媽咪3月生日,最鍾意食泰菜,生日就當然就晒佢啦^^當晚決定去觀塘食晚飯慶祝,順便行下APM,觀塘食晚飯其實選擇頗多,工廈餐廳多不勝數,今次來駱駝漆大廈Add Some Thai Restaurant。之前上網都做過research,店內裝潢都充滿泰國風情: 竹簾間隔、木枱凳餐具等,入來感覺好放鬆的QQ一坐底服務員就為我介紹"今日精選"明爐青斑魚,大家有所不知其實我一家都是"魚民",愈多骨既魚愈鍾意~!!!泰式明爐魚最滋味是汁,檸檬、香茅、豬肉碎.....酸酸溜溜勁開胃泰式串燒拼盆有齊牛、豬、雞,加部份翠玉瓜和秋葵,最岩一家大細一齊食生菜包又係泰菜必食,不過略嫌份量有點小,但味道OK架,唔太鹹太酸黃咖喱炒軟殼蟹以一盆六碗上枱,入面有法國麵包多士,咖哩味濃,令人想多叫一客烤餅或白飯^^
媽咪3月生日,最鍾意食泰菜,生日就當然就晒佢啦^^
明爐青斑魚
一坐底服務員就為我介紹"今日精選"明爐青斑魚[HK$208],大家有所不知其實我一家都是"魚民",愈多骨既魚愈鍾意~!!!泰式明爐魚最滋味是汁,檸檬、香茅、豬肉碎.....酸酸溜溜勁開胃
串燒拼盆
泰式串燒拼盆[HK$176]有齊牛、豬、雞,加部份翠玉瓜和秋葵,最岩一家大細一齊食
火腿肉碎生菜包
生菜包[HK$82]又係泰菜必食,不過略嫌份量有點小,但味道OK架,唔太鹹太酸
黃咖哩炒軟殼蟹
黃咖喱炒軟殼蟹[HK$188]以一盆六碗上枱,入面有法國麵包多士,咖哩味濃,令人想多叫一客烤餅或白飯^^
2018-03-14
庆祝纪念
生日
明爐青斑魚
串燒拼盆
黃咖哩炒軟殼蟹
1K
2018-03-31 131 浏览
穿過工廈,走到角落處,發現這餐廳的入口。走進後有如去到另一國度。不論是裝修,餐具還有背景的音樂都充滿泰國風,讓人有如置身異國一樣,感覺很好。食物卻又很有新意。生菜包除了肉碎外,還有咸火腿。嚐味自然不同了,新穎的感覺。冬蔭公湯的水準也不俗,酸酸辣辣的很開胃。最後這款芒果糯米飯甜品配上雪糕,叫漸熱的天氣增添冰涼感。雖然未至炎夏,芒果的甜度也很足,很好。
穿過工廈,走到角落處,發現這餐廳的入口。
走進後有如去到另一國度。
不論是裝修,
餐具
生菜包
生菜包除了肉碎外,還有咸火腿。嚐味自然不同了,新穎的感覺。
冬蔭公湯
冬蔭公湯的水準也不俗,酸酸辣辣的很開胃。
2018-03-24
生菜包
冬蔭公湯
2018-03-21 1931 浏览
今晚約左朋友晚飯,佢話想食泰菜,但九龍城又太遠兼唔方便,於是上openrice 就搵到呢間近近地得黎食評又唔錯既工廈泰國菜!位置好方便,地鉄站5分鐘過到黎!工廈既特色就係地方夠大、環境寬敞坐得舒服😎餐廳既裝修佈置、餐具都好有泰國風餐廳職員話近日轉左餐牌,多左個$488既二人餐,淨係個青斑本身單點已經$288!不過因為大家都唔食蟹,所以就揀左$368個餐!跟餐飲品半價!右手邊既係得得色色$22,好好飲好清新但又唔會太甜左手邊係清邁瀑布$19,即係青檸薄荷葉梳打水海鮮冬蔭公足4碗,海鮮份量亦都唔少,蝦亦都新鮮爽口串燒豬肉$36好juicy唔乾,個沙嗲汁都掂小食拼盤豬頸肉啖啖肉好爽口又唔乾蝦餅外夠脆內夠彈牙蝦片好夠味又夠脆口鹽燒爐魚新鮮,有香茅味菠蘿海鮮炒飯有蝦、魷魚、青口、臘腸、提子乾、肉鬆、菠蘿;好香好夠味,飯唔會因為太多菠蘿而過濕馬拉盞通菜$48略嫌馬拉盞味唔夠,亦沒有辣味椰汁糕好好味,上枱時微暖,好軟熟唔粉,亦好有斑斕味埋單$620有找,食到超飽,亦試到好多款式,滿足
位置好方便,地鉄站5分鐘過到黎!

不過因為大家都唔食蟹,所以就揀左$368個餐!

跟餐飲品半價!
右手邊既係得得色色$22,好好飲好清新但又唔會太甜

左手邊係清邁瀑布$19,即係青檸薄荷葉梳打水

海鮮冬蔭公
足4碗,海鮮份量亦都唔少,蝦亦都新鮮爽口

串燒豬肉$36
好juicy唔乾,個沙嗲汁都掂

小食拼盤
豬頸肉啖啖肉好爽口又唔乾

蝦餅外夠脆內夠彈牙

蝦片好夠味又夠脆口

鹽燒爐魚
新鮮,有香茅味

菠蘿海鮮炒飯

馬拉盞通菜$48
略嫌馬拉盞味唔夠,亦沒有辣味

椰汁糕
好好味,上枱時微暖,好軟熟唔粉,亦好有斑斕味

埋單$620有找,食到超飽,亦試到好多款式,滿足

2018-03-20
2018-03-16 1960 浏览
每月都會約這位好友最少一次 “Girl Talk”飯局,她老公次次都會投訴,為何總是沒有預他?都話明 “Girl Talk”, 當然不准男士在場,加上他經常8、9點才放工,還是晚餐時段嗎?宵夜就差唔多!本應今晚又安排了“Girl Talk”飯局,但他專誠放早,話要齊齊Talk。好吧!俾他參與一次咁多啦!兩公婆都喜歡吃泰國菜,今晚揀了一間位於觀塘的泰國餐廳。正擔心要左穿右插尋找餐廳的位置之際, 一出升降機門便看到一個超大的黑色招牌,一點也不難找, 太好了!內裏裝潢富心思,掛着一盞盞孔明燈、牆上鑲了多隻色彩繽紛的碟子、掛了木船杖、椰林樹影、綠色植物等等,營造大自然的環境。客人在柔和的燈光下,感覺身處在河邊進餐,舒適寫意。餐廳地方寬敞闊落, 設有多張四人枱、六至八人的長枱,亦有兩排長沙發配二至四人枱,枱與枱之間有一定距離,出入方便。有兩份餐牌, 一份是二人套餐。另一份是散點菜式, 分門別類, 設計清晰, 分別有是日廚師推介、沙律及生菜包、泰式濃湯、風味小食、泰西BBQ、泰式風味、泰西咖喱、蔬菜、甜品和多款A.S.T特飲, 選擇不少。******************************
泰國金柚海蝦雜菜沙律
先來一客泰國金柚海蝦雜菜沙律 ($95)來打開胃子。分兩隻杯子盛載上枱, 賣相挺特別。沙律面有兩隻大蝦, 內有不少柚子肉, 還有清爽的雜沙律菜 墊底, 清新怡人。
泰國金柚海蝦雜菜沙律
鮮蝦 色澤鮮紅, 肉質爽彈鮮味, 不錯! 最喜歡還是梳梳圓潤飽滿的柚子肉, 非常多汁, 每咬一口都爆出清甜的汁液, 正! 配有兩款醬料, 分別有泰式酸甜辣醬 和酸咪咪的沙律醬, 兩款各有特色, 蘸上兩款醬料, 同樣美味!
椰青鮮蜆雜錦海鮮冬蔭功湯
食泰國菜怎能少了冬蔭功, 友人揀了椰青鮮蜆雜錦海鮮冬蔭功湯 ($92), 一鍋份量不少, 差不多有五大碗, 以一個厚厚的鍋子盛載上枱, 若然配埋小火爐, 邊滾邊喝就更正。鮮橙色的冬蔭功湯 泛着不少紅辣油, 辣度不弱, 而且越喝越酸辣, 味道香濃, 很有風味, 越喝越滋味。
椰青鮮蜆雜錦海鮮冬蔭功湯
舀起湯料, 款式不多, 但比平時喝的冬蔭功用料較特別。除了有紅椒、九層塔 等泰式香料外, 還有爽口的草菇、彈牙的魷魚圈、鮮嫩的蜆仔 青口
慢煮黃咖喱牛腩配招牌手抓餅
友人老公愛吃牛, 為他挑選了一客慢煮黃咖喱牛腩配招牌手抓餅 ($148)。大大鍋, 份量十足, 內有多件牛腩、薯仔, 還有一些蔬菜, 全部沾滿咖喱醬汁, 烹調入味。而呈黃色的咖喱醬汁 質地濃稠, 不算很火辣, 正合我們的口味。牛腩有點似牛扒切件, 肉質腍嫩, 牛味香濃, 不錯!
慢煮黃咖喱牛腩配招牌手抓餅
有咖喱又怎少得手抓餅, 烤得香脆, 餅身柔軟, 吃落不算油膩, 沒有令人吃至滿口滿手油淋淋, 淨吃或淋上咖喱醬汁 同樣美味。
泰式明爐鮮青斑魚
明爐烏頭魚就吃得多, 明爐桂花魚也吃過, 但明爐青斑就未吃過。我揀了廚師推介的泰式明爐鮮青斑魚 ($208), 原條青斑魚已預先弄熟上枱, 店員隨即淋上秘製魚湯, 點着火爐, 邊食邊滾, 一直保持温度, 吃得更滋味吸引!

