2022-06-02
之前去 Limited 時經過見到 ❥⧽𝐂𝐈𝐍𝐂𝐈𝐍 ❥⧽已經有d 想去試吓, 今日得閒所以就 gogogo 喇。餐廳樓底好高, 感覺好開揚, 座位之間都有一個舒適嘅距離, 除咗室內, 仲有戶外座位可以帶埋寵物一齊食飯。𓊈南瓜湯𓊉好多時餐湯都只係暖暖地, 但係呢度嘅餐湯真係熱辣辣㗎, 南瓜湯好鮮甜, 濃郁, 好好飲。𓊈CINCIN 全日早餐𓊉All day breakfast 成日比人感覺會食唔飽, 但係呢度嘅份量好多呀, 簡直係迫爆隻碟, Parma ham, 煙三文魚, Egg benedict, 腸, 煙肉, 火腿, 薯餅, 牛角包, 蘑菇, 沙律, 真係應有盡有, 食得好滿足。𓊈大蝦粟米千島薄餅𓊉Pizza 係薄脆底, 大蝦好爽口, 配埋粟米令到個Pizza 食落好甜, 感覺都幾 fresh。✧✧ 整體食物都幾好, 環境都舒適, 係值得去嘅一間餐廳。
𓊈南瓜湯𓊉
𓊈CINCIN 全日早餐𓊉
𓊈大蝦粟米千島薄餅𓊉
✧✧ 整體食物都幾好, 環境都舒適, 係值得去嘅一間餐廳。
CINCIN 全日早餐
大蝦粟米千島薄餅