2022-08-24 253 浏览
平時返校都會經過呢間餐廳,但每次見到價錢都唔係好捨得入去食。😔😔今日考完試,諗住好似考得不錯😂,就約埋同班friend一齊食好啲。🤪🤪一入到去,已經feel到好涼爽同埋環境俾人感覺好舒服。👍坐低之後望一望個menu,見到鮮蠔忌廉意粉張相好吸引,所以就叫咗碟。一開始先黎碗蕃茄湯,蕃茄味好香,飲落同平時嘅蕃茄湯有啲唔同,佢算係比較濃郁個種但又唔會話好膩,茄肉好清甜。😋😋😋之後黎咗杯咖啡,我本身唔係好飲咖啡,所以俾咗我個friend飲,佢話飲落口感幾溫和甜度剛剛好。😚到重頭戲,個意粉聞落勁香忌廉味,意粉煮得啱啱好,留有一點嚼勁。個蠔真係好好食👍👍,本身好怕會唔新鮮,食落好fresh、口感好飽滿同陣忌廉味好match。
日本乒庫縣鮮蠔忌廉意粉 午餐跟蕃茄湯及咖啡
2022-08-24 168 浏览
近排轉咗新工,係土瓜灣返。Team leader 見我第一日返,話請我去食正野😋😋 佢就帶咗我黎呢間,唔知食咩好嘅我,leader 推介我食呢個海鮮青豆意大利飯。雖然本身麻麻地青豆,但見佢話好好食,就即管試下。😜😜估唔到又真係幾好食🙈🙈,唔會話好重青豆味,完全無違和感,青口同墨魚食落都好新鮮,一啖一啖咁好快就食完😋😋😋餐湯好香栗子味同好好飲  咖啡都不錯😝😝下次帶女朋友黎食先🤭🤭
近排轉咗新工,係土瓜灣返

餐湯好香栗子味同好好飲  咖啡都不錯😝😝

下次帶女朋友黎食先🤭🤭
2022-08-03
2022-06-02 667 浏览
之前去 Limited 時經過見到 ❥⧽𝐂𝐈𝐍𝐂𝐈𝐍 ❥⧽已經有d 想去試吓, 今日得閒所以就 gogogo 喇。餐廳樓底好高, 感覺好開揚, 座位之間都有一個舒適嘅距離, 除咗室內, 仲有戶外座位可以帶埋寵物一齊食飯。𓊈南瓜湯𓊉好多時餐湯都只係暖暖地, 但係呢度嘅餐湯真係熱辣辣㗎, 南瓜湯好鮮甜, 濃郁, 好好飲。𓊈CINCIN 全日早餐𓊉All day breakfast 成日比人感覺會食唔飽, 但係呢度嘅份量好多呀, 簡直係迫爆隻碟, Parma ham, 煙三文魚, Egg benedict, 腸, 煙肉, 火腿, 薯餅, 牛角包, 蘑菇, 沙律, 真係應有盡有, 食得好滿足。𓊈大蝦粟米千島薄餅𓊉Pizza 係薄脆底, 大蝦好爽口, 配埋粟米令到個Pizza 食落好甜, 感覺都幾 fresh。✧✧ 整體食物都幾好, 環境都舒適, 係值得去嘅一間餐廳。

