2018-05-08 938 浏览
不時都會過嚟長沙灣或荔枝角食飯,皆因沿線親戚多,其中一個表姨甥女較熟稔,一來年齡相約,二來一講旅行嘢、行山嘢就特別投契。早前去咗一轉澳洲,所以,睇相兼食番餐飯。晌網上搵搵,睇見呢間西餐廳開業短短大半年,風評不俗,晚餐都喺二百內,值搏率高。走進店內,有點點懷舊風,尤其是近門口嘅小擺設,就更明顯喺。而一室以木系傢俬為主,配以柔和燈光,都算有氣氛。翻翻餐牌,由頭盤、小食、全日早餐、沙律、海鮮及肉類、意大利麵及意大利飯、飲品,到甜品,選擇不少。當然,唔少得套餐,包括午餐、下午茶餐。而我哋晚市嚟,目標就梗喺放晌晚餐度啦,定價$88-$198,視乎揀咗咩主菜,另包埋餐湯及餐飲。餐飲可揀任何一款$20以下嘅飲品,轉其他都喺只需補差價。如果想食得豪啲,不妨考慮個「海鮮拼盤二人晚餐」,賣$468,有一大份海鮮拼盤:波士頓龍蝦、翡翠螺、青口、天使粉紅蝦、法國生蠔、八爪魚,以及意大利麵(3揀1)、主菜(3揀1),送埋甜品及餐飲,睇嚟划算,3個人都或耆夠食呀。但需留意,限星期一至四供應。熱檸茶本來杯熱檸茶都無乜好寫,但片檸檬好似啲橙咁大塊,雖然只俾得兩片,但都夠檸味,只喺好奇個檸檬真身有幾大個啫。榛子咖啡 +
當然,唔少得套餐,包括午餐、下午茶餐。
。但需留意,限星期一至四供應。
熱檸茶
熱檸茶
榛子咖啡 +$8

晌啲非咖啡店飲鮮奶咖啡,一向都期望唔高,見只喺補差價$8就不妨試試,意外地真喺唔錯。拉花搵出隻鹿仔,觀感已攞唔少分,入口除咗醇香之外,口感好平衡,沖泡嘅手勢幾好。
煎盲鰽魚柳番紅花忌廉汁 $128

表姨甥女話對煎盲鰽感到好奇,所以,試試煎盲鰽魚柳。賣相幾靚仔,魚皮煎得焦香脆口,而魚肉保持嫩滑,亦很有魚味,伴以番紅花忌廉汁,細滑不膩;配以薯蓉、炒翠玉瓜、洋蔥、翡翠苗,整體都覺得好好。女生嘅話,份量剛好,如果男生怕唔夠飽,可以加配白飯或意粉(+$8)。
燒寶雲酥羊架配迷迭香燒汁 $148

有羊架揀就啱晒我啦,選上5乘熟,一客有3支羊架,有兩支份量十足,但中間嗰支得好多肉。以寶雲酥做法,所以,外層沾滿麵包糠,故咬落先香脆,入肉時再軟腍,啲肉亦燒得剛好,仲帶粉嫩色,而羊羶味唔算重,相信大部分人都接受到。伴菜有烚薯、翠玉瓜、炒洋蔥,以蒜蓉炒過,幾好。
是日甜品 +$10

