2022-05-01 37 浏览
2022.04.30Weekend lunch 宜 chill 一chill去左灣仔呢間好有外國style既burger店開餐煙肉雙層芝士漢堡🥓🧀🍔超厚身,芝士會流出黎!加上新鮮洋蔥同生菜好好口感👍🏻招牌炸雞漢堡🐔🍔黃金色既炸雞超大舊又juicy !夾係漢堡好襯🤣炸薯粒🥔粒粒黃金色薯仔波🥔沾上茄汁好惹味😋青蘋果菜絲沙律🍏🥗好fresh 好開胃!手工啤酒捍衛者IPA🍺苦澀味既手工啤🤣但同漢堡好夾🤘🏻Somersby蘋果酒🍺呢個相對會係甜味既酒👍🏻
2022.04.30

Weekend lunch 宜 chill 一chill
去左灣仔呢間好有外國style既burger店開餐

煙肉雙層芝士漢堡🥓🧀🍔
超厚身,芝士會流出黎!加上新鮮洋蔥同生菜好好口感👍🏻

招牌炸雞漢堡🐔🍔
黃金色既炸雞超大舊又juicy !夾係漢堡好襯🤣

炸薯粒🥔
粒粒黃金色薯仔波🥔沾上茄汁好惹味😋

青蘋果菜絲沙律🍏🥗
好fresh 好開胃!

手工啤酒捍衛者IPA🍺
苦澀味既手工啤🤣但同漢堡好夾🤘🏻
Somersby蘋果酒🍺
呢個相對會係甜味既酒👍🏻

2022-04-29 35 浏览
有日行經有啲肚餓見到有下午茶超抵食漢堡包+飲品$30熱狗+飲品$20一試發現啲牛肉超好味麵包很軟但熱狗腸有點遜色而家各大速食店好難搵到抵食又好味環境非常舒適乾淨服務態度都非常好竟然一星期內又經過此地方即刻入黎試返個正常餐先- Bobby burger $58- 招牌炸雞漢堡 $50加$30就有飲品+小食個人好喜歡食沙律🥗小食有得揀青蘋果菜絲沙律非常開心感覺食完個漢堡都唔係好邪惡姐😆另外特別一提個meko lemon tea非常之甜不好甜既千其唔好揀
有日行經有啲肚餓見到有下午茶超抵食

個meko lemon tea非常之甜
不好甜既千其唔好揀

2022-04-26
2022-04-28 35 浏览
主打平民貼地價格的· 𝔹𝕠𝕪 𝕟 𝔹𝕦𝕣𝕘𝕖𝕣 ✨· 是間深受打工仔和年輕人歡迎的漢堡包店🍔! 店家以以高質食材和貼地價錢做招徠,最平的漢堡只售$28,在港島區來說,真的好便宜呢~ 漢堡包店走典型美國加州50年代設計,裝修型格年輕,店家的LOGO頭像亦好可愛呢😚,整體設計深得我歡心~ 「 煙肉雙層芝士漢堡🥓 $68 」 招牌的雙層牛肉芝士漢堡,賣相好吸引😍。漢堡扒是用經過天然海鹽洞熟成20天、不含抗生素的草飼和穀飼牛製作,口感鬆化幼軟,肉香味濃,肉汁豐富,很好吃呢🥰~ 「 香脆厚切薯條🍟 $22」 脆卜卜的薯條,充滿薯香☺️。口感香脆,令人吃不停口呀! 「 青蘋果菜絲沙律🥗 $20 」 不想吃油炸食物,也可以選擇吃沙律哦。 「 朱古力咖啡☕️ $20 」 🍽 #BoynBurger 🗝#灣仔 莊士敦道206號SHOP3

「 煙肉雙層芝士漢堡🥓 $68 」

「 香脆厚切薯條🍟 $22」

脆卜卜的薯條,充滿薯香☺️。口感香脆,令人吃不停口呀!

