2019-05-17 209 浏览
同太太相識7年決定今日去食法國菜浪漫下。提前左book位,可惜留唔到窗邊位置。美中不足,可能要再早啲先可以book到。我哋兩人分別order不同餐湯,一個係蘑菇湯,另一個係咩蟹肉湯,蟹肉湯好正,味鮮兼濃。值得試。冷盤叫左8隻生蠔同少量蝦@螺。生蠔新鮮海水味重,好快俾我哋清曬8隻。main courses order左羊架同牛扒,羊架整得出色,唔會有重既羊羶味,有少許先係屬於羊味,生熟程度medium準。牛就反而唔夠油香味,肉味係重既。食曬後送甜品會幫我哋整埋7週年快樂,而且有結他伴奏送我哋一隻歌。
纪念日
2019-05-10 280 浏览
今日同男朋友出街,好想搵間野食係高質之餘,又有靚景睇。Chef Stage 呢度就可以一次過滿左你兩個願望🥰。食好野,睇靚景,簡直係人生一大享受。一入門口,已經見到呢間餐廳既大廚拎過好多大獎🥰,對食物質素充滿信心,果然不失所望!呢間餐廳既員工態度都好nice, 一去到就立即為我地安排座位,仲專登揀左個睇到好風景既位置比我地。首先就比大家睇下靚景相,可以望到海塝嫁!真係好靚❤️ 放假黎Chill下!我地每人揀左一個set lunch, 男朋友點左西班牙橡果級黑毛豬($158),而我就點左淡蟹肉咖哩配鮮帶子海鮮大會($168)。Set Lunch 本身已經包左沙津、湯、飲品同埋甜品🤩。由於我地好鍾意食海鮮,所以就想試埋佢既海鮮拼盤。我係度極力推薦大家加配,$55 就可以有海鮮拼盤同埋白酒/ 紅酒一杯,真係好抵。講下野食先,佢既海鮮拼盤十分出色,海鮮選料新鮮之餘,醬汁配答都好好,令到你只會食到海鮮既甜味而唔會覺得腥!!鮑魚,帶子,生蠔,全部都好鮮甜!🥰🥰另外都好想一讚佢個湯,係蘿蔔蓉打成既,但上面再輕輕落左層忌廉咁,飲落好香忌廉味道,但又唔會覺得飽濟!配搭一流。主菜方面,男朋友大讚黑毛豬,煎得

主菜方面,男朋友大讚黑毛豬,煎得好香,肉質鮮嫩,食落唔會un. 而且份量都非常足夠,對於男仔黎講,都可以食得飽飽嫁!🥰 而我既淡咖哩都非常香口,但又唔會話太重口味,味道剛剛好,鮮帶子非常大隻❤️ 魚亦都十分新鮮🥰主菜黎講算係好高分👍🏻🥰

甜品方面,擺碟都好靚,打卡必備🥰 另外,亦會有樂手在場彈結他。隔黎個枱有人生日,樂手仲即席彈唱生日歌!呢度亦係生日飯既好選擇呀!!

總既黎講,呢間鋪頭絕對值五星評分❤️🥰大家一定要來試試!
  • 是日甜品
  • 日本磯煮鮑魚
  • 燒西班牙黑毛豬肋條肉
話說呢間係我同事大力推薦的一間餐廳話佢地既慢煮牛,同慢煮豬都做得好出色。。再睇埋好多食評都係幾正面。。所以朋友生日既時候決定一試。。點知失望到呢。。。首先呢個係慢煮牛。。好似都要三百幾蚊架!話平唔平話貴唔貴。。如果好食。。。都算。。。但係真係同好食完全拉唔上關係呀!又「鞋」又多根。。。同埋勁肥!!!!!呢個係比小朋友食既pasta(海膽大人食)海膽不過不失,唔係話非常新鮮。。。至少唔臭!pasta小朋友話好ok不過食左一半都無呀睇下個份量。。。牛下面係紫薯蓉。。。我地都覺得。。。麻麻!最後係另一樣失望之作。。。慢煮豬。。。平過牛好似二百幾蚊。。朋友食完呢個話超級肥。。。勁多肥豬肉。。。最後食淨半舊呀!真係唔會再比機會喇!!
話說呢間係我同事大力推薦的一間餐廳
話佢地既慢煮牛,同慢煮豬都做得好出色。。
再睇埋好多食評都係幾正面。。
所以朋友生日既時候決定一試。。
點知失望到呢。。。

首先呢個係慢煮牛。。
好似都要三百幾蚊架!
話平唔平話貴唔貴。。
如果好食。。。都算。。。
但係真係同好食完全拉唔上關係呀!

