2021-12-07 56 浏览
呢間近開嘅burger 成日舖都用左藍綠色,用色突出,經過都忍唔住會望兩眼,入到去見到牆上有超大個boy n burger 同埋造型趣致嘅bb logo~ 加埋藍綠色瓷磚,打卡影相📸️幾靚🤩下午茶價錢超抵~😳原來佢哋嘅menu寫明用嘅係天然海鹽洞熟成及不含抗生素100%純英國牛肉,夠晒健康🤪落完單後食物即叫即整~不過好快就有得食◾️牛肉漢堡 • $28由於即叫即整嘅關係,食落熱辣辣~牛肉漢堡雖然唔係好厚,但都幾有牛味,夾嘅蔬菜爽脆新鮮!◾️招牌炸雞漢堡 • $48炸雞醃有獨特嘅香料味,亦都醃到好入味!入面嘅醬汁同埋蔬菜同牛肉漢堡無異,不過都幾夾😋◾️香脆厚切薯條 • $20薯條炸得酥脆內軟,好好食,下次要食L size 先夠🤡◾️酥炸雞腿 • $28同炸雞漢堡包嘅雞肉差唔多,即使炸完都幾嫩滑多汁!

下午茶價錢超抵~😳

◾️牛肉漢堡 • $28

◾️招牌炸雞漢堡 • $48

◾️香脆厚切薯條 • $20
薯條炸得酥脆內軟,好好食,下次要食L size 先夠🤡

◾️酥炸雞腿 • $28
炸雞漢堡包嘅雞肉差唔多,即使炸完都幾嫩滑多汁!

2021-12-07 905 浏览
今日去搵個灣仔返工嘅朋友,我哋隨意搵一間餐廳,就被Boy n Burger招牌咁得意嘅吉祥物Bobby吸引咗入去。 餐廳入面環境都幾寬敞,而且仲有開放式廚房,俾你見到食物嘅製造過程,見到入面嘅廚師都相當專業,而且乾淨衛生,咁就更加有信心。而佢嘅定價比起同區嘅漢堡包店平得多,真係幾抵食。由於佢哋對食物嘅質素要求嚴格,所有食品都係即叫即製,確保新鮮,所以都需要一段等候時間,大概等咗10分鐘就準備好食物啦。芝士漢堡(Cheese Burger)嘅芝士呈半溶狀態,相當吸引。芝士漢堡入面層次分明,仲有蕃茄生菜,當然仲有又厚又多汁嘅漢堡扒。招牌炸雞漢堡(Chicken Signature)嘅炸雞已經超出咗麵包嘅範圍,可見份量十足。炸雞漢堡嘅炸雞係雞腿肉,所以特別厚身同彈牙。酥炸雞腿(Chicken Thigh)大大件又夠脆,肉質又夠嫩滑多汁,調味亦都做得剛剛好,香口而不會過鹹。香脆厚切薯條(Seasoned Crispy Fries)真正外脆內軟,而且係新鮮炸起,熱辣辣好好食。最後仲以雪米糍(Mochi)作結,初嘗柚子味,味道都幾清新。原來佢哋嘅營業時間係由上午8點至夜晚10點,由早餐到晚餐都有得
而佢嘅定價比起同區嘅漢堡包店平得多,真係幾抵食。
芝士漢堡
招牌炸雞漢堡(Chicken Signature)炸雞已經超出咗麵包嘅範圍,可見份量十足。
招牌炸雞漢堡
炸雞漢堡嘅炸雞係雞腿肉,所以特別厚身同彈牙。
酥炸雞腿
香脆厚切薯條
雪米滋
原來佢哋嘅營業時間係由上午8點至夜晚10點,由早餐到晚餐都有得供應,朋友話搵日仲要試埋佢哋嘅早餐添!
香脆厚切薯條
2021-12-06 37 浏览
Boy n burger 莊士敦道206號 Shop 3 G/F 208 Johnston, Johnston Rd, Wan ChaiSignature burger $48呢個係呢度嘅招牌漢堡,分量十足,夠漢堡扒大嚿多汁,啱晒我呢啲食肉獸,加埋佢嘅沙律醬夠晒JuicyCheese burger $35想食得輕盈少少嘅話就可以選擇呢個cheese,有個薄切嘅漢堡扒加大量沙律菜同蕃茄,啱晒女仔去食!Seasoned crispy fries $20除咗招牌漢堡之外呢度嘅薯條都特別好食,每一條除咗粗身之外仲好脆口,食每一條都感受到佢嘅誠意,加埋佢有唔同嘅醬汁搭配,同普通薯條好唔同Chicken thigh $28係一舊好特別嘅炸雞,口感有啲似唐楊炸雞,值得一試!
Boy n burger