「 青蘋果菜絲沙律🥗 $20 」

不想吃油炸食物,也可以選擇吃沙律哦。

「 朱古力咖啡☕️ $20 」

🍽 #BoynBurger
🗝#灣仔 莊士敦道206號SHOP3
2022-04-27
2022-04-28 46 浏览
🌹在雜誌知道有這間新到漢堡包店《Boys N burger》一直收藏想去探店,今日終於等到喇!! 餐廳位於灣仔,位置尚算方便易找,食店以黑色為主調,座位不算多,面積不大,最吸睛是可愛boy 公仔。點餐可自助機或櫃台前下單,都是即叫即做。芝士漢堡⭐️⭐️⭐️餡料豐富,牛味足,即叫即整,好吃熱狗⭐️⭐️包及用料足,惟是腸不好吃,淋淋的感覺薯條⭐️⭐️⭐️薯味足無糖百事⭐️⭐️較淡味個人評分食物味道飲品服務環境衛生抵食回頭率

點餐可自助機或櫃台前下單,都是即叫即做。

芝士漢堡⭐️⭐️⭐️
餡料豐富,牛味足,即叫即整,好吃

熱狗⭐️⭐️
包及用料足,惟是腸不好吃,淋淋的感覺

薯條⭐️⭐️⭐️

飲品

回頭率

2022-04-23
2022-04-27 37 浏览
我地剛剛試到4月7至21既期間限定佐世保漢堡Sasebo Burger(聽聞呢期會有韓國泡菜!好想再去試呀!)講番今次 我地試左佐世保黃金豆腐漢堡同佐世保黃金炸魚漢堡 一個升級左套餐!佐世保黃金豆腐漢堡 ($45) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 素食者既福音呀!係相當好食!用左海綿豆腐黎炸 唔會容易散開!少許煙韌!配上日式既燒烤醬即刻章魚燒既醬加埋蛋黃醬!明明無咩胃口既我都成個食哂!相信同佢入面有醃蘿蔔都可能有少少關事唯一麻麻既係佢有紫蘇葉 多數對紫蘇葉唔太喜歡既人 都會對佢既味道特別介意之係我🤣紫蘇葉對我黎講會係唯一呢個漢堡既缺點!但優點絕對比缺點多 要讚一讚佢地既醬汁分量 唔會多到成手都係但絕對夠 甚至可以幫手蓋過紫蘇葉少少既味道!佐世保黃金炸魚漢堡($45)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 又一個出色之作 點解要係期間限定絕對唔係連鎖快餐點既魚柳但佢唔會炸到皮同肉分開 肉亦相當滑炸物既膩配番醃蘿蔔 又一個絕配!當然都同樣配有紫蘇葉 但炸魚柳既香 值得🤣魚柳夠大 差唔多啖啖都食到!同樣配日式燒汁同蛋黃醬 令炸物唔會感到太熱氣我地只升級左一個套餐 剛好期間限定既套餐會配日式風味醬薯條同柚子梳打!(+$35)平日既升級係+$
我地剛剛試到4月7至21既期間限定
佐世保漢堡Sasebo Burger
(聽聞呢期會有韓國泡菜!好想再去試呀!)

佐世保黃金豆腐漢堡 ($45) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
佐世保黃金豆腐漢堡

素食者既福音呀!係相當好食!
用左海綿豆腐黎炸 唔會容易散開!少許煙韌!
配上日式既燒烤醬即刻章魚燒既醬
加埋蛋黃醬!明明無咩胃口既我都成個食哂!
相信同佢入面有醃蘿蔔都可能有少少關事
唯一麻麻既係佢有紫蘇葉
多數對紫蘇葉唔太喜歡既人 都會對佢既味道特別介意
之係我🤣
紫蘇葉對我黎講會係唯一呢個漢堡既缺點!
但優點絕對比缺點多
要讚一讚佢地既醬汁分量 唔會多到成手都係
但絕對夠 甚至可以幫手蓋過紫蘇葉少少既味道!

