2023-03-19 72 浏览
嘢食水準先唔講 第一次落單已經落漏嘢 薯格嚟 都算 落單到俾張單我都過左5分鐘 一睇落漏就叫waiter加返 等佢攞張單過嚟又等左10分鐘好啦 嘢食到 叫左2個意粉 我同朋友食完 個薯格都未炸完 跟住又等等等 等到薯格上左食完 叫佢上甜品 一等等左半個鐘 真係半個鐘 我忍唔住問個staff 我甜品到未 佢就走左 0解釋發生咩事 過左幾分鐘個甜品就到左 極度懷疑佢又漏 最後上甜品 見到我地兩個人食一個甜品 碟都冇隻 講緊已經係5點幾去食 唔係好繁忙時段 不過個場都full full地 但都唔係咁做嘢吧

#銅鑼灣地膽 今次去食人氣甜品輕食cafe - HeSheEat!地點喺銅鑼灣地帶2樓!餐牌主打義大利粉、輕食及人氣甜點!落地玻璃窗空間感十足!Dinner Combo有main course、追加精選特飲、是日餐湯或沙律等。百零蚊都有牛扒,價錢親民!   🍖香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $168手板咁大嘅超級厚切加拿大豬鞍扒,要等成20-30分鐘,因為即叫即整;上枱時不負眾望!由擺盤到味道都滿分!一刀切落去肉汁爆滿,脂肪同肉均勻!熟度都啱啱好!香煎夠哂鮮味又香口!伴碟有沙律同焗薯仔,超水準!🍗烤雞。溫泉蛋。牛肝菌燴意大利飯 $118 三件煎得甘香帶點辛辣嘅雞柳,軟嫩又惹味!燴飯嘅牛肝菌香氣撲鼻!飯粒分明,每一啖飯都滿滿芝士口感,配菜仲有蘑菇🍄洋蔥🧅等,令口感更豐富!加埋溫泉蛋蛋汁一齊食更香滑濕潤!🥞楓樹糖漿梳乎厘班戟 $78 當然要點招牌菜之一梳乎厘班戟~我地揀左Plain Souffle;頂層軟滑cream加上糖粉同楓樹糖漿;原味就食得出香濃蛋味,口感軟綿細更滑!勁好味💯🥛飲品點了Winter 系列嘅凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶 $52, 味道香甜可口!朋友就跟餐升級熱檸茶!HeSh

🍖香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $168

🍗烤雞。溫泉蛋。牛肝菌燴意大利飯 $118
🥞楓樹糖漿梳乎厘班戟 $78

HeSheEat
地址📍:銅鑼灣記利佐治街2-10號銅鑼灣地帶2樓201號舖
  • 凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶
  • 烤雞。溫泉蛋。牛肝菌燴意大利飯
  • 香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔
  • 楓樹糖漿梳乎厘班戟
2023-03-14 98 浏览
烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁 (配薯條 +是日餐湯或田園沙律 + 凍/熱檸檬水或檸檬茶)HK $128牛扒嘅生熟程度啱啱好,切開帶粉色,但入口略嫌有少許鞋口和偏乾身。伴碟有炸薯條同沙律菜配搭。薯條炸得好香脆,而且份量唔算少。凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶 Iced Matcha Strawberry Latte正價 HK $52午餐套餐加配 HK $24飲品嘅底部有一層士多啤梨醬,飲品嘅面頭亦有半粒士多啤梨🍓做裝飾。飲落抹茶味唔算好岀、比較淡,而士多啤梨味正常。整體飲品較普通#missyan_西式#missyan_抹茶#missyan_飲品#missyan_銅鑼灣

