2025-07-01
~ Fleur下午茶~ Mon-Fri 14:30-17:30.Meat Lover ($128)即係竹炭豬扒三文治,睇相以為好細份,原來超級巨大份,黎到嗰刻呆左幾秒😂,完全唔似係tea set,最緊要係超級好味😋.Fleur Lover ($138)好特別嘅鬆餅,布滿晒成個厚碟上,軟綿綿嘅鬆餅上鋪上各款新鮮雜果,堅果,食用花,加上滑溜鮮忌廉同有機楓樹糖漿嘅配搭,超級喜歡🥰,份量仲足夠二人食用👍.Velvet Latte (下午茶時間包一杯飲品,單價$42)粉紅色嘅紅菜頭牛奶,上面拉花有心形圖案,賣相超靚❤️,味道都很好👍.整體所有野都好好,食物好味👍環境好👍服務好👍下午茶時間仲包一杯飲品,食物又好大份,我認為超級抵食👍所有食物都好靚😍打卡一流👍下次想試埋其他食物!一定會再幫襯😊.味道:😋😋😋😋😋 (5😋為最高)打卡:😍😍😍😍(5😍為最高).Fleur (荃灣)荃灣白田壩街45號南豐紗廠地下G08號舖.#荃灣美食 #caglfe推介 #香港美景 #香港美食 #香港好去處 #打卡餐廳 #打卡景點 #香港打卡 #fleur #pancake #keepfit #ondiet #workout
Mon-Fri 14:30-17:30
Meat Lover ($128)
Fleur Lover ($138)
味道:😋😋😋😋😋 (5😋為最高)
打卡:😍😍😍😍(5😍為最高)
Fleur (荃灣)
荃灣白田壩街45號南豐紗廠地下G08號舖
#荃灣美食 #caglfe推介 #香港美景 #香港美食 #香港好去處 #打卡餐廳 #打卡景點 #香港打卡 #fleur #pancake #keepfit #ondiet #workout #gymgirl #gymlife #gym #beach #hongkongfood #hightea #afternoonteahk #hotelrestaurant #hongkongfoodie #foodblogger #hongkongfoodblogger