brûlée變成港式風味, 配豆腐雪糕清清地都好夾▪️杏果烤布里乾酪 $108🫕 成磚Brie好重手, 半熟芝士好軟滑, 再淋上甜甜地既杏果醬勁夾, 用黎點酸種麵包條一流, 再加上rosemary同杏仁片增添香氣同脆脆口感▫️明太子海膽汁蟹肉意粉 $148🍝 個意粉汁好濃郁, 明太子撈左海膽食落冇咁搶, 但又為蟹肉添上鹹香味▪️海鹽洋蔥大蒜貝果 $48🥯 Homemade bagel煙韌有彈性非常唔錯, 有鹹有甜, 揀左洋蔥同大蒜夾埋cream cheese入口即溶
👧🏻😋👅🍽✨

▪️海鹽洋蔥大蒜貝果 $48
Bagel
Bagel
2025-04-18 0 浏览
地點方便,十分靠近合和。港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油(每日限量)手工製作的菠蘿包以酸種發酵,外皮酥脆帶甜,內裡鬆軟,保留港式茶餐廳的經典風味。特別配搭自家製鵝肝牛油,濃郁的鵝肝香與菠蘿包的甜完美融合,鹹鹹甜甜,邪惡卻超級美味!手工天然酵母貝果(北海道紅豆麻糬抹茶)使用天然酵母長時間發酵,貝果口感紮實。內餡選用北海道十勝紅豆與軟糯麻糬,搭配回甘的抹茶風味,甜而不膩。 明太子海膽汁蟹肉意粉 濃郁的海膽醬汁包裹著彈牙意粉,拌入鮮甜蟹肉與鹹香的明太子,層次豐富而不膩,美味!必試!港式奶茶焦糖燉蛋將港式奶茶的茶香與奶滑融入經典法式焦糖燉蛋,表層脆脆的焦糖與濃郁的奶茶蛋香交織,細膩幼滑,是中西合璧的創意甜點。 飲品點了沖繩手摘香檸本地蜜糖蘇打及泡沫咖啡。沖繩手摘香檸本地蜜糖蘇打使用沖繩直送的新鮮香檸,搭配香港本地蜂蜜,酸甜清爽,氣泡感十足,清爽消暑。 泡沫咖啡口感醇厚綿密,帶有堅果與焦糖香氣,適合搭配甜點享用。
地點方便,十分靠近合和。

港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油(每日限量)

手工天然酵母貝果(北海道紅豆麻糬抹茶)

明太子海膽汁蟹肉意粉

港式奶茶焦糖燉蛋

飲品點了沖繩手摘香檸本地蜜糖蘇打及泡沫咖啡。

• 港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油
  • 明太子海膽汁蟹肉意粉
2025-04-17 0 浏览
「港式奶茶Crème Brûlée」一上桌就被琥珀色焦糖脆殼美到!勺子敲碎瞬間「咔嚓」聲超治癒,下層布丁竟是絲滑版港奶本體!錫蘭茶香在舌尖爆炸💥,尾韻奶香繚繞,完全顛覆傳統法甜印象!  🍍鵝肝酸種菠蘿油|膽固醇爆表也甘願!  現烤菠蘿包熱力逼出鵝肝油香,酸種麵包的微酸完美中和膩感~鵝肝厚切到犯規!刀叉輕壓立刻湧出粉紅油潤內餡,搭配焦糖脆皮菠蘿包+自製黑醋汁,鹹甜交響曲在嘴裡放煙花🎆  🌱素食控尖叫!彩虹全日早餐  牛油果泥如絲綢裹住酸種麵包,嫩炒蛋會DuangDuang搖晃!烤番茄爆汁程度堪比果汁炸彈💦,蘑菇用蒜香橄欖油煎到邊緣微脆,連純素芝士都拉絲!搭配港式奶茶竟然毫無違和感~  🥩牛排沙律玩轉分子料理  低溫慢煮牛排透著誘人粉紅光暈,羽衣甘藍脆得像海苔片!秘密武器是自調港式XO醬油醋汁,堅果碎增添crunchy口感,牛排油脂香混著微辣醬汁越吃越上頭🔥

🍍鵝肝酸種菠蘿油|膽固醇爆表也甘願!

