2022-08-22
灣仔呢間漢堡店新開果陣,lunch time見到排哂長龍,終於最近去試下,見佢最平個burger只係20幾蚊Bobby Burger $58🍔有兩塊肉、芝士🧀、酸瓜、蕃茄🍅、洋蔥粒等牛肉好juicy煎得幾好🥩,芝麻包烘過夠鬆化🍔,其他配料都好足,咬落熱熱哋,味道同口感都好唔錯👍🏻韓式辣醬脆雞漢堡 $58🐔見佢有新款漢堡,試左其中一個🙌🏻件雞都幾大塊,而且炸得幾香脆,配埋韓式辣醬,甜甜辣辣,幾有韓國風味🇰🇷但相比之下都係鍾意佢個招牌啲嘅牛堡多啲🤣加$35可套餐(細小食、飲品)🍟要左炸薯粒、辣肉醬芝士薯條(另加$15)炸薯粒有10幾粒,幾有薯味,辣肉醬薯條🍟都幾辣下同埋用幼薯條,醬多所以濕咗小小🤪如果兩個人去,加一個套餐都夠嫁喇😜飲品要左汽水、凍烏龍茶($3)難得快餐店有唔甜嘅飲品,幾好幾好🥳食完漢堡可以清新下☘️Overall:價錢街坊,個人認為抵食攻略係1個人轉套餐,因為汽水可以無限refill🥤小食份量亦唔少,我地2個餐轉哂套餐會太多食唔哂😂或者食佢個下午茶仲抵❣️餐廳裝修唔錯,有啲美國風🧏🏻♂️經過都可以試吓P.S. 📍宜家買任何漢堡或餐加$1送兩件雞翼🐤,優惠期至8月31日
Bobby Burger $58🍔
有兩塊肉、芝士🧀、酸瓜、蕃茄🍅、洋蔥粒等
韓式辣醬脆雞漢堡 $58🐔
加$35可套餐(細小食、飲品)🍟
要左炸薯粒、辣肉醬芝士薯條(另加$15)
飲品要左汽水、凍烏龍茶($3)
難得快餐店有唔甜嘅飲品,幾好幾好🥳食完漢堡可以清新下☘️
Overall: