2022-05-21 16 浏览
🍮梳乎厘專賣店🍮我諗大家平時去開旺角油麻地行街都成日會經過呢架黃色巴士🚌之前一直好想食但每次總係錯過左個,今次終於試到! 行街行到肚餓呢個絕對合適下午茶 🍮黑朱古力流心布丁梳乎厘 🥄梳乎厘班戟絕對係我最鍾意既甜品之一 🌸🌸梳乎厘食落去Q彈Q彈的,中間既蛋白層有空氣感變得好軟綿綿 ✨梳乎厘的空氣感 仲有很多流心朱古力醬 震騰騰既梳乎厘真係好吸引 🔥香濃芝士牛角包窩夫🧇一拎上手已經聞到好香好濃芝士味🥰大大塊邪惡嘅芝士再加上吉士醬後 面頭烘至焦糖色 😍😍咸咸甜甜 加埋牛角包經典嘅酥脆感 😎😎真係好滿足 超抵食🤩靜岡抹茶3.6牛乳奶昔🍵 所有奶昔均使用日本3.6牛乳製作,奶香最為濃郁又幼滑 ✔️抹茶同牛乳嘅配合做到恰到好處😙#香港美食 #油麻地美食 #ampm #黃金布丁燒
🍮梳乎厘專賣店🍮

我諗大家平時去開旺角油麻地行街都成日會經過呢架黃色巴士🚌
之前一直好想食但每次總係錯過左個,今次終於試到!
行街行到肚餓呢個絕對合適下午茶 🍮

所有奶昔均使用日本3.6牛乳製作,奶香最為濃郁又幼滑 ✔️
抹茶同牛乳嘅配合做到恰到好處😙

#香港美食 #油麻地美食 #ampm #黃金布丁燒
2022-05-19 358 浏览
相信大家都對呢架黃色巴士唔陌生,佢係梳乎厘班戟外賣店始祖,呢間嘅梳乎厘絕對係油麻地人氣美食之一,發哥同Running Man都有到訪過㗎~ 好威水😎 可以話係香港「梳乎厘世一」!今日嚟到已經見到唔少人等緊外賣,可見疫情期間人氣依然旺盛❤️‍🔥 平時去食日本過江龍梳乎厘都起碼接近$100,甚至過百,呢間梳乎厘價錢相對親民,自然有佢嘅吸引力啦~ ❤️ 炎燒布丁梳乎厘 $50 + 日本3.6牛乳軟雪糕 $10呢款係人氣No.1🥇梳乎厘即叫即製!客人可以透過透明窗仔觀賞製作過程😛 梳乎厘有兩嚿,另外加咗日本3.6牛乳軟雪糕,雪糕係夢幻天藍色好搶眼😝 熱辣辣嘅梳乎厘夠厚夠挺身,搖晃幾吓見到佢震騰騰嘅模樣好療癒😚梳乎厘軟綿綿,啖啖幸せ🥰 口感偏厚實且鬆化香軟,感覺唔會似食陣風咁😂 佢嘅蛋味非常香濃,有啲似雞蛋仔嘅味道~ 面頭淋咗自家製吉士醬及有層燒過嘅焦糖,味道似Crème Brûlée,焦糖分量足夠,焦糖薄脆甘香!蘸埋雪糕一齊食,可以感受到冰火交融嘅感覺🧊 甜度我覺得啱啱好,唔會過甜,啱哂我🙊❤️ 提拉米蘇牛角包窩夫 $35Croffle 係近年大熱,估唔到呢度都食到👀 面頭啲醬由幼滑忌廉芝士及咖啡粉

炎燒布丁梳乎厘 + 日本3.6牛乳軟雪糕

❤️ 提拉米蘇牛角包窩夫 $35
提拉米蘇牛角包窩夫
Croffle 係近年大熱,估唔到呢度都食到👀 面頭啲醬由幼滑忌廉芝士及咖啡粉組成,多到滿瀉,一拎起面頭啲醬好似熔岩咁流落嚟🌋
提拉米蘇牛角包窩夫
牛角包窩夫牛油香出眾,質地chewy🥐 平時食tiramisu嘅嘢最怕無咩咖啡味,呢款就滿足到我喇~ 咖啡味超濃,甜中回甘!