🌱素食控尖叫!彩虹全日早餐

🥩牛排沙律玩轉分子料理

用餐优惠
試食活動
2025-04-17 0 浏览
平時晏晝最鍾意同啲朋友去Cafe chill吓 最近俾我發現到灣仔有一間又舒服可以打卡啲嘢食仲好特別添❤️最鍾意佢嘅甜品🥰港式奶茶 Creme Brulee 同埋鵝肝酸種菠蘿油 好特別嘅設計 可以打卡之餘味道仲好特別㖭啊✨creme brulee嘅雪糕係豆乳雪糕 超正 大家一定要試吓佢嘅拉花咖啡都好靚呀 係unicorn嘅圖案🌟我哋仲嗌咗兩個意粉 分別係松露蘑菇 同埋卡邦尼 好多汁好Creamy 大滿足呀💕店入邊仲有大啤啤熊可以打卡影相 快啲帶埋朋友一齊嚟in:joi試吓啦🌸

佢嘅拉花咖啡都好靚呀 係unicorn嘅圖案🌟

2025-04-16 0 浏览
🌟灣仔打卡新地標🌟|In:joi趕時間千祈唔好去🫣同靚靚去咗灣仔呢間超靚嘅Cafe,真係不得了,💙👀 一入到去就俾隻大啤啤公仔🧸同埋呢條咁靚嘅樓梯樓梯吸引住,再加上藍白色嘅花花牆,簡直係打卡聖地📸~影相打卡一流,影相影到簡直係進入忘我境界!相約閨蜜一齊喺度傾偈打卡慶祝,真係冇得頂,Relax又Chill~🥰 🍞港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油呢款係傳統菠蘿包嘅高級進化版!🥯 酸種包外脆內軟,咬落去有層次感,仲滲出淡淡嘅麵包香味。同埋鵝肝牛油真係勁香濃,入口即化,整個口腔都係奶香同鵝肝嘅濃郁味道,真係停唔到口!✨每一啖都係味蕾嘅享受~ 🍮港式奶茶焦糖燉蛋呢個真係創意又好味!💛 將港式奶茶同燉蛋結合,仲有一層香脆嘅焦糖面,入口即溶。茶香濃郁,甜度啱啱好,每啖都充滿幸福感~🍵 完美呈現港式下午茶嘅韻味! 🍝明太子海膽汁蟹肉意粉呢個真係必食之選!🦀 濃郁嘅明太子海膽醬汁包住每條意粉,咸香惹味,加埋鮮甜嘅蟹肉,真係每口都好滿足。味道layer好豐富,唔會過膩,食完仲想再點多一碟!✨---🧀杏果烤布里乾酪** 呢個芝士控一定唔可以錯過!🤤 半融化嘅布里芝士配埋甜甜嘅杏果醬,仲有自家製酸種麵包條,一
🌟灣仔打卡新地標🌟|In:joi
趕時間千祈唔好去🫣

🍞港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油

🍮港式奶茶焦糖燉蛋

🍝明太子海膽汁蟹肉意粉
---
🧀杏果烤布里乾酪**
呢個芝士控一定唔可以錯過!🤤 半融化嘅布里芝士配埋甜甜嘅杏果醬,仲有自家製酸種麵包條,一啖咬落去,鹹甜好平衡,唔會覺得膩,簡直係靈魂嘅升華!🧡 鍾意芝士嘅朋友一定要試!

🍓士多啤梨牛奶麻糬
呢個甜品真係超靚,仲超好味!🍓 新鮮士多啤梨鋪滿面,奶霜豐富又香滑,中間夾住煙韌嘅自家製牛奶麻糬,底層係香脆嘅croffle,仲配埋冰淇淋,冷熱交融,口感層次一流!😋 一啖一啖真係停唔到手!