泰式明爐鮮青斑魚
原條鮮青斑魚 體積中等, 肉質鮮嫩, 特別魚頭、魚腩、魚鰭和魚尾, 相當嫩滑, 而背部肉質亦片片分明, 潔白鮮味, 比起烏頭魚和桂花魚的肉質和味道都好得多。不單止魚肉美味, 連配料也很吸引, 內有大量的肉碎、雞脾菇、娃娃菜粉絲, 索盡魚湯, 味道美味, 結果被我們通通吃光, 難怪是推介菜式之一。
今晚終於三人行, 雖然今晚沒有 “Girl Talk”, 但齊齊Talk, 齊齊吃, 一起分享每道菜式的美味, 更加愉快。二人行好, 三人行也好, 不同的enjoy!
2018-03-15
2018-03-15 109 浏览
叫左個2人套餐,整體質素可以接受,只是價錢比較貴同細碟,唯有講確實系2人份量。2人餐附送甜品千層膏,而本人愛吃芒果糯米飯,所以後加芒果糯米飯,但系點知糯米飯似糯米膏,又硬又粘離譜到可以用叉就咁吉住個糯米飯食真係第一次見,芒果酸到無朋友,以$78呢個價錢黎講完全吾值同好失望,真系唔知D芒果系邊度黎,重要半個芒果都無!呢個價錢完全覺得被騙。甜品真係比較差,連2人餐既千層膏都唔好食,一樣好硬好實淨。呢度D甜品真係有D嚇人!
離譜到可以用叉就咁吉住個糯米飯食
2018-03-15
2018-03-14 114 浏览
Very pleasant place in Kwun Tong area. It is always crowded and no idea where to eat. This is a great place for decent Thai food. The curry chicken is good and rich in flavour. Choices of rice or crepe. Portion is big which I can’t finish. The lunch set also come with coconut pumpkin soup and lemon tea.

2018-03-13 80 浏览
Dated my friend who is working at Kwun Tong to AST earlier during lunch hour, remember to make a reservation as it was full house on the day i visit. Ordered Hannai Chicken Rice which i think it's spectacular, the chicken is fresh and the tailor made sauce is no where could be found!!the oily rice is different from the usual ones as there's ginger in it. The overall combination is great, the lunch set also include a soup and drink, the portion is huge and worth the price! will definitely visit a
the oily rice is different from the usual ones as there's ginger in it. The overall combination is great, the lunch set also include a soup and drink, the portion is huge and worth the price! will definitely visit again
2018-03-13
2018-03-11 172 浏览
最近很想很想吃泰國菜,尤其是芒果糯米飯,所以今日找了一家有芒果糯米飯吃的,又是吃午餐的餐廳。*南瓜湯很CREAMY,很香南瓜味,亦都夠熱。*招牌泰式無骨海南雞配黃薑飯($78)泰式無骨海南雞配黃薑飯,伴了蝦片和沙律。黃薑飯乾身,帶點香料的香。無骨海南雞真是懶人的恩物!雞肉很滑溜。*泰式凍奶茶(+$3)很有泰式茶葉的香。*芒果糯米飯($58)來到吃甜品的時候,一碟兩個人分剛剛好。糯米飯很煙UN,伴了椰漿,很香,很有罪惡感!芒果很甜