❤️ D24 榴槤3.6牛乳奶昔 $50
D24 榴槤3.6牛乳奶昔
榴槤控必試‼️ 身為榴槤控嘅我表示非常滿意!😋 奶昔上面有一大嚿榴槤蓉,榴槤香氣澎湃濃厚,每啖都充滿榴槤香氣🙊 奶昔奶味香濃,一啲都唔稀,可以用順滑綿密嚟形容,好足料,飲完超飽肚唔係講笑!榴槤控千祈唔可以錯過!🤫

餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
一次過試咗咁多真係好邪惡😂 梳乎厘確係唔錯,榴槤3.6牛乳奶昔好正!
外卖自取
$72.5 (下午茶)
再訪Am.pm!滿滿嘅街招同黃色巴士,相信大家都熟悉!雖然要立食,但都一黎再黎,因為太多嘢想試🥰🥰🥰呢日其實天陰陰 keep住落雨☔️只係咁岩過去食嗰陣就得返幾滴雨😌但都無阻啲人黎幫襯,不斷有人流🍓奶油草莓牛角包窩夫 $35🧇滿瀉嘅奶油草莓cream流哂出嚟💦齋睇都舔舔脷😋本身我係唔識草莓味嘅甜品 因為怕太假同埋太藥水!但佢絕對唔係假草莓🍓🍓🍓好厚但係好細滑嘅cream,中間有海量嘅士多啤梨乾碎,所以草莓味非常濃郁!有種草莓芝士奶蓋嘅感覺😍😍🧇窩夫底亦唔輸蝕!外層好香脆 我仲以為一咬落去會淋哂添!$35呢個質素絕對值呀!❤️💕🥭芒果糯米梳乎厘 (2pcs) $50🍮上次嚟食已經好想食呢個 不過嗌咗其他味!今次一嚟到就即刻決定要食呢個味🥭小女子絕對係芒果糯米飯嘅忠粉!無論知道幾肥仔 都會用quota食😂💛上面嘅芒果椰汁醬澎湃地湧出黎🥭仲要有好多好多超甜嘅芒果肉喺上面😍😍佢梳乎厘嘅質感係冇得輸!綿柔細滑🍮輕飄飄😌仲有成啖芒果肉配梳乎厘再加埋糯米飯🍚覺得比起平時食芒果糯米飯更加好食!有哂椰香🥛芒果香🥭蛋香味🍳♨️我一定會再encore!🍵靜岡抹茶3.6牛乳奶昔 $45🥤呢個要視乎你鍾意奶味重定係鍾

🍓奶油草莓牛角包窩夫 $35🧇

奶油草莓牛角包窩夫

🥭芒果糯米梳乎厘 (2pcs) $50🍮

芒果糯米梳乎厘

🍵靜岡抹茶3.6牛乳奶昔 $45🥤

呢個要視乎你鍾意奶味重定係鍾意苦帶甘味重嘅抹茶。因為始終係奶昔,如果你鍾意後者嘅話未必適合。我本身係兩樣都OK😂奶昔口感好厚實 佢又唔會有好漏嘅感覺 可能有抹茶味中和🍵如果抹茶味再濃郁啲就好了!
奶油草莓牛角包窩夫
芒果糯米梳乎厘
靜岡抹茶3.6牛乳奶昔
📍油麻地人氣梳乎厘班戟‼️• 仲有邪惡croffle🥐 -- am.pm🤤💗•Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷💛#pigfoodiexhk_油麻地#pigfoodiexhk_甜品#pigfoodiexhk_黃店========================成日經過油麻地都見到ampm好多人排隊😆上次嚟試過招牌焦糖布丁班戟同埋黑糖珍珠班戟😍今次就試咗啲新product🤩------------------------------⭐️黑朱古力流心布丁梳乎厘 $66 (4.4/5)梳乎厘pancake 好fluffy,帶蛋香~黑朱古力香醇濃郁,朱古力控必試!😆·⭐️香濃芝士牛角包窩夫 $36 (4.3/5)Croffle外皮香脆,內裡口感煙韌,面頭係焦糖布丁加上熱溶芝士,鹹甜交錯令人食唔停口😻❣️⭐️3.6香蕉牛乳奶昔 $45 (3.8/5)賣相呈天藍色好特別🙈飲落質感濃稠,香蕉味相當濃郁,加埋焦糖脆脆令口感更豐富~😛呢杯甜度會高少少,非螞蟻人要留意🤣------------------------------賣相:3.6/5味道:4.2/5性價比:3.5/

