經過雅蘭中心的扶手電梯旁總能聞到一股咖啡濃香☕ 原來是𝗖𝘂𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴 𝗥𝗼𝗼𝗺旗下新開的𝗖𝗮𝗳𝗲❣️ 除了咖啡飲品外,也提供定食、輕熟食和一些甜點🍮▫️$𝟰𝟴 日本櫻花蝦玉子燒飛碟三文治套餐🥪 三文治烤到脆脆的,可以聞到麵包的香味‼️甜甜的玉子燒和鮮甜的櫻花蝦味道很搭,很好吃‼️👅▫️$𝟲𝟴 炭燒雞扒定食🍱餐廳採用秋田小町米,粒粒圓潤飽滿🍚 雞扒嫩嫩的,還有不少配菜🥒🌽 營養很均衡‼️😋▫️飲品試了𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲☕ 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲🍵 2杯都好喝,還有漂亮拉花💮▫️$𝟯𝟴 𝗖𝗼𝗹𝗱 𝗕𝗿𝗲𝘄軟雪糕🍦冷萃咖啡製成的雪糕,每口都是濃濃的咖啡香🤤 雖然是軟雪糕,但吃下去有種沙冰的感覺,比普通的軟雪糕更冰冷,味道好吃又過癮🧊👅👅▫️這裡和中環𝗟𝗮 𝗩𝗶ñ𝗮同為𝗖𝘂𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴 𝗥𝗼𝗼𝗺 旗下餐廳,在這裡都可以買到𝗟𝗮 𝗩𝗶ñ𝗮的人氣之選𝗰𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 𝗰𝗮𝗸𝗲🧀‼️終於可以不用到中環都買到芝士蛋糕,太開心了❣️

$𝟰𝟴 日本櫻花蝦玉子燒飛碟三文治套餐🥪

$𝟲𝟴 炭燒雞扒定食🍱

$𝟯𝟴 𝗖𝗼𝗹𝗱 𝗕𝗿𝗲𝘄軟雪糕🍦

這裡和中環𝗟𝗮 𝗩𝗶ñ𝗮同為𝗖𝘂𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴 𝗥𝗼𝗼𝗺
🐰小編幾鍾意呢間嘅飲品🤣,除左有LA vina大熱嘅甜品同cheesecake,鹹食都不錯,order完好快有得食,幾適合上班族外賣,個人推薦飛碟三文治套餐!🥪-1️⃣「日本櫻花蝦玉子燒飛碟三文治🦐🌸($48)」-呢個toastie combo包埋$42飲品❗️食落超香脆重牛油香,玉子燒甜甜地配香口櫻花蝦好夾🇯🇵🤤!~Tamagoyaki sakura shrimp toast with $42 drink-2️⃣「五花腩肉咖喱定食🐽🍛($68)」-呢個set包$42 飲品❗️用上秋田町米🇯🇵,日式咖喱汁幾香濃,五花腩燒得香口但少少overcooked~Pork belly curry rice with $42 drink-3️⃣「牛角包軟雪糕🥐($42)」-雪糕明顯食到幾香咖啡味☕️,質地冰感較重,甜度ok🤣👍🏻,可惜牛角包偏淋,邊邊嘅朱古力都唔係我鍾意嘅味🍫~Croissant with coffee Icecream 🍦 -4️⃣「抹茶拿鐵🍵($45)」-夠濃睇圖唔多講✌🏻🤪,美中不足係拉花T-T~ Matcha Latte-5️⃣「Coco Chanel🥥🍵☕️($50)」-三樣野係夾嘅🥰,唔太甜,同
1️⃣「日本櫻花蝦玉子燒飛碟三文治🦐🌸($48)」
2️⃣「五花腩肉咖喱定食🐽🍛($68)」
3️⃣「牛角包軟雪糕🥐($42)」
4️⃣「抹茶拿鐵🍵($45)」
5️⃣「Coco Chanel🥥🍵☕️($50)」
三樣野係夾嘅🥰,唔太甜,同時唔會互搶 ~Coconut x matcha x coffee
2020-11-17 21 浏览
上星期約了朋友在旺角碰面閒聊,朋友說想攪攪新意思,介紹去雅蘭地下kiosk的CR2,說可以嘗嘗新口味。跟朋友點了個綠茶咖啡,一口喝下去有咖啡味之餘,吞了後還有綠茶的回甘,口感十足,不過記住要先攪勻再喝(因為來時可能是為了啡綠兩層美觀,杯底是綠茶杯面是咖啡)。由於還未吃午飯,所以叫了個一口和牛set lunch來飽腹,結果又是一個驚喜,set lunch飯盒不算太大但是滿滿的,除了牛味濃濃的一口和牛外(有十多粒算不錯了),還有多種蔬菜,最窩心的是蔬菜都是用燒出來的煮法,不會使飯盒變得水汪汪,有點像酒店串燒的大氣,連同咖啡才70幾,抵食! 由於一去到就見到了一群護士在買雪糕(大概飯後甜品,天生兩個胃),所以決定結尾也來個咖啡雪糕,看看是有什麼吸引力,咖啡雪糕味道不錯,也很滑,十分治愈,但最過癮的竟是用半隻croissant盛著雪糕,正中一雞兩味,就算當下午茶食都仲得!
2020-11-13
2020-11-16 26 浏览
比粉紅色嘅玫瑰伯爵茶蛋糕吸引,就試一試喇!不過環境就一般,係開放式嘅店鋪,開係電梯旁,裝潢係簡單一點嘅,唔係一個可以坐得耐嘅地方😂【伯爵茶玫瑰蛋糕】$42粉紅色外層應該紅莓味嘅薄薄糖霜,蛋糕有濃濃嘅伯爵茶味,中間有少少玫瑰蓉,玫瑰味淡淡地,蛋糕唔係鬆軟果隻,係硬身果種。影相係幾靚嘅,味道唔差,但質感唔太啱我口味🤭【鮮果丹麥酥】(蜜桃)$28外層都幾脆,但牛油味可以再濃d,個蜜桃都好夠甜嘅!👉🏻整體嚟講,正常,一般,ok 啦!完😂👅以上食評只屬個人當日食用得意見,主觀不專業,只供參考✅總評:(5分為滿分)環境:2/5味道:3/5性價比:3/5推薦度:3/5