又「鞋」又多根。。。
同埋勁肥!!!!!
Slow  Cook  Beef

呢個係比小朋友食既pasta
(海膽大人食)
海膽不過不失,唔係話非常新鮮。。。
至少唔臭!

pasta小朋友話好ok
不過食左一半都無呀
Pasta

睇下個份量。。。
牛下面係紫薯蓉。。。
我地都覺得。。。麻麻!

最後係另一樣失望之作。。。
慢煮豬。。。平過牛好似二百幾蚊。。
朋友食完呢個話超級肥。。。
勁多肥豬肉。。。
最後食淨半舊呀!

真係唔會再比機會喇!!
2019-04-06
2019-05-07 300 浏览
呢日女朋友生日, 一早上網睇定食咩~最後BOOK左呢間CHEF STAGE de Eddy Chu~不過都FULL呀, 所以我地唯有食早D, 食6點~天都未黑呢~但個VIEW真係幾正, 2邊都望到維港海景呢!因為女朋友唔食得海鮮, 我地就叫左2個精選五道菜晚餐。乳酪鮮蝦芒果沙律呢個沙律填相靚,食落都好FRESH, 好食!芒果好甜, 仲有D蟹肉,仲有大蝦。黑松露蘑菇湯菇味好香好濃, 松露白汁免治豬及魚肉雲吞個松露白汁好香, 香到我當湯飲清左!加埋蘑菇同雲吞一齊食, 好好味!慢燒美國牛肉眼 ($558)店員同我地講, 呢個最好食係食4成熟~我地就跟佢講咁叫4成~的確係正! 好JUICY好林, 肉味都好夠! 佢仲有好多配菜, 全部都係好新鮮既蔬菜來~佢個燒汁帶少少酒味, 點個扒食都唔錯!美國牛肉眼配扒大蝦 ($568)我地有問店員, 就咁叫慢燒美國牛肉眼同呢個, 除左有蝦之外, 仲有咩分別呀?店員話呢個塊扒相對細D, 但就多2隻大蝦。但其實呢個塊扒份量都好足好大塊!當然味道同單點牛扒一樣好啦!佢都一樣有好多蔬菜做配菜~仲有2大隻燒大蝦!啖啖肉好正!最後係OPENRICE訂枱,生日仲有寫名甜品
呢日女朋友生日,
一早上網睇定食咩~

不過都FULL呀, 所以我地唯有食早D, 食6點~
天都未黑呢~
但個VIEW真係幾正, 2邊都望到維港海景呢!
因為女朋友唔食得海鮮,
我地就叫左2個精選五道菜晚餐。

呢個沙律填相靚,
食落都好FRESH, 好食!
芒果好甜, 仲有D蟹肉,
仲有大蝦。

菇味好香好濃,

個松露白汁好香,
香到我當湯飲清左!
加埋蘑菇同雲吞一齊食, 好好味!
慢燒美國牛肉眼

慢燒美國牛肉眼 ($558)

店員同我地講, 呢個最好食係食4成熟~
我地就跟佢講咁叫4成~
的確係正! 好JUICY好林,
肉味都好夠!
慢燒美國牛肉眼

佢仲有好多配菜, 全部都係好新鮮既蔬菜來~
佢個燒汁帶少少酒味, 點個扒食都唔錯!
美國牛肉眼配扒大蝦
美國牛肉眼配扒大蝦 ($568)

我地有問店員, 就咁叫慢燒美國牛肉眼同呢個,
除左有蝦之外, 仲有咩分別呀?
店員話呢個塊扒相對細D, 但就多2隻大蝦。
但其實呢個塊扒份量都好足好大塊!
當然味道同單點牛扒一樣好啦!
美國牛肉眼配扒大蝦

佢都一樣有好多蔬菜做配菜~

仲有2大隻燒大蝦!
啖啖肉好正!

最後係OPENRICE訂枱,
生日仲有寫名甜品送,
好靚又好食!
仲有結他歌手為你唱生日歌呢!

而佢本身跟餐個甜品都好好味!
蛋糕細細, 都食得出佢地既用心!

