2022-03-02
哩間小食店上次食過已經覺得好好食,今次見出左新口味,所以再買黎試下。真係幾鍾意哩到每次落單之後先即刻製作,保證小食會熱辣辣,仲可以睇到製作過程。今次我就揀左新出既朱古力口味疏乎厘、比較熱門既布丁燒窩夫同我最愛既榴槤奶昔😚🍫黑朱古力流心布丁疏乎厘 $65大大個黑朱古力布丁放左係疏乎厘上面,上面仲要淋上香濃既朱古力醬,再灑上可可粉,入口朱古力味都幾濃。而疏乎厘口感鬆軟,唔係食空氣嗰種,但又唔會太結實,質感啱啱好,仲要蛋味香濃。🍮黃金布丁燒牛角包窩夫 $35哩個真係好有驚喜❗️窩夫厚身香脆,黃金布丁軟滑香甜,帶有牛奶同蛋香味,面層仲有少少焦糖,配埋牛角包窩夫一齊食真係好夾,而且唔會好膩,超好食推介👍🏻🥛D24榴槤3.6牛乳奶昔 $50已經係第二次飲,仍然係咁好味!榴槤味非常濃郁,奶味亦係相當突出,而且口感幼滑,仲有絲絲榴連肉,真係非常足料,榴槤控必飲推介👍🏻整體黎講,第二次黎食物同飲品既質素仍然能夠保持,而且口味多樣,係值得回訪既小食店。
🍫黑朱古力流心布丁疏乎厘 $65
🍮黃金布丁燒牛角包窩夫 $35