2020-05-18 23 浏览
素食於近年已經愈來愈大眾化,現在想找一間美味的素食專門店,也已經比以前容易了很多~Dama的純素軟雪糕十分出名,當然要試!今晚來到,有4款口味,我就當然選擇果王榴槤了!選擇了雪糕杯配上Granola~雖然是純素,但無論口感和味道都與一般雪糕無分別,而且榴槤味十分香濃,質地亦很creamy,配上香脆granola ,十分推介!一場來到,我和朋友決定試一試他們的小食和飲品~日式芥末豆腐卷分量原來不少,餡料有各種蔬菜,配上豆腐,健康又清新,不錯吃。兩杯沙冰分別是香蕉士多啤梨和芒果熱情果~水果味酸酸甜甜,清新開胃,好喝!鹽烤百頁豆腐豆腐質感有點像魚彈,有點煙韌,烤得很香口,很特別的口感,推介大家要試試!最後還有地瓜薯條,洒上梅粉,有台灣的感覺,而且健康不油膩~

Dama的純素軟雪糕十分出名,當然要試!

今晚來到,有4款口味,我就當然選擇果王榴槤了!

選擇了雪糕杯配上Granola~

一場來到,我和朋友決定試一試他們的小食和飲品~

日式芥末豆腐卷

兩杯沙冰分別是香蕉士多啤梨和芒果熱情果~
水果味酸酸甜甜,清新開胃,好喝!

鹽烤百頁豆腐

最後還有地瓜薯條,洒上梅粉,有台灣的感覺,而且健康不油膩~

💯% 純素雪糕又有新口味🤩🌱!呢度既雪糕, 我食過一次就已經愛上了~ 今次仲要係我至愛既抹茶味, 我呢個超級抹茶控又點會錯過呢😍! //抹茶 x 紅豆// ($48) 扭紋純素雪糕🍦, 一次過滿足我2個願望💭! 我成日都話, 抹茶同紅豆永遠都係最佳組合! 配上黑色雪糕筒, 賣相好吸睛👀 用上高質山政小山園抹茶粉製作, 茶味香醇🍵, 入口甘甜, 唔苦澀。紅豆味雪糕用上北海道十勝紅豆, 豆味濃郁, 又唔會太甜膩雪糕雖然不含蛋奶成份, 但仍做到細滑既口感, 讚👍🏻~ 紅豆味最為突出, 所以如果想仔細品嚐抹茶味, 建議單點
💯% 純素雪糕又有新口味🤩🌱!

2020-05-09
2020-05-16 17 浏览
🤤健康純素雪糕X抺茶控系列🍵🍀(新味道‼️🍦)知唔知道咩係純素雪糕🍦👀▫️餐廳:DAMA▫️地點:全香港有1間分店(尖沙咀K11 Musea 4樓)▫️營業時間⏰:Mon-Thu & Sun 1:00pm-9:00pm; Fri-Sat 1:30pm-9:30pm—美味:🍵🍵🍵+0.5🍵環境:🍵🍵🍵🍵價錢:💰💰💰+0.5💰—之前冇食過純素雪糕🍦依家夏天☀️🌤好想食凍野,但唔想再肥落去😤所以試吓新既人氣DAMA雪糕☺️最近新出咗抺茶味🍵單味$48,如果mix埋紅豆$52🤣一食覺得個味好香,個口感好似百味堂,好足料‼️成10分鐘先溶🍦🍦☺️食落真係同平時既雪糕真係唔同,冇咩甜味,而且採用植物奶代替牛奶🥛,素食都食得☺️☺️☺️—#DAMA #好西 #打卡 #甜品 #抺茶 #綠茶 #夏天美食 #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #meal #lunch #icecream #純素 #k11musea #k11 #bestfood #foodie #matcha #amy_in_tst
▫️餐廳:DAMA