總括, 呢間店環境食物服務氣氛都一流,
想要浪漫美味晚餐, 呢度係好好既選擇。
2019-04-27
2019-05-05 202 浏览
約咗朋友去傾啲嘢,就揀間清靜而且有啲景觀嘅地方食嘢傾計,呢間西餐廳雖然座位爆滿,但係都偏向寧靜,而且亦都有專人彈結他唱歌🎤首先揀咗個海鮮拼盤,上面有蝦、鮑魚、帶子、生蠔及八爪魚肉,每款都十分新鮮,特別鮑魚經過調味口味鹹鮮,蝦肉就夠爽口。湯品方面我們選擇了冬陰公湯及黑松露蘑菇湯冬陰公湯香辣味適中,而且裏面有些海鮮,仍然保持新鮮的質感,有獨特的調味方式所以隻香辣好難在街上找到。黑松露蘑菇湯的蘑菇一粒粒十分有口感,而且黑松露味香得來清新,不會完全蓋過蘑菇的香氣。艾迪乳鴿BB乳鴿的質感非常嫩滑,而且有清新的鹹香,外皮不是香脆那種不過有很香的乳鴿油份香氣。松露煮法國原粒蘑菇喜歡吃蘑菇的就選擇了一個原粒蘑菇的小吃,用松露來煮,而且也有西式鹹肉腸,配搭起上來口味豐富得多,一定要把松露汁淋在已切開的蘑菇上,吃的時候就有更香濃的松露味。香辣蕃茄蘑菇雞肉意粉吃得有點飽了,不過還是要吃點澱粉質,就選擇了雞肉意粉,帶點香辣而且有番茄及菇片等等,意粉彈牙的質感剛剛好。如果下次再來用餐的話應該會嘗試埋甜品啦!

湯品方面我們選擇了冬陰公湯及黑松露蘑菇湯

艾迪乳鴿

松露煮法國原粒蘑菇

香辣蕃茄蘑菇雞肉意粉

如果下次再來用餐的話應該會嘗試埋甜品啦!
2019-05-02 5091 浏览
他和好朋友在這裡吃晚飯後,今晚說要帶我來一次。六時多到達,天仍光,看著窗外那片海景,確實令人放下一天的辛勞。他為我們選了兩個五道菜晚餐,另加我選的紅咖哩蟹肉配西班牙熱脆麵包。跟餐沙律製作認真,有各款沙律菜、青瓜粒、番茄仔、蟹肉及大蝦一隻,醬汁微辣醒胃,色彩繽紛,有助預備好心情享受美味的晚餐。紅咖哩蟹肉甫上檯即香氣四溢,咖哩因加入大量蟹肉和少量忌廉,濃郁香滑,輕易掛在脆包上,另有蟹籽增加口感,味道豐富,是令人吃不停口的前菜。兩款餐湯分別是忌廉冬陰蝦湯和黑松露蘑菇湯,黑松露蘑菇湯啖啖蘑菇香味,喝得出是大量新鮮蘑菇打碎而成的。忌廉冬陰蝦湯是泰式冬陰公湯的變奏版,口感帶點杰身,嘗到不同香料的味道,做法頗新鮮。松露白汁免治豬及魚肉雲吞:豬肉混入魚肉脂香鮮美,醬汁齒頰留香。黃油雞扒配松露鮑魚:雞扒熟度剛好,肉質嫩滑,鮑魚炆得夠淋且入味,松露醬汁同樣出色,配菜紫薯蓉甜度適中味道天然,夾雜粒粒番薯口感,大愛!黑毛豬扁意粉以小鑊奉上,確實感覺鑊氣十足,意粉煮得煙韌,是我喜歡的軟硬度,黑毛豬豬味突出且夠淋,加上羅勒令味道更有層次。甜品是朱古力eclair及歌劇院蛋糕,朱古力味香濃不會過甜,份量看似不多,但
他和好朋友在這裡吃晚飯後,今晚說要帶我來一次。
1929 浏览

