好耐冇去過bar cafe chill下啦🤤🤤✨✨呢度每一杯野飲都有佢地嘅創作理念,係調茶師和咖啡師互相合作嘅成果,過黎試嘅朋友仔都不坊問下佢地野飲嘅特色同埋賣點,支持一下佢地😎✨✨📍香草牛油炒野菌📍野菌水份控制適當,口感爽脆,配埋香口牛油味,好快就清哂等下一道菜上枱📍 法式油封鴨髀配脆皮窩夫📍鴨髀外皮酥脆,入面肉質依然好嫩口窩夫鬆軟,帶有牛油香味重點係大帶有少少香橙味嘅楓糖漿,無論係配鴨髀還是窩夫食都完全冇違和感,有點愛上呢個醬,係好清新食唔厭嘅口味😋📍經典西班牙蛋餅 📍即叫即焗嘅蛋餅,新鮮滾熱辣,店員上菜仲溫馨提示可以即刻試左個蛋餅先,防止煎pan熱住令蛋過熟蛋餅內餡由三色椒、火腿、辣腸、洋蔥、薯仔混合一齊焗,切開蛋餅時仲有蛋醬流出,熟度岩岩好,而且有牛油果醬、蕃茄醬、茄汁豆、醃紅菜頭等做配搭,係幾開胃嘅配菜😋📍Snowing summer📍由伯爵茶雪成冰再成舊用機器打成碎冰,等伯爵茶慢慢溶化之餘,碎冰帶有陣陣茶香味又多點咬口,比起就咁沙冰,更能保持伯爵茶原有嘅香味和濃度。📍Florescent📍咖啡嘅苦味唔係個個都鐘意,所以呢杯嘅咖啡粉同茶分開,逐少逐少將粉末倒入茶面,飲嘅時候依
好耐冇去過bar cafe chill下啦🤤🤤

📍香草牛油炒野菌📍

📍 法式油封鴨髀配脆皮窩夫📍
鴨髀外皮酥脆,入面肉質依然好嫩口
窩夫鬆軟,帶有牛油香味

📍經典西班牙蛋餅 📍

📍Snowing summer📍

📍Florescent📍
咖啡嘅苦味唔係個個都鐘意,所以呢杯嘅咖啡粉同茶分開,逐少逐少將粉末倒入茶面,飲嘅時候依然帶有茶香,加埋些少嘅咖啡味,完全令一個唔飲咖啡嘅人都會慢慢鐘意上🤩

📣提外話,疫情下飲食業艱難,但酒吧呢行更苦
B’hood & Avenue75係屬於同一間,一間主打西式咖啡店,另一間係主打酒吧餐廳,前者係舊年年尾時間先開始,希望兩間都愈做愈出息啦🥳

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
B’hood (尖沙咀)
尖沙咀麼地道75號南洋中心地下32-35號舖
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
#尖沙咀好食 #尖沙咀食好西
2022-07-24 21 浏览
佈置俾人一種歐陸風格,用咗好舒服嘅藍色做主題,一坐低店員就向你介紹佢嘅食物同埋一啲好特色嘅飲品,佢哋好多飲品都係自己好有創意調出黎,出面飲唔到,當中有酒精類,亦有無酒精類,野食方面,佢都有好多唔同嘅選擇,以西餐為主,有扒類意粉類,我哋當晚就簡左一個青醬燒雞排扁麵同埋黑松露帶子意大利飯,重有店員推介嘅蟹肉龍蝦汁蛋餅,首先講下個青醬煮得非常好,好夾個意粉,加上燒雞排肉質鮮嫩,燒得恰到好處,少少濃皮,至於黑松露帶子意大利飯,成個飯好Juice,每一粒飯都比啲汁包住,帶子又大粒,又有黑松露嘅味道,煮得非常好嘅一個飯,蟹肉龍蝦汁蛋餅, 呢個蛋餅,入邊個餡,有好多蟹肉仲有薯仔,每食一啖蛋餅,都有啖啖既蟹肉,點埋龍蝦汁食就更加好食,不得不提係佢個新創飲品Hyuganatsu,呢個飲品顏色繽紛,見到都想飲,佢用既冰粒係好特別,係唔係普通嘅冰粒,冰粒係用水果或者用花整出嚟,有唔同嘅味道,我第一次飲咁特別嘅嘢飲,完全感覺到餐廳,佢哋嘅創意,令到一杯平凡嘅嘢飲變得不平凡,呢間餐廳結合左酒吧同咖啡仲有西餐,完全一間唔錯嘅餐廳。
2022-07-24 22 浏览
前2日中午同朋友去呢間Cafe食lunch~😆環境裝修幾靚,有個好型嘅藝術壁畫同埋半露天座位,另外呢間餐廳日頭係cafe,夜晚就轉做酒吧⭐️整體評分:7/10味道:7/10服務:6.9/10環境:7/10人均消費:$100-200地址:B’hood (尖沙咀)尖沙咀麼地道75號南洋中心地下32-35號舖牛油果巴馬火腿班尼迪蛋·酥皮窩夫 🧇($128 ):係一份精緻又豐富嘅午餐~❤️打卡一流~班尼迪蛋整得啱啱好,配埋牛油果同巴馬火腿 好正😍😋蟹肉龍蝦汁蛋餅($118 ):呢個係即製嘅,所以上到嚟仲係熱辣辣😍要小心辣手🙈入邊有好多蟹肉同埋薯仔,配上龍蝦汁口感好豐富❤️另外佢仲會另外分開一啲醬汁比你自己點, 想食邊個點邊個😆飲品:-Hyuganatsu ($78)

