2022-09-03
環境華麗氣氛十足印度餐廳是次人均消費:$500總結:可以一試————————————————————————呢間印度餐廳環境勁靚,約朋友黎慶祝好適合!Keema Pav香甜軟面包,配埋香料味重嘅羊肉碎,好惹味.😋不過啲羊肉份量好多,四舊包食哂都仲有好多肉剩,如果可以細份啲就好.Raj Kachori好色彩繽紛,脆皮裡面係蘋果同青提,加埋啲醬好惹味,但個殻有啲太硬同埋整體感覺太甜,餵多兩啖會有膩嘅感覺.Andhra Tenderloin120日穀飼牛柳用Tandoori 方式烹煮,醬料係用幾款印度香料煮成. 牛柳中間仍然係粉紅色,肉質好嫩,醬汁嘅獨特香氣令人好快一啖接一啖咁食哂舊牛.Chutney嘅侍應好nice同埋好專業,走之前仲請我地一齊飲whisky,強烈建議想同朋友有個happy Friday night嘅話,可以黎呢度開心下.😊******************************CHUTNEY (中環)中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈4樓
環境華麗氣氛十足印度餐廳
是次人均消費:$500
總結:可以一試
————————————————————————
呢間印度餐廳環境勁靚,約朋友黎慶祝好適合!
Keema Pav
Raj Kachori
Andhra Tenderloin
CHUTNEY (中環)
中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈4樓