2019-02-12 48 浏览
一到weekend就好鍾意同朋友仔捐窿捐罅 周圍行周圍玩周圍食😝😝今次去到有「中區女人街」之稱的利源西街後 就俾Chotto Maki吸引住😝😝Chotto Maki有個好可愛嘅日本藝妓公仔Logo😝 而且門口寫住可以「自選壽司」我地就不由自主咁入左去啦😝😝Chotto Maki成間餐廳嘅design都好trendy好簡潔 令人好舒服😆😆 我同朋友仔俾好多款食物吸引住🤧🤧1⃣Customise Your Roll 自選卷物(三文魚+照燒牛+蘆筍+酸黃瓜+玉子+牛油果+黑松露蛋黃醬)一份4件 但每件都好豐富好足料 食完一份都已經開始飽啦😝 自選卷物最好嘅地方就係可以一次過滿足哂自己所有嘅願望😝😝 所有食材都係自己鍾意食嘅 加埋香濃嘅黑松露蛋黃醬真係好正😝除左自選卷物之外 仲可以試Chotto Maki Menu上面嘅卷物款式 一樣咁好味2⃣Signature Rolls - Chick Chick($70)照燒雞肉同各種蔬菜 令卷物感覺清新健康 而卷物上嘅香芋脆片同香辣蛋黃醬亦令ChickChick更加惹味🌶3⃣Classic Rolls - Mango Dynamite($70)芒果同天婦羅

我同朋友仔俾好多款食物吸引住🤧🤧

芒果同天婦羅炸蝦嘅配搭真係好Perfect 芒果酸酸甜甜 真係醒神又開胃🥭 加上香口酥脆嘅炸蝦 令到口感既豐富又有層次

4⃣Lobster Roll 龍蝦燒三文魚卷($98)
一大片燒三文魚同埋黑松露放左喺卷物之上 加埋龍蝦 仲有牛油果 成個組合好夾 令人食到停唔到口 真係物有所值😋😋

5⃣Scallop Sashimi 帶子刺身($45)
一碟有6件 望落粉嫩有光澤 食落仲好鮮甜爽口添😝😝

6⃣水信玄餅(甜品+$15)
晶瑩剔透嘅水滴蛋糕 加埋黑糖蜜同黃豆粉一齊食 令人一試難忘😋

7⃣Salmon Sushi 三文魚壽司($27)
一份3件 不過不失🍣

8⃣Aburi Salmon Don 火炙三文魚丼($68)
除左火炙三文魚 仲有三文魚籽 賣相好吸引😍 但食落有小小失望 因為三文魚燒得太熟啦 少左三文魚本身香噴噴嘅油脂味😢

眼闊肚窄嘅我地食到就黎爆肚 但都忍唔住食埋佢 真係好好味😝😝

2019-01-30 38 浏览
中環食晏係多d 選擇👍🏿食得多韓式kimbap,今次試下日式卷物。包裝精緻,食材新鮮,可自選或直接叫Signature Rolls. 叫左個Beef-Yaki ($70) ,有青瓜、牛肉、Tofu Skin, 牛油果🥑,面頭仲有d乾蒜片。成件事好滿足。因為驚唔夠飽,所以加多個湯烏冬($18),是手打果隻,彈牙的👍🏿
外卖自取
2019-01-25 55 浏览
早左放工,行經中環,見到呢間店面有趣吸睛,停低一望,原來係賣壽司,主打日式卷物。見有啲肚餓,決定一試。餐單上有大卷物,細卷物,同其他壽司。亦可按個人喜好,自選大卷物既食材。本人叫左11號,Philadelphia,有牛油果鋪面,上面灑有蟹子,里面就有三文魚,cream chesse 等。食材新鮮,好好味。一共有八件,價錢$72,即叫即做。好味道。食完還未夠喉,再叫了兩個外賣帶比屋企人試試。分別係C-dragon 和Black magma。屋企人食左都話好味。另外,值得一提的是,它的外賣盒真的十分可愛

食完還未夠喉,再叫了兩個外賣帶比屋企人試試。

另外,值得一提的是,它的外賣盒真的十分可愛

2019-01-24 137 浏览
好耐無食過咁足料嘅卷物啦…好似外國食開個啲house roll 呀 😍 有自家制嘅醬汁,同埋好多材料加埋整嘅roll ... 口感好豐富。 philladephia roll 仲有成塊牛油果係面到,一次過食到好多唔同材料,好滿足佢地有好多款唔同嘅卷物,食過哂仲可能選自己鍾意嘅材料,customized roll! love it! ♥️ 餐廳得好少位架咋,要早啲黎呀! 或者可能選擇外賣返去食,岩哂咁忙嘅香港人 👍 值得再返黎食呀~