整體評分:7/10
味道:7/10
服務:6.9/10
環境:7/10
人均消費:$100-200
地址:B’hood (尖沙咀)
尖沙咀麼地道75號南洋中心地下32-35號舖

飲品:
-Hyuganatsu ($78)
2022-07-23 21 浏览
尖東一帶有好多happy hour嘅酒吧~揀到一間坐得舒服,有好野食,又有好味cocktail 就有個Good Friday ✌🏻芝士泡菜海鮮蛋餅 ($108)西班牙蛋餅都有三至四款口味揀,惹味啲諗住試吓泡菜味~蛋餅新鮮整起熱辣辣,除左有蛋,仲有薯仔片/蝦仁粒/青口仔等等,但吾算好重泡菜同芝士味,如果多啲芝士就更好啦🤭黑松露帶子意大利飯 ($128)除咗意大利飯同意粉,仲有幾款全日早餐可以揀,窩夫都好吸引😳 帶子煎得好軟熟,鮮甜彈牙,同黑松露真係好夾 😆 意大利飯軟硬適中,好香芝士味,連埋雜菌一齊煮,整體都不會好漏~Florescent ($68)除左一系列cocktail,mocktail都令人十分滿意!岩哂唔飲酒既朋友~ 好重茶香,係淡淡清香既玫紅花茶,仲加入左氣泡,好清新既選擇👍🏻Pista-chiiiii-O ($128)第一次飲開心果嘅飲品,飲落有香濃嘅開心果味,味道好特別,尤其係面頭嗰層奶泡,開心果迷都值得一試~

芝士泡菜海鮮蛋餅 ($108)

黑松露帶子意大利飯 ($128)

Florescent ($68)
Pista-chiiiii-O ($128)
2022-07-22 14 浏览
經典西班牙蛋餅 $108係店長推薦我哋嗌嘅,應該係招牌菜。個蛋餅係即叫即整,要等一段時間,上到枱仲係熱辣辣,表面仲係金黃色。入面啲材料好豐富,有三色椒、火腿、辣腸、洋蔥、薯仔等,仲有好多芝士鋪面!而且佢亦都會有四種醬俾你點同埋配住嚟食,有牛油果醬、茄汁豆、蕃茄醬同醃酸菜,任我搭配,我就鍾意連埋牛油果醬同蕃茄醬一齊食,酸酸甜甜喺夏日好開胃😍煙三文魚牛油果溫泉蛋凱撒沙律 $88沙律好食都唔容易最重要嘅都係個羅馬生菜。呢度個羅馬生菜你食落去就知道一定係好新鮮好爽脆,餐廳都唔會吝嗇沙律醬,平時我哋食到底先會有好多沙律醬,但佢就好平均,你喺面嘅時候已經有好多沙律醬俾你撈。牛油果都啱啱好熟,配埋煙三文魚同埋仲係流心嘅溫泉蛋真係一流!法式油封鴨髀配酥皮窩夫 $128呢一個都係店長推介我哋嗌嘅招牌菜。鴨髀嘅外皮好酥脆食落去仲會有類似炸物嘅索索聲,而入面嘅肉質亦都好嫩,切落去都會有肉汁流落嚟。鴨髀本身比較重口味但係配埋隔離嘅橙皮檸檬醬就啱啱好中和左。隔離個酥皮窩夫仲係喺法國入貨,唔使用牛油煎都可以食到好香嘅牛油味,雖然有啲肥但係簡直就係十級邪惡😚😍+ $58 南瓜濃湯、巴斯克蛋糕個南瓜濃湯完全係真材實料