【伯爵茶玫瑰蛋糕】$42

【鮮果丹麥酥】(蜜桃)$28

外層都幾脆,但牛油味可以再濃d,個蜜桃都好夠甜嘅!

👉🏻整體嚟講,正常,一般,ok 啦!完😂

👅以上食評只屬個人當日食用得意見,主觀不專業,只供參考

✅總評:(5分為滿分)
環境:2/5
味道:3/5
性價比:3/5
推薦度:3/5
昨天和兩個朋友約了在CR2 午餐,地點在雅蘭中心地下,環境不錯,附近的空間很大,在這裡食嘢傾計感覺非常悠閒,最重要是嘗試了很多新款食物。首先我們都點了一杯Coco Chanel 椰子抹茶咖啡,入口非常清新。咖啡/ 抺茶/ 椰子的味道平衡得很好,又不會太甜,所以適合現在低糖減肥的我,極度推薦!我們也點了三個飯盒,炭燒雞扒,一口和牛和五花腩肉。飯盒內的肉類配咖哩醬汁非常滋味,也有不同的蔬菜,包括zucchini, baby corn, 日本pickle, 秋葵,車里茄,還有半隻溫泉蛋,份量也很足夠。Set lunch 午餐+特飲 $76很抵食,因为一杯Coco Chanel 原價已經$50。最後,我的朋友也吃了個牛角包軟雪糕 - 牛角包上有咖啡雪糕和朱古力脆皮,很有特色,好看也很美味, 大人小孩都適合吃!下次午餐或下午茶可以再過來輕鬆一下。

炭燒雞扒飯盒
炭燒雞扒飯盒
牛角包軟雪糕
五花腩肉飯盒
一口和牛飯盒
最近Basque cheese cake大熱,而cupping room嘅出品更加係有好多推介,既然佢開咗旺角店又咁啱經過,又咁啱見蛋糕櫃仲有4吋basque cheese cake🍰 雖然無哂原味,就有伯爵茶同玄米茶味,兩款我都好鍾意,不過最後都係揀咗伯爵茶,感覺應該香濃啲買完隔咗成粒鐘先食,蛋糕都仲好靚仔食落茶味好香濃!蛋糕表面夠burnt好香,整體口感好綿滑,芝士味都好夠,而中間位置都好流心,4吋一人食都幾飽㗎,我直情當夜晚食 但食完都唔會好漏,絕對有下次!