值得再返黎食呀~
Philledephia roll
Philledephia roll
  • Philadelphia
2019-01-24 26 浏览
新派既飯捲,又唔可以叫日式,fusion野咁啦套餐有湯送。推介:芒果卷牛油果芝士卷- 飽肚感upppppp店內還有賣普通sushi, $39 三件如果大食之一可考慮 一個套餐+ 壽司
新派既飯捲,又唔可以叫日式,fusion野咁啦

套餐有湯送。

推介:
芒果卷
牛油果芝士卷- 飽肚感upppppp

店內還有賣普通sushi, $39 三件
如果大食之一可考慮 一個套餐+ 壽司
2019-01-23 136 浏览
星期六返完半日工約埋朋友一齊食個飯聯絡下見呢間卷物好似幾得意就黎左試一入門口有6張呢種2人枱 再加入面有一排面壁枱 都有16個位左右店舖內都清潔嘅 客人都算好合作保持舖頭清潔員工亦勤快雪櫃有飲品、便當同甜品等飲品都幾多選擇 呢度未影晒我揀左蘋果汁 朋友揀左波子汽水🤪sea monster $72 幾鮮味 有折絲蟹柳同蝦天婦羅啲日本菜苗清清地平衝返個味 大卷份量十足!好抵食 lobster roll $98呢個係舖頭嘅推介食品 雖然價錢會貴20蚊但係好好味😍 面頭嘅火炙三文魚肉質好嫩入面應該係硺碎嘅蝦/龍蝦仔肉加沙律醬 仲有少少牛油果 感覺幾矜貴🤪 俾個close up大家睇睇另外佢仲有壽司可以揀 三件一set 三文魚 $27 帶子$39呑拿魚我地嗌左火炙所以要$45 ($33+12)講返卷物啦,我地嗌左左好多味 因為都幾抵食 希望睇緊嘅你覺得有參考價值啦價錢中規中矩,但份量好足搞到食唔晒,要打包拎返屋企繼續食店員都好友善同我地放晒入外賣盒 勤快同親切嘅服務態度都俾到我好正面嘅印象Chick chick $70好鐘意呢個卷! 雖然我好鐘意食魚生,但熟食嘅卷我都好留意燒雞肉好好味加埋熟得啱
星期六返完半日工約埋朋友一齊食個飯聯絡下
見呢間卷物好似幾得意就黎左試

店舖內都清潔嘅 客人都算好合作保持舖頭清潔
員工亦勤快

雪櫃有飲品、便當同甜品
飲品都幾多選擇 呢度未影晒

壽司

另外佢仲有壽司可以揀 三件一set
三文魚 $27 帶子$39

火炙呑拿魚壽司

呑拿魚我地嗌左火炙所以要$45 ($33+12)

講返卷物啦,我地嗌左左好多味 因為都幾抵食
希望睇緊嘅你覺得有參考價值啦
價錢中規中矩,但份量好足
搞到食唔晒,要打包拎返屋企繼續食
店員都好友善同我地放晒入外賣盒
勤快同親切嘅服務態度都俾到我好正面嘅印象
Chick  Chick

Chick chick $70
好鐘意呢個卷! 雖然我好鐘意食魚生,但熟食嘅卷我都好留意
燒雞肉好好味加埋熟得啱啱好嘅牛油果粒好夾

醬係wasabi mayo平衡返三文魚嘅油份 啱啱好🤪
醬汁係黑白芝蔴醬 都幾香口

Cali  Salmon

Cali Salmon $70
卷入面包嘅係炸三文魚,都幾香口,亦唔會好乾
上面係拆左嘅蟹柳 面頭加左烘過嘅黑白芝蔴
呢個卷係意料中嘅味道,同chick chick一樣啱晒唔食魚生嘅食客🤪🤪🤪

自選卷

自選卷 $86 (本身自選$78)
我揀左呢個係吞拿魚(+$5)、露荀、牛油果(+$3)、三色芝蔴同wasabi mayonnaise
我覺得自己夾得幾好😂 好好味
魚生同牛油果真係好夾呀🤤 推薦大家都用呢兩個做膽 再揀自己鐘意嘅配料