佐世保黃金炸魚漢堡($45)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

又一個出色之作 點解要係期間限定
絕對唔係連鎖快餐點既魚柳
但佢唔會炸到皮同肉分開 肉亦相當滑
炸物既膩配番醃蘿蔔 又一個絕配!
當然都同樣配有紫蘇葉 但炸魚柳既香 值得🤣
魚柳夠大 差唔多啖啖都食到!
同樣配日式燒汁同蛋黃醬 令炸物唔會感到太熱氣

日式風味醬薯

平日既升級係+$30 但係額外加多$5就又可以升級期間限定 所以我地都忍唔住喇!
薯條新鮮炸出 比連鎖快餐幼身 配上日式燒汁加蛋黃醬 大大升級!
而飲品 由於飲品機係放係廚房出面 可以再次refill 柚子就係加左韓國個種柚子醬係杯到 再比個杯我地去汽水機加梳打水 味道就唔太夠 但睇在可以添飲都算唔差 (雖然最後我地無添飲)🤣

整體對初次試呢間好多人讚既burger 印象相當好 雖然我地揀哂期間限定 大家可能短時間內未必食到同樣既食物 但係相信如果期間限定既質素都咁好 日常既都絕對唔會差!

究意下次再去試咩好!😏

2022-04-16
佐世保黃金豆腐漢堡
日式風味醬薯
食得多粥粉麵飯🙈偶然都會想食漢堡包😚 連鎖快餐店來來去去都係得個幾間🙈今日經過開灣仔 見到新開張的漢堡快餐店 一於入去食返一餐先😚😚餐牌上的漢堡包 價錢由$28 起 有經典牛肉 雞肉 仲有新餐肉等 套餐+$30 就食到 平日仲有優惠🤩 下午茶時段 最平$20 就有熱狗餐🤩🤩-今日周末就叫左兩個套餐食😚😋小食可揀幼薯條、粗薯條、炸薯粒或者沙律🥗而飲品就有汽水、凍檸茶、咖啡、奶茶等呢度係用自助形式 自己去拎餐、醬汁、斟汽水 記得食完要執拾😆 -1️⃣Bobby burger $58加粗薯條 + 凍mocha (+$30)漢堡採用 由草飼/穀飼牛肉而成的免治牛肉😋 即叫即製😍 牛肉仲keep到好 juicy 🤩漢堡包有輕輕烘過 加上半溶的芝士、酸甜的番茄、洋蔥、酸瓜、椰菜 &醬汁食落 味道好豐富🥰🥰 -2️⃣ 招牌炸雞漢堡 $50 加沙律🥗 + lemon tea (+$30)好大塊炸雞🤩🤩 仲大過個包🫣🙈 炸雞 🍗炸到外脆內軟 仲有肉汁😋😋 加上豐富的配料&酸甜沙律醬汁😆好滿足特別一讚✨呢度嘅酸瓜比其他店更酸👍🏻😋配搭一齊食 味道好夾😋🥳🥳 -🤩小食 :粗薯條 🍟食漢堡包 點可以無薯條架😜😜 套餐
食得多粥粉麵飯🙈偶然都會想食漢堡包😚
連鎖快餐店來來去去都係得個幾間🙈

平日仲有優惠🤩 下午茶時段 最平$20 就有熱狗餐🤩🤩

今日周末就叫左兩個套餐食😚😋
小食可揀幼薯條、粗薯條、炸薯粒或者沙律🥗
而飲品就有汽水、凍檸茶、咖啡、奶茶等

1️⃣Bobby burger $58
加粗薯條 + 凍mocha (+$30)
食落 味道好豐富🥰🥰
Boddy  burger

2️⃣ 招牌炸雞漢堡 $50
加沙律🥗 + lemon tea (+$30)
好大塊炸雞🤩🤩 仲大過個包🫣🙈
炸雞 🍗炸到外脆內軟 仲有肉汁😋😋
加上豐富的配料&酸甜沙律醬汁😆好滿足
特別一讚✨呢度嘅酸瓜比其他店更酸👍🏻😋
配搭一齊食 味道好夾😋🥳🥳