可以額外加錢配甜品,而是晚嘅甜品喺紅莓芝士餅,不過,加得$10得一客就唔好期望好大件,幸而質素不賴,中間芝士餡心味道濃郁,消化餅底夠薄,而紅莓喺用上鮮果肉做,味道天然酸香
紅莓芝士餅
整體嚟講,環境幾舒服,食物亦做得有水準
。題外話,可能我哋傾旅行嘢真喺傾得興奮,點餐後,好快就先嚟兩杯飲品,跟住就喺主菜,臨尾上埋甜點。事後睇番啲相,先發覺原來喺漏上餐湯
。相信喺店員嘅無心之失,不過,都需要改善啲流程,避免發生同類嘅「意外」。
2018-05-06 65 浏览
悠閒的星期日,行完D2 place 擠迫完好攰,走過去長沙灣一帶尋食飯落腳地,經過一間復古cafe👍🏻0k就入去食左先講,裝潢甚有復古味道,周圍擺放懷舊擺設,我們2人坐半窗邊風景位置,朋友仔未開始點餐已經忙著到處影相🤦🏻‍♀見到餐牌上有黑松露薯條,諗都唔使諗即刻叫黎食,熱呼呼的薯條炸得香脆可口,薯條好似好簡單但好多餐廳炸得又濃又乾,今次冇叫錯加上我地真係好鐘意薯條點黑松露醬,簡直邪惡餐牌菜式都分得很清楚,有前菜、意粉、薄餅主菜等,我叫個燒豬鞍架配熱情果汁,賣相精美,厚切豬扒的口感豐富, 吃下去啖啖肉 ,肉質軟稔又能鎖住肉汁,配熱情果汁醬清新不膩令人十分「大滿足」!香橙芒果情迷橘子🍊口味酸爽,芒果味好香Okay wo!!! 好大的黑松露烤大啡菇,烤得好香好乾身,有芝士加滿滿黑松露同其他菇菇,勁有口感超香口,香味十分滿分之作,出色啡菇好juicy 好多汁,黑松露更讓整個dish昇華蜜糖單骨雞翼嘅蜜糖味真係好香而且上面嘅蜜糖搽滿雞翼真係好鬼正🤤另外佢哋呢度本身嘅雞翼都有醃製過,所以唔會話無味無道香煎三文魚配雜果乳酪汁,煎得甘香脆滑, 魚油味很香濃,粉紅色乳酪汁附碟很美,微酸乳酪開胃與三文魚意

見到餐牌上有

餐牌菜式都分得很清楚,有前菜、意粉、薄餅主菜等,我叫個
香橙芒果情迷橘子🍊口味酸爽,芒果味好香

香煎三文魚配雜果乳酪汁,煎得甘香脆滑, 魚油味很香濃,粉紅色乳酪汁附碟很美,微酸乳酪開胃與三文魚意外嘅㚒

芝士蛋糕芝士的確好實正,好足料,不會越食越甜,不過芝士味唔算好濃
2018-05-05 67 浏览
長沙灣區最近開左好多新餐廳,呢間裝修幾有特色,放工去試下好唔好食睇個menu,好多野都想試,最後叫左芝士菠菜意大利雲吞同法式燒春雞跟餐會有湯,當晚係周打蜆,我覺得一般,少少稀,唔夠香濃芝士菠菜意大利雲吞個汁幾好,不過份量少左啲啲。燒春雞係好食嘅,外皮真係脆,而肉係滑同juicy,不過雞髀骨附近唔夠熟,有血水要扣分最後我要左玫瑰奶茶,真係好香玫瑰味,唔係玫瑰同奶茶分開,真係融合在一起,而且奶茶夠濃厚呢個價可以再食
跟餐會有湯,當晚係周打蜆,我覺得一般,少少稀,唔夠香濃
呢個價可以再食

2018-04-14
意大利雲吞
玫瑰奶茶
2018-05-01 74 浏览
在深水埗區覓食不難,這平民老區都主打廉價中式美食,「Fifty Fifty」卻別樹一格,勢要尋出另一片天,創出深水埗only 的 fine dining指標。 蘑菇湯味道香濃,creamy flavour 感覺也不錯。燒紅魔蝦意大利飯($118/set),由阿根廷直送大紅蝦,蝦榖微微煎香成焦狀,蝦肉爽口,肉汁能保留且澎湃,飯底亦充滿蝦頭鮮香,味道非常不錯。煎盲鰽魚柳番紅花忌廉汁($128/set),魚皮煎得十分香脆,魚柳肉質軟腍,不會煎到「過哂火位」,魚肉當然保持鮮嫩滑溜,十分護膚養顏的菜式,非常適合女士們點選。(set dinner +$10)有是日甜品一款,cheesecake 分量輕怡,味道不會有死甜的感覺,作為飯後甜品當之無愧。Handmade 餐牌,可配合當天時令海鮮食材而上牌。原來深水埗這舊區都收藏著隱世西式美食。