Philadelphia $72
呢個好好味呀 ,又係有牛油果嘅選擇😂😂😂
粒芝士勁香,但唔會太滯,我好鐘意呀😍

整體黎講,呢度服務殷勤快速
飲品選擇幾多
卷物選擇都算多,生熟選擇都有,算諗得周到
價錢方面都算抵食,食物質素都幾好
附近返工嘅話都可以考慮下當lunch食

(604)  Crunch
Cali  Salmon
自選卷
2019-01-20 274 浏览
一個人去中環開完會見肚餓, 走入巷仔發現左一間壽司小店, 可以外賣, 堂食亦唔洗加一。Signature 有四款大大卷既卷物、六款standard飯卷同埋三款壽司/刺身, 雖然款式唔多, 但款式配搭唔係周圍都食到, 算係一個特大既創意壽司。另外又可以自選配料飯卷, 仲送味噌湯tim~ Signature就揀左【CRUNCH】HK$70唔好意為特大飯卷就一定係飯多過料, 呢度就剛剛相反, 飯卷只圍於配料之外, 上面灑上櫻花蝦、脆脆, 個口冇咁大要分開一半咬, 飯卷包得唔係實果隻, 食既時候有d狼狽, 但証明到材料既澎湃! 層次好豐富, 清甜爽脆蔬菜、甜甜既蛋, 再有一大粒沾上沙律醬既三文魚粒, 係一個口感澎湃既signature卷物~【龍蝦火灸三文魚卷】HK$70火灸三文魚魚油比面層日式醬汁覆蓋了, 整件卷物重點係粒龍蝦肉, 龍蝦肉沾上左類似千島醬, 雖然龍蝦肉質素略爽, 但鮮味亦唔太突出, 如果醬汁淡返少少比較好~【SASHIMI】HK$32刺身厚切, 帶微微魚香估唔到壽司上既刺身都咁有口度!!【帆立貝壽司】HK$39厚切帆立貝大大粒, 鮮甜味十足! 完全滿足到口感, 推介!!!【油甘

另外又可以自選配料飯卷, 仲送味噌湯tim~

Signature就揀左【CRUNCH】HK$70
CRUNCH

【龍蝦火灸三文魚卷】HK$70
龍蝦火灸三文魚卷

【SASHIMI】HK$32
刺身厚切, 帶微微魚香

估唔到壽司上既刺身都咁有口度!!
【帆立貝壽司HK$39

【油甘魚】HK$39
同樣厚切, 呢個厚度係其他餐廳真係較少見, 油甘魚甘香, 正啊!!

餐廳設日式飲品售賣, 堂食唔洗加一, 所以記得自行清理食完既野同擺返托盤啊~
2019-01-19
CRUNCH
龍蝦火灸三文魚卷
2019-01-19 140 浏览
就近中環利源西街, 開了一間 隱蔽在小檔後的日式卷物店。 卷物絕對係軽食之選。 这裏還是專門店, 當然要入內一試。店舖裝修簡潔明亮, 座位闊落。 下午時份人流唔多。已預製嘅壽司卷和各種日式飲料。餐牌精美,有幾款人氣之選。 還可以自己 配搭喜愛嘅饭卷配料。外帶嘅盒非常精美,完全係度身訂做,筷子都附在盒嘅出面, 方便用家。還是建議有較多沙律醬汁,或水果,刺身款式趁新鮮堂食。No 8 Mango Dymanite$70類似芒果天婦羅蝦卷。 表面係很鮮甜嘅芒果肉, 包住仲係微微暖嘅炸蝦卷。 壽司饭唔會握得好實或者鬆散, 軟熟得嚟飯有彈性, 材料和飯之間唔會壓到好實, 手藝不俗。No 6 Sea Monster $72打開個盒香氣撲鼻, 飯卷表面鋪上炸蒜和櫻花蝦, 主要材料有炸蝦天婦羅和蟹柳絲。 蟹柳絲切得相當幼細唔係成條蟹柳擺入去。 咬落絲絲幼細非常有口感! 加上自家製特製醬汁, 成個飯卷嘅味道非常豐富, 加上脆脆嘅櫻花蝦增添口感。No 7 Black Magma $72上面有粒粒嘅帆立貝,  混入特製醬汁和沙律醬, 捲住嘅係好似炸卷吞拿魚, 口感豐富,脆身得黎啖啖都係海鮮。No 8 Cali

