2022-06-16
做完瑜珈一個人悶悶地無野做就去B'hood度食個all day breakfast先番屋企食個brunch都有花收,愛收花既女仔梗仲意la⚘️其實係order左一杯B'hood好受女士歡迎既Hanakotoba啊,之前係openrice見到已經心心眼左好耐!B'hood all day breakfast $138(+$58 是日餐湯&精選甜品)一向都好仲意食全日早餐,因為有好多樣野食,每樣都食少少咁,好豐富好滿足,食完真係全日心情都好靚!今次個全日早餐有黑松露炒蛋、煙三文魚、香草豬肉腸、西班牙辣肉腸、炒野菌、焗蕃茄、酥皮窩夫、脆薯餅,煙三文魚好入味魚味好香,腸既皮好脆皮又惹味,炒蛋加埋黑松露好香啊!我加多左$58有多個餐湯同甜品,好抵個餐湯係南瓜忌廉湯,好濃郁忌廉味好濃又creamy好飲甜品係cheesecake,芝士味香濃又足料夠實淨,配埋香滑雲呢拿雪糕,好滿足既甜品!即焗蒜蓉包 $38有4塊焗得香脆既蒜蓉包,蒜蓉味好濃,中間包夠軟熟!Hanakotoba $168女仔影相打卡一流既飲品,叫杯野飲,就有花收,係咪好抵呢!而且紥花真係紥得好靚!仲係我好仲意既粉紅色花花呢!飲品係由Oxl
食個brunch都有花收,愛收花既女仔梗仲意la⚘️
B'hood all day breakfast $138
(+$58 是日餐湯&精選甜品)
個餐湯係南瓜忌廉湯,好濃郁忌廉味好濃又creamy好飲
即焗蒜蓉包 $38
有4塊焗得香脆既蒜蓉包,蒜蓉味好濃,中間包夠軟熟!
Hanakotoba $168
女仔影相打卡一流既飲品,叫杯野飲,就有花收,係咪好抵呢!而且紥花真係紥得好靚!仲係我好仲意既粉紅色花花呢!飲品係由Oxley、St.Germain、Apple Flower Oxymel、Cold Pressed Grape Juice、Carbonated Twinnings Berry Blush Infusion Tea調配而成,飲落甜甜地有d提子同莓味加香甜酒味,chill!