買完隔咗成粒鐘先食,蛋糕都仲好靚仔
但食完都唔會好漏,絕對有下次!

愛飲咖啡既人一定有聽過The Cupping Room☕️咖啡性價比係高,但港島區對新界牛黎講係有啲遠🙁 好開心佢地係旺角雅蘭中心地下開左間分店,仲係open kitchen 形式😎店內除左咖啡,仲有輕食便當、甜點、仲有中環人氣西班牙蛋糕店La Viña既Basque burnt cheesecake🤩‼️Coco Chanel 椰子抹茶咖啡 $50見到椰子同抹茶依個組合幾有趣,一於試試佢😎點知十分有驚喜,杯底既抹茶部分既鮮綠色除左靚,抹茶味都幾濃😋但未至於苦,因為有椰子既輕甜中和番🤓我不太喜歡飲好苦澀既咖啡,依杯Coco Chanel 既味道好適合我依啲咖啡初哥飲👍La Viña Basque burnt cheesecake (Earl grey) $48一直都好想試La Viña既Basque burnt cheesecake,今次終於有機會啦😭 真心好正呀...輕輕用刀切開,中間有軟心既狀態🤤食落既口感好幼滑,除左好濃郁既芝士味,仲有淡淡清香既伯爵茶味😍肥仔我貪心嗌得太多野,半件cheesecake拎左番屋企雪到第二日都仲有軟心既效果👍佩服!!我又點會淨係食咖啡同食芝士蛋糕😌當然仲

Coco Chanel 椰子抹茶咖啡 $50

我又點會淨係食咖啡同食芝士蛋糕😌當然仲有主食啦!!

一口和牛咖哩定食 $68
依個輕食便當真係夠曬色彩繽紛,睇見都覺得好開心😍因為係商場入面既open kitchen,所以食物本身已經煮好,只能翻熱,但完全無影響到食物既質素👍翠肉瓜、蕃茄仔仲勁爽口嫁,好清新呀!! 一口和牛先係重點,本身怕翻熱會變韌,點知完全唔會!! 淋身得黎,牛肉味都好濃🤤咖哩汁食落味道有啲特別,原來係加左咖啡粉煮,唔怪得咁香啦😋

咖啡雪糕 $38
最後食番個雪糕作結,好滿足呀❣️咖啡味超級濃,雪糕好幼滑😍見到唧得咁靚既雪糕降落係脆卜卜既雪糕筒上面,真係好治癒呀😊
咖啡雪糕
一口和牛咖哩定食
2020-10-30
咖啡雪糕
一口和牛咖哩定食
  • 咖喱定食
  • La Viña Basque burnt cheesecake
2020-11-11 37 浏览
呢間係cupping room既新店牛角包軟雪糕 $42好特別!好吸引!雪糕係咖啡味!味道幾好,比較冰感的,牛角包有朱古力邊👍🏻不過如果脆啲就好🤣五花腩肉咖哩定食 $68(包一杯$42 飲品)日式甜咖喱🍛幾好味,個肉一般🙈其他啲蔬菜幾健康!伯爵茶玫瑰蛋糕 $42伯爵茶又香又出!比想像中好食🤣骯髒抹茶 $45Flat White $42兩杯飲品都ok☺️呢度仲會有LA Vina 既甜品!聽講佢哋既cheesecake 好受歡迎,下次有機會試下~
呢間係cupping room既新店

牛角包軟雪糕 $42

好特別!好吸引!
五花腩肉咖哩定食 $68(包一杯$42 飲品)

日式甜咖喱🍛幾好味,個肉一般🙈其他啲蔬菜幾健康!