經典西班牙蛋餅 $108

煙三文魚牛油果溫泉蛋凱撒沙律 $88

法式油封鴨髀配酥皮窩夫 $128

+ $58 南瓜濃湯、巴斯克蛋糕
個南瓜濃湯完全係真材實料!非常濃稠你好似食緊成碗南瓜蓉咁!不過佢唔係每一日都係南瓜湯,如果撞正當日嘅餐湯係南瓜湯大家都可以試吓❗️我最鍾意就係食巴斯克蛋糕佢完全係超水準嘅質素!好濃嘅芝士味蛋糕好滑溜,而且配埋隔離嘅雲呢拿雪糕喺炎炎夏日裏面,食到呢一個甜品真係非常享受😎上面嘅脆口菠蘿乾,亦都會為蛋糕增加多一層嘅口感,而且都令到冇咁膩😚

總結來講其實呢一間啡酒合一嘅餐廳都唔錯,喺尖沙咀嘅地段有咁平嘅嘢食再加上一個高嘅質素,環境又舒服,服務都好好店長好親切又會同你介紹唔同嘅招牌,絕對係值得一試!
最近見好多人去尖東依間餐廳去打卡😆搞到都心郁郁去食❣️食完覺得性價比又幾高👍下次要去飲佢好出名嘅咖啡同酒😎🥐牛油果巴馬火腿班尼迪蛋•酥皮窩夫 $128見呢個配搭幾新奇所以嗌左黎試🤓eggs Benedict 加埋牛油果食係另一個層次!牛油果熟得啱啱好,加埋一齊食好creamy😋而酥皮窩夫幾香口,食落出奇地幾夾😌🥩紐西蘭肉眼扒•芥末籽汁 $158嗌咗七成熟😋值得讚係連啲配菜都加蒜蓉炒過,呢個價錢幾抵食!🍝三重芝士焗肉醬意粉 $88呢個意粉雖然好似好普通但其實好好食🤤醬汁酸酸甜甜🥫啱啱焗起熱辣辣加埋勁多芝士好邪惡但好味😋

🥐牛油果巴馬火腿班尼迪蛋•酥皮窩夫 $128

🥩紐西蘭肉眼扒•芥末籽汁 $158
嗌咗七成熟😋值得讚係連啲配菜都加蒜蓉炒過,呢個價錢幾抵食!

🍝三重芝士焗肉醬意粉 $88
2022-07-20 11 浏览
尋晚同屋企人嚟咗尖沙咀,諗住行街食飯再順便睇吓海景,就嚟咗呢間餐廳食了😋餐廳嘅飲品同埋食物都有好多選擇,一定揀到想食嘅😂😂-蟹肉牛油果蟹籽薯仔沙律 $108羅馬菜新鮮又脆口,蟹肉同蟹籽都俾得幾多~~加埋沙律將仲有薯仔一齊食真係開胃又健康🫶🏻🫶🏻唯一嘅不足之處係個牛油果好似唔夠熟,有少少硬🥹🥹-黑松露帶子野菌意大利飯 $128Risotto好有咬口,非常creamy但唔會油膩~~個飯嘅份量都幾足,而且有好多蘑菇,仲有四粒兩面都煎過嘅帶子,帶子煎得啱啱好,勁鮮甜又香口🥹🫶🏻-紐西蘭肉眼扒芥末籽汁 $158Steak 我哋叫咗五成熟,肉眼扒都幾大,好重味,肉質鮮嫩,切開見到入邊好粉嫩,仲有肉汁,一啲都唔會鞋💜~~個sauce同牛扒好夾,連埋作為配菜嘅蔬菜:薯仔,翠玉瓜等等一齊食可以解膩,正!!!🔥
蟹肉牛油果蟹籽薯仔沙律 $108
黑松露帶子野菌意大利飯 $128
紐西蘭肉眼扒芥末籽汁 $158
2022-07-19 12 浏览
非常推薦食魚柳黑松露薯條,通常其他餐廳食到嘅都係靠黑松露醬料,但今次超有誠意 薯條同魚柳炸得好脆唔油膩,薯條撒左黑松露碎粉 味道好出得黎唔會太油太滯。西班牙蛋餅份量超抵食,好足料,再加埋4款配菜換下口味,唔錯!黑松露帶子野菌Risotto 清香,用左珍珠米幾特別。最印象深刻係兩杯cocktail ~一杯係Rista Chiiiiii 好有驚喜,第一次聽到有開心果nut tea mix gin 面頭比較creamy濃郁 飲到一半比較幾清新試到gin嘅味道。朋友試左Ginpacho, gin base apple juice orange juice 鍾意試新嘢/唔鍾意太重酒味嘅人一定要試!配埋煙肉條送住食,味道比較似湯,口感好順滑易入口。Overall 嘢食唔錯 環境坐得好舒服唔會太迫 店員態度好好