甜品是朱古力eclair及歌劇院蛋糕,朱古力味香濃不會過甜,份量看似不多,但足夠滿足我的甜牙齒。

吃了兩個多小時,看過夕陽,也欣賞到夜景,是時候回家了。
另外值得一讚的是除甜品外所有碗碟都是預熱了的,令食物一直保持溫度,服務也非常專業且細心。
2019-04-25
  • 紅咖哩蟹肉配西班牙熱脆麵包
  • 松露白汁免治豬及魚肉雲吞
  • 黃油雞扒配松露鮑魚
2019-05-02 160 浏览
早排有朋友喺印尼過嚟,因為嗰邊比較少有西餐食,所以梗係帶佢去一啲可以望到香港夜景嘅地方食飯,咁啱有朋友介紹呢間餐廳仲會有得聽住歌食飯添。 唔想諗咁多我就直接揀咗個二人套餐,另外都加咗個海鮮拼盤。 海鮮拼盤方面有兩隻生蠔八爪魚味噌鮑魚等等。海鮮拼盤入邊我最鍾意食嗰個鮑魚,唔算好鮮甜不過呢味道腌得好正係咪味噌嚟嘅 頭盤嘅話就揀咗芒果沙律,酸酸甜甜咁都幾開胃。湯方面係蘑菇湯,呢個超級推介有好香嘅黑松露味,口感都好豐富因為蘑菇切左超級細粒唔係剩係得湯仲有咬口。主食方面我哋就揀咗牛脷同埋牛扒,牛脷超級大舊,調味都啱啱好,不過就建議俾多啲汁啦因為份量好大嘅關係去到後期唔夠汁點。總括嚟講今次嘅體驗幾好望住好靚嘅維港跟住又可以聽住歌食飯,見到有啲情侶慶祝,同男朋友嚟食都唔錯。

唔想諗咁多我就直接揀咗個二人套餐,另外都加咗個海鮮拼盤。

頭盤嘅話就揀咗芒果沙律,酸酸甜甜咁都幾開胃。

2019-05-02 159 浏览
一早book左6點黎到 eddy chu stage 食晚餐,我地5:45左右入座,當時黃昏感覺好悠閒,(聽講set嘅份量好大)所以決定揀左一個set加一個海膽義粉再加個海鮮拼盤,不得不提鮑魚係醃製過在經過冰鎮可謂爽脆入味,生蠔係南非壕,好大個加上特質醬汁一口食落去鮮甜creamy!👍🏻👍🏻👍🏻set包括前菜+湯+主菜+甜品 我地揀左 美國肉眼扒配大蝦.前菜係松露白汁免治豬魚肉雲吞(男朋友談不絕口)雲吞皮感覺係魚肉做的,咬下去感覺有d似魚皮餃,裡面有蝦肉係我最愛,加上蘑菇真係好特別.推薦🌟🌟🌟冬陰功湯一開始覺得西陰餐配冬陰公會好奇怪,原諒去係泰式傳統作法裡面加上忌廉整個口感好特別!真心推薦主菜 店員推薦牛排最好味係4層熟,第一次嘗試,上來時候有d帶血,好驚有好重嘅雪味,食落去腍身又juciy 大蝦肉質彈呀(size 大到誇張)裡面仲有蕃薯泥同白蘿蔔做配料 蕃薯已經好甜,廚師將牛奶混入其中食落去帶d奶香味,食到廚師的用心.海膽義粉,整板海膽撈在義粉裡面感覺好奢侈,食落去的感覺好幸福.最好配上是日甜品(3款甜品拼盤)檸檬味道蛋糕酸酸甜甜去除頭先的油膩加上一杯熱紅茶完美的晚餐,仲有人現場彈唱

最好配上是日甜品(3款甜品拼盤)檸檬味道蛋糕
酸酸甜甜去除頭先的油膩加上一杯熱紅茶完美的晚餐,
仲有人現場彈唱夜色降臨你看到香港霓虹燈閃爍.