#pigfoodiexhk_油麻地
#pigfoodiexhk_甜品
#pigfoodiexhk_黃店
========================
⭐️黑朱古力流心布丁梳乎厘 $66 (4.4/5)

⭐️香濃芝士牛角包窩夫 $36 (4.3/5)

⭐️3.6香蕉牛乳奶昔 $45 (3.8/5)

賣相:3.6/5
名稱:am.pm
地址:油麻地彌敦道560譽發廣場地下B舖
前往方法:油麻地站A2出口
2022-05-11 24 浏览
🍮🍦 牛乳雪糕冰冰的 挺好吃梳乎厘班戟滿滿蛋香 空氣感不多很扎實😛美中不足的一定是個布丁 感覺不是個正常的布丁🧐 沒有滑溜溜的 就這樣食非常難吃🙈 跟梳乎厘班戟一齊食還好還是挺好食的~🙈🙈整體還好📍#油麻地美食
🍮🍦 [抹茶流心梳乎厘班戟]
牛乳雪糕冰冰的 挺好吃
梳乎厘班戟滿滿蛋香 空氣感不多很扎實😛
整體還好📍

#油麻地美食
每次經過呢邊都會見好多人買嚟食,咁佢哋啲甜品又真係幾吸引嘅😍,唔怪之得吸引到咁多人,我都唔執輸買嚟試吓先😆🥞炎燒布丁梳乎厘 $50見佢呢款係no.1,當然要試吓疏乎厘脹卜卜又震騰騰🤩點都要震下佢先🤣🤣 🥞有濃郁嘅蛋香,入口creamy,🥞上面舖咗一層嘅焦糖,脆卜卜🥐D24榴槤牛角包窩夫 $40一拎上手隔住個口罩都聞到榴槤香~窩夫外脆內軟,帶有鹹香味,配埋榴槤醬甜甜地,又幾正喎😋🥭愛文芒果3.6牛乳奶昔 $45愛文芒果超濃郁,加埋滑嘟嘟嘅牛乳,奶昔口感軟滑,面頭有芒果粒粒,層次感豐富

🥞炎燒布丁梳乎厘 $50
見佢呢款係no.1,當然要試吓

🥐D24榴槤牛角包窩夫 $40
一拎上手隔住個口罩都聞到榴槤香~
窩夫外脆內軟,帶有鹹香味,配埋榴槤醬甜甜地,又幾正喎😋

🥭愛文芒果3.6牛乳奶昔 $45
愛文芒果超濃郁,加埋滑嘟嘟嘅牛乳,
奶昔口感軟滑,面頭有芒果粒粒,層次感豐富
2022-05-10 14 浏览
平時經過油麻地地鐵站已經比呢間黃色甜品店吸引咗好耐😚咁多年仲係屹立不倒😌次次都排哂長龍😆今日一早咗嚟到唔洗點排隊,終於可以有幸買到😋呢到最出名就係梳乎厘同牛角包窩夫🤩所以我地各叫咗一款同叫左杯奶昔行住飲😜🥢提拉米蘇梳乎厘 (2pcs) $50梳乎厘質感好fluffy☺️用手搖一搖就成舊一齊震😆夠哂輕盈😝食唔去有好香濃嘅蛋香,而Tiramisu亦都有著濃厚嘅咖啡味🥰好有層次👍🏻完全做到入口即溶☺️☺️真係超邪惡😆😆不過都係食完先再減肥啦😝🥢香濃芝士牛角包窩夫 $35佢地嘅櫥窗係透明玻璃,我地可以目睹佢地嘅製作過程😝望住佢用火槍慢慢咁熱溶塊芝士🤤真係令人好溶化😜食落口口感好豐富,牛角包窩夫做到外皮香脆內裡鬆軟🤩味道超夾☺️🥢草莓3.6牛奶奶昔 $45好香濃嘅牛奶奶香😚但亦唔會覆蓋咗草莓嘅味道☺️兩者味道都好平均☺️甜度亦都啱啱好👍🏻飲落口好綿密香滑🥰超鐘意飲呀😜