Signature burger $48

Cheese burger $35

Seasoned crispy fries $20

Chicken thigh $28
係一舊好特別嘅炸雞,口感有啲似唐楊炸雞,值得一試!
2021-12-03 210 浏览
見到灣仔最近開左間人氣長龍burger店,睇到佢地主打手製burger 店著重食物質素經嚴格管制,食品全部即叫即製保持新鮮&健康.今次真係要試真佢地係咪真係咁值得大排長龍.Bobby burger主要以芝麻漢堡包配雙層牛肉漢堡扒,芝士,本地新鮮生菜,蕃茄,洋蔥,自家醃製青瓜及自家秘製醬汁.芝麻漢堡包口感鬆軟濕潤,自家秘製醬汁唔會浸到漢堡包變得糊爛.雙層牛肉漢堡扒juicy,入口唔乾柴帶一陣牛脂香.配上香甜清爽既生菜蕃茄更清新.酸酸甜甜既醃青瓜爽脆又開胃,化解牛肉漢堡扒膩感.Fish burger 主打漢堡外既吉列魚柳漢堡以牛油漢堡包配吉列魚柳,本地新鮮生菜及他他醬.魚柳炸得香脆又唔會帶一陣油溢既油膩感.內裏魚肉嫩滑香而不腥.配上他他醬令油膩感減輕,加上生菜同樣令口感更清爽.Skinny fries 幼身薯條香脆內帶薯香.Popcorn chicken 炸脆雞粒炸得卜卜脆,外層炸漿唔會過厚重.雞肉粒鹹香外脆內軟又帶嚼口.Mocha ice 無諗過快餐店甜品會有雪米糍!食完咁多炸野食返冰涼甜品清新下口腔一流.

Bobby burger

Fish burger

Skinny fries
幼身薯條香脆內帶薯香.

Popcorn chicken

Mocha ice
  • Bobby Burger
  • Popcorn  chicken
2021-12-01 51 浏览
夜晚去咗灣仔一間即叫即整嘅美式漢堡包店,聽聞呢度食物質素不錯,經過嚴格管制,非常健康、見到出邊有個超得意嘅吉祥物,裝修亦都好現代好新淨,原來叫Bobby,到達嘅時候已經見到大排長龍,好受歡迎!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌸 Chicken Signature($48)🍔個人覺得雞肉漢堡比牛肉漢堡更好吃!雞塊超大塊,除咗好飽肚之外,juicy ,而且配方好特別,用咗百里香調味,加埋蛋黃醬,味道層次一流!果然係招牌一!🌸 Cheese Burger ($35)🍔經典的味道!漢堡包軟熟,夾住生菜、蕃茄、芝士、酸瓜等等,唔好睇佢個樣好普通咁樣,據聞漢堡排選用純英國牛肉,不含抗生素,難怪牛肉味咁濃郁又爆汁!呢個價錢來講,實在屬於平、靚正!🌸 Chicken Thigh($28)估唔到係同雞堡塊雞一樣!一樣都係咁Juicy、一樣有百里香調味!呢個超好食呀!😋🌸炸薯條($28)都算係出色之作,薯條真係做到外脆內軟,熱辣辣,粗身,薯香滿溢💪🏼👍🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀總括來講真係相當抵食,食物質素值回票價!唔錯!

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌸 Chicken Signature($48)🍔
一!