HK $128

正價 HK $52
午餐套餐加配 HK $24

#missyan_西式
#missyan_抹茶
#missyan_飲品
#missyan_銅鑼灣
烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁、凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶
烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁
田園沙律
2023-03-08
午餐
2023-03-13 63 浏览
銅鑼灣分店有唔小好野食,雖然位處旺區,但等候時間大約只係15分鐘。而餐廳環境都好乾淨企理,坐位舒服,係一間唔錯既餐廳。如果非繁忙時間用餐,更是一個好地方。黑松露忌廉長通粉,個人最愛,而且黑松露口感十足。喜歡黑松露必選。烤雞配薯仔沙律,烤雞小許干身,但配沙律味道還可。炸雞翼配甜辣醬,雞翼屬正常發揮,配合甜辣醬味道不俗。大蝦蕃茄扁意粉,大蝦新鮮,蕃茄意粉味道好好。但稍嫌意粉干身。焦糖蘋果酥皮雲呢拿雪糕,蘋果酥皮同雲呢拿相當夾,味道唔會太濃。餐廳整體評分7/10。舖頭位置唔難搵,而且價錢合宜。人均價格$120。

烤雞配薯仔沙律,烤雞小許干身,但配沙律味道還可。

炸雞翼配甜辣醬,雞翼屬正常發揮,配合甜辣醬味道不俗。

大蝦蕃茄扁意粉,大蝦新鮮,蕃茄意粉味道好好。
但稍嫌意粉干身。

2023-03-12 155 浏览
香煎比目魚伴蜜糖芥末薯仔 Pan Fried Flounder With Honey Mustard Poatoes伴菜蜜糖芥末薯仔絕不遜色, 比目魚味道也可以.香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 Pan Seared Canada Pork Loin Chop With Honey Garlic Roasted Potatoes需待半小烹煮, 肉厚, 味道也不錯.烤羊西冷配芥末薯蓉 Grilled Lamb Sirloin With Dijon Mustard Mashed Potatoes如喜"騷"味, 就會失望. 佢唔"騷", 肉嫩的.鵝肝牛肉漢堡配薯條 Foie Gras Beef Burger包脆芝士濃, 好味, 配菜及薯條也好吃!士多啤梨蕉糖脆脆梳乎厘班戟 Strawberry Souffle Pancake不能錯過!朱古力三重奏: 朱古力慕絲雪糕, 朱古力心太軟, 凍朱古力特飲.喜愛朱古力心太軟, 要點喔~

伴菜蜜糖芥末薯仔絕不遜色, 比目魚味道也可以.

需待半小烹煮, 肉厚, 味道也不錯.

如喜"騷"味, 就會失望. 佢唔"騷", 肉嫩的.

包脆芝士濃, 好味, 配菜及薯條也好吃!

不能錯過!

喜愛朱古力心太軟, 要點喔~
香煎比目魚伴蜜糖芥末薯仔
烤羊西冷配芥末薯蓉
鵝肝牛肉漢堡配薯條
士多啤梨蕉糖脆脆梳乎厘班戟
朱古力三重奏
  • 士多啤梨蕉糖脆脆梳乎厘班戟 Strawberry Souffle Pancake
閒日係銅鑼灣HeSheEat食Lunch, 以呢區價錢黎講唔算太貴, 而且份量十足。一個餐都食唔晒就已經好飽😎Lunch set包括前菜(餐湯/沙律)+主菜+飲品前菜:是日餐湯, 係甘筍湯, 湯很濃郁綿密, 飲得出係用料十足主菜:牛油果.芒果蝦沙律牛角包配薯條 牛角包外皮酥脆,有淡淡的牛油香味🥐牛油果粒粒融合左係沙律到, 而芒果可能唔係當造, 所以酸酸地, 但反而正因為呢個酸味令到沙律中和左膩感🤤薯條香脆, 即使文凍左再食都係脆口, 唔點蕃茄汁都夠味飲品:普通叫左熱檸水😉