*南瓜湯
很CREAMY,很香南瓜味,亦都夠熱。
南瓜湯

*招牌泰式無骨海南雞配黃薑飯($78)
泰式無骨海南雞配黃薑飯,伴了蝦片和沙律。
招牌泰式無骨海南雞配黃薑飯

黃薑飯乾身,帶點香料的香。
招牌泰式無骨海南雞配黃薑飯

無骨海南雞真是懶人的恩物!
雞肉很滑溜。
招牌泰式無骨海南雞配黃薑飯

*泰式凍奶茶(+$3)
很有泰式茶葉的香。
泰式凍奶茶

*芒果糯米飯($58)
來到吃甜品的時候,一碟兩個人分剛剛好。
芒果糯米飯

糯米飯很煙UN,伴了椰漿,很香,很有罪惡感!

芒果很甜
2018-03-06
南瓜湯
泰式凍奶茶
2018-03-02 190 浏览
第一次寫食評 ,係開飯網搵到呢間觀塘工廈泰國菜算係該區第二位,網上訂位7點半順利入座,入到去環境 泰國環境布置 燈光昏暗 檯凳比例上細 都吾算好多人 但空氣吾流通有點焗 侍應安排座位 要叫佢開大冷氣入座後 問我地先點什麼飲品 我order咗枝 啤酒 佢 強烈推介2人餐 加20蚊轉 冬蔭功 有 小食拼盤冬陰功黃金蝦炒貴刁 泰式蝦醬通菜 先講小食拼盤 軟殼蟹 蝦餅雞翼 差全部都唔夠熱 份量不錯 冬陰功比較淡本人覺得一般 黃金蝦炒貴刁啲蝦 吾新鮮有點 梅泰式炒通菜 蜆好傑 我甜品都冇食就走枝啤酒 都吾夠凍 我都吾明 啲人要求低還是我要求高 基本上 整個套餐都係麻麻 九龍城求其一間都肯定好過佢 吾會有下次 埋單 530蚊
泰式炒通菜 蜆好傑 我甜品都冇食就走
2018-02-28 153 浏览
日前和太太相約父母飯聚,父親喜歡泰國菜所以我在網上訂了這家。點了二人餐和幾個菜- 冬陰公湯,完全飲出是溝粉的,毫無鮮味- 小食併盤,那個黃咖哩軟殼蠏簡直難以置信,是用小碟裝住咖哩,那可憐的蠏就這樣放在上面,食落口,那蠏𣺉到⋯⋯應該是用清水煮熟再放去炸的⋯⋯- 馬拉盞通菜,喂甜既?係真係加左糖水果種甜,之冇人碰過碟菜。去到呢到啲菜有幾差,已經冇必要再講落去,總之最理想係伴碟果幾塊蝦片。Fine其實我一向對食冇乜要求,呢篇係我第一篇打既食評,因為呢間餐廳既經營手法非常非常有問題。話說結帳832元已計加一,媽媽說在公司收了利士想請我們,我們就順她的意。媽媽給了840元現金給侍應,侍應收了就做其他野。等了15分鐘不像有人找錢給我們,爸爸媽媽都說當給貼士吧,反正不過8元。但我返而不是8元的問題,而是服務和經營的問題。首先,我覺得如果食物和服務是但一樣係ok既,我好樂意俾呢8元貼士,但你兩樣都唔ok wor 大佬,咁我都俾貼士你咪即係話你啲好好?第二,如果想收貼士係咪應該收錢果陣問句”洗唔洗找?”,一句都冇直接拎錢走冇回頭係咩玩法?跟住我同侍應講,好似未找錢wor。之後個侍應去左經理度,拎返8個一

