2025-03-04
Heysonuts 呢間cafe 我bookmark 左好耐㗎啦🥰終於搵到朋友仔啱時間可以一齊去試✨嗰日係晏晝時間,仲有埋lunch set揀添!性價比好高!👻🥜慢煮手撕豬腩窩夫三文治 呢個配搭夠哂新奇😂之前都係食甜嘅窩夫,第一次食鹹嘅窩夫😗估唔到夾埋好似一個漢堡包咁有幾夾喎🫶🏻手撕豬腩肉質好嫩滑,一啲都乾身😆🥜凱撒沙律配煙三文魚呢個沙律超級足料 !有煙肉乾、合桃同埋麵包脆脆配料🍞上邊仲配有煙三文魚花🐟沙律仲有好多芝士粉喺上面!😍🥜羊肉醬炒貓耳朵粉本身貓耳朵粉喺出邊就已經唔係好常見😗呢度仲配搭埋羊嘅肉醬!🤩貓耳朵粉非常掛汁👍🏻仲配有一粒粒嘅忌廉芝士🧀食落好 Creamy🥜黑啤自家製煙熏豬腩肉意大利飯呢個意大利飯係成個煲仔咁上🤣一打開個蓋啲黑啤味勁香濃😗豬腩肉又經過黑啤嘅醃製同埋煙燻✨飯粒煮得啱啱好唔會太硬同太淋👍🏻🥜是日甜品( 焦糖菠蘿千層酥🍍)呢個是日甜品只需要套餐,另外加$25就可以有啦🥰千層酥超有驚喜!咬落去勁鬆化😍入邊配有吉士醬同埋焦糖菠蘿🍍🥜自家製提拉米蘇佢哋嘅Tiramisu係自己自家製嘅😛係咪唔算太大杯,做飯後甜品啱晒🥰酒味好重🤪鍾意飲酒嘅朋友就啱哂!🥜薑味麻糬窩夫配黑芝
🥜慢煮手撕豬腩窩夫三文治
🥜凱撒沙律配煙三文魚
🥜羊肉醬炒貓耳朵粉
🥜黑啤自家製煙熏豬腩肉意大利飯
🥜是日甜品( 焦糖菠蘿千層酥🍍)
呢個是日甜品只需要套餐,另外加$25就可以有啦🥰
千層酥超有驚喜!咬落去勁鬆化😍入邊配有吉士醬同埋焦糖菠蘿🍍
🥜自家製提拉米蘇
🥜薑味麻糬窩夫配黑芝麻蓉及香草雪糕
最後我哋仲叫咗呢個麻糬窩夫share🥳呢個甜品好有創意!薑味麻糬窩夫好煙韌🫚,黑芝麻蓉好香濃,加埋香草雪糕🍧,冷熱交替嘅口感好正,食落去好有驚喜!
📣而家仲推出咗印花卡,儲滿六個印花即可享免費lunch set 的main一份及附送黑咖啡☕️
性價比:8/10
好食程度😚: 9/10