2023-02-03 51 浏览
I unfortunately didn't take any pictures as it was a catch up with friends who I haven't met for a long time. The food were amazing! As soon as the door of elevator open, we can already smells the spices and herbs! We ordered the meat tandoori platter (very delicious with different kinda flavour), butter chicken, Paneer aur matar, (another curry that I forgot) for 4 of us. some rice and naan, what's more important is the Raitas! it goes so we'll with the food! staff were friendly too! we enjoyed

The food were amazing!

staff were friendly too! we enjoyed our night and left with a stuffed stomach.
2023-01-31 56 浏览
瑪莎拉芝士 $102因為唔太食得辣所以叫左少辣,上到黎既辣度岩岩好。食既第一下好驚訝,竟然有原粒芝士係入面,仲要有好幾粒。再配上甜甜地既烤餅食真係好夾。牛油雞 $138牛油雞原來都係咖喱的一種,上枱之後發現雖然同瑪莎拉芝士一樣顏色,但味道十分不同。牛油味較重,都有好多雞件。乾果果仁蓉烤餅 $38烤餅好鬆軟,再夾埋香甜既果仁蓉一齊食,感覺好開胃。菠菜薯仔煎餅 $70呢一個同我原先想像的煎餅比較不同,菠菜及薯仔配上印度香料攪拌成蓉而成的一個煎餅,辣度都頗高,喜歡吃辣的人不妨點一下。PUNJABI MANGO LASSI $58有一種芒果乳酪的感覺,甜甜的很開胃。

瑪莎拉芝士 $102

牛油雞 $138

乾果果仁蓉烤餅 $38
烤餅好鬆軟,再夾埋香甜既果仁蓉一齊食,感覺好開胃。

菠菜薯仔煎餅 $70

PUNJABI MANGO LASSI $58
有一種芒果乳酪的感覺,甜甜的很開胃。
2023-01-16
依間印度菜朋友之前已經食過一次,話好好食!所以推薦俾我一齊食,再試埋menu其他野首先,叫左依個炸波波脆卜卜既球形,入面有少少鷹嘴豆加埋側邊個兩款配料,一個係薯仔粒,一個酸酸甜甜的醬再加埋中間綠色既凍湯然後一啖放入口!好好食!外皮脆卜卜,內餡軟冧冧,有少少香料味凍湯加左薄荷成個食落口都好清新好開胃炸三角咖哩盒(我自己改的名🤣)佢有兩款,一款係純咖哩角,一款係好個相入面咁配埋沙律咖哩角入面主要係薯仔同豆類做餡,都有啲飽肚上面加左乳酪,綠色係薄荷香草醬,帶辣另外仲有啲紅右榴,麵碎,青瓜,牛油果加埋一齊食都好食,不過有啲辣烤羊肉串,好食羊肉碎串起燒,食個陣可以加檸檬汁香料味較重,唔會羶,平時怕羶既人都可以試下咬落有啲好似軟骨既粒粒牛油雞正常,都好食,相比上面個幾樣就無甘驚艷不過依度都好貼心,可以揀辣度我地揀左medium,平時唔算好食得辣都ok咖哩點可以無naan依度既芝士naan可以話係必食,真係好正!!我地叫左牛油naan同芝士naan牛油naan都好食,鬆軟煙靭,牛油香芝士naan中間有芝士夾心,更加香同濕潤直頭想單點多一份拎走食到勁飽食唔哂都唔洗$300/人(Openrice訂座有折

首先,叫左依個炸波波

脆卜卜既球形,入面有少少鷹嘴豆
加埋側邊個兩款配料,一個係薯仔粒,一個酸酸甜甜的醬
再加埋中間綠色既凍湯
然後一啖放入口!好好食!

外皮脆卜卜,內餡軟冧冧,有少少香料味
凍湯加左薄荷
成個食落口都好清新好開胃

炸三角咖哩盒(我自己改的名🤣)
佢有兩款,一款係純咖哩角,一款係好個相入面咁配埋沙律
咖哩角入面主要係薯仔同豆類做餡,都有啲飽肚
上面加左乳酪,綠色係薄荷香草醬,帶辣
另外仲有啲紅右榴,麵碎,青瓜,牛油果
加埋一齊食都好食,不過有啲辣