🌸 Cheese Burger ($35)🍔

🌸 Chicken Thigh($28)

🌸炸薯條($28)

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
總括來講真係相當抵食,食物質素值回票價!唔錯!
  • 招牌炸雞漢堡
2021-12-01 53 浏览
呢間burger店嘅裝修好靚 行美國街頭風估唔到burger店都咁啱打卡同朋友每人嗌左一個Meal set1個Meal set有Burger+1個自選小食+飲品Ard 80蚊 性價比都算唔錯嘅Signature Chicken入邊個炸雞炸得好香脆 同埋都好大份咬落去啖啖肉 不過如果啲炸粉可以薄少少會更加好食Crispy Fries薯條絕對係highlight之一 一咬落去嚓嚓聲啲油香爆曬出嚟 真係好邪惡Cheese Burger個漢堡扒煎得好香 加埋barbecue sauce同酸瓜 好食得嚟又唔會太膩Kpop chicken本身expect會係韓式甜辣醬 但嚟到嘅感覺有少少中式嘅味道😂佢另外在俾咗一包醬 酸酸甜甜咁 都幾夾Chicken thigh分量有我手掌咁大 有少少似Signature CChicken入邊嗰個雞Mochi(Sweet Potato)
呢間burger店嘅裝修好靚 行美國街頭風

個漢堡扒煎得好香 加埋barbecue sauce同酸瓜
好食得嚟又唔會太膩

Kpop chicken

Chicken thigh

Mochi(Sweet Potato)

2021-11-30 867 浏览
🇭🇰Boy n Burger·呢間餐廳係喺電車路度嘅 所以我之前係見住佢裝修 佢呢度真係勁有美式嗰啲快餐嘅感覺 不過佢真係幾多人 搵位都要啲時間🤭🤭😈·Texas BBQ Chicken Burger $55 l Seoul Burger $39我自己鍾意佢嘅炸雞漢堡多啲 佢個炸雞超脆 而且勁juicy 個雞扒仲要超厚身 配埋佢個煙肉粒口感好好😍😍🐤不過佢呢度個麵包就普通啲啦 佢係平時快餐嗰種黎既姐🤣佢個牛肉漢堡同泡菜超夾 而且佢個汁辣辣地咁好惹味 不過我就覺得佢個牛肉偏薄少少 所以可能真係要食佢哋嗰signature兩層或者三層bobby burger口感先會豐富啲🤭·k-pop chicken $25 l seasoned crispy fries $20佢地加$25就可以轉set架啦 會有一個小食同埋飲品🥤佢個炸雞粒都幾脆 而且佢個調味超惹味 之後佢個粗薯條都唔錯 熱辣辣 就咁少少調味已經好夠🍟·#rbyeat#rby西餐#rby灣仔·📍灣仔莊士敦道206-212號208 Johnston地下3號舖
🇭🇰Boy n Burger

Texas BBQ Chicken Burger
Seoul Burger
k-pop chicken
2021-11-30 614 浏览
Burger店愈開愈多,最近灣仔又新開左一間「Boy n Burger」,以黃撞藍拼色加上超得意logo,非常Eye catching,好適合打卡架😎Burger 店更特設開放式廚房,除即叫即整外,無論係製作過程定係食物,都經過嚴格管制,如選用由英國農場供應既牛肉需達至 A 級食品安全品質標準,而魚類產品e.g魚柳亦有齊海洋管理委員會生態標籤的環保認證,堅係健康又可放心食🥳最最重要嘅係價錢親民又抵食,平靚正,糧尾都可以食得好😁.【Fish Burger $48】選用牛油Burger,鬆軟空氣感足,中間嘅魚柳香脆肉厚,啖啖嘅魚柳肉,加上沙律醬同生菜,食落吾會有膩感🙊.【Bobby Burger $55】Boddy buger即係牛肉漢堡😍仲要係打手雙層牛肉扒,配埋芝士,洋蔥,酸瓜,蕃茄同秘製醬汁,濃厚嘅牛肉香,口感柔嫩帶鬆脆,吾怪得知係其中一款Signature啦😘.【飲品+幼薯條 $25。爆谷雞 $7。雪米糍 $10】凡叫burger都有得以優惠價升級至套餐,有埋飲品同小食(三選其一)都只係$25!而升級小食如厚切薯條,爆谷雞,炸雞同蝴蝶蝦都係$5~$13不等😎 比單點平左差不多一半👍