🥢提拉米蘇梳乎厘 (2pcs) $50

🥢香濃芝士牛角包窩夫 $35

🥢草莓3.6牛奶奶昔 $45
2022-05-08 29 浏览
呢間冇人不知嘅疏乎厘班戟店,而家疏乎厘味道越來越多,另外仲有牛角包窩夫及多款飲品選擇。▶️炙燒布丁梳乎厘$50面上焦糖脆脆又甜又好食😋疏乎厘有空氣感,整得好好食!水準保持得非常好!▶️靜岡抹茶牛角包窩夫$35呢個好好食!牛角窩夫好香脆,新鮮整起,面上配上抹茶忌廉,抹茶味香濃又唔會太甜,好正😍下次要試吓其他味▶️黑糖珍珠牛乳$28我好鍾意呢個黑糖味,非常吸引!配埋牛乳好香珍珠又有咬口。款款都好正,下次再嚟🥰

▶️炙燒布丁梳乎厘$50

▶️靜岡抹茶牛角包窩夫$35

▶️黑糖珍珠牛乳$28
我好鍾意呢個黑糖味,非常吸引!配埋牛乳好香珍珠又有咬口。

款款都好正,下次再嚟🥰
2022-05-02 26 浏览
布丁燒牛角包窩夫 $35流心布丁醬甜蜜上面有脆脆的焦糖配松脆的牛角包窩夫超級邪惡味道偏甜但吾膩真心推介🔸特濃朱古力香蕉梳夫里 $35 1pc朱古力醬香濃厚滑灑左好多朱古力粉朱古力味幾重但吾會太甜梳夫里有空氣感食完有好滿足感下次會再食
布丁燒牛角包窩夫 $35

梳夫里有空氣感
食完有好滿足感
下次會再食

2022-04-25 28 浏览
今日同女朋友去左旺角食完晏 行街行到去油麻地 見到am pm 依間都好似開左好耐嘅外賣甜品鋪🍫🍮🥐🍦Menu 林林總總 好多選擇 最後想試下佢個牛角包🥐waffle 朱古力🍫味$35 另加$10 有3.6牛乳雪糕 on side 3.6牛乳雪糕🍦好食過雪糕車 waffle 係用格仔餅機夾牛角包🥐整出黎 都係無得唔好食 淋上朱古力醬 偏苦嘅朱古力粉 少少朱古力碎on top 朱古力🍫都濃又唔會好甜 幾好👍🏻 下次會試佢個招牌味 布甸🍮 依間野會再幫襯😛Overall :8/10

Overall :8/10
2022-04-06 49 浏览
位於旺角嘅 @am.pm.Hk 應該無人唔識 ,黃巴士店面好搶眼,而且位置都好方便,除左出名嘅梳乎厘外,今次仲試埋牛角包窩夫🙆🏻‍♀️💕奶油草莓梳乎厘梳乎厘上面士多啤梨奶油拉花,好靚,用黎打卡簡直一流👍🏻味道酸酸甜甜,但又唔會膩,唔錯唔錯💕黃金布丁燒牛角包窩夫 $35窩夫熱辣辣好香脆🥰布丁燒,用焦糖化咗個表層,外脆內軟,口感一流,不過建議要即食,擺耐左先淋咗唔脆🙈🙈但都好好食,試埋其他味💛💕草莓3.6牛乳奶昔用3.6牛乳,牛乳味比較濃,飲落好香滑但同時都食到草莓味,口感豐富💕❣️試後感:佢哋嘅野食即叫即做,大約15分鐘左右,會按號碼取野食,不過記得要留意,我見都有啲人無為意,攪到等咗起碼半個鐘🙈🙈總括黎講,味道唔錯,打卡一流,值得一試🙆🏻‍♀️

💕奶油草莓梳乎厘

💕黃金布丁燒牛角包窩夫 $35

💕草莓3.6牛乳奶昔

❣️試後感:
外卖自取
幫襯勁買💛am.pm⚠️🚧@am.pm.hk鬧市中嘅一架黃巴士🚌 梳乎厘pancake嘅熱潮都興左一段時間🤙🏽 全因呢款pancake拎上心震騰騰,吉落去軟綿綿,食入口好澎湃🫠 普遍定價亦都偏貴,食個甜品都過$100🥲 但呢到竟然幾十蚊有交易😍🥞Soufflé 梳乎厘 🥐Croffle 牛角包窩夫 🍦Softserve/Parfait雪糕 🥤Drinks飲品每款甜品都有各式各樣嘅味道😋梳乎厘pancake即叫即製,最治療嘅moment就係係巴士嘅玻璃外面望住店員係到煎pancake🎛 一個個圓碌碌又大小相若嘅pancake,反轉嘅時候又震騰騰🪩炎燒布丁梳乎厘+日本3.6牛乳雪糕🍮🍦Crème Brûlée Soufflé Pancake Set🥇招牌 Signature渴撻撻嘅吉士醬,再用火槍炙燒☄️濃濃蛋香嘅Pancake,空氣感UP💨金黃剔透嘅焦糖表層下面配上滑嫩嘅pancake - 係脆卜卜嘅外表同脹卜卜嘅內心💢配埋香滑奶味重嘅雪糕 - 係冷與熱嘅交融🧊♨️疫情下冇得堂食,呢款pancake又要即食冇得等,係有少少尷尬嘅🥲 不過原來好多明發哥,ERORR,RunningMan都有幫襯過
幫襯勁買💛