美味:🍵🍵🍵+0.5🍵
環境:🍵🍵🍵🍵
價錢:💰💰💰+0.5💰

2020-05-14 115 浏览
今日下午和朋友行街,順便去吃雪糕打卡。這間餐廳其實是一間素食店,vegan雪糕並不是由牛奶製造,全素或乳糖不耐症的人都可以放心食用。每日有不同口味輪流推出,今日是紅肉火龍果、芒果、開心果和榴槤。紅肉火龍果只可以與芒果味組成雙味雪糕,開心果只可以跟榴槤組合,價錢也不一樣。⭐️雙味軟雪糕筒$48這款雪糕很適合打卡,顏色十分搶眼!好處在於水果含量很高,用的是80%菲律賓紅肉火龍果,口感很好,而且也不會溶得太快,入口十分香甜。⭐️招牌鮮果烏龍茶$45有新鮮的果肉,入口清新鮮甜配搭烏龍茶,中和了甜度,非常清新。⭐️神石榴$62紅石榴汁入口清新香甜,淡淡的水果香氣,很好喝!⭐️地瓜條$38以氣炸鍋製作的蕃薯條入口香脆,味道天然,非常好吃!⭐️越南檬粉素菜捲$58內餡是蔬菜,配上越南檬粉,味道清新。
今日下午和朋友行街,順便去吃雪糕打卡。

⭐️雙味軟雪糕筒$48
雙味軟雪糕筒

⭐️招牌鮮果烏龍茶$45
招牌鮮果烏龍茶

⭐️神石榴$62
神石榴

紅石榴汁入口清新香甜,淡淡的水果香氣,很好喝!

⭐️地瓜條$38
地瓜條

以氣炸鍋製作的蕃薯條入口香脆,味道天然,非常好吃!

⭐️越南檬粉素菜捲$58

內餡是蔬菜,配上越南檬粉,味道清新。
雙味軟雪糕筒
地瓜條
2020-05-14 16 浏览
終於嚟左DAMA潮聖喇,佢吸收到我嘅地方除咗係佢💩型嘅外表中繽紛色彩嘅雪糕筒之外,就係佢哋嘅雪糕🍦係vegan,感覺健康.當天去到有4款味道選擇,有芒果🥭、火龍果、開心果同榴槤,我哋就選擇左芒果mix火龍果同淨開心果😋.佢哋雪糕筒🍦有黑色同紅色,兩款都咁靚,連埋色彩繽紛嘅雪糕,真係謀殺左唔少菲林📸.味道方面,芒果同火龍果嘅果味十分突出,好refreshing🤩,可能因為雪糕係vegan,反而可以令開心果味更突出,唔會比一般雪糕嘅牛奶味覆蓋😊.整體來講,無論係外觀、味道同埋健康程度都值得嚟食呀⭐️
整體來講,無論係外觀、味道同埋健康程度都值得嚟食呀⭐️
2020-05-13 15 浏览
走進Dama, 看到牆上嘅植物裝飾,有點像去了花園嘅感覺,好清新❤️💕餐廳主打輕食,售賣飲品,乳酪,沙律,Wrap, 湯等。夏天熱辣辣,冇乜胃口可以入嚟坐下休息下,食啲輕食。未食lunch,同囡囡點咗兩款wrap,有韓式同日式,日式就係麻醬,感覺清新。韓式帶點微辣,口感開胃刺激。士多啤梨乳酪配上穀物,增添豐富嘅口感,而且 用上希臘乳酪,帶微酸,開胃又有益。沙律都係我嘅心頭好,裏面有烤南瓜,藜麥同埋豆腐,好鍾意個豆腐嘅口感,幾彈牙,而且有啲日式醬汁嘅味道。最後當然係餐廳招牌菜純素軟雪糕啦,無牛奶成分,揀咗開心果口味,下次試下果味先,聽講80% 成份用菲律賓紅肉火龍果。

2020-05-13
之前已經聽過朋友介紹依間既雪糕,今日係K11 musea行街經過見裝修幾靚就入左去試❤️餐廳選用純素雪糕,無任何雞蛋同牛奶既成份,岩哂對雞蛋同牛奶有敏感既人士,而且感覺上比較健康紅肉火龍果mix菠蘿+薑($42)特別既係佢質感上好紥實,吾會好似平時食雪糕咁咁易溶,而且食完無平時食完雪糕咁口渴,我叫左mix因為想試多d吾同既味😝火龍果有80%用菲律賓紅肉火龍果,所以味道濃郁,有d似食雪芭咁,而且平時出面好少食到有火龍果味既雪糕,而薑味都好濃,不過食完覺得火龍果mix薑味有d吾係好夾,所以下次都係就咁食火龍果味算😛楊枝甘露mix榴連($68)榴連雪糕係選用貓山王榴連,味道超濃郁!!平時食好多都係貓山王加牛奶,但佢有80%都係果肉,榴連味好香,所以雖然係mix左楊枝甘露,但食落去已經蓋過左佢既味道,對鍾意食榴連既人黎講真係好滿足☺️芒果希臘乳酪杯($38)乳酪上鋪滿granola,配埋芒果醬食口感軟滑,味道吾會太甜香蕉士多啤梨乳酪沙冰($48)雖然飲落去無咩沙冰既口感,反而係有d似飲奶昔,但香蕉士多啤梨味好濃郁清新,而且依個配搭好夾🥰地瓜薯條($38)一拎起手仲係熱辣辣,薯條外脆內軟,味道香甜,
紅肉火龍果mix菠蘿+薑($42)