【Fish Burger $48】

【Bobby Burger $55】

【飲品+幼薯條 $25。爆谷雞 $7。雪米糍 $10】
凡叫burger都有得以優惠價升級至套餐,有埋飲品同小食(三選其一)都只係$25!而升級小食如厚切薯條,爆谷雞,炸雞同蝴蝶蝦都係$5~$13不等😎 比單點平左差不多一半👍飲品有奶茶,Latte,Mocha等,都係吾洗額外加錢🥳而汽水係自己裝的,仲係無限refill,有soda water,百事,檸檬茶,7喜同芬達。如果想滿足埋甜品胃,亦有雪米糍,雪糕杯可以選擇🤓
2021-11-29 112 浏览
呢間新開既burger,睇過menu 一個burger都係30-50左右,係灣仔咁多over 100 burger 既地段算係比較親民既選擇。 揾日就揾朋友仔一齊試下佢Bobby burger⭐️⭐️⭐️⭐️ 朋友食呢個,呢間既招牌但我冇食到,不過朋友就話係好食,同埋都好多料。Cheese burger ⭐️⭐️⭐️Cheese burger 就正正常常拎上手就微温冇話好驚喜既感覺Chicken box1 x Chicken thigh ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️1 x Chicken wing⭐️⭐️⭐️1 x Chicken tender ⭐️竟然最好食既佢既炸雞佢炸雞外面既炸料係有鬼佬香料,未必個個鍾意,但我自己就幾鍾意,比較特別三種雞,我同朋友最鍾意Chicken thigh,好juicy肉好嫩值得叫但chicken tender肉質就麻麻,下次可以只叫3隻chicken wing或者chicken thighCrispy fries 因為埋哂另一種fries,叫左呢個,係外面硬身脆d既薯條,正常發揮Burger 係有誠意既,一定好食過m記,因為全部都係即叫既整,對得住個價錢!chicken thigh有驚喜,可以

Bobby burger

⭐️⭐️⭐️⭐️
朋友食呢個,呢間既招牌
但我冇食到,不過朋友就話係好食,同埋都好多料。

Cheese burger

⭐️
竟然最好食既佢既炸雞
值得叫

Crispy fries

Burger 係有誠意既,
一定好食過m記,因為全部都係即叫既整,對得住個價錢!chicken thigh有驚喜,可以encore或者食佢個chicken burger。唯一要留意係因為即整,等野食係比較耐。同埋佢座位比較少,同朋友黎食要早d拎位。
Bobby  burger
Cheese  burger
2021-11-29
Bobby  burger
  • cheese burger
  • Bobby Burger
  • Chicken thigh
2021-11-27 79 浏览
因爲之前係美國住過,所以返到黎香港都好懷念以前又平又正既美式burger。之前有好幾間連鎖外國burger都有黎香港開分店,但都唔係我食開既口味。最近經過灣仔見新開一間排長龍既美式burger【Boy n Burger】,裝修幾靚打卡able、又有超可愛吉祥物Bobby同非常美式就試下。 Big Bobby Burger $78:signature牛肉芝士。裏面有三塊漢堡牛肉、芝士、洋葱、生菜、番茄。全個包都好juicy同偏濕,但因爲係即叫即整,所以個麵包又唔會好濕。味道係美式漢堡既cheese burger味。 Signature Chicken $48:原塊炸鷄上脾,炸得好香脆,又好juicy,微辣非常惹味。裏面仲有沙律醬、生菜、番茄。略嫌沙律醬有D酸。 Piece Chicken Thigh $28:同Signature Chicken burger係同一塊炸鷄,單食更香脆! Seasoned Crispy Fries (L) $25:輕微調味既炸薯條,厚肉薯條炸得好脆,食到停唔到口! Mochi Ice (Sweet Potato) $10:牛奶公司既雪糕糯米糍,無咩c
Mochi Ice (Sweet Potato) $10:牛奶公司既雪糕糯米糍,無咩comment,不過呢個番薯味就麻麻 Iced Milk Tea HK style $20:無諗過呢種美式burger店除左汽水,仲有其他飲品,仲要係港式奶茶,真係入鄉隨俗!不過味道唔係好似茶餐廳奶茶,有D似以前係美國港式café果種奶茶,茶味會比較重。 Oolong tea $15:其實個味唔太似烏龍茶,但係都清新解渴 整體黎講超級抵食,平靚正。食物質素經過嚴格管制,非常健康 ,而且即叫即整,所以都要耐心等候
2021-11-26 64 浏览
好好味!好耐冇食過咁有質素嘅burger! 除咗個包我覺得有少少甜之外,其他方面佢嘅burger 都好完美佢嘅牛肉好鮮甜,唔係一般冰鮮嗰種。個包size 啱啱好,唔需要加好多醬料已好美味。個魚柳包都好滑,唔會有奇怪雪櫃味,係唔食牛肉嘅朋友嘅另一好選擇。我哋仲要咗薯條,剛炸起好卜卜脆好好味。炸雞味道偏濃,我朋友食到好開心,我就怕熱氣主攻甜品,真係好滿足呢個價錢有呢個質素,可謂係市面上最抵食嘅真burger!