Lunch set包括前菜(餐湯/沙律)+主菜+飲品

前菜:
是日餐湯, 係甘筍湯, 湯很濃郁綿密, 飲得出係用料十足

主菜:
牛油果.芒果蝦沙律牛角包配薯條

飲品:
普通叫左熱檸水😉
呢一晚好友約我食飯🎀話帶我去食pancake🥞就係位於銅鑼灣的HE SHE EAT📍地點方便! -食物方面,以西餐同甜品為主🍴我地就先點了蕃茄蟹肉牛油莎莎配墨西哥脆片🥑呢個莎莎真係有滿滿既蟹肉同牛油果🍅🥑配埋墨西哥脆片 絕對係開胃小食😋-我地點了烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁配薯條🥩價錢幾抵食的,牛扒唔算好大份😁-甜品既部份,我點了楓樹糖漿梳孚厘斑戟🥞軟棉棉既梳孚厘斑戟🤤一咬好似棉花一樣鬆軟 加埋楓樹糖漿🍯錫意甜既朋友一定唔可以錯過!-我地仲點了雲呢拿士多啤梨奶凍🥛唔會太甜 而且加埋士多啤梨🍓呢款我地都都覺得幾有驚喜!😙-飲品方面,朋友點了凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶🍵味道唔錯! -環境舒服,岩同女仔傾偈👯‍♀️個人認為甜品比主食更出色! 價錢尚可!如果同男仔去反而要留意下😆
呢一晚好友約我食飯🎀話帶我去食pancake🥞
就係位於銅鑼灣的HE SHE EAT📍
地點方便!
食物方面,以西餐同甜品為主🍴
我地就先點了蕃茄蟹肉牛油莎莎配墨西哥脆片🥑
呢個莎莎真係有滿滿既蟹肉同牛油果🍅🥑
配埋墨西哥脆片 絕對係開胃小食😋
我地點了烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁配薯條🥩
價錢幾抵食的,牛扒唔算好大份😁
甜品既部份,我點了楓樹糖漿梳孚厘斑戟🥞
軟棉棉既梳孚厘斑戟🤤
一咬好似棉花一樣鬆軟 加埋楓樹糖漿🍯
錫意甜既朋友一定唔可以錯過!
我地仲點了雲呢拿士多啤梨奶凍🥛
唔會太甜 而且加埋士多啤梨🍓
呢款我地都都覺得幾有驚喜!😙
飲品方面,朋友點了凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶🍵
味道唔錯!
環境舒服,岩同女仔傾偈👯‍♀️
個人認為甜品比主食更出色! 價錢尚可!
如果同男仔去反而要留意下😆
雲呢拿士多啤梨奶凍
2023-03-01
雲呢拿士多啤梨奶凍
  • 楓樹糖漿梳乎厘班戟
2023-03-05 60 浏览
成日都聽到朋友推介hesheeat,想食好耐,今次終於有機會食到,我地叫左好多人氣食品,當中有火辣墨魚汁意粉,墨汁意粉帶有小小辣加上有好多墨魚,又香口又有咬口!水牛城雞翼,單骨非常方便食用,做小食一流季節性飲Tiramisu latte,latte 上面灑滿左朱古力粉,再配Tiramisu蛋糕中手指餅, 真係好住食緊Tiramisu蛋糕一樣,想不停飲!如果可以大杯啲就好!實在太好飲!好想飲多d!烤羊西冷扒配芥末薯蓉,火候剛剛好,羊肉中心帶一點粉紅,口感好似豬頸肉咁有咬口!當然唔少得甜品,朱古力疏乎厘pancake 配橙酒! 賣相已經非常吸引,每一啖都好驚喜! 好似疏乎厘咁柔軟,配上熔岩將朱古力,但每一啖都唔會太甜,因為有橙中和甜味,很refresh! 成餐飯食左咁多野都$500 有找🤣🤣 ,性價比極高

水牛城雞翼,單骨非常方便食用,做小食一流

成餐飯食左咁多野都$500 有找🤣🤣 ,性價比極高

2023-03-02 43 浏览
作為一位抹茶控,行經銅鑼灣地帶望到有抹茶甜品,就即刻忍唔住要衝上去食~ 😍 為左抹茶而黎,當然要先試杯凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶 ($52) 🍵顏色幾靚,但抹茶味就唔算太出眾~底層加左啲士多啤梨果醬,不過覺得就咁飲好飲好飲啲~😝.主角係宇治抹茶黑芝麻梳乎厘pancake ($108) 又真係好鬆軟喎~同出面日本pancake專門店有得揮👍🏻 抹茶醬同黑芝麻cream甜度岩岩好,自己食晒一份都唔覺漏😁 仲加左白玉、紅豆同蕨餅~食完大滿足~

