今次嚟到位於尖沙咀的HAND3AG🌟餐廳主打鐵板三文治🥪款式都幾多 亦都有別於傳統嘅三文治✨餐廳係自助形式 地方都幾闊落👍🏻————————————————❶ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $65麵包微微烘過 但唔算好香脆反而有啲煙靭🍞入面有酥脆軟殼蟹、小龍蝦沙律、甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜、他他醬和俄式蛋黃醬🥄超級豐富!一啖絕對係咬唔哂😋入面的蔬菜新鮮 夠晒爽口!🥬酥炸軟殼蟹略嫌可能放咗一段時間 所以有啲凍 唔算好熱🦀如果改善下就好!但勝在唔算好油膩!👍🏻❷ 慢調撕理食肉獸鐵板三文治$62同樣都係超級豐富🤩有慢煮手撕豚肉、車打芝士、甘藍菜沙律、蕃茄、羅馬生菜、炸洋蔥圈、焦糖洋蔥蛋黃醬和芥末籽蛋黃醬✨ 煮得夠軟腍 而且好入味👍🏻不過感覺上主要食到醬汁味和生菜的味多於其他配料😼!❸ 芝士焗番茄肉丸 $32 有大約六粒!肉丸口感夠扎實✨番茄醬有濃郁蕃茄味但偏酸🥺個人覺得幾好食 忍唔住食多幾粒🤣➍ 黑咖啡 (凍) 16oz $32❺ Grapefruit & Passion Fruit $30❻ Lemonade and Elderflower $28飲品整體都不過不失 但lemonade個人覺得偏酸
❶ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $65

❷ 慢調撕理食肉獸鐵板三文治$62

❸ 芝士焗番茄肉丸 $32

➍ 黑咖啡 (凍) 16oz $32
飲品整體都不過不失 但lemonade個人覺得偏酸 飲第一啖嘅時候因為酸得濟而嚇親 Grapefruit個杯就啱啱好🤣用嚟中和下三文治嘅油膩感啱哂👍🏻

推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
環境指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑| 7.5/10