2012-06-26
多謝我的好同事介紹我呢間餐廳!次次都因為懶而無寫食評!!但今次因為真係太鐘意呢間餐廳,所以終於獻出我的第一次!你可想而之我係幾強力推介!鐘意吃 all day breakfast, benedict既朋友就未走雞了!menu for all day breakfast & benedict 既,後來先發覺原來仲有set dinner 不過不在menu 內 -.- 而係寫在係牆上的黑板上 餐廳雖然細左點,但係環境一流呀!!!所以大家去食前最好訂位!我星期五去食,好彩早去,所以都有位,但就限食一個鐘頭多兩、三個字咋!訂左位可以慢慢坐,加上環境咁好,好寫意!講左咁奈要快點講野食喇!我們兩個女仔叫左兩樣野share 食首先係 All Day Breakfast 既 Everything$98all day breakfast is ok, but not my favourite野飲要另加,好像$12 more or less la haha呢樣係今次要重點介紹既野!好好好好味的benedict係我so far 吃得最好味既!繼brunch club and supper後我覺得最好味之
次次都因為懶而無寫食評!!
但今次因為真係太鐘意呢間餐廳,所以終於獻出我的第一次!
訂左位可以慢慢坐,加上環境咁好,好寫意!
講左咁奈要快點講野食喇!
我們兩個女仔叫左兩樣野share 食
我覺得最好味之處,係佢個底,即個包呀!甜甜地,加左d糖定乜呢??
總之個味道好特別,和其他 18 gram, flying pan 既不同! 喜歡benedict的朋友一定要試試!