☕巧克力飲品 & 拿鐵
巧克力飲品用咗法國Valrhona 70%黑巧克力🍫,濃郁得嚟唔會太甜,入口係頂級嘅享受,巧克力迷千祈唔好錯過!至於拿鐵,奶香同咖啡香好Perfect Balance,絲滑又順口,咖啡控一定會愛上!☕✨

📍 餐廳:In:joi
🏠 地址:灣仔皇后大道東141-145號恆山中心地舖

#灣仔Cafe #香港美食 #打卡熱點 #美食天堂 #咖啡控 #甜品控 #灣仔好去處
  • 港式奶茶焦糖燉蛋
✨ 灣仔隱世Tiffany Blue打卡Cafe💙 食物高質得嚟仲免加一!今次試咗幾款招牌菜,同大家分享下~ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🍝【日本雞扒青醬意粉】$128 ✨ 雞扒外脆內嫩juicy到爆💦!自製青醬香濃唔膩口,巴馬臣芝士碎加分🧀 意粉煮得啱啱好,al dente口感正! 🥗【香烤嫩牛排沙律】$128 ✨ 牛扒medium rare粉嫩得嚟唔會血淋淋👌 沙律菜新鮮爽脆,加埋香醋芥末醬好開胃~健康得嚟夠飽肚! 🍍【港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油】$98 ✨ 菠蘿包控必試!酥皮脆到"索索"聲😍 鵝肝牛油邪惡到極點,入口即溶嘅奢華感~傳統與創新完美crossover💯 🍮【港式奶茶焦糖燉蛋】$88 ✨ 茶記奶茶變身高級甜品☕️ 燉蛋滑過BB屁屁~面頭焦糖脆片"咔嚓"聲好治癒!甜度剛剛好,食完成個好幸福💕 ☕️【咖啡拿鐵】$44 ✨ 拉花靚到唔捨得飲🌷 咖啡同奶比例完美,香濃得嚟唔苦澀~

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🍝【日本雞扒青醬意粉】$128

🥗【香烤嫩牛排沙律】$128

🍍【港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油】$98

🍮【港式奶茶焦糖燉蛋】$88

☕️【咖啡拿鐵】$44
✨ 拉花靚到唔捨得飲🌷 咖啡同奶比例完美,香濃得嚟唔苦澀~
2025-04-14 4 浏览
呢間位於灣仔嘅cafe真係靚到不得了,粉藍色為主色調,地方又闊落,非常好打卡!入口有大大個半圓自動玻璃拱門,已經好吸引,再加上幾層可以坐嘅寬闊樓梯,環境優美,尤其係低層樓梯角落仲有隻可愛啤啤熊,望住窗外,好有feel!呢種少女心滿滿嘅地方,絕對值得嚟打卡[ 港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油 $98 ] 用咗天然酸種發酵嘅手工菠蘿包,菠蘿包外脆內軟,加上滑溜嘅鵝肝牛油,真係好正!每一口都充滿咗豐富嘅層次感,好獨特嘅味道叫咗個 [ 芝士玉米辣香腸 $48 ] 原味酸種貝果,切開會見到入面有辣香腸、甜玉米同融咗嘅芝士,口感微辣好惹味呢款甜品好特別 - [ 港式奶茶焦糖燉蛋 $88 ] 卜碎面層嘅脆薄焦糖,連同奶茶口味嘅滑溜燉蛋,配上香滑嘅豆腐雪糕,真係好有驚喜,口感仲有啲清新嘅感覺牛角包窩夫就叫咗呢個口味 - [ 士多啤梨牛奶麻糬 $128 ] 大大粒嘅新鮮士多啤梨放係頂層,外酥內軟嘅牛角包窩夫淋上香滑奶油,中間夾住自家製牛奶麻糬,配上凍冰嘅豆腐雪糕,冷熱交融,口感豐富,係一個意想不到嘅驚喜用咗百香果、青金桔及本地香港蜂蜜製成嘅 [ 百香果青金桔蘇打 $68 ] 口感清新嘅滋味,好適合夏天飲用咗Va