🤩小食 :粗薯條 🍟
食漢堡包 點可以無薯條架😜😜
套餐份量正常 薯味較重 😚😚 如果再粗身啲會更好😌
喜歡呢度有3個醬汁點 有經典茄汁&黃芥末醬 仲有辣辣地的公雞牌是拉差醬
(上網睇先知呢個「美國化」既醬汁係70-80年代係美國風靡一時😚😚)
🍟🍟 薯條點醬汁食🍟正 😄
粗薯條

🥗小食:青蘋果絲沙律🥗
食得多都想食返啲健康野😆
沙津材料豐富👉🏻青蘋果絲、紅蘿蔔絲、椰菜絲同滿滿的沙律汁
食落酸酸辣辣 好清脆 開胃 又好解膩😚😋

粗薯條
青蘋果絲沙律
  • Bobby漢堡
2022-04-26 39 浏览
好難抗拒logo可愛既餐廳🎀位於灣仔既boy N burger放假即刻拉朋友去試下🫶🏻同朋友點左兩個漢堡餐♡ Bobby Burger ($58)拎上手好似唔係好厚但絕對夠哂足料😎兩層既手打牛肉煎到香脆加埋芝士|生菜絲|酸瓜|蕃茄|洋蔥🧅成個組合似足孖芝 但味道絕對唔同等級✨♡ Signature Chicken Burger ($50)炸雞好厚肉 · 裡面仲好嫩滑💦醬汁用上漢堡醬配芥辣不得不讚個醬配搭得好好🤝成功昇華左個漢堡🍔餐配飲品加小食(+$30)♡ Skinny Fries 好耐無食過幼薯條🍟炸到香口酥脆 · 點辣醬加茄醬一流✨♡ Apple Green Coleslaw青蘋果菜絲沙律🥗絕對可以平衡番個油膩感♡ Pepsi|Oolong Tea呢度既汽水有得free refill👻絕對可以飲飽食醉✨༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞(๑•́‧̫•̀๑)ꨄ小小總結:好鍾意汽水 | 醬汁都可以refill👍🏻作為一個點薯條要勁多茄醬既唔洗下下尷尬行去枱位問人係一個好大加分位👻

好難抗拒logo可愛既餐廳🎀
位於灣仔既boy N burger
放假即刻拉朋友去試下🫶🏻

同朋友點左兩個漢堡餐
♡ Bobby Burger ($58)
拎上手好似唔係好厚

炸雞好厚肉 · 裡面仲好嫩滑💦
醬汁用上漢堡醬配芥辣
不得不讚個醬配搭得好好🤝
成功昇華左個漢堡🍔

餐配飲品加小食(+$30)
♡ Skinny Fries
好耐無食過幼薯條🍟
炸到香口酥脆 · 點辣醬加茄醬一流✨

♡ Apple Green Coleslaw
青蘋果菜絲沙律🥗

好鍾意汽水 | 醬汁都可以refill👍🏻
作為一個點薯條要勁多茄醬既
唔洗下下尷尬行去枱位問人
係一個好大加分位👻
如果食麥叔叔嘅漢堡包食到厭 or 間中想食下其他特色漢堡嘅灣仔打工仔,一定要試吓電車路旁邊嘅呢間漢堡包店!!🍔💙Menu:1️⃣ Sasebo Fish Burger ($45)咁啱俾我見到佢哋有期間限定嘅特色漢堡,只有4月7至4月21號呢兩個星期可以買到,咁當然二話不說買翻個啦😆 個天婦羅魚柳炸得幾好,外皮脆卜卜但內層魚柳仍然保持到一定濕度🐟 第一次喺漢堡包入面食到日式醃蘿蔔,而唔係經常見到嘅青瓜、生菜或者蕃茄😝 (只係個人唔太接受到紫蘇葉獨有嘅味道🌱🙈2️⃣ Bacon Double Cheeseburger Set ($98)相信從上圖嘅橫切面,大家都可以睇到個煙肉雙層芝士漢堡係幾有料🤣特別嘅地方在於佢嘅煙肉去切成碎塊,煎香咗再夾係中間,比一般單純原片煙肉更有咬口🥓 如果同我一樣太有惡疚感,小食可以揀青蘋果菜絲沙律+橙汁🍏🥗 稍微平衡下來自漢堡包嘅油膩感☺️ 3️⃣ Furikake Fries($30) 相信無人會比我對「脆薯條」更執着🙈🙈🙈 而外賣拎到返屋企啲薯條林晒都係意料之內…但估唔到呢一間嘅日式燒烤醬x滋味蛋黃醬會如此的加分!人生第一次心甘情願食晒成份林咗嘅薯條🍟😍4️⃣ Iced Yu

