2019-03-27 154 浏览
地方方便荃灣有接駁車,十分鐘就到,自助餐款色多,有生蠔,冷盤熱盤都有十幾款,有即溶芝士片,黑松露薯容無得輸,甜品雪糕係Movenpick,好多品道,甜品都好多款,記得book window seat
2019-03-27 146 浏览
一班朋友第一次來,地方ok ,環境清潔,最緊要有免費泊車,每人唔使500 元的酒店自助餐已很小了有海影,食物有日本sushi ,有生蠔,龍蝦,種值得都算多,值得一試。r

r
2019-03-27
2019-03-26 142 浏览
服務員非常好,態度熱情,洒店環境非常優美,食物新鮮,空間寬敞舒適,交通方便,生蠔美味可口,比目魚香味,中西湯好味道,海蝦鮮甜美味佳餚,令人想再光顧,成間餐廳清静浪漫,而且有露天,方便吸煙人士,好好好。
2019-03-26
優惠券
2019-03-25 193 浏览
午餐半自助自助餐,沙律好新鮮,但選擇比較少,主菜有5道菜選擇,我哋6個人可以試晒所有菜式,最好味道係燒牛朳,好有炭燒味道,好好味道!環境清靜,甜品少選擇,但都算可接受!
2019-03-24 144 浏览
依間自助餐廳有好靚嘅海景,有即開生蠔,每人又有一份半隻的芝士焗龍蝦,又有MOVENPICK雪糕,甜品多種類,朱古力蛋糕和芝士蛋糕,不錯,抵食 這裏還有一些燒烤食品,多種類+海景,是市區洒店外的另一選擇
這裏還有一些燒烤食品,多種類+海景,是市區洒店外的另一選擇
為了慶祝喵卡生日,爸爸特意找來 少一些人、海景、生蠔、M字雪糕、生日蛋糕仔,一次過滿足我、仔仔、喵卡、奶奶的口味。$488 還有7折,海景、生豪,真的很抵了。環境真的很清幽,沒有尖沙咀這麼迫,很舒服。吃飽了,可以在外邊行一行,再回來戰鬥。此處有一架鞦韆,都很適合跟小朋友坐一下。此處生蠔補很快,不會像一些酒店來不及補給。鮑片粥看似沒有得別,但吃得多生冷食物,是時候暖一暖。特別要提豬仔骨,很入味很甜。

$488 還有7折,海景、生豪,真的很抵了。

2019-03-19
庆祝纪念
生日
優惠券
  • 生蠔、豬仔骨
2019-03-22 282 浏览
一行6人來到汀蘭居食自助餐有免費shuttle bus 在荃灣西或荃灣站接送位置對住呢個景色,一路食望住天黑仲可以出外面行下吹吹風食物方面每晚有兩款生蠔非常新鮮,當晚係美國及愛爾蘭兩款每人每之限取兩隻不用排太耐隊仲有其他款式海鮮,蝦、蟹、青口、螺、魚生等每人送半隻芝士焗龍蝦及包餐飲一杯熟食方面,有基本粉麵、雞翼、蒸魚、肉眼、燒雞、雞粥、中西式湯等沙律吧同樣豐富甜品任君選擇,有超過6款movenpick 雪糕、即整窩夫、不同蛋糕、cookies 非常滿意的一餐如能增加服務員人手更好
一行6人來到汀蘭居食自助餐

有免費shuttle bus 在荃灣西或荃灣站接送

位置對住呢個景色,一路食望住天黑

仲可以出外面行下吹吹風

食物方面
每晚有兩款生蠔
非常新鮮,當晚係美國及愛爾蘭兩款
每人每之限取兩隻
不用排太耐隊

仲有其他款式海鮮,蝦、蟹、青口、螺、魚生等

每人送半隻芝士焗龍蝦
及包餐飲一杯

沙律吧同樣豐富

非常滿意的一餐

如能增加服務員人手更好
2019-03-16
團購
2019-03-21 120 浏览
第一次黎食,食物種類不算好多,但餐廳對住個海景,都好正!如果想食甜品,係要等職員夾比你,唔可以自己攞。話說我想去攞甜品時,專責的職員不在,其他職員見到都立即上前提供服務,並沒有當睇唔到,都要俾個讚他們。
2019-03-20 152 浏览
今晚有喜慶事要慶祝,尋晚突然同老婆先 搵到呢間餐廳,立即網上訂位。 位置係比較偏遠,但有揸車嘅大家應該係一啲都唔雞搵。免費泊車三小時。人唔多,環境幾好,有海景,性價比高, 仲有七折,燒牛肉同 生蠔 都十分之好, 淨係食呢兩樣嘢都已經回本, 一定會再回來。
2019-03-20 127 浏览
今晚訂咗 boy's kitchen & bar 同Calvin 慶祝農曆生日,一行三個人於預訂時間抵達,据悉而家做緊推廣,首先每人分得半隻龍,味道唔錯,跟住食日本魚生,新鮮好味,其他食物新鮮可靠,直得一讚。
2019-03-20 119 浏览
今日同老婆仔食自助餐,打開OpenRice左揀右揀🤔老婆想食生蠔,而我就要抵食!最終揀左呢間諗住試一試,原因有即開生蠔,價錢又合理,兼且就近又有泊車,方便!來到啲侍應同經理服務都好讚👍生蠔有愛爾蘭同美國,即開鮮甜!老婆應該食了有2打, 仲有龍蝦送👍
2019-03-20
信用卡優惠
2019-03-19 146 浏览
環境十分唔錯,燈光柔和而且有海景睇,好適合情侶黎二人細雞。我地係星期二黎,個場仲有好多吉位,不過建議都係打左黎book位會穩陣啲。性價比高,凍海鮮有蝦,翡翠螺,蟹,青口,水準偏上。有兩款生蠔不停供應(愛爾蘭比美國鮮甜,個人喜好)刺身亦新鮮,有白吞拿??(本人孤陋寡聞),沙律款式都唔少,另有墨西哥脆脆一定要試,啲醬好好味。熱盤都一個咖喱牛腩用黎送飯都真係幾唔錯,有7-8款哈記雪糕,記得食晒佢啲味呀總括黎講我又多左個飯堂
環境十分唔錯,燈光柔和而且有海景睇,好適合情侶黎二人細雞
總括黎講我又多左個飯堂
2019-03-19 141 浏览
今次第一次黎食夜晚自助餐,呢到環境對住汀九橋,對住海,真係唔錯,有蠔,有凍蟹,螺.....仲有每人半隻龍蝦,D海鮮都幾新鮮,仲有我最愛既movenpick雪糕,雖然甜品款式唔太多,但味道真係幾好,大致上所有野都好好
2019-03-18 120 浏览
我覺得這間餐廳的環境很美有海景項服務態度亦很好。食物種類很多,冷盤熱盤也有。可惜魚生不是10分新鮮,但還可以。最喜歡是雪糕,雪糕有很多種類,亦都是貴價雪糕,所以我覺得也算物超所值,性價比很高。唯一不便是這裏比較隔涉,要轉車才到。但是如果你有揸車的話,也是很方便因為她是有免費泊車3小時。
2019-03-18 167 浏览
今日純粹經過,跟住想下午茶,開左過openrice 就顯示哩到,所以揸住格車入去,我發現哩到環境非常之寧靜又舒適,又望到無敵海景。真係好舒服,叫左一個pizza,春卷,意粉,食物。 有甜品MOVENPICK雪糕選擇,值 得再去享受,
。 有甜品MOVENPICK雪糕選擇,值 得再去享受,
2019-03-18
庆祝纪念