am.pm⚠️🚧
@am.pm.hk

每款甜品都有各式各樣嘅味道😋

炎燒布丁梳乎厘+日本3.6牛乳雪糕🍮🍦
炎燒布丁梳乎厘+日本3.6牛乳雪糕 Crème Brûlée Soufflé Pancake Set

🥇招牌 Signature
渴撻撻嘅吉士醬,再用火槍炙燒☄️
濃濃蛋香嘅Pancake,空氣感UP💨

配埋香滑奶味重嘅雪糕 - 係冷與熱嘅交融🧊♨️

疫情下冇得堂食,呢款pancake又要即食冇得等,係有少少尷尬嘅🥲 不過原來好多明發哥,ERORR,RunningMan都有幫襯過,仲揚名海外🇵🇭🇹🇭 做到出左名都依然保持一貫水準同定價〽️

支持良心小店💛
20 分钟 (外卖自取)
  • 炎燒布丁疏乎厘配日本3.6牛乳雪糕
去開旺角油麻地一帶,一定對呢間黃巴士🚌有印象!黃巴士am.pm 係一間梳乎厘專門店,菲律賓同泰國都有加盟店。最把炮係韓綜《Running Man》 快閃香港當時都幫襯過過及拍攝,今次一試,果然令人回味!🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🍀黑朱古力流心布丁梳乎厘 $65👍梳乎厘班戟可謂必點item!入面有兩件,每份即叫即整,圓潤又震騰騰,好岩打卡!梳乎厘好綿密,亦充滿空氣感,入口即溶,面頭淋上黑朱古力cream同埋可可粉,切開有流心朱古力醬溢出,幾重可可夾擊味蕾👏🏽🍀 黃金布丁燒牛角包窩夫👍$35一場黎到緊係要試埋同樣係招牌嘅牛角窩夫!面頭的焦糖布丁經燒過後變得非常脆,咬下去,就能試到牛角包的酥脆🥐而牛油味亦相當濃郁!🍀D24榴蓮3.6牛乳奶昔$50作為榴槤fans!這款奶昔不能錯過!D24榴槤果然味濃滋味,加埋順滑牛乳,奶昔幼滑濃厚,面頭有榴槤果蓉,榴槤控回味無窮!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🍀黑朱古力流心布丁梳乎厘 $65👍
梳乎厘班戟可謂必點item!
入面有兩件,每份即叫即整,
圓潤又震騰騰,好岩打卡!
梳乎厘好綿密,亦充滿空氣感,入口即溶,
面頭淋上黑朱古力cream同埋可可粉,
切開有流心朱古力醬溢出,
幾重可可夾擊味蕾👏🏽

🍀 黃金布丁燒牛角包窩夫👍$35
一場黎到緊係要試埋
同樣係招牌嘅牛角窩夫!
面頭的焦糖布丁經燒過後變得非常脆,
咬下去,就能試到牛角包的酥脆🥐
而牛油味亦相當濃郁!

🍀D24榴蓮3.6牛乳奶昔$50
作為榴槤fans!這款奶昔不能錯過!
D24榴槤果然味濃滋味,加埋順滑牛乳,
奶昔幼滑濃厚,面頭有榴槤果蓉,
榴槤控回味無窮!