楊枝甘露mix榴連($68)

芒果希臘乳酪杯($38)

香蕉士多啤梨乳酪沙冰($48)

地瓜薯條($38)
一拎起手仲係熱辣辣,薯條外脆內軟,味道香甜,而且咬落去啖啖都係地瓜蓉好足料

日式麻醬豆腐卷($58)
本身應該係配芥末但因為無哂所以轉左配麻醬,捲餅既材料好豐富,有蕃茄仔,青豆,蘿蔔條同豆腐,第一次食豆腐既捲餅,配豆腐食口感更加軟綿,餅皮軟潤好有咬口,係健康人士之選❤️
2020-05-11
2020-05-13 12 浏览
主打素食主義的DAMA 在K11Musea開咗啦啱晒唔食得奶製雪糕🍼但係又想食雪糕嘅你佢地呢度最有名係Vegan火龍果軟雪糕筒🍦紅色軟滑嘅雪糕配埋黑色嘅竹炭雪糕筒外表非常吸引 雪糕非常真材實料用左80%你紅火龍果肉製造而成食落去口感清新而且有好多火龍果籽雪糕密度偏高 不易溶化糖分又低 食完唔會口渴 適合健康一族 另外叫咗杯招牌鮮果烏龍茶豐富嘅鮮雜果包括蘋果、奇異果🥝、藍莓同埋檸檬 加上烏龍茶淳厚嘅味道完全感受到純天然所帶來的威力小食方面有地瓜條 🥔金黃色的外表配上話梅粉炸起來非常香口不會太油膩富有健康咁還有港式地道雪糕雞蛋仔配上今日主打之選抹茶伴紅豆味雪糕🍵雪糕採用日本頂級抹茶口感軟滑而且非常實在 不像坊間的雪糕得個甜字極具層次感
主打素食主義的DAMA

食落去口感清新而且有好多火龍果籽
雪糕密度偏高 不易溶化糖分又低
食完唔會口渴 適合健康一族
另外叫咗杯招牌鮮果烏龍茶
豐富嘅鮮雜果包括蘋果、奇異果🥝、

藍莓同埋檸檬 加上烏龍茶淳厚嘅味道

而且非常實在 不像坊間的雪糕得個甜字
極具層次感
2020-05-12
2020-05-13 15 浏览
本身已經係 大媽 嘅fans😝每隔一兩星期就會想去食一次全素雪糕當然見到有新野都會衝去試😂。Dama有幾大吸引力?📌天然無添加📌全素📌乳糖不耐症人士恩物📌堅持真材實料。今次[推介😋Dama 首創]貓山王榴槤全素雪糕完全不含牛奶成份,落足材料食落感覺啖啖都係貓山王榴蓮😝連平時唔食榴槤嘅我都食過番尋味😳。我平時唔食榴槤嘅原因除咗覺得臭之外😂仲因為榴槤熱量&糖份驚人而且食親個份量都好難控制…。❣️不過DAMA呢次出咗個超勁組合:[貓山王榴槤雪糕+咖啡affogato☕]咖啡甘香幼滑💞中和榴槤嘅甜好味到食完有「唔夠喉」嘅感覺😂
本身已經係 大媽 嘅fans😝
每隔一兩星期就會想去食一次全素雪糕
當然見到有新野都會衝去試😂