,真係好滿足

呢個價錢有呢個質素,可謂係市面上最抵食嘅真burger!
喺灣仔其實好多漢堡餐廳,今次嚟到一間裝潢好美式經典既店鋪,有好可愛既小男孩作標誌,天藍色背景落地大玻璃,坐係到食得都幾有去左外國既感覺,真係平靚正打卡位👍🏻👍🏻——————————————Bobby Burger $55非常多肉汁既漢堡💦邊食邊滴,漢堡排好有牛肉味🍔而且唔會乾唔會柴,配上酸瓜、椰菜絲、番茄,經典的美式漢堡,份量唔細唔大,岩岩好👍🏻Fish Burger $48炸魚漢堡有時都會食到好乾冇魚味,但呢度嘅炸魚漢堡炸得非常好,即叫即整,脆得黎魚肉又唔會乾唔會散,而且沙津醬有比足👍🏻炸衣調配得好,就算有沙津醬既地方,每一啖都係脆😚Skinny Fries (S)薯條屬於幼身薯條,炸到金黃色,係外面自取番茄醬,鍾意呢種自助形式,咁就唔使下下唔夠醬又要出去問人拎😎Popcorn Chicken (S)(+$7)比較少見到呢種炸雞,每一塊都切得好細,上面撒左一啲調味粉,味道都ok————————————————環境:👅👅👅👅食物:👅👅👅👅性價:👅👅👅👅服務:👅👅👅👅

——————————————
Bobby Burger $55

Fish Burger $48

Skinny Fries (S)

Popcorn Chicken (S)(+$7)

————————————————

環境:👅👅👅👅
食物:👅👅👅👅
性價:👅👅👅👅
服務:👅👅👅👅

2021-11-26 47 浏览
早排見到好多media都報呢間burger店,講到呢到嘅食物質素經過嚴格管制,食物即叫即整,一直都好想試,今日趁搭叮叮就嚟試下!呢度嘅裝修走美國風,入到嚟都幾舒服!burger小店面積唔算好大,夜晚都好多人,排隊落單都排到出門口就知呢間幾出名~burger有好多唔同款式選擇,當然要試呢度嘅牛,連呢度嘅吉祥物 Bob都同啲動物影相好得意!Cheese Burger$35,食落好juicy,因為即整嘅關係所以唔會乾~另外值得讚嘅係呢度嘅包皮唔係平時食開嘅牌子,呢隻較有彈性同埋厚身啲添!Chicken Signature,雞件大,同樣即叫即炸好juicy,炸雞好香口,加埋啲醬汁同生菜好fresh,比cheese burger更大更飽肚!炸雞粒,香口脆卜卜~Seasoned Crispy Fries,食得出好薯仔texture,調味亦好唔錯,薯條厚切真係無得輸~

呢度嘅裝修走美國風,入到嚟都幾舒服!