2023-03-01 1004 浏览
和朋友約了在銅鑼灣食飯,好快就有共識又去HeSheEat:),因為耐未有食過,和朋友好多食物都想叫,爭拗中抽空先叫了飲品,其中對凍香蕉朱古力咖啡都有幾深印象,香蕉味濃郁,配合帶有輕微苦澀嘅朱古力咖啡,將甘甜揮得淋漓盡致。終於可以叫食物了。香辣海鮮墨魚汁燴扁意粉見過很多人叫,但因為有偶包所以之前沒有試過嘅菜式,今次豁出去一試就知道點解咁多人叫。各款海鮮都新鮮大隻,尤其是海蝦非常彈牙爽口,帶子亦都非常甘甜,但原來重中之重係底下嘅墨魚汁扁意粉,吸盡了上面海鮮的精華,而墨魚汁都經過香草及蒜香等調味,超級惹味,配合有咬口嘅麵條,絕對值得放棄儀容去弄黑牙齒。烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁一上枱已經擁有看得出嘅燒烤香,底面都煎得金黃,難得叫了七成熟,又真的做到七成熟,牛扒嘅生熟程度剛好,沒有血水但切開依然粉嫩,一口咬下更加肉汁爆炸。整快扒基本上啖啖肉,沒有太多筋。喜歡這裏作為配菜的薯條,牛油香氣十足。朱古力梳乎厘班戟配上一壺細細的橙酒,食之前淋上去更加輝發出橙和朱古力的獨有香氣,吃下去反而橙酒比較淡味,繼而上面的朱古力醬發揮功用,將朱古力味充斥口腔,配合非常軟綿濕潤嘅梳乎厘,好滿足!

終於可以叫食物了。

香辣海鮮墨魚汁燴扁意粉

烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁

朱古力梳乎厘班戟

2023-02-22
▫️以前讀書時期成日幫襯銅鑼灣呢間cafe🥰 係地帶行完街就可以黎食特色甜品😍 一段時間無黎,發現除左甜品仲多左好多好吸引既鹹食🤩🍟 黑松露薯條 $52▫️炸得非常酥脆,點黑松露蛋黃醬真係會令人食唔停口🤤🦐 蒜香辣椒蕃茄大蝦配蒜蓉多士 $58▫️大蝦夠爽口,唔算辣但配上酸甜蕃茄醬幾開胃🥫 多士好脆兼好香蒜蓉味🧄🦑 香辣海鮮墨魚汁飯燴扁意粉 $128▫️扁意粉煮得彈牙,索晒墨魚汁好入味,食到成口黑蚊蚊🤣 配料有帶子、蝦同蜆肉好足料🤩🥞 宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $108▫️pancake軟綿綿非常有空氣感🌬 抹茶醬茶香味濃唔會太甜🍵 同紅豆係絕配🫘 有黑芝麻醬係面,碟邊仲有我至愛既煙韌蕨餅同白玉😍🍌 朱古力花生醬焦糖香蕉厚焗鬆餅 $60▫️鬆餅厚身軟熟,仲可以+$10加麻糬,岩晒我呢啲煙韌控🥰 碟邊有楓糖漿同朱古力漿🍫 配埋香蕉同杏仁雪糕真係超邪惡😈🍵 凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶 餐+$30▫️抹茶鮮奶味道正常,底部仲有士多啤梨果肉🍓☕️ 凍香蕉朱古力咖啡 $48▫️朱古力味唔會太甜,飲落有香蕉蓉🍌 飲品上既cream都好滑😋