𓊈南瓜湯𓊉

𓊈CINCIN 全日早餐𓊉

𓊈大蝦粟米千島薄餅𓊉

✧✧ 整體食物都幾好, 環境都舒適, 係值得去嘅一間餐廳。
CINCIN 全日早餐
大蝦粟米千島薄餅
南瓜湯
凍檸茶
2022-03-27 537 浏览
今日叫咗兩個set lunch,一個係ceasar salad,沙律要左三文魚,份量超小,味道亦都一般,另外一份全日早餐,呢個價錢就比較合理,有好多嘢食,包括有煙肉,parma ham,牛角包, egg benedict ,腸仔,哈密瓜,沙律,蕃茄,蘑菇,西蘭花,椰菜花,薯餅,仲有一小杯蘑菇湯,味道比較鹹,另外重有兩杯小型咖啡
2022-03-10 476 浏览
之前嚟過呢間食肆,疫情嚴重,仍然能堅守得住,質素應該有返咁上下,今次嚟到附近,再一次幫襯下,支持下👍好欣賞佢哋由頭盤、主菜及餐飲的擺盤都十分精美,未食都已經被吸引,當然係要相機📷食先啦😉。今次頭盤係哈密瓜🍈西班牙火腿沙律🥗,餐湯係粟米湯🌽,亞女最愛個湯,自己一個飲晒😋主菜order咗🍝燴澳洲和牛面頰肉醬扁意粉肉醬意粉食得多,和牛面頰做個肉醬真係第一次,好好味🍕大蝦粟米千島薄餅以為係一人份量,嚟到先知原來咁大份,大蝦🍤好爽,配上至愛嘅千島醬,絕配👍🥩香烤加拿大保濕豬鞍扒 配 時令蔬菜 香草燒汁爸爸話呢度個豬鞍🐽好好食,所以今次都有點豬鞍,真係唔錯,好嫩滑,好juicy,自己真係整唔到咁好食🤤🍹餐飲當然係最愛嘅朱古力,如果大杯啲就好喇,唔係好夠喉😜😅希望快啲有返晚市堂食,可以約埋多啲朋友再嚟傾計食嘢☺️

主菜order咗
🍝燴澳洲和牛面頰肉醬扁意粉
肉醬意粉食得多,和牛面頰做個肉醬真係第一次,好好味

🍕大蝦粟米千島薄餅

🥩香烤加拿大保濕豬鞍扒 配 時令蔬菜 香草燒汁

🍹餐飲當然係最愛嘅朱古力,如果大杯啲就好喇,唔係好夠喉😜😅

希望快啲有返晚市堂食,可以約埋多啲朋友再嚟傾計食嘢☺️
2022-02-22 352 浏览
未食已經聞到好香嘅黑松露味,黑松露嘅數量仲要唔少,睇到好足料!食得出唔係平價嘅黑松露,冇平時係出面餐廳食到嘅怪味,好好味,成個飯嘅味好濃郁,隻溫泉蛋都好好味。一開頭見到個價錢其實都有啲卻步,但係食完之後發現咁好食就覺得都抵晒!而個個大蝦墨魚汁扁意粉都好正!隻蝦好大隻仲好新鮮,啲蝦肉唔un,個墨魚汁意粉好好味,真係食到成口黑都冇所謂😆最後係個法國鴨肝配熱情果雪芭加甜奶油包,冇諗過鴨肝除咗配包仲可以配雪芭,個個鴨肝嘅油膩感比雪芭調和咗好好味!唔知係咪因為個價錢,連個甜奶油包都好味咗🤣
2022-02-22 231 浏览
好多人都話鱈魚唔好食又臭,所以嗌呢個嘅時候都有啲擔心,不過真係想試下佢個汁所以都膽粗粗叫咗來食,上菜嘅時候聞到個鱈魚好香,食落仲正,一啲都唔腥,個汁最驚喜!蕃茄紅花都係第一次聽以為個汁係紅色同埋主要都係酸味較多,不過原來係黃色嘅汁!🤣同埋係偏鹹個邊同埋好濃郁,配埋個魚個層次感更重,個露荀都唔錯,冇草青味,好淰好味!
2022-02-22 118 浏览
食素都食咗年幾,平時出去食飯都好少會搵到啲有素食嘅餐廳,咁啱行過見到呢間餐廳有素食菜式,毫不猶豫推開道門!嗌咗個菠菜忌廉汁野菌闊條麵,個賣相有啲似黑暗料理,因為成碟野都好綠😂,不過正所謂人不可貌相。唔好低估呢碟麵,佢雖然賣相麻麻,但係佢味道真係好正,同埋都好足料,啲菇又大又多,因為出面啲餐廳通常都係麵多過料,超推薦食素嘅人來呢到食呀,好味又足料,價錢都唔算貴,158。佢個汁草青味唔重,味道唔奇怪,有機會下次再來!
2022-02-22 137 浏览
人地tea time食甜品飲咖啡,我嘅teatime係食意粉!今日約咗朋友去土瓜灣,但係佢遲到,叫我搵地方坐低等佢,諗住未食lunch所以想搵個地方食住野等佢,見到呢到嘅裝修好舒服個menu又幾吸引所以就揀咗呢間🙈。個menu上面好多好野食㗎,揀咗好耐之後就揀咗個蒜蓉香草醬大蝦扁意粉,個賣相都ok係綠咗少少,啲蝦都幾大隻又新鮮,好味!