2019-04-30
  • 日本磯煮鮑魚
  • 迷你海鮮拼盤
  • 忌廉鮑魚冬陰海鮮湯
2019-05-01 138 浏览
環境舒適,叫左二人餐,海鮮拼盤配sauce 都好好食。二人餐都太飽,最後食唔哂個main dish!另外,可能六成牛扒太熟,下一次會叫無甘熟。仲有我自己覺得田磥一般。最後有人表演唱歌同送上生日歌都幾開心(open rice 預訂左),生日上去食都幾好氣氛。下一次去可能試下散叫試下其他野食。
2019-04-24 226 浏览
其實一直都想試呢間餐廳,趁住慶祝紀念日豪一豪去。 餐廳喺19/F,安排左近窗邊嘅座位俾我地,坐低聽到有人彈結他唱歌,氣氛一流。我地揀左特選2人晚餐$1388,先黎一個海鮮拼盤,有生蠔,鮑魚,帶子刺身,鮮蝦及花螺。生蠔係我嘅最愛,鮮蝦都好爽口,整體上拼盤嘅食物好新鮮。接住上嘅係黑松露年糕,以及法國焗田螺,年糕好似唔多match西餐,食少少都夠。至於法國焗田螺比冷盤食法更吸引。主菜我地揀左橡果級黑毛豬肉同埋慢燒美國牛肉眼。黑毛豬肉好厚身,好juicy。牛肉眼我地order左medium rare,肉質剛好,冇overcooked。每餐飯最完美就係食埋個甜品,好滿足。

每餐飯最完美就係食埋個甜品,好滿足。
纪念日
  • 慢燒美國牛肉眼
  • 焗法國連殼食田螺
2019-04-23 320 浏览
早排約咗best friend去呢間餐廳慶祝,當然唔係慶祝清明節啦,而係慶祝相識5週年,好好彩揀到呢間超高質西餐廳。當晚我坐嘅位喺窗邊,一路食嘢,我背面就係射嚟射去嘅幻彩詠香江,超正,我當晚係咁啱坐中嗰張枱,如果大家有興趣,應該可以訂枱時試吓request~除咗個view正,嘢食都超正。精選五道菜套餐 $498 五道菜包咗:沙律--乳酪蟹肉鮮蝦芒果沙律、前菜--松露煮日本年糕、餐湯--黑松露蘑菇湯,主菜--燒澳洲羊鞍,以及是日甜品。沙律正常嘢,讚一讚大蝦新鮮爽口。前菜嘅日本年糕夠哂煙韌,配上味道濃郁嘅松露,食完清新嘅沙律後品嘗呢個前菜,鋪排得好好。 餐湯足料,黑松露唔會只係聞到有味,飲落都好香,而且好多菇蓉,texture好好。羊鞍order了7成熟,煮出嚟熟成程度吻合,羊肉肥瘦適中,而且無筋,簡單以黑椒調味已經好足夠。焗連殼食法國田螺 $168 第一次連殻食,好過癮,平時田螺配薯蓉,兩者都係淋身,今次加埋脆脆哋嘅殻,增加口感👍🏻原板鮮海膽配紐西蘭聖子白汁扁意粉 $198 你無睇錯,係成板嘅海膽啊🤯 本身意粉已經係用白汁煮,好creamy,再撈埋海膽嚟食,再creamy啲🤤當日套餐甜品
除咗個view正,嘢食都超正。
乳酪蟹肉鮮蝦芒果沙律
沙律正常嘢,讚一讚大蝦新鮮爽口。
松露煮日本年糕
燒澳洲羊鞍
焗連殼食法國田螺
原板鮮海膽配紐西蘭聖子白汁扁意粉
是日甜品
當日套餐甜品有和菓子同卷蛋。
需加一服務費,埋單2人約$950。
P.S. 餐廳有樂手,如果有人生日,仲會彈住結他唱中 (講唔正嘅)、英生日歌👍🏻
P.S.2 餐廳門口有好多警隊裝飾,唔知係有咩關係呢🧐?
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
乳酪蟹肉鮮蝦芒果沙律
松露煮日本年糕
燒澳洲羊鞍
焗連殼食法國田螺
原板鮮海膽配紐西蘭聖子白汁扁意粉
是日甜品
2019-04-21 251 浏览
Easter 放幾日假,今日終於無落雨,出左尖沙咀做左個gym就搵地方食lunch,估唔到呢到lunch都係跟平時既menu,百幾蚊食到5course set lunch!😍食食下仲有人彈結他,好正好relax,唔怪得坐滿客啦。每個set都有沙律,餐包餐湯,main course ,甜品同野飲。餐湯係椰菜花湯,係第一次飲,口感不錯而且無忌廉湯咁漏,蒜蓉包好熱好好食!另外可以加$55要埋海鮮拼盤,有生蠔有鮑魚好抵食所以就叫埋啦😂生蠔最好食,尤其個汁!Main叫左黑毛豬同肉眼,份量好多,個人比較推介黑毛豬,好少食到咁juicy既豬!而side dish都好有誠意,係蕃薯蓉,超甜好好味🍠甜品擺盤好靚,環境太舒服,食完仲坐多左成個鐘😂