2022-07-18 10 浏览
很久沒去尖東走一趟,在我的腦海裡,尖東的南洋中心是一座舊式商業大廈,地下有些舊式商鋪。最近再去,原來地下已開滿了酒吧餐廳。南洋中心轉角位會見到一間B’hood新餐廳。餐廳有露天茶座亦有室內座位給食客可選。點了三個主菜1)油封鴨脾窩夫充滿鹹香的法式油封鴨配上太陽蛋,加上兩塊酥皮窩夫,點上自家製橙皮檸檬楓糖漿,配搭新鮮。可當主菜,亦可當甜品食。2)經典西班牙蛋餅這可能是我食過最大碟的西班牙蛋餅,底層有薯仔片,加上蛋漿,混入煙肉碎、洋蔥、芝士和辣肉腸,焗到表面金黃色,雖然配上我唔食的茄汁焗豆,但還有我喜歡的自家製番茄莎莎、醃椰菜絲與牛油果醬同吃,所以份外惹味。3)脆炸魚枊薯條沒想到這餐最驚人份量是炸魚薯條,平時食幾十蚊大家樂炸魚枊早餐只得珍貴一小塊吉列魚枊讓食客輕輕淺嘗,B’hood的吉列炸魚枊份量有六七塊,食客可以大大件,大大啖食。今餐B’hood以食物份量取勝,見隔離枱叫的意粉亦是非常大碟。

點了三個主菜
1)油封鴨脾窩夫
2)經典西班牙蛋餅
3)脆炸魚枊薯條
2022-07-18 9 浏览
同朋友喺尖東揀左一間坐得舒服,又可以邊飲酒食嘢同傾下計既餐廳。我哋先叫一客即焗蒜蓉飽,外脆內軟,蒜味香濃。主菜叫左2款,海鮮龍蝦汁扁麵同紐西蘭肉眼扒。海鮮龍蝦汁扁麵個龍蝦汁好香,好creamy, 配上蝦球、蜆肉、青口及魷魚,味道很有水準。紐西蘭肉眼扒肉質軟腍,我要求五成熟都煮得啱啱好,非常juicy。忍唔住叫左杯餐廳既Signature Highball “Superday”,菠蘿花雕加tequila同梳打水,上面有一塊面頭搽咗蜜糖再烘乾菠蘿乾。少少咬一口菠蘿乾再飲一啖Highball,令到杯Highball有一種好fresh 既甜味,又真係幾好飲喎,邊飲邊食邊傾計,開開心心咁又過左一晚。