蒜蓉香草醬大蝦扁意粉
蒜蓉香草醬大蝦扁意粉
2022-02-22 83 浏览
今年新年唔駛日日拜年終於可以出去食餐好嘅賀下新年,聽朋友講呢到啲都幾好味所以就來咗呢到食,嗌咗個澳洲龍蝦扁意粉同埋CINCIN全日早餐,個早餐超豐富,雖然我冇食,但係都見到好豐富,我專心食翻我個澳洲龍蝦扁意粉,嘿嘿😋個澳洲龍蝦扁意粉望都望到好足料,啲龍蝦又大舊又多,仲要係新鮮龍蝦,肉質鮮甜彈牙,非常好味。個杯咖啡都唔錯㗎,冇出面個啲咁苦同埋酸,幾好味。幾推薦大家來呢到食野,雖然價錢有少少貴,但係食過你就會發現絕對物超所值😆
個杯咖啡都唔錯㗎,冇出面個啲咁苦同埋酸,幾好味。
澳洲龍蝦扁意粉
澳洲龍蝦扁意粉
2022-02-22 93 浏览
晏咗起身但係又想食早餐,醒起呢間餐廳嘅全日早餐都幾正又近屋企,所以來咗呢到食😋。呢間嘅全日早餐超豐富,就唔逐一介紹啦,大家睇相就會見到!個牛角包好好味,之前係第二啲餐廳食嘅牛角包都係凍咗淰淰地唔好食嘅,但係呢到個啲係來到都仲係暖嘅仲好脆。個巴馬火腿都好正,跟住係熟悉嘅配方,巴馬火腿卷蜜瓜或者哈密瓜都好好味!好推薦大家來呢到食全日早餐呀😆
CINCIN全日早餐
CINCIN全日早餐
2022-02-22 71 浏览
年年去親戚到拜年都要等到晚飯時間先有好野食,所以同屋企人決定食咗野先去拜年😈,係OpenRice 見到呢間都唔錯有唔少好評就揀咗呢間。餐廳嘅裝修同埋氛圍都好舒服,個隔音做得好好,幾乎聽唔到出面嘅車聲,最鍾意係呢啲咁寧靜嘅環境享受美食!😋睇完餐牌之後揀咗個法國白鱈魚柳西京燒伴烤日本大蔥、有機露荀配酸薑、炸軟殼蟹配海膽醬扁意粉同埋24個月巴馬火腿火箭菜薄餅。😆
法國白鱈魚柳西京燒 伴 烤日本大蔥,有機露荀,酸薑
炸軟殼蟹配海膽醬扁意粉
24個月巴馬火腿火箭菜薄餅
法國白鱈魚柳西京燒 伴 烤日本大蔥,有機露荀,酸薑
炸軟殼蟹配海膽醬扁意粉
24個月巴馬火腿火箭菜薄餅
2022-02-19 80 浏览
下午4點鐘趕系禁止堂食的前腳里到衣間位於土瓜灣的CINCIN咖啡店CINCIN既華麗又現代既金燦燦裝修別榭一格~跟土瓜灣其他的店舖截然不同離遠處就可以見到衣間特別既咖啡店到左門口發現原來3點後可以享用特價tea set我地點左兩個食品1. 美式芝士牛肉漢堡 配 薯條及沙律如果大家同我地一樣唔鐘意食菜或者沙律店家可以免費幫你走之餘仲送你一座超級薯條山岩曬我地衣d食肉獸另外牛肉亦十分美味juicy~質感軟淋一咬出汁生熟度剛好(有驚喜喎90分)配上熱融芝士Woohoo~~~~~~~~~2. All Day Breakfast食all day就係要咁豐富要咩都有曬最特別係有哈蜜瓜配Parma ham系其他地方都食唔到絕對係值回票價之選(80分)絕對會再里過
下午4點鐘