伯爵茶玫瑰蛋糕 $42

伯爵茶又香又出!比想像中好食🤣
骯髒抹茶 $45

Flat White $42

兩杯飲品都ok☺️
2020-11-09 626 浏览
.旺角雅蘭開左間新Cafe 「CR2」同La Viña一樣都係Cupping Room旗下嘅新餐廳😎質素有哂保證啦🥳呢條線主打便當🍱方便附近上班族買Lunch 仲有Coffee 同 La Viña最受歡迎嘅招牌Cheese Cake係旺角行行街都可以黎呢到飲杯Coffee食個Cake hea 下🤣PS. 便當一直keep係保溫櫃架.🔸炭燒雞扒雞扒實肉又嫩滑,淋上醬汁後,更加好味😍.🔸五花腩肉豬腩肉燒走哂油脂,食落去吾會覺得有油膩感隨伴飯盒有吾少配料如雞蛋,青瓜等.🔸椰子抹茶咖啡估吾到椰子,抹茶同咖啡都幾夾咖啡香,椰子嘅幼滑加上抹茶回甘層次感豐富~.🔸LatteCupping Rokm 旗下嘅咖啡當然有質量保持咖啡香濃郁,吾會苦澀😍.🔸Cold Brew 軟雪糕同一般雪糕嘅口感吾同好似食緊雪芭咁清新清甜,陣陣咖啡香係口腔中散開始終都係冬天食雪糕先係最正😂

旺角雅蘭開左間新Cafe 「CR2」
同La Viña一樣
係旺角行行街
都可以黎呢到飲杯Coffee食個Cake hea 下🤣
PS. 便當一直keep係保溫櫃架

🔸炭燒雞扒
雞扒實肉又嫩滑,淋上醬汁後,更加好味😍

🔸五花腩肉
豬腩肉燒走哂油脂,食落去吾會覺得有油膩感
隨伴飯盒有吾少配料
如雞蛋,青瓜等

🔸椰子抹茶咖啡
估吾到椰子,抹茶同咖啡都幾夾
咖啡香,椰子嘅幼滑加上抹茶回甘
層次感豐富~

🔸Latte
Cupping Rokm 旗下嘅咖啡
當然有質量保持
咖啡香濃郁,吾會苦澀😍

🔸Cold Brew 軟雪糕
同一般雪糕嘅口感吾同
好似食緊雪芭咁
清新清甜,陣陣咖啡香係口腔中散開
始終都係冬天食雪糕先係最正😂

2020-11-08
2020-11-09 52 浏览
叫左2杯野:Matcha Latte + Coco Chanel, 2杯都好水...冇乜味Matcha latte 叫左脫脂奶,但係仲有少少奶味,反而係一啲抹茶味都冇....係零😂 ,我覺得成杯野同飲水其實冇乜分別 $45 覺得俾得好唔抵😂,不如我自己喺屋企到啲脫脂奶加啲冰心理好似平衡啲朋友叫左另一杯Coco Chanel ,聽落好似好特別,佢形容係有少少抹茶味嘅咖啡水..多謝$50 簡單啲來講,好失望,應該唔會再幫襯 唯一我欣賞佢嘅係嗰支用米做嘅飲筒☺️同埋staff都好nice.....

簡單啲來講,好失望,應該唔會再幫襯

Coco  Chanel
位於旺角的CR²,是人氣咖啡店The Cupping Room的姊妹品牌。The Cupping Room以往只在港島開分店,首次進駐九龍區,大家以後不用過海也能品嚐到餐廳的咖啡和餐點,是咖啡迷的一大福音呢! 咖啡店設於人流量多的雅蘭中心地下,人來人往,非常繁忙。店內有幅由本地著名插畫家謝曬皮畫的畫作,令型格裝潢的店舖,增添玩味色彩。 現場在十多個座位,讓客人可以坐下來,喝杯咖啡,吃點小食,休息一下哦。 店內所供應的咖啡,是由自家調配的混合豆沖製而成。除此之外,也有濃縮咖啡、冷萃、氣泡、骯髒系飲品呢。食物方面也有全新設計,有咖喱飯、熱烘三文治、高質的酥餅 和 多款La Vina的招牌蛋糕! 宇治抹茶拿鐵 $45 作為抹茶控,當然要杯抹茶拿鐵啦! 抹茶香濃滑溜,味道濃香,令人著迷。 桃味茉莉花冰茶 $45 提子酥餅 $25 朱古力粒鬆餅粉$28 黑芝麻麻薯酥餅 $30 酥餅的味道不錯,酥化鬆脆,黑芝麻配麻糬的感覺新穎有趣。唯一美中不足是不熱,如果是新鮮焗起會更美味呀! Lemon Loaf Cake $38 La Vina的蛋糕向來備受肯定,當中的Burnt Cheesecake 更是深
位於旺角的CR²
,是人氣咖啡店The Cupping Room的姊妹品牌。