用咗Valrhona 70%黑巧克力製成嘅 [ 巧克力咖啡 $55 ] 巧克力同咖啡融合得剛剛好,係一個唔錯嘅選擇,令人覺得好暖心
2025-04-12
  • 士多啤梨牛奶麻糬
  • 港式奶茶焦糖燉蛋
  • 港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油
2025-04-14 36 浏览
因為今日落雨嘅關係,誤打誤撞同朋友入咗一間灣仔藍白色打卡嘅Cafe,成個感覺比較stylish,仲有樓梯級同埋大熊仔公仔俾女仔打卡🐻另外係佢哋啲嘢食都幾OK,下次會帶朋友去食🫧✨鵝肝酸種菠蘿油推介大家要試!酸種菠蘿包口感非常紮實,菠蘿皮好鬆脆,鵝肝味好濃郁咬落去就好似食緊鵝肝醬加菠蘿油咁,成個感覺好邪惡🙂‍↔️✨港式奶茶Creme Brulee面頭嘅焦糖燒到好脆,甜甜脆脆嘅焦糖加上濃郁creamy嘅Creme Brulee,作為甜品嚟講係perfect。✨雞肉丸焗長通粉有好多粒雞肉丸,份量都幾大,上面再鋪滿拉絲嘅芝士。✨Banana Cocoa Crunch Yogurt Bowl健康之選,食得出係Greek yogurt因為都比較酸,但係有啲caramel朱古力碎同埋香蕉中和咗呢一個酸嘅味道,食落去甜甜酸酸都幾好食。✨拉花Flat White✨拉花朱古力拉花好靚好仔細,咖啡同埋朱古力都好飲。

✨鵝肝酸種菠蘿油

✨港式奶茶Creme Brulee

✨雞肉丸焗長通粉
有好多粒雞肉丸,份量都幾大,上面再鋪滿拉絲嘅芝士。

✨拉花Flat White
✨拉花朱古力
拉花好靚好仔細,咖啡同埋朱古力都好飲。
今次嚟到灣仔皇后大道東一間叫in:joi嘅Cafe,餐廳以藍白色為主調,門口有圓拱形落地玻璃,比日照光照射,採光度同埋空間感十足,並設有梯級座位,同埋大大個熊啤啤打卡位,好有休閒感。餐廳以自家製酸種麵包Bagel同埋港式fusion美食作為主打,好吸引。港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油菠蘿包用上天然酸種發酵嘅手工麵包製成,外層酥脆,內裏鬆軟,鵝肝牛油厚切,油香四溢,好邪惡,菠蘿包外層嘅熱力,令到鵝肝溶化,入口即溶,鵝肝牛油濃郁香氣同菠蘿包嘅甜味好夾,另外配上濃郁豆味嘅豆腐雪糕,味道唔錯。港式奶茶焦糖燉蛋港式fusion嘅Creme Brulee,好有創意,而且係每日限定,表層脆薄嘅焦糖微甜,港式奶茶同焦糖嘅味道好夾,奶茶味濃郁香醇,燉蛋口感滑順。手工日本山藥雞肉丸焗意粉自家製肉丸由新鮮雞肉同埋日本山藥調製,山藥雞肉口感柔軟,焗意粉上面嘅半溶拉絲芝士好吸引,結合味道香濃嘅番茄醬焗製,好高質。士多啤梨抹茶芝士蛋糕蛋糕用上小山園抹茶若竹製作,色澤源自天然抹茶,表層士多啤梨酸甜,下層抹茶醇厚,茶韻回甘,芝士蛋糕嘅口感細緻,味道層次感好豐富,抹茶控值得一試。Shikuwasa Honey Soda沖繩手

港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油

手工日本山藥雞肉丸焗意粉

士多啤梨抹茶芝士蛋糕

Shikuwasa Honey Soda
沖繩手摘香檸本地蜜糖蘇打,使用沖繩手摘香檸同埋本地香港蜂蜜製成,沖繩香檸帶有清新酸味,配上本地甘甜嘅蜜糖,味道酸甜,加上冰凍嘅梳打水,口感非常清爽。