店家可以免費幫你走之餘

仲送你一座超級薯條山

岩曬我地衣d食肉獸

另外
牛肉亦十分美味juicy~
質感軟淋
一咬出汁
生熟度剛好

(有驚喜喎
90分)
配上熱融芝士

Woohoo
~~~~~~~~~

2. All Day Breakfast

All Day breakfast

食all day就係要咁豐富

要咩都有曬

最特別係有哈蜜瓜配Parma ham
系其他地方都食唔到

絕對係值回票價之選(80分)

絕對會再里過

All Day breakfast
  • 美式芝士牛肉漢堡配薯條
2022-02-14 72 浏览
有室內同室外可供選擇戶外座位仲寵物都可以一齊坐🐾至於室內的樓底比較高 空間夠大 唔會覺得好擠擁同埋嘈雜📳💚Sᴛᴀʀᴛᴇʀ💚🥩意大利生牛肉他他 配 24個月巴馬臣芝士,松子仁👍🏻好特別嘅配搭,牛肉味更加突出,冇諗過芝士配牛肉會夾得咁緊要!🦪香煎北海道刺身級帶子 配 黑松露,鮮海膽,柚子珍珠👍🏻帶子味道鮮甜,海膽入口即溶,回味無窮!配合埋柚子珍珠酸酸甜甜非常開胃,一試難忘!💚Sᴇᴄᴏɴᴅ ᴄᴏᴜʀsᴇ💚🥭慢煮蟶子皇 配 法國茉莉魚子醬 伴 香芒沙律👍🏻慢煮蟶子皇入口比較煙煙韌韌,口感嫩滑,鮮味十足!法國茉莉魚子醬伴香芒沙律,出奇地配合!💚Sᴏᴜᴘ💚🦞法式龍蝦濃湯 配 干邑泡泡👍🏻極度推介,飲到最後完全唔捨得飲埋最後嗰一啖!濃郁之最!再配合埋用杯上,打卡一流!💚Mᴀɪɴ ᴄᴏᴜʀsᴇ💚🥩烤美國頂級安格斯牛柳 配 日本雪場皇帝蟹,黑松露燒汁👍🏻份量夠大,入口嫩滑好Juicy!而皇帝蟹起晒肉,方便即食,唔會整污糟雙手!但略嫌海水味太強太鮮!🐟法式脆鱈魚卷 配 日本雪場皇帝蟹,青豆蓉,小蕃茄乾👍🏻好大份,最後食唔晒,鱈魚入口嫩滑,帝王蟹鮮甜,不過都係有少少鹹!💚Dᴇssᴇʀᴛ💚🧁特濃比利時朱古力心
有室內同室外可供選擇
戶外座位仲寵物都可以一齊坐🐾
至於室內的樓底比較高 空間夠大 唔會覺得好擠擁同埋嘈雜📳

💚Sᴛᴀʀᴛᴇʀ💚
🥩意大利生牛肉他他 配 24個月巴馬臣芝士,松子仁

🦪香煎北海道刺身級帶子 配 黑松露,鮮海膽,柚子珍珠

💚Sᴇᴄᴏɴᴅ ᴄᴏᴜʀsᴇ💚
🥭慢煮蟶子皇 配 法國茉莉魚子醬 伴 香芒沙律

💚Sᴏᴜᴘ💚
🦞法式龍蝦濃湯 配 干邑泡泡

💚Mᴀɪɴ ᴄᴏᴜʀsᴇ💚
🥩烤美國頂級安格斯牛柳 配 日本雪場皇帝蟹,黑松露燒汁

🐟法式脆鱈魚卷 配 日本雪場皇帝蟹,青豆蓉,小蕃茄乾

💚Dᴇssᴇʀᴛ💚
🧁特濃比利時朱古力心太軟 配 紅莓雪芭,朱古力爆炸糖
👍🏻極度推介,好濃郁嘅朱古力味,唔會淨係得個甜字!另外紅莓雪芭再配爆炸糖喺側邊入口感覺特別!好有新鮮感!