店舖裝修簡潔明亮, 座位闊落。 下午時份人流唔多。

已預製嘅壽司卷和各種日式飲料。

還是建議有較多沙律醬汁,或水果,刺身款式趁新鮮堂食。
Mango Dymanite

No 8 Mango Dymanite$70

No 6 Sea Monster $72

Black Magma

No 7 Black Magma $72

Cali Salmon

No 8 Cali Salmon $70
卷物上面鋪滿幼細嘅蟹柳絲沙律和芝麻, 好香口! 餡料係炸三文魚卷, 充滿海鮮味嘅卷物

每款試了一兩件就外带速速帶回家開餐了!

Mango Dymanite
Black Magma
Cali Salmon
2019-01-18 188 浏览
約左朋友係中環行街食野,朋友建議想食壽司,我就記得lunch買飯既時候經過過呢間店,個招牌好吸引人,又知佢賣壽司,就建議入去試下。位置唔多,好彩都有位坐。先有張mean睇睇,睇岩就畫落去再去櫃台order~超多選擇,樣樣都想試下啊!結果真係叫叫下,叫到成台都係🤣仲有得自己選擇配料整卷物!78就有得選擇!咁我地就先自己整個特別壽司先!選擇哂自己鐘意既野!🤣有5個step,跟住剔就可以為自己配款卷物啦!咁我地鐘意饅魚、牛油果、飛魚子、玉子!做出黎就係咁樣架啦~入面d料好新鮮,咁既價錢又大舊 正啊!好抵食!另一個朋友既自選就係 蘆筍 吞拿魚 牛油果 好清新 雖然怪怪地🤣但朋友有選擇權!選擇哂自己鐘意食既野,店員又整得靚,即刻覺得好正又叫左d壽司食下啦~三文魚、帶子。每客3件!都好新鮮啊!Chick Chick雞 $70橙綠魚子都有,增加口感,又有牛油果同雞,舊雞好滑!好味Sea Monster 紫薯粉整到成件事好靚~仲有d蝦仔係上面,好香口啊!Crunch 呢個第一位既卷物,簡簡單單但有好多菜,仲有三文魚同玉子,清新得黎又有我鐘意食既兩樣野,正,舊玉子真係好滑~Philadelphia牛油果

超多選擇,樣樣都想試下啊!結果真係叫叫下,叫到成台都係🤣

有5個step,跟住剔就可以為自己配款卷物啦!

又叫左d壽司食下啦~三文魚、帶子。每客3件!都好新鮮啊!

Chick Chick

Crunch

Philadelphia牛油果面 內面有芝士 ,呢個係成餐既至愛!芝士同三文魚同舊飯好夾,好香芝士味,加埋面頭d牛油果同魚子,成件事太幸福了!
Philadelphia