🍟 黑松露薯條 $52
▫️炸得非常酥脆,點黑松露蛋黃醬真係會令人食唔停口🤤

🦐 蒜香辣椒蕃茄大蝦配蒜蓉多士 $58

🦑 香辣海鮮墨魚汁飯燴扁意粉 $128

🥞 宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $108

🍌 朱古力花生醬焦糖香蕉厚焗鬆餅 $60

🍵 凍宇治抹茶士多啤梨鮮奶 餐+$30
▫️抹茶鮮奶味道正常,底部仲有士多啤梨果肉🍓

☕️ 凍香蕉朱古力咖啡 $48

2023-02-15 90 浏览
呢間餐廳其實之前已經幫襯過一次,嗰陣時係喺旺角嗰間度食,但依家已經執咗,上一次食過啲食物幾好唔錯,而且價錢一啲都唔貴,性價比十分之高,仲可以食埋甜品,唔使分兩間餐廳🥳🥳🥳所以今次嚟到銅鑼灣就決定再食佢!😂餐廳環境整體都幾舒適,枱同枱中間會有相隔一個合適嘅距離,唔會好近隔籬枱,好似同唔識嘅人搭枱食飯咁😉因為間餐廳係喺2樓同埋窗邊係全落地玻璃,所以坐窗邊枱嘅客人仲可以望埋銅鑼灣嗰個景色✌🏻咁食物方面我哋就叫咗單骨蜜糖芥末雞翼、炸珍寶蟹棒&芝士年糕、煙腩肉芝士汁鮮蛋白汁意大利麵、煎香辣雞肉pasta。仲叫咗燕麥乳酪奶昔同埋特飲宇治抹茶士多啤梨鮮奶🥳當然唔少得叫咗佢最出名嘅疏乎厘🤩🤩單骨蜜糖芥末雞翼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️份雞翼都十分之大份,一個小食有成差唔多八隻雞翼,份量十分之足夠。而且佢啲雞翼係啱啱新鮮炸起,仲係超級熱辣辣既👍🏻👍🏻配埋佢個濃郁既蜜糖芥末醬,好食👍🏻而且佢仲係單骨雞翼,食落十分之方便😋炸珍寶蟹棒&芝士年糕⭐️⭐️⭐️⭐️佢嘅炸物整體嚟講都好食,因為一嚟真係全部都啱啱新鮮炸起,十分之熱辣辣,值得一讚👍🏻👍🏻而佢個蟹棒亦都真係珍寶級數,十分之大條😂😂而佢個芝士年糕都好好食,炸完出嚟入邊嘅芝士都仲係流

單骨蜜糖芥末雞翼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

炸珍寶蟹棒&芝士年糕⭐️⭐️⭐️⭐️

佢嘅炸物整體嚟講都好食,因為一嚟真係全部都啱啱新鮮炸起,十分之熱辣辣,值得一讚👍🏻👍🏻而佢個蟹棒亦都真係珍寶級數,十分之大條😂😂而佢個芝士年糕都好好食,炸完出嚟入邊嘅芝士都仲係流心嘅😋😋😋

煙腩肉芝士汁鮮蛋白汁意大利麵⭐️⭐️⭐️⭐️

佢個蛋汁意大利麵都唔錯,可以見到成碗意大利麵都係充滿住蛋汁既,基本上每一條面都會沾到蛋汁🥳而且佢仲有溫泉蛋鋪喺個意大利麵上面,整開佢之後再撈埋喺個麵入邊,令到蛋味更加之濃厚🥳 而且佢仲有腩肉mix埋左係個醬汁同麵入面,就算食得多都唔會食到好膩口。

煎香辣雞肉pasta ⭐️⭐️⭐️⭐️

只可以話佢嘅性價比真係十分之高,呢個pasta竟然係跟兩大塊雞扒🤩🤩而且佢嘅雞扒都幾juicy,唔會煎到好乾身冇晒水份咁👍🏻而佢個pasta係跟番茄醬汁,個蕃茄醬汁都幾濃味,而且佢仲有跟埋切好咗一半半嘅蕃茄仔,又有口感之餘,蕃茄味亦都更上一層樓🥳🥳🥳

宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟⭐️⭐️⭐️⭐️

梳乎厘班戟都算喺呢間舖頭既經典作之一,都見有啲客人係過黎專登叫個梳乎厘班戟黎食🤣🤣而我自己鍾意抹茶嘅食物,所以就叫咗抹茶味嘅梳乎厘班戟😋可以睇到佢有十分十分之多嘅抹茶漿喺個梳乎厘班戟上面,淨係睇到都覺得好滿足🥳而且佢嘅抹茶醬食落都十分之濃郁,有好重嘅抹茶味👍🏻👍🏻加埋佢本身個梳乎厘班戟本身都十分之鬆軟,口感同味道都好好😋😋😋