2022-01-27
庆祝纪念
情人节
用餐优惠
試食活動
重要嘅日子梗係去食好西啦🎎率先食𝐶𝑖𝑛𝐶𝑖𝑛浪漫意大利🇮🇹餐廳🍴嘅情人餐🙆🏻‍♀️💗雖然冇咗晚市!!過時過節一定要享受嘅~即使係午市都要去啊🤓❤️‍🔥嚟到CIN CIN,環境舒適🙆🏻‍♀️有outdoor位,非常浪漫💖💖💖💖💖🤍🥢意大利生牛肉他他配24個月巴馬臣芝士,松子仁用意大利嘅生牛肉配卜卜脆片夾住卜卜脆片~加上少少芝士底食落味道十分Juice✨ 牛肉味好出❤️‍🔥💖💖💖💖🤍🥢香煎北海道刺身級帶子 配 黑松露,鮮海膽,柚子珍珠帶子大件鮮味,夾搭海膽甘香😍黑松露😋好正~邊食埋佢嘅柚子珍珠感覺好Fresh✨💖💖💖💖🤍🥢慢煮蟶子皇 配法國茉莉魚子醬 伴 香芒沙律蟶子爽口嫩滑🙆🏻‍♀️💕好新鮮!好少食到呢個配搭😆不過食食吓帶小小咸味✨💖💖💖💖🤍🥢法式龍蝦濃湯配 干邑泡泡濃郁嘅龍蝦味配泡泡完美無瑕😋💖💖💖💖💖🥢烤美國頂級安格斯牛柳配 日本雪場皇帝蟹,黑松露燒汁牛柳大概係𝑀𝑒𝑑𝑖𝑢𝑚💗食落嫩滑,勁正!皇帝蟹鮮甜帶有海水味😍我影到好細份,其實份量一啲都唔細。💖💖💖💖💖🥢法式脆鱈魚卷配日本雪場皇帝蟹,青豆蓉,小蕃茄乾香脆的春卷皮包住充满肉汁嘅鱈魚,第一次食呢種食法😋好新穎✨而且份量亦好足夠😍💖💖💖💖💖🍫特濃
重要嘅日子梗係去食好西啦🎎
率先食𝐶𝑖𝑛𝐶𝑖𝑛浪漫意大利🇮🇹餐廳🍴嘅情人餐🙆🏻‍♀️
💗雖然冇咗晚市!!過時過節一定要享受嘅~
即使係午市都要去啊🤓❤️‍🔥

嚟到CIN CIN,環境舒適🙆🏻‍♀️
有outdoor位,非常浪漫💖

🥢意大利生牛肉他他配24個月巴馬臣芝士,松子仁
用意大利嘅生牛肉配卜卜脆片

💖💖💖💖🤍
🥢香煎北海道刺身級帶子 配 黑松露,鮮海膽,柚子珍珠

🥢慢煮蟶子皇 配法國茉莉魚子醬 伴 香芒沙律
蟶子爽口嫩滑🙆🏻‍♀️💕好新鮮!好少食到呢個配搭😆
不過食食吓帶小小咸味✨

🥢法式龍蝦濃湯配 干邑泡泡
濃郁嘅龍蝦味配泡泡完美無瑕😋

💖💖💖💖💖
🥢烤美國頂級安格斯牛柳配 日本雪場皇帝蟹,黑松露燒汁
牛柳大概係𝑀𝑒𝑑𝑖𝑢𝑚💗食落嫩滑,勁正!
皇帝蟹鮮甜帶有海水味😍
我影到好細份,其實份量一啲都唔細。

💖💖💖💖💖
🥢法式脆鱈魚卷配日本雪場皇帝蟹,青豆蓉,小蕃茄乾

💖💖💖💖💖
🍫特濃比利時朱古力心太軟配紅莓雪芭,朱古力爆炸糖
呢個甜品不得了,用心嘅甜品💕好特別
💗一邊係好窩心嘅心太軟💗一邊係好浪漫嘅雪芭
做到色彩繽紛😋💗完美的一餐。

呢間餐廳都幾有驚喜🥰✨食物好食😋
環境都好正,有落地玻璃,好寫意嘅感覺

🍄:💖💖💖💖🤍
◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