C-Dragon 面頭既軟殼蟹炸到好香口,好味啊!三文魚又大舊新鮮!鐘意軟殼蟹必食!
C-Dragon

火炙吞拿魚,半生熟既邊界~有火槍燒過既開味,又有魚既鮮味~好食

Cali salmon 蟹柳條係哂上面 入面就有三文魚,好夾好好味,個汁又正!一次滿足兩個願望啊~
Cali salmon

最後飲品就自己拎完去比錢就得~我拎左波子汽水啊!好日本feel啊,細個回憶返哂黎~

• Philadelphia Roll
2019-01-18 61 浏览
本身自己好唔鍾意california rolls呢樣嘢嘅,覺得佢根本就唔正宗,要食壽司嘅緊係要有一大塊sashimi係個飯上面架啦!但係有朋友叫我一定要試咗呢間新派壽司先講喎,就即管試下啦!係中環嘅橫街入面,平日四點幾去到諗住會無咩人啦,點知到有少少人排緊隊喎,唔緊要,睇下餐牌先. 佢d名好得意, 除咗本身佢set左既rolls之外,仲可以自己mix and match, 不過我又冇咩preferences,所以都係跟返佢哋招牌嘢算啦!  Black Magma - 8rolls -  有啲切碎咗嘅帶子,幾鮮味!C-Dragon -8 rolls - 面頭有啲天婦羅碎, 好脆好開胃! Beef-Iyaki - 4 rolls -   呢啲就有四舊嘅, 好大舊啊!!!! 個感覺好得意, 好似食緊牛肉飯咁, 好多料,而且個牛肉好入味, 仲有一小塊牛油果,感覺唔會太漏!Chick Chick - 4 rolls - 同牛肉一樣, 不過自己就覺得佢嘅雞肉可以再入味少少,可能因為無咩醬料,不過完全唔洗點豉油都好夠味!
2019-01-10
  • chick chick
  • beef-iyaki
2019-01-18 44 浏览
今日匆匆忙忙要去做野, 唔想食麥當勞快餐店。咁啱經過利源西街見到呢一間可愛日本公仔的日本卷物店,勁吸引眼球,入去看看先。收銀處旁邊有兩個大熒光幕同文並茂展示各式卷物。色彩繽紛之餘,又可以仔細看清楚卷物是用了什麼材料。我問店員一個大約有幾多件,他說1-6號是大件的,所以一盒有四件,6-12號是小件的,所以一盒有八件。再看價錢其實兩者差不多,所以我點有兩個嚟試下。最近喜歡了食素,好欣賞竟然有素食卷,所以點了一個4.Veggie Lover.它是由紅菜頭,紫蘇葉,露筍,芒果組成的。食落去,有紅菜頭的甜味,芒果啲酸味,蘆筍的爽脆,還有紫蘇葉獨特的香味,酸酸甜甜,好清新感覺。另外點了一個8.MANGO DYNAMITE,天婦羅蝦青瓜芒果卷物, 煙韌的日本米飯包住香脆天婦羅蝦和青瓜,上面鋪上芒果加埋鰻魚汁和天婦羅脆脆。食落去刮一聲清脆的炸卷,口感獨特。如果有時間可以堂食, 也可以外賣,任君選擇。特別一提,很喜歡的他外賣盒的設計, 它是一個透明窗四方盒, 有他的logo, 筷子放在一旁,把整個手卷的紙盒推進去就可以了,美觀又實用。這些手卷有別一般快餐,健康之餘,又可以帶一些新鮮感給你。這是我為什麼喜

再看價錢其實兩者差不多,所以我點有兩個嚟試下。

如果有時間可以堂食, 也可以外賣,任君選擇。

這些手卷有別一般快餐,健康之餘,又可以帶一些新鮮感給你。這是我為什麼喜歡食物的原因,總會有一些新奇,獨特,創新配搭食物為你繁忙生活中帶有一點生氣。

滿分為10分(1分最低,10分最高)
食物:8.5
總分:8.5

• MANGO DYNAMITE
  • Veggie Lover
2019-01-16 36 浏览
今天公司趕project 又要開會,只好帶外賣回公司,邊吃邊趕文件。 雖然趕但對於食,我仍然會十分重視。 因為吃到優質好味食物,會令人心情愉快,頭腦會更清醒。 優質好味食物意義在於材料新鮮,味道有層次,當然更要即叫即製保持質素。 上次吃過 chotto maki ,愛上它細心地不停即叫即捲,新鮮味道沒法擋。可以選擇款式也有很多,每款更列明用餡料,方便容易明白。新出了龍蝦燒三文魚卷每盒旁邊也用人手貼上筷子,好細心啊!油甘魚夠肥夠厚夠新鮮。好多櫻花蝦及脆脆天婦羅碎,加上大量蔬菜丶蛋及黑芝麻醬,營養及口感也滿分。好滑牛油果,加上芝士及蟹籽,味道清新。頂層放了厚厚火焰三文魚,配上龍蝦,好豐盛好滿足。

可以選擇款式也有很多,每款更列明用餡料,方便容易明白。

新出了龍蝦燒三文魚卷

每盒旁邊也用人手貼上筷子,好細心啊!

油甘魚
夠肥夠厚夠新鮮。

好滑牛油果,加上芝士及蟹籽,味道清新。

頂層放了厚厚火焰三文魚,配上龍蝦,好豐盛好滿足。

外卖自取
2019-01-15 38 浏览
星期六在中環附近辦事,經過利源西街發現一個自助卷物廣告招牌吸引,剛剛有點肚餓,就入去試吓。材料繽紛有創意,組合另類,自選有其趣味,於是乎我都揀兩款外賣、兩款招牌,返屋企慢慢食。包裝真係非常有心思,打開個盒食好方便,筷子貼在旁邊。四款不同的組合,當中都有不同香脆的材料,所以口感非常好,天婦羅番薯、三色芝麻、櫻花蝦等,外賣時間長咗都能夠保持香脆,但紫菜就唔得。Spice me up 藏有泡菜,所以有少點辣,但很輕微。Sea Monster 的自家製 house sauce 有點像千島醬,調較味道幾好。燒雞、蘆筍、牛油果、紫菜、腐皮配好食,不妨跟我。賣相味道都吸引,運作純熟,等一陣就有,可以再來。

