2023-04-12
第一次睇到呢間環境好吸引🔸好岩傾計既地方,今日我生日專登來到慶祝🔸順便可以試試口味整間餐廳風格感覺都比較高尚🔹無論是枱面🔹餐具🔹餐牌都好乾淨衛生🔹坐位更是坐得舒服Golden chrysanthemum🫶🏻好耐都無係餐廳叫飲品🔸呢杯菊花🔸嗅一嗅真係身心舒暢🔸勁香既花香味🔸飲落去時輕輕既清甜口味🔸令到心情都十分放鬆脆炸軟殼蟹鹹蛋黄醬扁意粉🫶🏻成隻軟殼蟹係晒度🔹肉質軟軟🔹脆炸方面真係出色🔹另外鹹蛋黃醬真係超香🔹味道好濃郁無減料麻辣大蝦扁意粉🫶🏻呢個辣度剛好🔸道算食辣唔食辣既人都岩食,意粉份量都好足🔸而且蝦味都好重🔸比較新鮮🔸意粉溫度適中🔸即叫即整好上桌炸紅洋蔥圈🫶🏻好大份量🔹洋蔥圈每一圈都好大好厚🔹炸到外圈十分香脆,加埋他他醬一齊食🔹超好食🔹我地每人係咁搶住黎食🔹一陣間就清晒🔹呢個必食! - [ ]
- [ ]