2021-05-23
2068 浏览
做gym 前先食飽飽,今次試下呢間cafe 餐廳以自助形式運作,先到cashier點餐,自助區有薄荷葉水,餐具放喺消毒機入面,幾貼心! 唔好睇佢小店,menu選擇都唔少,有早、午、下午餐,仲可以自選配搭組合。 照燒鰻魚滑蛋蓋鐵板拌飯$89 包埋飲品原條鰻魚肥美肉厚,芝士黑椒令鰻魚味道更突出。一啖鰻魚加埋滑溜溜既蛋、紅米飯同吃,入口味道豐富!仲有車厘茄、粟米粒拌碟,份量足,放喺鐵板上keep 住溫度可以慢慢食!加$ 10 upgrade 凍mocha,size幾大杯🍵拌勻上面有cream好滑,香濃既黑朱古力味,唔會太甜,另一杯熱mocha,咖啡香味更突出,仲有拉花添!點完先留意到可以加棉花糖、薄荷等味道~ 🥪煙燻黑椒燒牛肉大啡菇墨汁包三文治黑色既墨汁包,感覺好cool好型,加上沙律菜、芝士、蕃茄、青瓜多種色彩配搭,賣相吸引! 墨汁包分開兩件,剛好二人share。包烘得香口,燒牛肉既黑椒煙燻味配合薄切既大啡菇味道好平衡🥗無花果巴馬火腿蝴蝶粉藜麥沙律配半隻糖心蛋睇個名已經知係好豐富嘅沙律菜配搭,仲好大碟添!羽衣甘藍、混合左幾款生菜,爽脆、清甜,蝴蝶粉、藜麥,增加飽肚感。配上黑醋汁,酸酸地夠開
照燒鰻魚滑蛋蓋鐵板拌飯
$89 包埋飲品
原條鰻魚肥美肉厚,芝士黑椒令鰻魚味道更突出。
一啖鰻魚加埋滑溜溜既蛋、紅米飯同吃,入口味道豐富!
加$ 10 upgrade 凍mocha,size幾大杯
🍵拌勻上面有cream好滑,香濃既黑朱古力味,唔會太甜,
🥪煙燻黑椒燒牛肉大啡菇墨汁包三文治
墨汁包分開兩件,剛好二人share。
包烘得香口,燒牛肉既黑椒煙燻味配合薄切既大啡菇味道好平衡
🥗無花果巴馬火腿蝴蝶粉藜麥沙律配半隻糖心蛋
睇個名已經知係好豐富嘅沙律菜配搭,仲好大碟添!
羽衣甘藍、混合左幾款生菜,爽脆、清甜,
蝴蝶粉、藜麥,增加飽肚感。配上黑醋汁,酸酸地夠開胃。
Keep fit人士一份都好夠飽!