Menu:

1️⃣ Sasebo Fish Burger ($45)

3️⃣ Furikake Fries($30)

4️⃣ Iced Yuzu Soda ($20)

食漢堡包、薯條配汽水,基本上已經成為一條恆等式✖️➗➕➖ 呢杯柚子梳打嘅base飲得出係雪碧,但無因為加咗柚子醬而太甜,好值得一戰🍊🥤
2022-04-19
  • 煙肉雙層芝士漢堡
  • Furikake Fries
  • Yuzu  soda
想食🍔🍟咁岩外賣APP有Boy n Burger,揀左最平又最basic嘅cheeseburger,佢塊牛肉扒咬咬下會有啲脂肪定唔知筋,啲肉比較散,但以burger快餐店黎講係高質嘅(因為有折平左)。粗薯條會食倒多啲薯仔,而幼版就有𡁻口啲,一人叫一份就岩岩好~

2022-04-16
外卖送餐
宵夜
下巴仔評分(5星為最高)味道:🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟抵食:🌟🌟🌟🌟🌟重點推介🤤👍🏻 佐世保黃金炸魚漢堡(期間限定)熱辣辣嘅黃金炸魚漢堡 食落口非常驚喜 天婦羅魚柳配上日式醃蘿蔔 紫蘇葉及日式燒烤醬 濃厚和風味道 配搭新鮮又好味😋炸魚柳食落嫩口 有魚香味 表面炸得金黃脆口 係高質嘅炸魚漢堡🐟👍🏻 超級波比漢堡叫得超級漢堡 份量梗係要有返咁上下 岩曬食量大嘅朋友🙌🏻超級波比中間夾著三大塊牛肉漢堡扒 牛肉充滿肉汁同埋有牛肉嘅香味 加上漢堡內嘅芝士、蕃茄及生菜 屬於典型配搭嘅漢堡💕👍🏻 炸薯粒一口炸薯粒超級好味😋細細粒 一啖一粒 外表炸到脆口 仲要凍咗都唔含油 中間有薯仔嘅質感綿滑 正呀!注意事項⚠️- 餐廳裝修行美式復古路線 吧位比較寬闊舒適適合打卡📷- 餐廳有個醬料同飲品自助區 有茄醬、黃芥末醬、辣椒醬 可以按需要拿取- 同一般快餐店一樣 先付款點餐 再留意屏幕上號碼取餐👶🏻
下巴仔評分(5星為最高)
味道:🌟🌟🌟🌟
環境:🌟🌟🌟🌟🌟
服務:🌟🌟🌟🌟
抵食:🌟🌟🌟🌟🌟

重點推介🤤
👍🏻 佐世保黃金炸魚漢堡(期間限定)

