2022-08-07
✏️Bookmark咗好耐嘅漢堡包店🍔我今日終於有時間過嚟黎試吓嚕🥳灣仔呢間漢堡包店嘅裝修充滿住濃濃美國嘅風格🇺🇸入到餐廳⛱係令人輕鬆嘅音樂襯托之下🎸假期嘅mood就出曬黎嚕✈️而且餐廳嘅環境亦好可愛架🧸啱曬鍾意打卡嘅我哋呀📷🥳🥳雙層BBQ芝士漢堡 $55:見佢🈶️新產品🆕我梗係二話不說揀番個全新漢堡系列啦🥳一見到呢個雙層BBQ芝士漢堡就已經心心眼喇😍呢個🈶️驚喜呀🥳牛肉好juicy👍我好鍾意佢裏便嗰啲青瓜🥒酸酸地好惹味好開胃呀😋 加多+ $35就可以揀埋嘢飲同小食🥳今次我揀咗「青蘋果菜絲沙律」🥗同埋「Mocha」😋😋大滿足呢🥳🥳🍔煙肉雙層芝士漢堡 $68:🈶️兩塊夠濃味嘅牛肉加埋芝士🧀非常之好食呀😋配埋碎碎嘅煙肉🥓呢個漢堡包好抵食👍呢個加多+$35揀咗「幼薯條」🍟同埋「熱朱古力」😋😋巧開心呢🥳🥳31/8前跟餐加多$1就可以有兩件雞翼🐔汽水又可以refill🥤🥤我仲見到佢哋有下午茶餐添❤真係好抵食😋正呀喂🥳