宇治抹茶拿鐵 $45

桃味茉莉花冰茶 $45

提子酥餅 $25

朱古力粒鬆餅粉$28

黑芝麻麻薯酥餅 $30

Lemon Loaf Cake $38

La Vina的蛋糕向來備受肯定,當中的Burnt Cheesecake 更是深得港人歡心。這件檸檬鷹粟籽蛋糕,味道清新,質感實在,加上鷹粟籽,口感豐富。

Matcha Loaf Cake $42

相對於檸檬口味,我個人更推薦抹茶紅豆味! 抹茶醬的濃度很高,味道非常濃郁,苦中帶甜,毫不苦澀,配上香甜紅豆蓉,令我一吃愛上。

牛角包軟雪糕 HK$42

非常邪惡的牛角包軟雪,我一人獨享,真是有點不好意思啦! 採用自家烘焙的咖啡豆研發而成,利用冷萃咖啡混合Espresso 製造的雪糕,咖啡濃香回甘,愛咖啡的朋友可以一試。
2020-10-31
2020-11-06 42 浏览
之前同大家介紹過中環嘅Smoke & Barrels同餐廳隔離Cupping Room 旗下嘅Bakery LA Vina🍞之前收到唔少朋友仔話中環太遠去唔到試😭最近旺角雅蘭中心又開左cupping room旗下的新cafe,餐廳仲有提供LA Vina的Cheesecake及Loaf cake,大家下次出開旺角都可以食到啦😋早排就趁lunch hour 同朋友嚟食嘢,食物種類都幾多☺️-🥪牛油果花生醬雞肉飛碟三文治(包$42餐飲)$48飛碟三文治經烘底後外皮十分香脆,入面餡料俾得充足,滿滿芝士和牛油果食落好香口,另外特別之處係落咗花生醬,食落去鹹香味更加重👍🏻_🍛咖喱定食 $68今次就揀咗咖喱雞扒,咖喱汁係偏甜日式風味滿滿,雞扒肉質嫩滑,加上旁邊嘅配菜都好吸引,有半隻蛋、粟米芯、紅蘿蔔絲同翠玉瓜,錫落去都幾清新_🍦牛角包軟雪糕 $42因為之前已經介紹過佢哋嘅芝士蛋糕所以今次就試啲新嘢叫咗佢哋另一個招牌咖啡口味嘅雪糕😍咖啡味都幾濃郁,配上朱古力圍邊的牛角包🥐無論係打卡定味道都唔錯㗎_🧉士多啤梨氣泡咖啡 $48☕️冷萃黑糖拿鐵 $42餐廳都有提供唔少特色咖啡選擇,小編兩杯之中就比較鍾意士多啤梨

🥪牛油果花生醬雞肉飛碟三文治(包$42餐飲)$48

🍛咖喱定食 $68

🍦牛角包軟雪糕 $42

🧉士多啤梨氣泡咖啡 $48
☕️冷萃黑糖拿鐵 $42
餐廳都有提供唔少特色咖啡選擇,小編兩杯之中就比較鍾意士多啤梨氣泡咖啡,味道較為清新😋平時鍾意飲黑糖口味嘅朋友仔就可以試吓佢哋嘅黑糖拿鐵
2020-11-04 55 浏览
-🔸咖哩定食套餐 $68🔸飛碟三文治套餐 $48🔸Ice Cream Croissant $42-行街行到攰攰哋搵間coffee shop歇一歇,呢間喺雅蘭中心嘅開放式咖啡店,原來係中環Cupping Room新開嘅餐廳,仲有LA Vina 的蛋糕甜品,好正咁唔駛過海就試到!飛碟揀咗日式吞拿魚,切開三文治邊超脆卜卜,裡面吞拿魚醬混合咗芝士,製造出流心效果,非常好味!另一份揀咗咖哩飯定食,日式叉燒賣相好吸引,咖哩汁好香甜係日式嘅口味,而且醬汁分開上可以按需要加上非常貼心。今次因為接近食飯時間,所以揀咗兩份稍為飽肚嘅輕食套餐,甜品蛋糕就留返下次再試啦!不過最後都係忍唔住叫多個雪糕食,想講個雪糕超超超推介!!咖啡味嘅雪糕,少奶質感較沙狀接近雪芭,加埋面頭鋪一層咖啡粉超濃郁,咖啡愛好者必食啊!🥰