👍🏻 超級波比漢堡

👍🏻 炸薯粒

注意事項⚠️
- 餐廳裝修行美式復古路線 吧位比較寬闊舒適適合打卡📷
- 同一般快餐店一樣 先付款點餐 再留意屏幕上號碼取餐👶🏻
2022-04-19 1006 浏览
喺香港當然唔少得一間有一間嘅連鎖漢堡包店,既可以當作一個快餐亦都可以當係一個正餐,快慢隨心,😝可能價錢平啲就預咗係快靚正,但如果價錢貴少少嘅話當然希望係質素內外兼備。 綜合咁多間連鎖式餐廳, 其中一間值得推薦嘅相信就係boy n burger , 🤩除咗格局都好有西式漢堡包店嘅氣氛之外連餐牌選擇基本上都似晒外國嘅Standard。😜佐世保黃金炸魚漢堡—— 一開頭都唔知咩叫做佐世保啦,🍔其實「佐世保漢堡」指喺長崎縣佐世保市即叫即整的手工漢堡的統稱,而唔係有固定形式或特徵, 🍔所以整體嘅感覺就相對上會日本啲,啲配料都會傾向係以日本食物嘅配搭做基礎。 重拾埋麗港城個漢堡除咗有炸魚之外另外仲有醃蘿蔔同埋紫蘇葉做配搭,🍔就同我哋平時接觸到嘅魚柳包回家洋蔥生菜非常之唔同。 另外再加埋蛋黃醬做醬料。 魚柳就用咗天婦羅嘅炸法, 醃蘿蔔嘅酸就更好提升左魚柳嘅甜味,🍔加上蛋黃醬嘅濃厚味道就提升左整體滋味道,同正常接觸到嘅魚柳包唔同之處當然就係天婦羅魚柳嘅皮係特別脆,🍤空氣感就十足,而炸魚柳嘅脆皮同肉就緊貼住相對上厚度就冇咁明顯🍔煙肉雙層芝士漢堡— 作為芝士控同埋肉挫當然要叫呢一個零舍夠晒惹味嘅漢堡包啦,🍔

煙肉雙層芝士漢堡— 作為芝士控同埋肉挫當然要叫呢一個零舍夠晒惹味嘅漢堡包啦,🍔除咗有車打芝士同埋牛肉漢堡之外仲有洋蔥醃青瓜🧅。 每一啖都係滋味, 煙肉嘅香脆再加上芝士嘅濃郁同埋牛肉嘅Juicy, 🧀絕對係漢堡包嘅極緻,漢堡包唔需要太高亦都唔需要太厚,將所有食材濃縮到最享受嘅配搭就係最正嘅感受🍔

脆炸薯粒— 食厭咗粗薯條有薯條呢一度仲有薯粒可以揀,🤩每一粒的的式式,但裏面仍然食得出細粒細粒嘅薯仔,🥔一啖一個比起一條條嘅薯條更容易進食, 熱辣辣食起上嚟比薯條更加脆卜卜㗎🤤

日式風味醬薯條—-傳統同經典嘅西方幼薯條炸起上嚟零瀉酥脆, 🍟再配上日式風味醬即刻變到另一種享受, 感覺就似章魚燒味道嘅薯條,😛而且每一條都可以確保受熱均勻咁就形成條條金黃色,就甚少出現軟硬不一嘅問題,薯味嘅香濃當然係招牌作🍟

Boy n Burger (灣仔)

午餐
2022-04-18 35 浏览
上次去灣發現附近開左一間復古風格的美式漢堡店,水準高而且價格平民化,值得再幫襯!bobby漢堡皇牌中這款最受歡迎,原來牛肉採用熟成20天及不含抗生素嘅草飼穀飼牛,加上新鮮製作,味道很好👍 加上半溶車打芝士邪惡又美味到不得了!另有新出口味我自己都買了一個套餐,炸魚柳漢堡 的魚肉新鮮又好味,加配沙律醬薯條、薯粒,滿足又美味!Boy n Burger 灣仔莊士敦道206-212號208 Johnston地下3號舖