Dama有幾大吸引力?
📌天然無添加
📌全素
📌乳糖不耐症人士恩物
📌堅持真材實料

今次[推介😋Dama 首創]
貓山王榴槤全素雪糕
完全不含牛奶成份,落足材料
食落感覺啖啖都係貓山王榴蓮😝
連平時唔食榴槤嘅我都食過番尋味😳

我平時唔食榴槤嘅原因除咗覺得臭之外😂
仲因為榴槤熱量&糖份驚人
而且食親個份量都好難控制…

❣️不過DAMA呢次出咗個超勁組合:
[貓山王榴槤雪糕+咖啡affogato☕]
咖啡甘香幼滑💞中和榴槤嘅甜
好味到食完有「唔夠喉」嘅感覺😂
2020-05-12 25 浏览
Vegan day🌱 今日同媽咪來一場素食約會~來到K11 一定要來試下 冇牛奶🥛的軟雪糕🍦適合🈴️乳糖不耐症人士!而且果味濃郁鮮美我揀左楊枝甘露味,味道依然咁Fresh現場仲有其他味(菠蘿🍍+薑/火龍果/榴槤)任君選擇 價錢$42-68 (請參考番現場~)店裡面仲有沙律🥗、yogurt、素湯、wrap等等素食可以醫肚~我覺得其實真係誠意滿滿健康又裹腹又多個口袋名單可以消閒❤️以下Menu~~~~
Vegan day🌱
今日同媽咪來一場素食約會~
來到K11 一定要來試下 冇牛奶🥛的軟雪糕🍦
適合🈴️乳糖不耐症人士!