包裝真係非常有心思,打開個盒食好方便,筷子貼在旁邊。

燒雞、蘆筍、牛油果、紫菜、腐皮配好食,不妨跟我。

賣相味道都吸引,運作純熟,等一陣就有,可以再來。
2019-01-12
2019-01-13 134 浏览
好耐冇係中環食lunch, 以往總覺得中環午餐選擇又少又貴人又多,今日約左舊同事係中環lunch, 發現利源西街開左幾間新野,揀左係街頭既呢間,專做日式卷物既餐廳。餐廳鋪面細細,簡單乾淨,坐位唔算多,但有吧枱位置。雪櫃除左飲品,都有些pack好既壽司便當,外賣返公司好方便。除左餐牌上各款,客人可以自己配搭自制卷物!由於第一次食,就跟餐牌揀左幾款自己鍾意既卷物。揀左一份牛肉卷 (no. 2)、一款辣味卷 (no.3 饀料有泡菜帶子鰻魚等)同埋C Dragon天婦羅卷物 (no.10),另加帶子壽司。帶子好新鮮,壽司飯亦夠軟熟,醋味適中,唔會散開架! 有日本壽司店既水準!卷物方面,份量十足, 用料豐富。牛肉卷既配料有青瓜、牛油果、腐皮,仲有炸蒜片,夾埋特製醬汁,真係一流,食到停唔到口! 3號既Spice me up, 以辣味為主,主要係泡菜同帶子碎同鰻魚,仲有青瓜同紫菜,配辣味蛋黃醬,味道分明又夾! 最特別既係外面配搭蘋果味既啫喱,為本來濃味既卷物帶來一點清新味道! 整體唔算好辣,係微辣程度,易入口!C Dragon 有別上面兩款,每件size較細,但有8件...主要材料有炸鰻魚同山藥天婦

Spice me up

C Dragon 有別上面兩款,每件size較細,但有8件...主要材料有炸鰻魚同山藥天婦羅,搭魚子,醬汁係鰻魚汁! 口感豐富,特別鍾意山藥天婦羅,香口又有益!
呢餐兩個人食,都飽到捧住個肚走! 下次會再試下其他自選配搭!

2019-01-12 49 浏览
今日約咗朋友去大館,去之前同朋友又想食壽司就入咗嚟試☺️☺️門面裝修都幾靚👍🏻2點幾去到都幾多人買嘢食,可以外賣可以堂食。舖仔細細,但座位算舒服唔用有壓迫感👍🏻MENU都幾多選擇,有餐廳配好嘅卷物,都可以自己自選!我哋都叫咗幾多嘢食🤣1. Philadelphia 呢款賣相已經好fresh 好吸引,有三文魚、牛油果、cream cheese、飛魚子配曼魚汁同蛋黃醬。食落好fresh, 又帶啲芝士香味 好味👍🏻👍🏻2. Beef-iyaki照燒牛肉加青瓜牛油果完全唔會覺得肥膩,加上青瓜同脆口嘅蒜片,口感好豐富。3. 自選卷物嚟到就緊係要自己配返個卷物😂基本上我哋都冇諗咩配搭,純粹自己想食咩就圈晒佢🤣🤣可以揀晒自己鐘意嘅配料,食落非常滿足😋😋4.帶子壽司帶子新鮮,飯量大小適中👍🏻整體嚟講都非常滿意嘅一餐,本新都驚係gimmick 嘢會唔好食。但食落又好味又好清新,而家感覺都好乾淨,值得一讚係員工非常好笑容都好好禮貌,值得支持!

門面裝修都幾靚👍🏻

MENU都幾多選擇,有餐廳配好嘅卷物,都可以自己自選!

我哋都叫咗幾多嘢食🤣

1. Philadelphia
食落好fresh, 又帶啲芝士香味 好味👍🏻👍🏻

2. Beef-iyaki
Beefiyaki

3. 自選卷物
嚟到就緊係要自己配返個卷物😂

4.帶子壽司
帶子新鮮,飯量大小適中👍🏻