蘑菇湯味道香濃,creamy flavour 感覺也不錯。

Handmade 餐牌,可配合當天時令海鮮食材而上牌。

原來深水埗這舊區都收藏著隱世西式美食。

2018-04-25
2018-04-30 118 浏览
一頓失望的晚餐...第一次寫食評,可惜是負評見到有人介紹,舖面裝潢不錯,於是入去試一試。叫了羊架配飯,燒春雞配意粉,焗田螺,飲品熱奶綠同凍檸茶。認真說,沒有一味餸值得回味的。1.羊架叫了七成可惜太熟,香料太多,配菜是凍的2.燒春雞味道不過不失,但賣相吾太掂,意粉好硬,可吾可以煮完焗返一焗呢?3.田螺完全吾入味似湯渣4.奶綠更加吾掂,一啖啖未溶的綠茶粉和苦澀味...返到屋企嘔曬...凍檸茶都系去返茶餐廳飲算...5.仲有個湯,媲美罐頭😅唯一覺得ok是環境不俗,人均消費約200元,與期望差一大截..........希望店舖能改善...
一頓失望的晚餐...第一次寫食評,可惜是負評

見到有人介紹,舖面裝潢不錯,於是入去試一試。
叫了羊架配飯,燒春雞配意粉,焗田螺,飲品熱奶綠同凍檸茶。
認真說,沒有一味餸值得回味的。
1.羊架叫了七成可惜太熟,香料太多,配菜是凍的
3.田螺完全吾入味似湯渣
5.仲有個湯,媲美罐頭😅
2018-04-28 54 浏览
下班後與朋友到深水埗購物,之後便齊齊食晚飯。他說長沙灣有很多風味食店,是晚便帶我食西餐!裝潢挺骨子,食物選擇也不少,有肉有飯有意粉有海鮮拼盤。蘑菇忌廉湯 - 份量適中。湯不太稠身,飲落有香濃蘑菇味,蘑菇粒挺有咬口。燒春雞配檸檬牛油汁 - 皮煎得金黃香脆,雞肉嫩滑易分離,點上酸酸味味的檸檬汁更見開胃。配菜有車厘茄及迷你薯仔,既新鮮又入口清新爽脆!燒豬鞍架熱情果焦糖汁 - 豬鞍賣相吸睛!肉質厚實,很易分離!帶有濃濃的焦肉香,而且入口嫩滑富有豐盛肉汁,令我吃得津津有味呢!藍莓芝士蛋糕 - 份量的的骰骰。質感輕盈,富有香香的藍莓味,入口不膩,不錯的一道飯後甜品!

裝潢挺骨子,食物選擇也不少,有肉有飯有意粉有海鮮拼盤。

配菜有車厘茄及迷你薯仔,既新鮮又入口清新爽脆!

燒豬鞍架熱情果焦糖汁 - 豬鞍賣相吸睛!
肉質厚實,很易分離!

2018-04-25 77 浏览
分享食物剛好年,發現文筆內容非常幼嫩,是反省的時候,希 望從中學習,更能表達及分享生活點滴飲食文化,謝謝看文章的你們🙇‍♀️最近工作常到長沙灣一帶見客,乘巴士經過長沙灣東沙島街與青山道交通燈位停下,這時看到一間位置隱蔽的西餐廳~雖然位置隱蔽,但也不乏識飲識食的食客,多次看到菜館內無論lunch或dinner都是爆滿有食客排隊,究竟有甚麼魅力吸引客人遠道而來? 就在今晚,忍不住與partner 工作後前來一探究竟,假如由長沙灣地鐵站A2出口,大約要4分鐘->直行第三個路口向右轉入直行的第一個十要字路口向對面右看就看見Fifty Fifty,店內已經差不多座無虛席,幸好預先打電話訂枱,溫馨提示最好先致電訂位,否則可能要等一陣子喔!整間餐廳充滿經典懷舊英式工業風格,配合很有情調的昏黃燈光,極有vintage風情,門面的紅磚牆感覺很raw,另全店更moody🐚焗香草牛油翡翠螺肉,翡翠螺肉相當爽口彈牙配上香草牛油烤焗味道香濃,全隻也被已溶的牛油覆蓋雖邪惡但卻很誘人難以抗拒🍛D餐:海膽意大利飯馬糞海膽配上creamy嘅忌廉汁意大利飯,然後再豪氣地撈匀海膽一齊食,海膽溶化於忌廉汁上再均勻地佈滿