- 冬陰公湯,完全飲出是溝粉的,毫無鮮味

話說結帳832元已計加一,媽媽說在公司收了利士想請我們,我們就順她的意。媽媽給了840元現金給侍應侍應收了就做其他野。等了15分鐘不像有人找錢給我們,爸爸媽媽都說當給貼士吧,反正不過8元。但我返而不是8元的問題,而是服務和經營的問題。首先,我覺得如果食物和服務是但一樣係ok既,我好樂意俾呢8元貼士,但你兩樣都唔ok wor 大佬,咁我都俾貼士你咪即係話你啲好好?第二,如果想收貼士係咪應該收錢果陣問句”洗唔洗找?”,一句都冇直接拎錢走冇回頭係咩玩法?
跟住我同侍應講,好似未找錢wor。之後個侍應去左經理度,拎返8個一蚊返黎,8個一蚊,我照收返。呢種服務,我覺得一蚊貼士都俾多!
侍應話經理去左唱錢,但我眼睇經理一直係隔離行來行去冇出過去,再者呢層得對面一間關左門既傢私鋪。作個logical 啲既理由都懶,咁求奇又咁貪心,可想而知食物可以好到去邊。

4人計結帳800多,唔貴,但以食物計一啲都唔平。
其實作為消費者,我都想支持小店,新店,但經營者手法我認為對食客非常不尊重!

2018-02-14 246 浏览
好久沒有寫食評了,因為實在太忙。但今次遇到這間餐廳太有趣,要紀錄一下。話說雖然我自己住觀塘,但朋友飯聚時我都寧可出尖沙咀/銅鑼灣也不要在觀塘區,因為選擇沒有很多。近年有很多平台推舉觀廈的美食林立,而我卻一次又一次地中伏,然而這次也不例外。星期一(12/2)朋友很即興放工後在觀塘晚飯,找到這間”ADD SOME THAI”泰國菜就立即打去訂位。餐廳內的燈光就是有點暗,太有情調了哈哈哈,套餐就只有情人節套餐但朋友不吃牛的關係所以就單點第一道來的是小食拼盤,現在最有印象的一定就是拼盤內的春卷,炸春卷的外皮竟然不脆也不香,炸蝦也來得很沒誠意,就算用急凍蝦來炸也不是淋到沒有口感吧?最好吃的就是蝦片。再來就是燒豬肋骨,雖然這個價錢不是貴,但也不要太過馬夫?從下圖可以看到,底部是沒有色水,大概估計是白烚完再倒醬汁上去,另外在一間泰國餐廳以為會有特別的醬汁,原來也不過如是,用了很普通不過的燒汁然而。吃完這個兩個菜,催了幾次才把黃咖哩蛋炒軟殼蟹,簡直是不知所謂。首先要說,單看餐牌字面”黃咖哩蛋炒軟殼蟹”我又不好意思地以為它是黃咖哩和軟殼蟹是炒在一起,誰知出來時是分有6小碗的黃咖哩,每小碗上面有小塊麵包和

吃完這個兩個菜,催了幾次才把黃咖哩蛋炒軟殼蟹,簡直是不知所謂。首先要說,單看餐牌字面”黃咖哩蛋炒軟殼蟹”我又不好意思地以為它是黃咖哩和軟殼蟹是炒在一起,誰知出來時是分有6小碗的黃咖哩,每小碗上面有小塊麵包和1/4隻軟殼蟹,很失望咖哩只是微溫沒有辣度,麵包硬到咬得有點吃力,而軟殼蟹就不過不失。更令我無言的是,馬拉盞炒通菜。因為這碟是甜甜的”馬拉盞炒通菜”,這個也太過驚訝了吧?還是下錯單呢?剛好有個沒穿制服的職員在隔離台收完餐具順便就問他,對白如下:

我:請問這是不是馬拉盞炒通菜
職員:是,有什麼問題?
我:為什麼不似是馬拉盞的口味
職員:什麼味道? 甜左? 咸左? 辣左?
我:甜
職員:那可能是大廚蜜運中所以落多左糖
我:⋯

