2019-06-22
同姊妹兩個係尖沙咀,想搵間靜靜地傾計食野,就簡左cosmos,可能一開始無咩期望,結果又幾驚喜!我地叫左set dinner,先上左菌忌廉湯跟片麵包,好香菇味,好creamy,前菜係煙三文魚沙律,本身好中意食煙三文魚,所以食得出吾係其他店比既cheap野,比較驚喜係沙律用左爆爆珠,原來可以咁夾!帶子意大利飯份量唔少,唔會煮得好淋,好有咬口又夠creamy,入面仲有d冬菇,而且帶子大大隻,正! 另一個主食係鵝肝牛扒配薯菜,鵝肝好大塊,而且煎得好好,兩邊都脆脆地,食落超滿足,好味,全餐飯最滿意部分!牛扒叫左五成,送上黎岩岩好,佢唔大塊但好厚,唔洗點汁都好濃肉味,薯仔係原粒上,比炸薯條更好!無咁熱氣!最後仲有個奶凍做甜品,吾會太甜,幾好!總括黎講,餐廳環境食物同服務都好好,絕對會回頭!