2020-05-16
What’s for dinner一年容易又新年難得就就新年 更係約下啲巴打絲打出黎食下飯飲下嘢今次去左 M1 Group𣄃下既 Ember Live Music 到食飯成個環境氣氛幾好好岩飲嘢傾計食物方面點左烤西班牙黑毛豬腩肉配焦燒蘋果及凍蘋果淺汁: 感覺上個黑毛豬腩肉煮得有啲老 同唔應該配凍蘋果淺汁 出到黎個味道好奇怪雜腸併盤 (佢係一個兩人啤酒套餐): 腸併盤中規中矩 不過尚算抵食同埋一碟節瓜炒蜆意粉(set dinner 所以前菜揀左忌廉煮青口): 都幾抵食 個青口都好新鮮 個忌廉汁配麵包真係一流 不過可惜係意籶有小小失望 辣左啲 同意粉比較硬身 同埋用節瓜有小小唔係好matchPrice (10 is expensive): 7.5/10Yummy (10 is delicious): 5/10
一年容易又新年
難得就就新年 更係約下啲巴打絲打出黎食下飯飲下嘢