然後職員也有叫我們試吃底的部份,是咸味但也不似是馬拉盞的味道。

這間平均每人快要300元一餐的晚飯,不是嫌貴而是這些錢真的花得很不值。當,天是星期一,晚飯時候入座也有很多空位,食物卻要催了很多次才有之餘還只有微溫,職員的對答也十分不負責。其實本人十分支持工廈餐廳還有小店,可是有很多打著小本經營的期號,價錢和食物質素完全不成正比,作為消費者的我,真的很失望。
2018-02-12
2018-02-14 211 浏览
年尾怕多人,打電話去book位,11點幾都無人聽,唯有上facebook message佢地,facebook又叫我去Whatsapp, whatsapp又問我做乜唔打電話去,滴晒汗我話你地電話無人聽囉。兩個人坐低,叫咗海南雞飯同海鮮冬陰公河粉。海南雞ok嘅,賣相幾好。冬陰公河粉湯底ok, 但d粉好似粹咗d, 隻蝦都新鮮嘅可以加分。d熱飲有特色,分別有圓肉同人蔘。so far環境幾靚幾舒服,見到有心思。提提大家對面傢私舖其實唔平,唔需要睇。
滴晒汗
冬陰公海鮮河
海南雞飯
冬陰公海鮮河
海南雞飯
2018-02-14 112 浏览
預祝情人節,特別推出情人節餐,食品豐富,味道一流,環境有泰國 feel,侍應服務又好,價錢又合理,隔離左右食客又斯文,不是幫佢買廣告,事實如此,不妨去試,下次一定再去,
2018-02-12 131 浏览
酥炸泰式一支骨.配酸辣胡麻汁! 雞翼炸至脆口 單骨雞翼進食方便 正常水準😌 底下的炸蝦片有驚喜! 份量非常多 口感脆而不油 還帶點鬆化! 是不錯的炸蝦片☺️鹹蛋黃酥炸海蝦配泰式炒金邊粉.鹹蛋蝦好食! 鹹蛋味出 帶沙沙的口感 蝦肉鮮味 肉質結實😋 泰式金邊粉沒令人厭惡的茄膏味 個人覺得可以再炒得乾身少許A.S.T. 串燒拼盤.豐富的拼盤 有沙嗲豬和雞各兩串 牛肉粒串 豬頸肉 燒菠蘿 燒秋葵! 馬拉盞通菜.每次吃泰國菜 都一定要點馬拉盞通菜😍 微辣又惹味 配上爽口的通菜 一個人也能完成一碟😂😂椰汁芒果糯米飯.芒果肉甜不酸 糯米飯煙煙韌韌 不錯吃 😋 最特別是雪糕! 一球有齊白色紫色黃色 原來分別是椰子芋頭芒果味😆 我的三樣最愛 滿足!
酥炸泰式一支骨.

鹹蛋黃酥炸海蝦配泰式炒金邊粉.

A.S.T. 串燒拼盤.

馬拉盞通菜.

椰汁芒果糯米飯.
已經是第二次來了這一次完全是臨時決定的, 可能是周二的晚上吧, 客人不多, 沒有訂位也能立即入座小食拼盤($158),共有5款小食和炸蝦片, 最好味是炸蝦餅和酸辣鳳爪, 一支骨雞翼還可以, 但炸蝦則蝦不似蝦, 炸芝士幾乎都沒芝士味,整個拼盤賣相靚,但整體味道一般 海蝦肉鬆菠蘿炒糙米飯($148) menu上只有幾個飯麵類的選擇,所以我們就選擇了這個比較穩陣的選擇,味道是不錯的,還配上蝦片和泰式海鮮湯,裏面有蝦和蜆,湯很有泰式風味A. S. T 泰式燒雞半隻 ($138), 不算入味,但都算啖啖肉,而且賣相呃得下人😂 泰式明爐青斑魚($208),意想不到, 本來不愛吃魚的我,全晚卻最欣賞這一道菜. 這道菜的吃法是先把湯汁淋上面,再開火等大約五分鐘直到湯冒煙,再把配菜,粉絲和肉連著魚肉一起吃. 上湯好好味,魚肉不鞋身,而且在寒冷的天氣下吃著用明爐燒著的菜式特別有風味好正!而且值得一提是這間餐廳裝修很有特色,坐得舒服,環境寧靜,食物擺盤靚,侍應service也是超級好的!會用心給客人推薦菜式,要求幫忙影相亦不會不耐煩,唯獨切餅費要收$150有點貴(但餐廳方面亦有提出如人均消費達200則可免收
已經是第二次來了

好正!

會用心給客人推薦菜式,要求幫忙影相亦不會不耐煩,唯獨切餅費要收$150有點貴(但餐廳方面亦有提出如人均消費達200則可免收切餅費).但整體來說都是值得一去再去的餐廳!
2018-02-06
庆祝纪念