2021-11-24
Happy Friday 約左朋友食飯揀左就腳嘅尖沙咀,雖然冇得訂枱,不過都好易搵位,環境好舒服,雖然部份位係開放式,但我覺得附近人流唔會太多,唔會話好似其他海港城嘅餐廳咁俾人望住食嘢每人叫左杯野飲先Mint chocolate, Early grey chocolate & Iced Matcha latte個staff超friendly,拉花好靚,啱哂我哋e個Friday mood🥰前菜叫左青醬雞胸沙律,份量超大,四個女仔,我哋由頭食到尾都仲有😂😂佢啲雞胸一啲都唔鞋口,啖啖肉。主菜叫咗虎蝦蕃茄意粉,黑松露忌廉意大利飯,龍蝦all breakfast & Tacos,大滿足。我最欣賞佢啲菇炒得好香,而且好有口感。最後仲叫咗兩款甜品抹茶卷同埋西多士配雪糕。抹茶卷超濃,鍾意抹茶嘅朋友仔唔可以錯過呢間餐廳不收服務費,自己去排隊買嘢食,不過餐廳職員會送餐,而且服務態度良好,不過要注意:原來佢夜晚8:30就閂門。😆🥰
Happy Friday 約左朋友食飯
每人叫左杯野飲先