而且果味濃郁鮮美
我揀左楊枝甘露味,味道依然咁Fresh

我覺得其實真係誠意滿滿
健康又裹腹
又多個口袋名單可以消閒❤️
以下Menu~~~~
2020-05-11 30 浏览
去K11 Musea行街,見到最近大熱既純素雪糕DAMA🍦之前係IG成日見到有人食,已經覺得好吸引😍 今次仲唔到我?!🤩..話明係純素,即係無落牛奶,所以口感比普通雪糕無咁幼滑,但相對地你會更易嘗試到水果實在既口味!最近佢地新出左幾款口味,分別有京都抹茶、北海道十勝紅豆同貓山王榴槤味😱😱😱..先來個抹茶紅豆兩mix先!京都抹茶既茶味濃,好高質,唔會一味苦澀,茶香味濃🍵 而紅豆係用左北海道十勝紅豆,豆香綿滑,真係唔錯😋 不過如果大家想試真d個味,建議唔好兩mix,食一隻味,嘗嘗最原始既味道😌..記得DAMA一開果陣,火龍果已經係大熱,招牌口味!小妹唔執輸食返杯迷你既火龍果味先,食落真係好似食緊火龍果咁🤩而且唔會太甜,係好天然既果甜味👍🏻..來啦重頭戲就係貓山王榴槤味啦!小妹唔食榴槤既,不過同行友人都鍾意食,淨係睇佢地食左一啖既表情都知回味無窮啦!😆 DAMA仲整左個貓山王榴槤 x coffee,哇不得了!咖啡既甘香,帶出榴槤既鮮甜,仲要講咩?!無得頂呀!個個食完上天堂咁瀉🤩 鍾意食榴槤既朋友唔好錯過啦!😆😌.
抹茶mix紅豆
迷你火龍果
貓山王榴槤雪糕配咖啡
2020-05-03
抹茶mix紅豆
迷你火龍果
貓山王榴槤雪糕配咖啡
2020-05-10 28 浏览
уσυ ¢αи ¢нσσѕє αт єνєяу мєαℓ тσ нυят уσυяѕєℓf σя тσ нєαℓ, ¢нσσѕє тσ нєαℓ.🌱🌿隨著環境的轉變,近年也多了素食的討論,除了是對環境減低負擔,也可以是對個人健康減輕壓力,畢業污染問題也影響到肉類呢。-素食也不如以往,只是一種信仰,現時更多是一種生活的取態及選擇🍀雖然素食在香港不是十分流行,但也愈來愈多的選擇呢! 這天去了 Dama Juice, 製作了不同純素的食物更首推了純素軟雪糕🍦💚其中有我最愛的紅肉火龍果🍦🥰當然要一試呀! 食到口中感覺好清新,每一啖也應到火龍果! 店主分享當中有80%是紅肉火龍果,再加其他食材調配而成! 感覺像在食紅肉火龍果一樣😋😋而且食完唔會有甜或口渴的感覺! 好岩想食雪糕但又追求健康選擇的人🥳-另外我們還點了越式檬粉素菜卷🌯咸食感覺一樣清新及健康! 而且飽足度也十足呢🥙🥙飲品方面有紅菜頭雪梨檸檬cold pressed juice及招牌鮮果烏龍茶🧃清新健康的感覺, 夏天飲岩晒,又唔會慢對身體造成負擔✅-而在食芒果希臘乳酪杯時,店主為我們提供的湯匙🥄,原來是用環保♻️物料製作,可作分解,質地也厚
隨著環境的轉變,近年也多了素食的討論,
除了是對環境減低負擔,
也可以是對個人健康減輕壓力,
畢業污染問題也影響到肉類呢。
素食也不如以往,只是一種信仰,
現時更多是一種生活的取態及選擇🍀
雖然素食在香港不是十分流行,
但也愈來愈多的選擇呢!
這天去了 Dama Juice, 製作了不同純素的食物
更首推了純素軟雪糕🍦💚
其中有我最愛的紅肉火龍果🍦🥰
當然要一試呀!
食到口中感覺好清新,每一啖也應到火龍果!
店主分享當中有80%是紅肉火龍果,
再加其他食材調配而成!
感覺像在食紅肉火龍果一樣😋😋
而且食完唔會有甜或口渴的感覺!
好岩想食雪糕但又追求健康選擇的人🥳
另外我們還點了越式檬粉素菜卷🌯
咸食感覺一樣清新及健康!
而且飽足度也十足呢🥙🥙
清新健康的感覺,
夏天飲岩晒,又唔會慢對身體造成負擔✅
而在食芒果希臘乳酪杯時,店主為我們提供的湯匙🥄,
原來是用環保♻️物料製作,可作分解,
質地也厚實,更可以拎回家循環使用。
身體力行,為環境出一分力🧡💚
即做做唔到完全以素食為主,
間中以素食代替日常的1/2餐🍴
也不是難事💪🏻
如果未試過食素的朋友,
都推薦可以去這間一試,
用輕鬆的甜/小食,感受純素的味道💕
📍Dama Juice: 尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea 4樓411號舖
紅肉火龍果雪榚
2020-03-10
紅肉火龍果雪榚
近年開始崇尚全素無蛋奶主義,DAMA作為一間以無蛋奶主素為主打嘅健康甜品店,算得上係最熱門最高質!😻炎炎夏日最鍾意成班fd一放假就約埋嚟食雪糕兼打卡❣️★★★★★貓山王榴槤×楊枝甘露軟雪糕筒 $72每次嚟都必食軟雪糕,軟雪糕同雪糕筒都係無牛奶或雞蛋成分。全素夠晒健康😋而今次呢隻來自馬來西亞嘅頂級貓山王榴槤,淨係聞落隻味已經係極香濃,口感綿滑細致冇得輸🤤楊枝甘露果香甘甜,建議分開食就唔會被榴槤搶晒味,更高享受💜個cone係用燕麥做帶有微微抹茶味💚★★★★★港式雞蛋仔軟雪糕(火龍果×竹炭可可椰子) $7480%紅肉火龍果賣相火艷得嚟食落都非常清甜消暑!竹炭可可椰子味則較為厚實,竹炭可可味濃郁帶有一絲絲椰香同椰絲淡香味,記得帶支水或紙巾小心食到牙仔黑晒🤣雞蛋仔係有落到雞蛋同牛油的,咬落都好香脆,配料有水果片同燕麥做底,超足料大大份超飽!💜★★★★神石榴/雪梨/檸檬 $62食完雪糕仲可以飲返杯水果茶搽用cold pressed技術,🍐神石榴/雪梨/檸檬🍋三種味都飲得出好balance,而神石榴更係高纖營養價值豐富😻★★★★芒果熱情果乳酪沙冰 $48夠冰夠消暑又唔會太甜,100%天然💜★★★★★地
炎炎夏日最鍾意成班fd一放假就約埋嚟食雪糕兼打卡❣️

★★★★★貓山王榴槤×楊枝甘露軟雪糕筒 $72
楊枝甘露果香甘甜,建議分開食就唔會被榴槤搶晒味,更高享受💜
個cone係用燕麥做帶有微微抹茶味💚
貓山王榴槤×楊枝甘露軟雪糕筒