烤羊肉串,好食
羊肉碎串起燒,食個陣可以加檸檬汁
香料味較重,唔會羶,平時怕羶既人都可以試下
咬落有啲好似軟骨既粒粒

牛油雞
正常,都好食,相比上面個幾樣就無甘驚艷
不過依度都好貼心,可以揀辣度
我地揀左medium,平時唔算好食得辣都ok

咖哩點可以無naan
依度既芝士naan可以話係必食,真係好正!!
我地叫左牛油naan同芝士naan
牛油naan都好食,鬆軟煙靭,牛油香
芝士naan中間有芝士夾心,更加香同濕潤
直頭想單點多一份拎走

食到勁飽食唔哂都唔洗$300/人
(Openrice訂座有折)
仲要樣樣野都好食!係樣樣野
依間真係平靚正,一定要記低

個日夜晚食都唔多人,得幾枱客
所以上到去見無乜人都唔洗擔心😂
  • Cheese  naan
  • 印度脆米球
2023-01-23 61 浏览
《😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie 》我雖然好鍾意日本但如果食咖哩我會揀印度咖喱🇮🇳因為印度咖喱真係好有風味今次嚟試下銅鑼灣呢間印度菜一嚟到見到全場都係印度人已經知呢間餐廳好正宗🤭一坐低即刻叫咗2款咖喱分別係菠菜咖喱印度芝士 $102 同牛油雞 $138配埋印度炒飯 $55 同牛油烤餅 $27 再加多個前菜 Thela Tikki Chaat $78係薯仔餅同涼拌鹰咀豆 比較辣🫣個牛油雞好嫩滑🐔仲係無骨啖啖肉個醬汁係蕃茄配牛油餸飯同烤餅都好滋味😋菠菜咖喱芝士係我最近發現好好食嘅印度菜😌有少少辣 好香咖喱味芝士個口感好似硬豆腐配埋個菠菜咖喱汁味道好有層次😍烤餅好香脆 有層牛油香飲品就叫咗杯 Lassi 芒果乳酪 $58人均價錢: $250 (Lunch)味道: 7.5/10環境: 7/10服務: 7/10回頭率: 7/10📍 Dilliwale @dilliwalehk 地址: 銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場9樓電話: 25051012
《😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie 》

芝士個口感好似硬豆腐
配埋個菠菜咖喱汁味道好有層次😍

烤餅好香脆 有層牛油香
飲品就叫咗杯 Lassi 芒果乳酪 $58

人均價錢: $250 (Lunch)
味道: 7.5/10
環境: 7/10
服務: 7/10
回頭率: 7/10

📍 Dilliwale @dilliwalehk
地址: 銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場9樓
電話: 25051012
歷史悠久的印度,料理如同其文化,帶有神秘與多元的色彩,今次我就來到位於銅鑼灣的Dilliwale,體驗充滿異域色彩的傳統印度菜。樓上舖面積廣闊,空間感十足,地方寬敞不侷促,環境乾淨衛生。一入門口就見到設計色彩繽紛的打卡牆,氣氛悠閒輕鬆,瀰漫著濃厚的民族風。每逢星期日有印度菜自助午餐 Sunday Buffet,每位只需 $180 包 1 杯汽水。星期一至四6pm-8pm亦有 Happy Hour。平日星期一至五12pm-2:30pm供應lunch menu,四道菜午餐最平由$82起,價錢相宜。這裡由廚師到侍應都是南亞裔,服務態度親切有禮。餐牌選擇繁多,還有不少素食菜式,配有中文菜式名翻譯,點菜時也不怕會看不懂。印度是世界上最懂得運用香料的國度,五味紛陳,令每道菜式洋溢著異國風情。印度脆米球 $75橢圓形中空的Gol Gappe脆米球是印度常見的街頭小吃,size 有如乒乓球的大小,外層金黃鬆脆。自行加入已混了香料的鷹嘴豆薯泥,緩緩倒下酸酸辣辣的綠色醬汁,放進嘴裏一口咬破,口感極其豐富。印度燒雞半隻 $118Tandoori指的就是用名為 Tandoor 的泥窯炭爐熏烤,利用對流產生高達

樓上舖面積廣闊,空間感十足,地方寬敞不侷促,環境乾淨衛生。

Heavenly Gol Gappe

星期一至四6pm-8pm亦有 Happy Hour。

這裡由廚師侍應都是南亞裔,服務態度親切有禮。

蒜蓉薄餅

印度脆米球 $75

印度燒雞半隻 $118

Tandoori指的就是用名為 Tandoor 的泥窯炭爐熏烤,利用對流產生高達攝氏數百度的熱力,以高溫鎖住香料和肉汁,上桌時仍是蒸氣騰騰,陣陣香味隨之撲鼻而來。

