2022-08-08 56 浏览
平時鐘意周圍去搵burger 食 🍔🍟🥤今次就去咗位於灣仔嘅 boy n burger 一入到去就已經覺得好有美式風格裝修簡單但有好 eye catching 既招牌同埋 logo令人印象深刻第一次食就梗係要試吓啲Regular嘅嘢同加埋新野啦我就揀咗煙肉雙層芝士漢堡配辣肉醬芝士薯條同雲呢拿奶昔而朋友就揀咗新推出嘅雙層BBQ芝士漢堡配炸薯粒同汽水買漢堡跟餐會有優惠所以覺得比一般嘅burger店抵啲 🤣喺收銀度比完錢等一陣就有得拎啦店員仲俾咗張優惠券我下次用8月31號前買任何burger或者餐都可以用$1加兩件雞翼新鮮熱辣辣整出嚟已經香氣撲鼻😋煙肉雙層芝士漢堡個包非常鬆軟咬落去唔會太晏所以可以雙層包都可以一啖食晒牛肉漢堡扒煎到好脆身香口有落仲有啲肉汁咇出黎配埋煎到脆卜卜嘅煙肉好惹味而且芝士仲已經溶溶地夾埋一齊好滿足呀🤤辣肉醬芝士薯條🍟薯條size非常幼細所以好容易就吸收咗啲肉醬用叉食好方便而且墨西哥辣椒辣辣地好吊味🌶加埋芝士真係邪惡一絕雲呢拿味奶昔好幼滑😋飲落去唔會太凍岩岩好有淡淡既雲呢拿味夏天飲就好爽好消暑至於我朋友既雙層bbq芝士漢堡雖然有兩層牛肉但都唔會好厚身可以一啖咬得晒成個包兩
平時鐘意周圍去搵burger 食 🍔🍟🥤

仲有炒洋蔥夾埋一齊提升口感
我朋友好快就食晒個包😂

炸薯粒炸得金黃香脆
熱辣辣點茄汁食好好味

而汽水係自己酙可以refill 所以可以飲多幾款唔同口味嘅都得🤣

我見佢仲有下午茶套餐
好多款都係廿幾三十蚊就搞掂