★★★★★港式雞蛋仔軟雪糕(火龍果×竹炭可可椰子) $74
80%紅肉火龍果賣相火艷得嚟食落都非常清甜消暑!
記得帶支水或紙巾小心食到牙仔黑晒🤣
雞蛋仔係有落到雞蛋同牛油的,咬落都好香脆,
配料有水果片同燕麥做底,超足料大大份超飽!💜
港式雞蛋仔軟雪糕(火龍果×竹炭可可椰子)

★★★★神石榴/雪梨/檸檬 $62
食完雪糕仲可以飲返杯水果茶
搽用cold pressed技術,
🍐神石榴/雪梨/檸檬🍋三種味都飲得出好balance,
而神石榴更係高纖營養價值豐富😻
★★★★芒果熱情果乳酪沙冰 $48
夠冰夠消暑又唔會太甜,100%天然💜

★★★★★地瓜薯條 $38
地瓜薯條比較少人打卡但其實都係我嘅至愛😋
一大杯薯條使用少量油氣炸,比起傳統油炸更潔淨、安全、健康
咬落外脆內軟,唔會油膩仲好香甜番薯味💜
地瓜薯條

價位$$$
2020-04-19
下午茶
貓山王榴槤×楊枝甘露軟雪糕筒
港式雞蛋仔軟雪糕(火龍果×竹炭可可椰子)
地瓜薯條
  • 貓山王榴槤軟雪糕
  • 港式雞蛋仔軟雪糕
雖然只係5月,但天氣已經熱左好多🥵,成30度,真係好需要雪糕🍦解暑🌬❄️❄️!依間新派素食店,大家應該唔陌生,我又忍唔住再去啦❤️🙌🏻,因為食佢哋嘅食物完全冇罪疚感🤩健康100分✅📍港式雞蛋仔軟雪糕(單味$72/ 雙味$74)全素雪糕🍦有10幾款口味,日日唔同味,日日食都唔厭呀!最勁係個雞蛋仔,做得相當唔錯,口感好實在,足料!呢間新派素食店除咗雪糕🍦之外,仲有好多正野❤️😋📍南瓜湯🎃(杯裝 250ml /$38;常溫裝 380ml / $58)📍越式卷($58)📍麻醬烤南瓜藜麥沙律🥗($38)📍純素曲奇🍪($15)—————————————————大推南瓜湯🙌🏻🙌🏻🙌🏻,好好飲😋😋,勁足料😱,眼見有合桃、南瓜、海底椰、茶樹菇等⋯⋯ 好補身!其實每日都有唔同湯品,大家可去睇睇👍🏻👍🏻💕!

📍港式雞蛋仔軟雪糕(單味$72/ 雙味$74)

呢間新派素食店除咗雪糕🍦之外,仲有好多正野❤️😋

📍越式卷($58)
📍麻醬烤南瓜藜麥沙律🥗($38)
📍純素曲奇🍪($15)
—————————————————
2020-05-05
2020-05-08 20 浏览
係k11musea 有好多餐廳,30幾度最適合食返杯雪糕😍依間主打純素雪糕,其他食物飲品都係純素,大家又多個選擇🥳好可惜既係 咸蛋黃心太軟已經吾再供應啦😟-雙色軟雪糕筒 ($48)軟雪糕既屎屎造型好適合打卡,好靚😜揀左紅肉火龍果mix檸檬薑,兩個味都少見,薑味好突出,夾落檸檬🍋原來好match,酸酸味味好開胃,而紅肉火龍果就味道天然,80%成份係菲律賓紅肉火龍果,吾會好甜😗無牛奶既軟雪糕食落似雪芭,好清新,影完一輪相慢慢食都吾會好快溶✌🏻-單味軟雪糕脆脆杯 ($68)是日另外兩款味道係楊枝甘露同貓山皇榴槤,店員建議兩款分開食,因為榴連味會蓋過楊枝甘露~貓山皇榴槤味道超香濃,無苦澀味,入口好creamy ,真材實料,啖啖好似食緊榴連溶咁,好好食😋-冷壓果汁 ($62)有三款口味選擇,我地揀左神石榴/雪梨/檸檬,味道好清新,甜味天然潤喉,貴少少都值得飲🥰

雙色軟雪糕筒 ($48)

單味軟雪糕脆脆杯 ($68)

冷壓果汁 ($62)
  • 榴槤雪糕