印度燒雞半隻

雞肉烤成搶眼奪目的鮮明橙紅色,外表帶有炭香的焦脆、肉心嫩口,香料味道濃烈,突顯辣味上的多重層次感,不是一味平板的死辣。

印度燒雞

品嚐印度菜又怎能缺少烤餅,絕對是吃咖哩的搭配首選,撕下一片烤餅,蘸上咖喱汁,豪邁地一手放進口內。

House Butter Chicken

牛油雞 $138

由於咖喱已跟牛油調和,質地濃稠順滑,平衡了辛香料的刺激,不像一般想像的印度咖哩味道較嗆口。

牛油雞

雞肉煮得入味嫩滑,微辣中帶香甜奶香,辣度溫和,即使是吃不了辣的也會覺得容易入口。

蒜蓉烤餅 $29

Naan 的麵糰會先經過數小時發酵,才放入印度烤爐tandoor烤焗,表面佈滿具有彈性張力的泡泡,富有蓬鬆空氣感,吃起來綿密煙韌,加入蒜香尤其惹味。

2023-01-21
印度燒雞半隻
2023-01-15 60 浏览
🥠DAHI PURI (V) $78 乳酪脆米球印度小球入邊,裡面裝滿調味的馬鈴薯、煮熟嘅白鷹嘴豆、😙優格、同各種酸辣醬,口感豐富。Puffed balls filled with flavoured potato🥔, boiled white chickpea, 🥛yogurt, various chutneys & delhi sev 🔥CRISPY ALOO SAMOSA $52 酥脆咖喱角(素)酥脆的油炸麵粉小三角,炸到金黃飽滿,咬開之後,🥰可以食到正宗的香料、馬鈴薯和青豆香。
🥠DAHI PURI (V) $78 乳酪脆米球

2023-01-13 98 浏览
They offer sun brunchTaste wise its ok - well seasoned and spicedAnd i guess it’s quite authentic cuz most customers were Indians that dayBut expect the tandoori to be on dry side🙈Also food choice was quite limited🙈there were only ard ~8-10 dishes available 🙈So overall i would score food 6-7/10Also some servers appeared to be quite confused that day and hence we were also very confused🙈and it often took a while before we could be attended
They offer sun brunch

2023-01-13 788 浏览
最近同朋友迷上左印度Naan同咖喱,今日黎左銅鑼灣一間印度餐廳食weekday buffet!Weekday午市Buffet都算好抵食,$135+10%,仲包一杯飲,可以一次過試哂咁多款咖喱!除左白飯,有8款咖喱可以選擇!Hara Bhara Kebab北印度既蔬菜煎餅,多數都會加入菠菜,入口脆身,但唔會太乾,而且好有蔬菜香味Thela Tikki Chaat鷹咀⾖涼拌薯仔餅,入邊拌有唔同種類既蔬果,有蕃茄、三色椒、乳酪。食落係咁多款最辣😂但加左鷹咀⾖令到佢有薯蓉質感,入口好香好creamyOnion Pakoda Kadhi炸鷹嘴豆粉球,將所有食材打蓉,再搓成丸狀去炸!入口軟身,但又唔會好鬆散,豆味十足,另有一種獨有既酸味Chatpati Mix Veg涼拌咖哩角,同一般食到既咖喱角唔同,佢只係將薯仔切粒再炸香,然後加入口同種類蔬菜煮到薯粒入味,味道唔錯!Kadhai Wala Chicken小鍋咖喱雞,加入洋蔥、蕃茄、蒜蓉,將雞肉煮得juicy又香口,超好食!Lamb Do Pyaza羊肉咖喱,羊肉香腍充滿咖喱香味,而且羊肉唔騷無雪味,冬天食夠哂暖胃!Punjabi Mango L

除左白飯,有8款咖喱可以選擇!

Hara Bhara Kebab

Thela Tikki Chaat

Onion Pakoda Kadhi

Chatpati Mix Veg

Kadhai Wala Chicken

Lamb Do Pyaza

Punjabi Mango Lassi
似係加左鮮芒果既芒果乳酪,酸酸甜甜好開胃!