🐚焗香草牛油翡翠螺肉
🐚焗香草牛油翡翠螺肉

🍛D餐:海膽意大利飯
馬糞海膽配上creamy嘅忌廉汁意大利飯,然後再豪氣地撈匀海膽一齊食,海膽溶化於忌廉汁上再均勻地佈滿在毎一粒飯上,意大利飯粒煮得軟硬適中,醬汁不多不少剛剛好,不過我覺得海膽份量有啲隨機...偷望了其他人食的膽份量比我的多些
🍛D餐:海膽意大利飯

🍖燒豬鞍架配熱情果汁
沒有特別精緻賣相的豬鞍架,不過一件厚厚的豬鞍與配菜擺得立體唔單調增加美觀感,豬鞍本身肉味好香濃,其特色在於質感脆口,加上以慢煮處理,肉質更嫩外脆內軟,再蘸點熱情果的酸酸甜甜,絕對值得推介

☕️熱玫瑰花果茶
玫瑰紅茶有淡淡玫瑰花香味道十分清新
☕️熱玫瑰花果茶

🍰芝士蛋糕
一頓這麼愉快的晚餐又怎少得了甜品?
芝士蛋糕入口軟滑,每一口都充斥著淡淡香滑的芝士味,吃上了大大件也不會覺得很膩,整個balance恰當好處,甜品餐碟每一隻是刻意不同圖案,不統一的擺設更具風格
🍰芝士蛋糕

在眾多菜式裡,不難發現主廚的心思細膩,每一道菜都講求平衡,務求以最少的調味帶出食材最原始的鮮味,為食客帶來最真摰的味道。 大家不要錯過
題外話:其實一間食肆內的洗手間很重要,乾淨與否的洗手間足以看出其細心及衛生程度,Fifty Fifty 內地洗手間不但乾淨企理,而且花心思裝修帶出復古特色👍🏻
  • 🐚焗香草牛油翡翠螺肉
2018-04-23 67 浏览
好後悔,好後悔,點解咁遲先至試呢間餐廳其實已經開咗一段日子,不過呢區實在太多選擇,每次怱怱經過都無時間,今日做完GYM,本來諗住食個Lunch,點知啱啱二點半可以食下午茶,咁就更加啱我啦門面半幅紅色磚牆,簡約歐陸風情,看似高檔,但收費平均Lunch約50-80元左右內在環境值,餐桌互相配合得很有格調,牆壁上的壁畫及擺設都美輪美奐齋睇環境,無論擺IG或Facebook都賺晒啦下午茶的抵食程度,實在令人驚訝可能本區競爭實在太大啦,30-40元不等我選擇了香辣雜菌天使麵,絕對有水準,我特別要求小辣程度,唯一要批評的就是不夠乾身,油份比較多跟餐只需加$8,就有一杯榛子味咖啡,漂亮的拉花,總會令人多看一會,榛子🌰香味,和咖啡豆香,色香味齊呢餐下午茶,經濟又有質素,服務員的態度也很不錯
好後悔,好後悔,點解咁遲先至試

齋睇環境,無論擺IG或Facebook都賺晒啦

下午茶的抵食程度,實在令人驚訝
可能本區競爭實在太大啦,30-40元不等
香辣雜菌天使麵

榛子咖啡

呢餐下午茶,經濟又有質素,服務員的態度也很不錯
2018-04-23
香辣雜菌天使麵
2018-04-20 60 浏览
長沙灣除左程班長,平平地食西餐都有好選擇🤗 呢間餐廳裝修有啲工業風,門面望落以為唔平,但一個set dinner有湯有主菜有野飲都係一百蚊左右就決定試下佢啦 叫左一個set dinner + al la carte豬鞍 + 大啡菇(之後再去食綠林糖水🤣)煎三文魚扒配乳酪汁 $118 😋: 7/10$118 set dinner包餐湯,飲品真係唔貴,不過碗湯只係微暖扣左分塊三文魚扒煎到岩岩好,表面脆身 入面唔會過熟 肉質都升嫩滑,原來配yogurt都幾夾 酸酸甜甜幾開胃,呢個set都幾抵食炭燒豬鞍架配蘋果蓉 $148 😋:7/10睇食評好多人讚呢度既豬鞍好好食,其實set dinner都有既配燒汁,不過好想試下跟蘋果蓉食都係散叫啦個豬鞍真係grill得好靚 賣相好吸引,肉質粉嫩而且好滑又juicy 配蘋果蓉又清新,值得一提佢個薯仔同grill vegetables都幾好食芝士黑松露大啡菇 $38 😋:7/10兩隻大啡菇只係$38 用雜菌加埋芝士焗既大啡菇好juicy 雖然黑松露味唔重,但絕對對得住個價錢 做前菜唔錯平日夜晚落雨但餐廳都坐到7成滿,book位比較穩陣喔***********

