2021-10-06
🍻 啤酒🐷食評 🍖 💁🏻♀️|Espresso Alchemy|💁🏻♂️最近番工多野做到暈😵💫壓力大到個人好易燥底,有時真係好需要自己一個坐低,安安靜靜咁休息下,呢日放lunch個陣咁岩見到呢間cafe,見個環境都幾舒服就坐低左,享受下呢1個鐘既寧靜·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·#🍻🍖 質素:✨呢到既Lunch set有幾款選擇,跟set會附送一杯Large size espresso-based既咖啡架🥪Pesto Chicken with Tomato and Mozzarella Cheese Panini|$79|青醬烤雞芝士意大利三文治|Panini係一種來自意大利🇮🇹既三文治,同其他三文治既分別係,Panini通常係烘過再壓烤製成既。原本就咁望落會以為塊麵包好硬,但咬落就發現好鬆軟😌而青醬都有好濃既basil味,不過小編覺得蒜味都係唔夠,而mozzarella cheese既芝士味同青醬都幾夾,有淡淡既芝士香但唔會蓋過左青醬既味道,烤雞亦都算嫩滑。☕️Hot Cafe Latte (Large)|跟set附送跟set送既咖啡其實都幾大杯,可惜咁岩啲堂食杯用曬🥲冇
💁🏻♀️|Espresso Alchemy|💁🏻♂️
#🍻🍖 質素:
跟set送既咖啡其實都幾大杯,可惜咁岩啲堂食杯用曬🥲冇得睇拉花,少Sad。咖啡既味道都幾好,飲落唔會有酸澀味😌
🐷豬頭評分:
✨推薦評級:🧡 評級8 🧡