🔸咖哩定食套餐 $68
🔸飛碟三文治套餐 $48
🔸Ice Cream Croissant $42

Cupping room 一向都係我去開嘅咖啡店,朋友話我知原來旺角雅蘭開咗間分店,今日放假就同佢一齊試吓啦🥰呢度多咗好多新穎嘅食物同埋飲品,好興奮🤩咖喱一口和牛定食,便當🍱好似去左日本咁既樣,份量剛剛好呀,和牛切成厚方塊粒,煎到每邊都好脆口,另外有不小配菜,中和肉的油膩感,係一個健康嘅便當呢😍🌟飛碟三文治系列有四款❤️牛油果花生醬雞肉飛碟三文治🥪必點啦,牛油果配上花生醬原來有種好微妙嘅化學作用,係好食呀哈利,飛碟烘得脆脆的,好幸福呢😋🌟專程過黎食哩嗰咖啡雪糕牛角包🥐好吸晴呀,好似去咗布拉格咁😋獨特嘅咖啡味雪糕,加左冷萃咖啡,喺出邊食唔到嘅軟滑香濃味道☺️而且脆香牛角包係每日新鮮整起,兩種夾埋一齊食好有層次,口感豐富😊🌟帶泡沫的Cold brew coffee☕️第一次飲就迷上了喔😍冷泡咖啡係我近期嘅大愛,呢度嘅咖啡底真係做得好好,完全冇令我失望😋🌟Flat white嘅奶味好平均,飲落好順滑,下次要嗌番杯加大版先☕️原來咖啡店有LA Vina 既產品購買,職員話LA Vina 係Cupping Room 旗下既中環新餐廳,仲介紹我地一定要食Cheese Cake ,不過今日佢太飽唯有下次先食

原來咖啡店有LA Vina 既產品購買,職員話LA Vina 係Cupping Room 旗下既中環新餐廳,仲介紹我地一定要食Cheese Cake ,不過今日佢太飽唯有下次先食啦☺️

CR²
地址:*旺角雅蘭中心G/F 4-5號鋪*
2020-11-04
下午茶
一直期盼Cupping Room會於九龍區開分店,望穿秋水終於等到了!全新概念店提供咖啡、飲品、特⾊美⻝和甜品,甜品更是來自Cupping Room新創立的品牌La Viña。現在不用過海也能夠買到La Viña的產品了,絕對是九龍人的福音!椰子抹茶咖啡 ($50)自家製咖啡、椰子漿及抹茶層次分明,拌勻後才飲用,口感順滑,醇厚的咖啡風味與淡雅茶香完美調和,入口有著咖啡的香醇及清新淡然的抹茶芬芳。伯爵茶玫瑰蛋糕 ($42)外圍有一層薄薄的糖霜包圍著鬆軟的蛋糕,外脆內軟。搭配了新鮮莓果,提升了味道層次感,入口同時嘗到酸酸甜甜及香濃的伯爵茶味。檸檬罌粟籽蛋糕 ($38)賣相的骰可愛,入口散發著檸檬芬芳,罌粟籽香脆,味道酸酸甜甜,口味清新。玄米芝士蛋糕 ($48)當然要品嘗大受歡迎的La Viña招牌甜品Basque Burnt Cheesecake!玄米與芝士味道並重,甜度得宜,吃下去不會太膩,口感軟滑,綿密細膩,入口即溶。牛角包軟雪糕 ($42)雪糕以牛角包盛載,賣相吸睛,打卡一流!以自家烘焙咖啡豆製成的冷萃咖啡再混合Espresso製成的咖啡雪糕,質感軟滑,入口充滿香濃咖啡味。

全新概念店提供咖啡、飲品、特⾊美⻝和甜品甜品更是來自Cupping Room新創立的品牌La Viña。現在不用過海也能夠買到La Viña的產品了,絕對是九龍人的福音!

椰子抹茶咖啡 ($50)

伯爵茶玫瑰蛋糕 ($42)

檸檬罌粟籽蛋糕 ($38)

玄米芝士蛋糕 ($48)

牛角包軟雪糕 ($42)