Masala Ginger Chai
加左印度香料既薑茶,除左微微薑既辛辣,仲有淡淡香料味,味道有趣又好飲
  • Lamb  Do  Pyaza
  • Kadhai  Wala  Chicken
  • Thela  Tikki  Chaat
2023-01-11 54 浏览
好少食異國菜 今日就黎到銅鑼灣初嘗印度菜 原來呢間印度餐廳晏晝都有自助餐平日都係百零蚊一個人下次有機會就再同屋企人黎試下今日就黎呢度試過晚餐覺得幾正🤭所以自助餐既質素我諗都應該冇問題的🤣🔸洋蔥雜菜鍋煮咖喱雞好多雜菜,包括青椒紅椒洋蔥蕃茄等,咖喱味好濃辣辣地好好食 特別叫咗呢個咖喱雞去配住印度香料皇飯同烤餅黎食 真係超!正!😂😂🔸原味烤餅熱辣辣好香脆 係配咖喱必備😋🔸印度香料皇飯飯粒夠乾身,煙靭得黎有咬口,比起白飯更加適合配搭咖喱汁食用飯粒亦帶有但陣陣嘅印度香料味🔸西蘭花湯超濃西蘭花嘅味道,加咗黑椒調味味道好香🔸蕃茄甘筍湯酸酸地加咗啲芝士係湯入面,令個湯好滑🔸Roohafza virgin mojito 青檸同梳打既味道好夾 好鐘意呢個酸酸地嘅味道 薄荷味好清新 但呢杯mojito點解會咁紅呢?😂原來佢係落左印度產既玫瑰露(Roohafza)所以飲料都帶有d玫瑰甜香 佢地經常拎黎做甜食同冷飲,唔知大家有冇試過呢?🤭🍀總結好正宗既印度菜 咖哩唔會太辣又夠香 襯烤餅同皇飯超正 湯亦好滑好香 而飲料亦好impressed 餐廳亦好闊落同舒服 推介🥰
平日都係百零蚊一個人

🔸原味烤餅
熱辣辣好香脆 係配咖喱必備😋

🔸印度香料皇飯

🔸西蘭花湯
超濃西蘭花嘅味道,加咗黑椒調味味道好香

🔸蕃茄甘筍湯
酸酸地加咗啲芝士係湯入面,令個湯好滑

🔸Roohafza virgin mojito

🍀總結
食印度菜通常都會諗住去尖沙咀,但係朋友推介咗響銅鑼灣嘅一間印度餐廳,咁真係要去試吓😋一入到間餐廳就見到佢牆上面畫咗個一幅好大、充滿印度色彩嘅畫,因為用咗黃色,所以好sharp,而上面寫咗餐廳個名。而大多數嘅客人都係印度人,所以我估食物都應該唔錯😋😆印度脆米球,佢係一個個用米造嘅波波,配料有香料嘅薯仔洋蔥粒、特製嘅醬汁同埋一樽冰凍嘅薄荷汁。將d配料放入個波波入面之後一齊食。食落口豐富,第一啖食到個波波好脆卜卜,之後食到薯仔嘅淋,而個醬汁有d甜甜咸咸咁,最後個薄荷汁帶少少清新,好味道又特別😋👍🏻炸棒棒雞,食落口啖啖肉,雞皮位帶少少脆香,又充滿香料味😋另外附上一碟辣醬,我試咗啖好辣🥵食得好辣嘅可以試吓😂咖喱椰汁羊肉,羊肉好淋,咖喱汁充滿唔同嘅香料,同埋上面鋪咗d芝士碎,咖喱好香亦唔會好辣,好好味呀😋蒜蓉烤餅,送上枱嘅時候就已經聞到好香嘅蒜味,口感煙靭😋配搭咖喱真係一個perfect match 呀😍😋朋友真係冇介紹錯呢間餐廳呀👍🏻😋😍

炸棒棒雞

咖喱椰汁羊肉

炸棒棒雞
咖喱椰汁羊肉
2023-01-07 24 浏览
• HOUSE GAJAR HALWA 75🥕印度甘筍布甸 Home-made carrot dessert pudding用豆蔻、🥛牛奶和幹果調味,甜而不膩。• RASMALAI RABRI FALOODA $85甜奶球配特式甜絲🥠扁平的奶球浸泡在奶油中,豆蔻同埋乾果混合,加上自製的rabri和falooda一齊食用,🥰奶球味道好香濃。· HOUSE GULAB JAMUN WITH RABRI $88由牛奶固體製成🤓的自製小球,用藏紅花、玫瑰水帶出獨特風味。🌰堅果甜煉乳一起食用,🌹玫瑰丸子配果仁甜漿口感特別!
• HOUSE GAJAR HALWA 75