宇治抹茶士多啤梨鮮奶⭐️⭐️⭐️⭐️

因為本身自己鍾意抹茶,而且呢個又係特飲,所以就叫咗黎試下。整體味道都可以嘅,成杯飲品都係以抹茶鮮奶為主,再加左士多啤梨醬同埋士多啤梨果肉喺個底度。

2023-02-14 82 浏览
平日在銅鑼灣逛街,行到攰,總是希望食個下午茶。今日介紹呢間HeSheEat, 係銅鑼灣地帶,逢週一至週五三點才開始下午茶,今次我點了個野菌黑松露忌廉燴長通粉,軟硬適中,味道好正,略嫌份量較少,餐茶可選冷熱檸茶/水,$62,可加錢配其他飲品。朋友叫了個蒜香牛油辣肉腸扁意粉,普普通通,辣肉腸也不辣啊。
平日在銅鑼灣逛街,行到攰,總是希望食個下午茶。
2023-02-06
  • 野菌黑松露忌廉燴長通粉
2023-02-12 76 浏览
開業咁耐第一次黎食,同另外一pair人同坐喺門口附近嘅四人枱,略嫌逼狹,傾計唔方便,裝修亦冇乜特色,還好食物質素可以~梳乎厘班戟似乎係招牌菜,不過我就覺得質感麻麻地,唔夠蓬鬆,中間塔左落去,有點失望,出面嘅pancake店價錢但質素做唔到,唔知係咁啱我呢份係咁定點啦~意大利飯朋友話過濕,我就覺得ok,因為自己鐘意食濕啲嘅,黑松露味道好夠,而春雞就幾出色,味濃兼雞肉好嫩好多汁!牛油果蟹肉沙律夠晒fresh蟹肉亦唔少。下次有機會想試下奶昔,聽聞都好味
2023-02-05
  • 春雞黑松露意大利飯
在銅鑼灣上班的好處就是不用擔心吃什麼,周圍太多餐廳可以打卡了。這種本地同事帶我來了一家平價簡餐店,幾十塊就可以吃到精緻餐食。餐廳在銅鑼灣地帶商場2樓,落地玻璃可以看到樓下繁華的街道。我們兩個人點了三個菜,兩杯飲品和一個舒芙蕾,菜量很大,我們兩個吃的特別撐還剩很多。🐟鰻魚滑蛋飯 💰98給了超長一條鰻魚肉,是無骨的。鰻魚肉質鮮嫩,醬汁也很入味。米飯滿滿的蕃茄味,酸酸甜甜非常可口。🐂新西蘭牛肉眼 💰168我點的7成熟剛剛好!牛味足,而且都是精緻的肉沒有筋。這一大盤才168真的巨巨巨划算👍🏻🐔水牛城雞翼 💰55給了8塊,這價格趕上瘋狂星期四了!!而且炸雞🍗不油膩,上面裹的醬也很好吃😋☁️雲朵抹茶舒芙蕾 💰60我真的太愛了❤️ 最上層是抹茶冰淇淋🍵,紅豆🫘,蕨餅和白玉圓子。再淋上給的黑糖醬,一口下去滿滿的幸福🥰 舒芙蕾鬆軟輕盈,真的好像雲朵般在嘴裡化開。 除了抹茶味還有草莓🍓、芒果🥭等,準備下次都來試一遍!飲品比起菜來說性價比沒那麼高,就不推薦啦,菜和飯都是可以衝的!!📍HeSheEat銅鑼灣記利佐治街2號💰人均150

餐廳在銅鑼灣地帶商場2樓,落地玻璃可以看到樓下繁華的街道。

🐟鰻魚滑蛋飯 💰98

🐂新西蘭牛肉眼 💰168

🐔水牛城雞翼 💰55

☁️雲朵抹茶舒芙蕾 💰60
除了抹茶味還有草莓🍓、芒果🥭等,準備下次都來試一遍!

📍HeSheEat
銅鑼灣記利佐治街2號