炸雞粒,香口脆卜卜~

2021-11-25 68 浏览
今日經網上外賣平台 叫lunch, 試左哩間想試好耐嘅新餐廳, 叫左一個burger + friesBobby Burger $65: 即係雙層牛肉堡. 牛肉用左免治牛肉, 唔算厚, 食雙層都唔算好飽. 食落唔算好juicy但有牛味, 可能煎得熟左啲. 醬汁似千島醬, 不過份量唔夠, 成個飽咬落少少dry. 要讚嘅係配菜, 蕃茄清甜, 生菜都好爽口, 仲有兩片酸瓜tim. 整體而言個burger一定比麥記好, 但又未去到Five Guys個level, 不過不失啦Seasoned Crispy Fries $22: 加左$4試佢個special fries, 好食. 炸得好香脆, 有油香, 食落似粗版嘅扭扭薯條, 好有口感. 份量都多, 爭啲食唔晒因為都幾膩

外卖送餐
最近搭叮叮路過灣仔都會被呢間burger鋪既門面、幾可愛既mascot 𝔹𝕠𝕓𝕓𝕪 吸引住😆 睇食評覺得唔錯,又發現價錢比想像中親民好多,就有晚同左鐵飯腳去食喇😆我地兩個叫左一個餐再加一個包、炸雞同甜品💁🏽‍♀️𝑴𝒆𝒂𝒍 𝑺𝒆𝒕 ($65)➿ 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 網上話漢堡既牛肉係「經過天然海鹽洞熟成 20 天、不含抗生素的草飼及穀飼」,我都覺得食落覺得口感係特別d既,冇好重既加工感~ 入面仲有芝士、生菜、蕃茄、洋蔥同酸瓜,口感好豐富啊😆➿ 𝑺𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒆𝒅 𝑪𝒓𝒊𝒔𝒑𝒚 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒔 (+$5)薯條更突顯食物係即叫即做,連皮既幼身薯條食落好天然!🍟➿ 𝑰𝒄𝒆𝒅 𝑶𝒐𝒍𝒐𝒏𝒈 𝒕𝒆𝒂見有烏龍茶呢個選擇,我就反傳統,食burger唔飲汽水,飲清清地既烏龍茶🤭➿ 𝑺𝒊𝒈𝒏𝒂𝒕𝒖𝒓𝒆 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 ($48)食burger就係要用手拎住、擘到個口大一大咁食,呢個chicken burger就fulfill到喇😛 雞扒肉質有驚喜,嫩滑到似有層炸漿既慢煮雞胸,所以明明係炸,但係感覺又唔係好熱氣~➿ 𝑷𝒊𝒆𝒄𝒆 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 𝑻𝒉𝒊𝒈𝒉 ($28)雞件同burger既雞扒一樣肉質嫩滑,仲
我地兩個叫左一個餐再加一個包、炸雞甜品💁🏽‍♀️
𝑴𝒆𝒂𝒍 𝑺𝒆𝒕 ($65)
➿ 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓

➿ 𝑺𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒆𝒅 𝑪𝒓𝒊𝒔𝒑𝒚 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒔 (+$5)
薯條更突顯食物係即叫即做,連皮既幼身薯條食落好天然!🍟

➿ 𝑰𝒄𝒆𝒅 𝑶𝒐𝒍𝒐𝒏𝒈 𝒕𝒆𝒂

➿ 𝑺𝒊𝒈𝒏𝒂𝒕𝒖𝒓𝒆 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 ($48)

➿ 𝑷𝒊𝒆𝒄𝒆 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 𝑻𝒉𝒊𝒈𝒉 ($28)
雞件同burger既雞扒一樣肉質嫩滑,仲有少許既肉汁😉

➿ 𝑶𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 𝑱𝒖𝒊𝒄𝒆 ($30)
橙汁酸度幾高,酸酸甜甜,解膩一流💁🏽‍♀️

➿ 𝑴𝒐𝒄𝒉𝒊 𝑰𝒄𝒆 (𝑺𝒘𝒆𝒆𝒕 𝑷𝒐𝒕𝒂𝒕𝒐) ($10)
一直好想試呢隻煨蕃薯味🍠 但每次想食個陣又搵唔到,冇諗過係呢度可以食到,蕃薯控留意留意!🌟