我哋先叫一客即焗蒜蓉飽,外脆內軟,蒜味香濃。

蒜蓉飽

主菜叫左2款,海鮮龍蝦汁扁麵同紐西蘭肉眼扒。

海鮮龍蝦汁扁麵

紐西蘭肉眼扒

Superdry
2022-07-13
蒜蓉飽
海鮮龍蝦汁扁麵
紐西蘭肉眼扒
Superdry
有無發覺飲酒個陣, d牙仔通常都會痕, 好想搵野食相伴早排同朋友起度hh後想食埋晚飯, 呢間係唔錯, 所以要同大家分享大家都會諗, 酒吧出品, 未必好吃~ 咁就錯啦, B’hood起尖東嘅南洋中心地下, 前面是半開放形式餐廳最入像是較formal的用餐地方用咗graffiti wall來裝飾, 而這裡的空間感也較寬敞舒適很多酒吧都只提供小食menu, 但B'hood竟然有all day menu同埋加$58變套餐我地點了2個set, 每份都包是日餐湯同埋精選蛋糕今日嘅餐湯係忌廉薯蓉湯, 畢一匙就已經知道唔係hea做, 是稠杰的質感入口很重的薯仔味道香煎比目魚配松露黑醋汁賣相很好, 送到上檯已經聞到香煎魚的味道魚皮的邊還帶有微微的脆邊, 份量又夠厚夠大, 只是肉質不夠滑, 但整體都是滿意的而伴碟用了幾款不同的烤蔬菜, 新鮮薯角仲烤到脆邊添, 其他還保留到蔬菜的水份紐西蘭肉眼扒配芥末籽汁 (5成熟)同樣都是以幾款新鮮烤蔬菜作伴碟牛扒唔係薄也不是hea煮, 睇得出是有誠意的, 百多元一份真心唔錯也抵吃, 是有質數的最後食埋精選甜品勁飽 巴斯克芝士蛋糕配雲尼拿雪榚是我鐘意食嘅甜品仲要配埋一小球
有無發覺飲酒個陣, d牙仔通常都會痕, 好想搵野食相伴
大家都會諗, 酒吧出品, 未必好吃~

餐廳最入像是較formal的用餐地方

我地點了2個set, 每份都包是日餐湯同埋精選蛋糕
入口很重的薯仔味道

香煎比目魚配松露黑醋汁
賣相很好, 送到上檯已經聞到香煎魚的味道

香煎比目魚配松露黑醋汁

紐西蘭肉眼扒配芥末籽汁 (5成熟)
同樣都是以幾款新鮮烤蔬菜作伴碟

牛扒唔係薄也不是hea煮, 睇得出是有誠意的,
百多元一份真心唔錯也抵吃, 是有質數的

最後食埋精選甜品勁飽
巴斯克芝士蛋糕配雲尼拿雪榚
是我鐘意食嘅甜品
仲要配埋一小球雪榚, 芝士味濃黏著牙齒的口感, 加上面頭微微的燒焦味道, 沒有蓋過主角的芝士味
超級大滿足!

我和友人事後也想不到酒吧會有這裡驚喜的食物, 簡直是價廉物美
下次大家有機會去飲杯野之餘又想食埋飯, 真心推介呢間!
2022-07-14
2022-07-16 15 浏览
放工尖沙咀酒吧坐下好開心🥳估唔到野食太吸引,最後無飲到酒🤣🤣🤣西餐廳一流!👍牛油果蟹肉薯仔沙律🥗🦀牛油果好新鮮,大量蟹肉混和薯仔沙律,健康又好味😋黑醋醬汁酸味味,好開胃!好清新既頭盤!黑松露蟹肉長通粉🦀🍝香濃黑松露味仲有好多蟹籽,脆卜卜!重點係大量蟹肉加埋黑松露,長通粉吸曬個汁d味!香煎肉眼牛扒🥩七成熟,肉質非常肉汁滿滿的🥰煎得恰到好處,切開就知龍與鳳,牛扒表面煎到緊緊熟,中間仲係粉紅色,將肉汁完全鎖住,火候控制得好好👍四季豆,甘筍仔,粟米仔都好甜🥰好relax加西餐出色既酒吧🤟🏻

牛油果蟹肉薯仔沙律🥗🦀

黑松露蟹肉長通粉🦀🍝
香濃黑松露味仲有好多蟹籽,脆卜卜!
重點係大量蟹肉加埋黑松露,長通粉吸曬個汁d味!

香煎肉眼牛扒🥩
七成熟,肉質非常肉汁滿滿的🥰
四季豆,甘筍仔,粟米仔都好甜🥰

好relax加西餐出色既酒吧🤟🏻
2022-07-14 18 浏览
Probably the most igable cocktail in hkThough a bit pricy It’s the perfect way to woo a girl!Hanakotoba is a fruity berry infused cocktail with ginIt’s both sweet and sour and perfect to open up your appetite during summer Enjoyed the Parma ham avocado egg Benedict with croissant waffle a lot tooThe sweetness of the waffle balanced really well with the Parma ham With enough greens on the side( a huge portion of sliced avocado and salads and potatoes) It’s definitely one of the healthy options fo
Though a bit pricy