2019-04-20 170 浏览
早兩個星期已經book定左Chef Stage想黎食,未夠七點已經坐低左,同場有幾枱食客,之後慢慢開始坐滿半間舖。不得不提餐廳有駐場歌手表演,雖然啲英文歌比較老餅,不過見佢咁努力彈住結他唱左成晚,都覺得佢幾有heart。咁岩有兩枱食客都慶祝生日,佢地有慶上生日歌食物方面我地嗌左個5 course set dinner首先有乳酪蟹肉鮮蝦芒果沙律同黑松露蘑菇湯。個湯好香同勁足料之後到松露煮日本年糕同松露蘑菇配辣肉腸。兩個菜味道差唔多,好香松露味,略嫌辣肉腸比較咸香辣雞肉意粉,個汁只係微辣,幾岩我地口味橡果級黑毛豬肉,配菜有菠蘿同蕃薯蓉。豬好夠冧,將豬同菠蘿同一時間放落口,甜甜酸酸ge味道最後仲有甜品,細細件剛剛好

食物方面我地嗌左個5 course set dinner
首先有乳酪蟹肉鮮蝦芒果沙律同黑松露蘑菇湯。個湯好香同勁足料

香辣雞肉意粉,個汁只係微辣,幾岩我地口味

最後仲有甜品,細細件剛剛好
2019-04-19 243 浏览
看到Facebook 彈出來說生日月份有優惠, 會送寫名甜品,食評也不錯, 便訂位試試。 早兩天訂 table for 3 , 問有沒有時段限制,餐廳說沒有,煞是高興。誰知一上到餐廳, 看到面積好窄, 分左右兩邊,右手邊那邊 一條走廊位窄 meet meet 靠牆放左三張2x2 的四人枱,靠窗位置也只有四五張2x2 四人枱,已坐滿。我們被安排坐最近門口那一枱, 有門口熱氣不時攻入, 不太理想。睇下餐牌, 價錢也不便宜,第一版的二人套餐要 $1388,其他套餐由$438 至 $568 不等,價錢中上, 不算便宜。我們後來見到另一邊餐廳有兩張吉枱, 便問可不可以轉枱, 服務員話不可以, 說枱已被人訂了。有點無奈,也只好就範。 這時剛好靠窗位置有張枱有人埋單離座, 便問可不可以轉枱, 一位疑似老板個樣的服務員又話不可以,說已有人訂座。明明訂位時問過沒有時段限制,那餐廳如何知道客人何時埋單離座而留座呢?連續兩次被振, 真是火都嚟埋, 心想亞士厘道還有很多選擇,我們犯不著坐在環境峽窄的餐廳,吃著價錢不算便宜的晚餐,捱著背後時不時傳來陣陣暖風,服務態度又差的餐廳受氣 ! 便說那麼我們去別處吃,疑似老板的物體半點歉意或誠意也沒有,叫我們記得攞齊嚟走! 真是可惡! 真是劣!劣! 劣! 👎👎👎!好在老板沒留人, 再看食評, 看到很多劣評!服務態度真是非常的差! 我們可算是塞翁失馬, 焉知非福!
2019-04-19 171 浏览
This time was a birthday dinner with friends. I arrived earlier and got some time to read through the menu. The first thing came into my eyes were a set for two at HK$1388. I considered that expensive for that location, fit-out and sides. But I looked at the other tables, the portions of main course were big, so I guess it’s acceptable. But at the end, we didn’t order the sets. We were three adults with a big kids. We chose one soup and one starter, one spaghetti and one curry with bread, and tw

But at the end, we didn’t order the sets. We were three adults with a big kids. We chose one soup and one starter, one spaghetti and one curry with bread, and two main courses. (See pix)

Live guitar performance was all around in the restaurant. The singer went to every table for anniversary or birthday celebration. He really did go to every table! But to be frank the restaurant was small and crowded, it was not great to have a singer to sing for other table just next to my ear. I appreciate the provision though .

The desserts should be not homemade, they are not attractive, not tasty, not delicate.

Tung  yum  gong  cream  soup
Crab  in  curry  with  crispy  bread
Seafood  spaghetti  with  abalone
Steak  (slow  cooked  and  aged)
Lamb
Lemon  tart