• RASMALAI RABRI FALOODA $85

2022-12-30 38 浏览
朋友响銅鑼灣返工,佢同事推介佢去一間印度餐廳,係由印度人主理,可以食到正宗印度菜。呢間印度餐廳响呢個廣場9樓,一出lift就覺得好光猛,周圍好colourful,真係好有印度feel。餐牌都好多嘢食,朋友發辦揀左幾個嘢食。乳酪脆米球:呢個小食味道好特別,入口係凍凍地嘅乳酪,裡面係薯仔同鷹嘴豆等配料,個醬汁有少少酸酸辣辣同洋蔥味道,脆脆地,又幾好食喎。原味烤餅:烤餅有唔同味道,但用黎點椰汁咖喱雞,叫原味就可以。烤餅大塊,剛烤起,仲係熱,用黎點咖喱就啱晒。椰汁咖喱雞:椰汁味淡淡,咖喱雞辣辣地,有彊同洋蔥味,甜甜地,幾惹味。雞肉炒飯:炒飯唔太多油,裡面有三色椒同洋蔥等配料,印度米修長,口感都OK喎,呢個飯炒得唔錯,夠香夠味,好食。

餐牌都好多嘢食,朋友發辦揀左幾個嘢食。

2022-12-29
2022-12-27 30 浏览
圖1:等我同燈神許願賜我好西圖2:我係燈神,我幫你發板圖3:🤤~我唔客氣喇!.同朋友仔放假又係周圍影相📸呢日就去咗大坑、銅鑼灣影影完就去搵吓嘢食~朋友話想食印度嘢,所以我哋都上網搜集吓資料睇吓邊間評價好得嚟影相又靚 🤤結果就畀我哋搵到呢間 @dilliwalehk畀佢個黃色打卡牆吸引住😍好搶眼有啲身處異國嘅感覺未有時間去到旅行嘅可以考慮吓嚟影吓相📸.嘢食方面,我哋叫咗最再代表性嘅脆球、Samosa、牛油雞同埋Naan 😋逐樣介紹吓先:1️⃣脆球嘅食法係用匙羹將啲薯仔餡料慢慢放入去,再倒醬汁入去食,建議要用碟承住食,如果唔係會漏汁漏到一枱都係,同埋記得準備定紙巾🤣我哋食得好狼狽,但係好enjoy2️⃣另外,我畀個Samosa嚇呆咗🙈以往食嘅都係比較細,同咖喱角咁上下大細點知呢間嘅samosa有我手掌咁大😱仲要脹卜卜、脆卜卜、好多餡餡料主要有薯仔蓉、鷹咀豆仲配有兩款醬料:薄荷醬同埋蔓越莓醬個人覺得後者出色啲,會開胃啲同冇咁漏3️⃣牛油雞我哋叫咗小小辣,因為驚食太辣會頂唔順🤣然後我哋叫咗兩款Naan去配搭嚟食,芝士味同埋蒜味👍🏻個人覺得蒜味襯呢個牛油雞好正,蒜味夠重口味同牛油雞嘅濃郁香料味好夾,但個芝士
圖1:等我同燈神許願賜我好西

圖2:我係燈神,我幫你發板

圖3:🤤~我唔客氣喇!

同朋友仔放假又係周圍影相📸
呢日就去咗大坑、銅鑼灣影
影完就去搵吓嘢食~
朋友話想食印度嘢,所以我哋都上網搜集吓資料
睇吓邊間評價好得嚟影相又靚 🤤
結果就畀我哋搵到呢間 @dilliwalehk
畀佢個黃色打卡牆吸引住😍好搶眼
有啲身處異國嘅感覺
未有時間去到旅行嘅可以考慮吓嚟影吓相📸
逐樣介紹吓先:
1️⃣

2️⃣

另外,我畀個Samosa嚇呆咗🙈
以往食嘅都係比較細,同咖喱角咁上下大細
點知呢間嘅samosa有我手掌咁大😱
仲要脹卜卜、脆卜卜、好多餡
餡料主要有薯仔蓉、鷹咀豆
仲配有兩款醬料:
薄荷醬同埋蔓越莓醬
個人覺得後者出色啲,會開胃啲同冇咁漏
3️⃣