( a huge portion of sliced avocado and salads and potatoes) It’s definitely one of the healthy options for lunch

Don’t forget to add $58 for a value set (soup + dessert)
The garlic broth is creamy and full of texture
And the cheesecake rich and fulfilling !
Definitely a satisfying experience

實在要支持的小店!高質食物、高質服務、高質飲品,還有高質的氣氛。去到尖東,想搵間餐廳Chill Chill地,整返個happy hour,B’hood值得推薦俾你。呢度有好多咖啡Crossover Cocktail嘅Signature Drink, ~Is it a Mocha? 香純的Grey Goose Vodka, 拼上充滿香味的自製朱古力酒以及朱古力咖啡,讓你錯過喺度飲緊咖啡之餘,亦有Vodka 的餘韻,襯托出朱古力的甜和甘。~ Fruiter’ Spanish 冰漏咖啡配上袖子苦酒,再加上雪糕和黑糖,將甜、苦、回甘完全用一杯飲品顯示,各適其適,每一種味道都沒有搶過其他的味道。~法式油封鴨脾. 酥皮窩夫油封鴨髀,鴨髀的表皮相當乾身,鎖住嫩滑的肉汁,最特別是酥皮窩夫的牛油香,從澳洲直運過來,和其他出邊所食嘅窩夫完全截然不同,10分介紹值得一試。~經典西班牙蛋餅西班牙蛋餅方面,蛋的質感相當濃郁,香脆的表皮配上豐富的餡料,配上四種醬料,香氣撲鼻,好像在西班牙當地吃蛋餅一樣的感覺。除了食物飲品愛,這裏的氣氛相當休閒,如果經開尖東,亦都想和親朋戚友有一個歡聚的時間,美味的食物,這裏是你的

~Is it a Mocha?

~ Fruiter’ Spanish

~法式油封鴨脾. 酥皮窩夫

~經典西班牙蛋餅

除了食物飲品愛,這裏的氣氛相當休閒,如果經開尖東,亦都想和親朋戚友有一個歡聚的時間,美味的食物,這裏是你的選擇。

• 經典西班牙蛋餅
  • Is it a Mocha?
  • 法式油封鴨脾. 酥皮窩夫
  • Fruiter’ Spanish
2022-07-13 19 浏览
經朋友推介B’hood,位置係尖沙咀麼地道75號南洋中心地下32-35號舖。餐廳時尚別致,融合咗咖啡店與酒吧嘅元素,係呢度仲可以品嚐完美嘅cocktail,仲有唔同款式可以揀。而今次同朋友嚟到,仲遇上Highball Hours,今次真係大飽口福!蟹肉龍蝦汁蛋餅 (推薦)即製即上, 一打開仲有汁流出嚟!蛋餅外皮有少少焦脆,而中間嘅蛋非常滑嫩,完全做到外脆內軟嘅口感!仲食到蟹肉、薯仔、洋蔥其他材料,非常豐富!伴碟仲有自家製番茄莎莎、醃椰菜絲、茄汁焗豆和龍蝦汁。蛋餅配龍蝦汁,能夠更令味道提升!非常好味!法式油封鴨髀 配脆皮窩夫 油封鴨髀,佢哋嘅製作方法完全令肉汁鎖上,入面肉質夠淋,一啲都唔油膩,仲好JUICE!脆皮窩夫脆外層酥脆,又有好香牛油味。仲有佢地嘅橙皮檸檬楓糖醬汁,無論係拎嚟配搭法式油封鴨髀或者脆皮窩夫,都好好味!旁邊仲有隻太陽蛋,成個菜式都好豐富!
Highball Hours - Fernet Hunter呢杯cocktail主要用咗East Imperial Burial Burma Tonic,係一種經典酒品,仲有新鮮嘅士多啤梨片係酒中,入口好香而回甘,餘味清新細膩。
追加

蟹肉龍蝦汁蛋餅 (推薦)

法式油封鴨髀 配脆皮窩夫

追加 餐湯 & 精選甜品 (+$58)
忌廉南瓜湯超香甜,滿滿都係奶香嘅味道!
而精選甜品方面,每期都有唔同款嘅甜品供應,今次呢款係有粒粒杏仁片係蛋糕上面,好有賣相!由於晚餐太豐富,我哋食唔晒,店員都好貼心幫我哋包起,服務態度好好!讚!!!