Matcha Latte
抹茶拿鐵拉花精緻,用上日本抹茶粉,口感順滑,抹茶味道香濃醇厚,品嚐到淡淡嘅苦澀味,亦帶有抹茶嘅回甘味。
2025-04-01
  • 士多啤梨抹茶芝士蛋糕
  • Shikuwasa Honey Soda
  • 手工日本山藥雞肉丸焗意粉
2025-04-10 61 浏览
之前喺附近做嘢已經想試,今次趁星期日可以偷少少時間拍拖就嚟呢度慢活吓成間cafe都係粉藍同白色為主,當日都幾full,我哋咁啱等到個最靚嘅sofa位,梳化後有好多藍色花花setting,打卡真係一流呀!我哋做過research,先叫咗2樣必點嘅:🍮港式奶茶 Creme Brulee估唔到奶茶味幾濃,creme brulee 嘅口感嚟食一杯港式奶茶,仲好細心配上豆腐味雪糕,唔會太甜搶咗主角嘅味道,一口雪糕一口奶茶,口感得意又好味。🧈鵝肝酸種菠蘿油鵝肝牛油好厚好香滑,冇諗過會同菠蘿包咁夾,鹹鹹香香咁,建議同埋蜜糖桃肉一齊食,無錯係甜甜地又鹹鹹香香,無論味道定係口感都出奇地夾,好好食。其他:主食🍝手工日本山藥雞肉丸焗意粉肉丸食得出自家製,啖啖肉而且肉味香濃,茄汁長通粉唔會太酸,幾開胃。甜品🥐焦糖香蕉咖啡凍牛角包窩夫Croffle 整得好香脆,中間夾咗cream,又有焦糖香蕉,配豆腐味雪糕,我反而幾鍾意佢個咖啡凍,微微苦澀,同croffle、雪糕一齊食,可以balance到啲味道又令到成個甜品冇咁漏。飲品🍵抹茶拿鐵唔會太甜,飲落有微微抹茶甘香,唔錯

我哋做過research,先叫咗2樣必點嘅:

甜品
🥐焦糖香蕉咖啡凍牛角包窩夫

飲品
🍵抹茶拿鐵
唔會太甜,飲落有微微抹茶甘香,唔錯
2025-04-06 41 浏览
Cafe達人人又出動啦🤣近排好紅嘅灣仔藍白Cafe🩵🤍早幾日約咗朋友去朝聖🤤去到店舖門口就見到拱門設計門口有個樓梯 已經係可以打卡影相📸入到店內就係超級少女風嘅藍白調🩵梳化位更加有花花做背景🪻.食物方面 店舖設有每日限量嘅食品除此之外 都有好多唔同嘅餐飲可以選擇今次我好好彩地 試晒兩款每日限量😋🍽️港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油菠蘿包外皮香脆可口係港式菠蘿包傳統嘅味道😍配上超厚嘅鵝肝牛油🧈推介🤩🍽️港式奶茶焦糖燉蛋用咗傳統嘅港式茶餐廳熱奶茶嘅杯做容器☕️感覺已經非常適合打卡📸奶茶味嘅焦糖燉蛋我自己都係第一次試超濃烈嘅港式奶茶味 奶茶控一定唔可以錯過💯.除咗每日限量嘅食品之外 我仲叫咗 明太子海膽汁蟹肉意粉🍝大推‼️呢個真係超好食🥹超足料🫨滿滿嘅蟹肉加蟹籽 配上明太子海膽汁 淡淡都口感豐富🤤飲品就叫咗 凍拿鐵☕️仲有比較特別嘅 沖繩手摘香檸本地蜜糖梳打🍹酸酸甜甜 好易入口~解渴又好飲😆
Cafe達人人又出動啦🤣
飲品就叫咗 凍拿鐵☕️
仲有比較特別嘅 沖繩手摘香檸本地蜜糖梳打🍹
酸酸甜甜 好易入口~解渴又好飲😆
2025-04-04 37 浏览
喺灣仔經過落地玻璃一間Cafe,見到一隻超巨型嘅熊仔,佢望住我,好似想同我影相喎,我就入咗去,同佢影相,我仲同熊仔一齊聚餐添!!非常適合打卡!而且佢哋嘅菜單非常新穎港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油以天然酸種發酵的手工菠蘿包,保留著港式茶餐廳的經典風味。酥脆餅乾面下是 軟綿麵包,搭配自製鵝肝牛油,將傳統美食重新演繹,帶來意想不到的味覺享 受。明太子海膽汁蟹肉意粉濃郁的明太子和海膽醬汁與鮮甜的蟹肉完美融合,再加上義 大利麵的順滑口感,非常惹味。港式奶茶焦糖燉蛋將港式奶茶的香醇與法式焦糖燉蛋的細膩完美結合。幼滑的蛋奶醬注入濃郁港式奶 茶,表面的脆薄焦糖,讓這款甜品既保留了傳統風味,更增添了新的層次感。個抹茶latte仲要拉花得好靚㖭啊🥰in:joi (灣仔)灣仔皇后大道東141-145號恆山中心地舖😍
而且佢哋嘅菜單非常新穎