個人覺得蒜味襯呢個牛油雞好正,蒜味夠重口味同牛油雞嘅濃郁香料味好夾,但個芝士Naan,個人建議就咁食咗先😋因為個牛油雞會蓋咗啲芝士味,唔建議咁樣配搭嚟食
想講,諗住朋友細食
我叫兩款小食、一個main,心諗應該要食晒冇難度
點知最後食唔晒啲牛油雞同埋Naan,都飽到上心口🤣,捧住個肚走
整體嚟講,我覺得個打卡牆真係大加分💓冇諗過咁黃嘅牆影出嚟嘅效果咁靚!重點係盞神燈🤣真係影相一流!食物方面個人覺得都算幾大份,建議細食嘅唔好叫咁多主菜🙈如果唔係食唔晒就有啲浪費喇!下次再嚟希望可以坐到其他位,影吓唔同背景啦~📸
🌮Dilliwale
📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場9樓
#hkfoodie #hkfood #hkblogger #hkfood #foodiehk #hkinfluencer #hkig #hkgirl
2022-12-24 252 浏览
心血來潮想食印度菜~ 搵下搵下見到呢間 Dilliwale 都幾正宗,今日一於來點特別的 🤤Heavenly Gol Gappe 印度脆米球呢款係傳統印度小食,將辣薯仔粒、醬liaoq同埋好香薄荷味的汁倒入脆米球入面,一啖吞曬成個佢 🤤 酸酸甜甜再加薄荷香,最後有少少辣味,香得黎 fresh,好得意!😍Dilli Tandoori Chicken 印度燒雞我超鍾意食印度天多利烤雞的 😆 呢度嘅雞燒得剛剛好,雞肉口感好好,又唔會太乾 👍🏻 而且雞肉鋪滿香料,啖啖惹味!越食越香辣好正 🤤Purani Dillli Ke Chloe Bhature 鷹嘴豆咖喱配炸餅鷹嘴豆咖喱好香濃,唔算太辣,個炸餅大大個脹卜卜咁勁得意 😍 而且好軟熟,配咖喱真係一流 🙆🏻‍♀️ 配埋青辣椒洋蔥沙律同埋薯仔粒粒,成個口感好豐富 👍🏻Punjabi Mango Lassi印度菜必飲 ❤️ 呢度嘅 Lassi 比較杰身同埋味濃,好香yogurt 味,仲有 d nuts 咬下添 😋Mint on the Rock有薄荷同青檸,再加左 d 鹽,飲落去鹹鹹地幾得意 😆呢度播住輕快嘅印度音樂,令人越食越覺得心情愉快,加上店員

Heavenly Gol Gappe 印度脆米球

Dilli Tandoori Chicken 印度燒雞

Punjabi Mango Lassi

Mint on the Rock
有薄荷同青檸,再加左 d 鹽,飲落去鹹鹹地幾得意 😆

呢度播住輕快嘅印度音樂,令人越食越覺得心情愉快,加上店員都好好人,我哋比較少食印度菜,都好多問題問 🙈 佢哋都好有耐性答我哋,仲會教我哋點食添 🫶🏻
  • Heavenly  Gol  Gappe
2022-12-17 46 浏览
平日夜晚6點上到黎,已經有三四枱客,全部職員都係印度人,心唸應該都好正宗同好食。Menu 有好多選擇,樣樣都好想食😍今晚好肚餓,決定叫印度燒雞(全隻)🐓,如果想試多d野,可以叫半隻。一上碟就聞到好香,條碟係鐵碟,所以keep住溫度好熱,有7,8舊大大舊雞,吾會好鞋,用左好多香料,辣辣地好惹味,加埋綠色個汁一齊食可以解小小辣😋推薦👍🏻👍🏻印度脆米球✨見到隔離枱都有叫,所以要試下😋個脆米球脆卜卜,隔離有一碟薯仔伴洋蔥,仲有一碟燒烤醬, 一壺綠色的汁,全部放入脆米球入面一齊食,好有口感,正😆咖哩魚🐟最後一定要叫個咖哩試下,配埋個蒜蓉naan 😋個咖哩吾辣,有小小甜味,以為好細碟,但入面有5,6舊魚,加埋咖哩,夠晒食😍好滿足的一餐,十分正宗的印度菜👍🏻👍🏻👍🏻餐廳播住輕快的民族音樂,成晚好似去左印度咁😋

印度脆米球✨

咖哩魚🐟