2022-04-02 656 浏览
🥚🥚🐷黃巴士震震梳乎厘✨性價比:8/10🍳食物:8/10🌏環境:5/10🕺🏻服務:7/10💰是次消費:$ 145 #蛋蛋豬 🏝地點分類: #蛋蛋豬在旺角🍰食物分類: #蛋蛋豬吃甜品————————每次由旺角走到油麻地站,進入小巷子,都會經過一間黃巴士外賣店,主打梳乎厘班戟甜品,一直都很吸引想試! 黑朱古力流心布丁梳乎厘 ($65)ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ ʟᴀᴠᴀ ᴘᴜᴅᴅɪɴɢ梳乎厘班戟即叫即製,接上手就震個不停,富空氣感,震得很可愛。布丁口感香滑,黑朱古力味濃郁,不會過甜。如果梳乎厘溫度可以更暖就好,上冰下暖就ᴘᴇʀғᴇᴄᴛ! 黄金布丁燒牛角包窩夫 ($35) ᴄᴀʀᴀᴍᴇʟ ᴄᴜsᴛᴀʀᴅ ᴄʀᴏғғʟᴇ牛角包窩夫香脆鬆化,夠熱,厚厚滿滿的醬汁,焦糖表面燒過脆卜卜,與法式焦糖燉蛋的味道有點相似,亦似牛奶味,剩下的醬汁都不能錯過。 靜岡抹茶3.6牛乳奶昔 ($45)sʜɪᴢᴜᴏᴋᴀ ᴍᴀᴛᴄʜᴀ sᴏᴜғғʟᴇ ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ抹茶味重,ᴄʀᴇᴀᴍʏ質感,入口順滑,比一般奶昔口感厚重,亦有點似沙冰。 雖然小店沒有堂食位,但建議必須在立食區馬上解決,享受最即時的香濃味道,回頭率高。 ᴀᴍ.ᴘ
🥚🥚🐷

#蛋蛋豬
🏝地點分類: #蛋蛋豬在旺角
🍰食物分類: #蛋蛋豬吃甜品
————————

黑朱古力流心布丁梳乎厘 ($65)
ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ ʟᴀᴠᴀ ᴘᴜᴅᴅɪɴɢ
布丁口感香滑,黑朱古力味濃郁,不會過甜。
如果梳乎厘溫度可以更暖就好,上冰下暖就ᴘᴇʀғᴇᴄᴛ!

黑朱古力流心布丁梳乎厘

黄金布丁燒牛角包窩夫 ($35)
ᴄᴀʀᴀᴍᴇʟ ᴄᴜsᴛᴀʀᴅ ᴄʀᴏғғʟᴇ

黄金布丁燒牛角包窩夫

靜岡抹茶3.6牛乳奶昔 ($45)

ᴀᴍ.ᴘᴍ
🚦油麻地彌敦道560譽發廣場地下B舖
(油麻地站 A2 出口, 步行約1分鐘)
🕰營業時間:14:00 – 22:30
2022-03-24
  • 黑朱古力流心布丁梳乎厘
  • 黄金布丁燒牛角包窩夫
油麻地AM.PM開左業好多年,對佢印象好深刻,因為佢既黃巴士造型夠特別!N年前食過一次佢既梳乎厘,已經覺得好好食!難得今次唔趕時間,又有朋友一齊share,所以又有機會食喇🤩💓黃金布丁燒牛角包窩夫 Caramel Custard Croffle🥐 $35必試必試必試‼️牛角包窩夫即係有窩夫嘅造型,牛角包既口感🥐新鮮出爐熱辣辣!窩夫食落口好香脆,空氣感十足,有外脆內軟既感覺😍面頭有燒過既布丁,有焦糖味,食落甜甜地同牛角包窩夫好夾🥰🥰💓黑朱古力流心布丁疏乎厘 Chocolate Lava Pudding Soufflé Pancake $65賣相好IGable🤤超級動L~~~同Croffle一樣,都係即叫即製‼️疏乎厘上面有黑朱古力布丁,面層仲有極之澎湃既黑朱古力醬同可可粉🍫🍫疏乎厘口感鬆軟,好濕潤,而且充滿蛋香🍳配埋勁濃郁既黑朱古力味,邪惡指數爆燈😈💓靜岡抹茶3.6奶昔 Shizuoka Matcha 3.6 Milkshake🍵🥤抹茶控一定要飲下🥰奶昔用日本3.6牛乳製作,奶味突出而且口感順滑,仲有香濃既抹茶味🍵兩者平衡得好好,唔會太甜,高質💯

必試必試必試‼️牛角包窩夫即係有窩夫嘅造型,牛角包既口感🥐

賣相好IGable🤤超級動L~~~
同Croffle一樣,都係即叫即製‼️

2022-03-27
  • 黃金布丁燒牛角包窩夫