港式菠蘿酸種包配鵝肝牛油

明太子海膽汁蟹肉意粉

個抹茶latte仲要拉花得好靚㖭啊🥰

in:joi (灣仔)
灣仔皇后大道東141-145號恆山中心地舖

😍
2025-04-02 60 浏览
🌟🍴 【 灣仔•in:joi 】 🍴🌟 📍 灣仔皇后大道東141-145號恆山中心地舖🍖🥟🍟🥚🍰🍲🍇 • 🥪🍓🍤🍪🍜🍡🍹 港式奶茶: 🥛🍵 滑、濃、剛剛好!😋👍焦糖燉蛋: 🍮🔥 軟滑、脆頂、甜到心醉!🥰👌港式菠蘿包配鵝肝醬: 🍍🥐🧈 豪華、甜鹹配搭正!🤯✨抹茶拿鐵: 🍵🥛 濃香、泡沫多、靜心feel!😌💚咖啡椰子啫喱: ☕🥥🍮 有趣、清新、熱帶風!🏝️😎咖啡: ☕ 夠勁、經典、提神一流!💪🌞牛肉雜菜: 🥩🥕🌿 多汁、豐富、菜肉和諧!🍲😋雙芝士炭燒: 🧀🧀🍞 煙燻、熔化、超滿足!🔥🤤貝果: 🥯 煙韌、簡單、永遠啱心水!😊👍🍙🥤 餐廳評分🥤🍙 🔥 餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥 ⛄ 服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄ 🍾 食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾 🎟️ 性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️ 💰 消費:HKD 500✨🥢🍣🍕🍜🍴🍰✨
🌟🍴 【 灣仔•in:joi 】 🍴🌟
📍 灣仔皇后大道東141-145號恆山中心地舖
🍖🥟🍟🥚🍰🍲🍇 • 🥪🍓🍤🍪🍜🍡🍹

港式奶茶: 🥛🍵 滑、濃、剛剛好!😋👍
焦糖燉蛋: 🍮🔥 軟滑、脆頂、甜到心醉!🥰👌
港式菠蘿包配鵝肝醬: 🍍🥐🧈 豪華、甜鹹配搭正!🤯✨
抹茶拿鐵: 🍵🥛 濃香、泡沫多、靜心feel!😌💚
咖啡椰子啫喱: ☕🥥🍮 有趣、清新、熱帶風!🏝️😎
咖啡: ☕ 夠勁、經典、提神一流!💪🌞
牛肉雜菜: 🥩🥕🌿 多汁、豐富、菜肉和諧!🍲😋
雙芝士炭燒: 🧀🧀🍞 煙燻、熔化、超滿足!🔥🤤
貝果: 🥯 煙韌、簡單、永遠啱心水!😊👍

🍙🥤 餐廳評分🥤🍙
🔥 餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