煎三文魚扒配乳酪汁 $118 😋: 7/10

#dorfoodie長沙灣
#dorfoodie西餐
  • 炭燒豬鞍架配蘋果蓉
2018-04-18 55 浏览
難得放假,早點吃過晚飯,有活力進行晚上活動。趕得及吃上下午茶餐,又未到放工時間,上座感覺寧靜舒適,只是空調風口較強。點上一個炸魚薯條下午茶餐,配上熱茉莉花水果(另加$18),再外加孜然香辣單骨雞中翼(可另選蜜糖味,或者小辣)孜然香辣單骨雞中翼 - 送來時已聞到孜然味。單骨雞中翼即是把它開邊,一分為二,容易進食,五隻雞中翼變為十隻,感覺上抵食咗🤣🤣🤣 雞中翼外表乾身,內裡肉質有汁不乾,選上小辣,令太能吃辣的我也吃得滋味。炸魚薯條 - 薯條普通,起碼比M記好食。主菜炸魚看到金黃色,而且看得出不乾,不是死拼命炸熟魚,切開時黃金皮層很薄,魚肉很厚,切不到內裡的虛位,肉質嫩,吃出汁的魚,個人覺得的唯一不足是沙律醬,如配上他他醬或酸瓜醬會更好。熱茉莉花水果茶 - 水果是檸檬,配上蜜糖的茉莉花茶,送走了茶的微澀味,但飲不到水果味。用上茶壺加小杯上桌,自斟自飲慢慢細嘗。值得一題是雞中翼的伴菜,加上了酸汁味道,吸引你連配菜也吃掉。(留意番,伴碟的沙律菜、蕃茄等,有沒有沙律汁配上,亦應吃上,不要浪費)
難得放假,早點吃過晚飯,有活力進行晚上活動。

孜然香辣單骨雞中翼

炸魚薯條

茉莉花水果茶

2018-04-18
孜然香辣單骨雞中翼
  • 炸魚薯條
2018-04-18 72 浏览
經住在長沙灣的朋友介紹下,來到這舒適的小店,店鋪位置在民居之中,其實坐位也多店員都會和顧客打招呼及細談幾句,看來應該都是區內的熟客,很warm的感覺是日星期六下午四點左右到達,仍然有下午茶餐,而且價錢超值呢~點了兩個餐,分別是:魷魚圈鮮茄茸墨魚汁麵 - 賣相一點也不hea, 而且份量也不少,味道不錯,意粉不會過淋,餸也多,而且吃完不會整個咀都是墨魚汁 焗雙色芝士莎樂美腸薄餅 - 一份有四件,份量不算大,但做下午茶很不錯,只是芝士味略為不足玫瑰咖啡 - 果真搵了個玫瑰拉花,朋友說好好飲朱古力咖啡 - 超濃咖啡味又不會過甜,好味誠意推介過小店,坐得很舒服,食物又好食,有機會想再來吃晚餐
經住在長沙灣的朋友介紹下,
來到這舒適的小店,店鋪位置在民居之中,
其實坐位也多

店員都會和顧客打招呼及細談幾句,
看來應該都是區內的熟客,很warm的感覺

是日星期六下午四點左右到達,
仍然有下午茶餐,而且價錢超值呢~
點了兩個餐,分別是:

玫瑰咖啡 - 果真搵了個玫瑰拉花,朋友說好好飲
朱古力咖啡 - 超濃咖啡味又不會過甜,好味

誠意推介過小店,坐得很舒服,食物又好食,
有機會想再來吃晚餐
2018-04-17 43 浏览
午餐點了煎銀鱈魚和意粉,時間比較早,人客較少,上菜很快,上菜的賣相不錯,但入口時食物不熱,銀鱈魚不知放了多久,肉質沒彈力而且有腥味。但我還是吃光了,只為了不浪費食物,很難過的一餐。
2018-04-15 51 浏览
最近打算升級一下相機既性能,就去左深水埗睇下有咩新野推出左啦~~ 行到晚個陣,就諗住去食番個西式晚餐。行到去一間fifty fifty,見到價錢都幾相宜,就腳快快入左去醫肚了。我們就各點左一個Dinner Set,外加一個Fifty Fifty 小食拼盤,兩杯特飲,加多$10仲可以食多一個蛋糕。南瓜忌廉湯南瓜味香濃,忌廉湯夠滑,味道都夠開胃,唔錯~~燒春雞配巴黎牛油汁春雞份量好足,有成大半隻,仲有唔少既薯仔伴碟。春雞外皮燒至微焦,聞起黎已經覺得香口,配以紅酒汁就最為洽當,香香甜甜。肉質以雞脾仔最嫩滑,其他部位都不過不失,而且雞身唔算太油,口感相當不錯薯仔既煮法亦都個人比較中意既風格,微微燒焦,而且口感堅實,唔會一咬就散,沾上醬汁咁食,更加滋味煙三文魚菠菜香草芝士天使麵煙三文魚肉質嫩滑,魚香帶甜,處理不錯,不覺得有冰鮮同鯹味。天使麵麵質幼滑,配合菠菜香草汁,味道比較清甜Fifty Fifty 小食拼盤有單骨雞翼,蒜圈,炸蠔,炸魷魚圈及炸蝦全部都炸得脆口,但又唔會太乾身,簡直食不停口份量兩個人吃都剛剛好最後既蛋糕都好好食,較淡既芝士味,帶出解飽既感覺,非常的不錯
南瓜忌廉湯
南瓜味香濃,忌廉湯夠滑,味道都夠開胃,唔錯~~

燒春雞配巴黎牛油汁

春雞份量好足,有成大半隻,仲有唔少既薯仔伴碟。

煙三文魚菠菜香草芝士天使麵

煙三文魚肉質嫩滑,魚香帶甜,處理不錯,不覺得有冰鮮同鯹味。
天使麵麵質幼滑,配合菠菜香草汁,味道比較清甜

Fifty Fifty 小食拼盤
有單骨雞翼,蒜圈,炸蠔,炸魷魚圈及炸蝦
全部都炸得脆口,但又唔會太乾身,簡直食不停口
份量兩個人吃都剛剛好
2018-04-01
2018-04-12 110 浏览
一向都知道長沙灣深水埗多隱世小店 今次又俾我搵到間正既雖然話Fifty Fifty係Cafe 但佢俾我既感覺更加似一間高質既西餐廳今次我地揀左既係限定只有6份既海鮮餐(HKD468)有超級濃郁好creamy既蘑菇湯頭盤有海鮮拼盤 有齊龍蝦青口螺粉紅蝦生蠔 咁多款真係好滿足主菜可以揀一個粉一個肉 每樣都有三個選擇俾我揀 實有樣岩口味我地就叫左香辣虎蝦茄茸意粉同埋五成熟西冷好多蕃茄茸 酸酸甜甜好惹味上面仲加左芝士 再加埋辣辣地 係我最愛既組合西冷五成熟岩岩好 仲有平時少見既原個薯仔最後一定要提既係甜品 藍莓芝士蛋糕好足料 可以直接睇到一粒粒藍莓 芝士蛋糕好滑好濃芝士味 配上焦糖汁真係冇得輸個套餐仲包埋一個飲品 每人二百幾蚊可以試到咁多冇伏既野真係好難得
一向都知道長沙灣深水埗多隱世小店 今次又俾我搵到間正既

今次我地揀左既係限定只有6份既海鮮餐(HKD468)

有超級濃郁好creamy既蘑菇湯

每人二百幾蚊可以試到咁多冇伏既野真係好難得

2018-04-12
  • 海鮮拼盤
2018-04-11 76 浏览
Lunch 想食個西餐,經過見到呢間餐廳幾靚就入去試一試。餐廳座位好多,人流唔算多,服務好好!叫左兩個午餐,整體唔錯,但個人本身喜歡汁唔太濃味同鐘意汁身較希,所以我個人認為一般。咖啡味道偏酸,但整體唔算差!男朋友偏好飲酒,餐廳有買手工啤酒,下次可以再試多一次晚餐。
Lunch 想食個西餐,經過見到呢間餐廳幾靚就入去試一試。

餐廳座位好多,人流唔算多,服務好好!

男朋友偏好飲酒,餐廳有買手工啤酒,下次可以再試多一次晚餐。