bobby漢堡

Boy n Burger

2022-04-18 36 浏览
這間位於灣仔的burger店,之前放工經過已經好想試,今個週末一於跟朋友來試試!餐廳有多款burger可以選擇,而且還有期間限定款式!這裡的牛肉還可以加錢轉植物肉,所以就算食素都可以食到!Bobby burger,這款burger有兩層的牛肉漢堡扒、蕃茄、洋蔥、生菜絲和酸瓜,牛肉是手打漢堡,牛肉味都幾濃而且juicy!Sasebo Tofu burger,這款期間限定漢堡幾特別,內裡有炸豆腐、紫蘇葉、日式酸蘿蔔,炸豆腐不會好油,口感都幾滑,醬汁加有蛋黃醬和日式燒烤醬,整體食落酸酸味味,好開胃!日式沙律醬薯條,期間限定包款還可以加錢升級日式風味薯條和特飲!薯條的醬汁味道就好似日式章魚小丸子味,味道酸酸味味,加上是幼薯條,更加能夠食到醬汁的味道!柚子梳打,梳打有淡淡的柚子味,而且入面還有柚子肉,好清新!炸薯粒,薯粒不會炸到過火,外脆內軟,再點茄汁食更美味!
柚子梳打,梳打有淡淡的柚子味,而且入面還有柚子肉,好清新!
炸薯粒,薯粒不會炸到過火,外脆內軟,再點茄汁食更美味!
2022-04-17
下午茶
2022-04-18 85 浏览
呢排對burger有鋪癮,復活節最後一日,一於食埋佢啦🌸今次泥到灣仔嘅Boy n Burger, 兩點幾泥到都依然人頭湧湧,等左一陣先有位,不過turnover都高,d人好快食完就走~✨ 招牌炸雞漢堡 - 勁厚肉,炸雞外皮好脆,配mustard醬幾match~✨ 佐世保黃金炸魚漢堡 - 個魚做得幾好,裡面幾滑,加埋日式醃蘿蔔同紫蘇呢個配搭好特別,唔會膩!不過係期間限定做到去4月21✨ 炸薯粒 - 份量都幾足,一盒有好多粒,太耐冇食薯粒好懷念😍✨ 日式沙律醬薯條 - 係我鐘意嘅幼身薯條,醬夠多好惹味✨ 橙汁 - 係樽裝嘅真橙汁,滿滿維他命c✨熱柚子茶 - 有檸檬同柚子蜜,潤喉唔錯

炸薯粒

✨ 日式沙律醬薯條 - 係我鐘意嘅幼身薯條,醬夠多好惹味

✨ 橙汁 - 係樽裝嘅真橙汁,滿滿維他命c

✨熱柚子茶 - 有檸檬同柚子蜜,潤喉唔錯

2022-04-17 39 浏览
上次吃得滿意,今次和朋友再來試新口味。佐世保黃金炸魚漢堡($45)天婦羅炸魚比起一般炸大魚柳更香脆,配以蛋黃醬同燒烤醬好有日式風味,另外仲有酸蘿蔔同紫蘇葉解膩,成個漢堡嘅配搭都好特別。Texas BBQ Chicken Burger ($58)炸雞髀肉大大嚿,鮮嫩多汁脆卜卜,芝士加煙肉粒好惹味,依度好多款漢堡入邊都有煙肉粒,我幾鍾意呢個配搭,醬汁係燒烤醬,好有美式漢堡嘅風味。日式沙律醬薯條 (套餐 +$35 配特飲)薯條係幼身薯條更香脆,醬汁好似章魚小丸子上面嘅醬,第一次同薯條一齊食,估唔到又幾夾幾好食。特飲係柚子梳打,清新解膩。炸薯粒 (套餐 +$30 配汽水)除咗炸薯條之外,仲可以揀炸薯粒,一口一粒有薯味。好味,抵食,推介。
上次吃得滿意,今次和朋友再來試新口味。

佐世保黃金炸魚漢堡($45)

日式沙律醬薯條 (套餐 +$35 配特飲)

炸薯粒 (套餐 +$30 配汽水)
除咗炸薯條之外,仲可以揀炸薯粒,一口一粒有薯味。

好味,抵食,推介。