2021-09-22
行開旺角個頭,見到佢好似幾特別,有個好靚嘅打卡位添🤣於是今晚一於去試試先!!佢都幾近㗎,過條馬路就到!好方便!走嘅時候,一落樓下有巴士返屋企添😚好靚嘅真係!!!仲要唔算好多人,啱唒班朋友去傾偈,仲要有board game玩,可以留一晚都得呀🤣見menu價錢又唔算好貴咼!cafe黎講叫性價比高👍🏼👍🏼佢有個鐘仔,想叫野食可以噤鐘仔!好方便!!叫咗2個set dinner黑椒牛肉芝士漢堡薯條 $148薯條超新鮮熱辣辣炸起,好好食!!而且個漢堡好大個,包有烘過!略略覺得如果多啲菜會開心啲🤣不過佢都有小小沙律菜做伴碟,都開心!天婦羅蝦卡邦尼意粉 $108超大份!!開頭以為細嘅,因為視覺隻碟大only!但原來入面好深,食咗一半已經飽🤣好彩朋友大食,食得唒!!不過醬多啲會開心啲🙈但佢嘅炸蝦好正!!!芒果百香果梳打 +$4飲品一律包38蚊多咗就補就得!都幾清,好好飯!refreshing 之選👍🏼👍🏼👍🏼Chocolate smoothie +$18So rich!!!不過飲要小心啲,好易滴到周圍都係🤣但好味!!最後食咗個梳化里蛋糕!都幾好食㗎!!下面係海棉蛋糕,上面係cheesecake 黎🤣👍🏼
叫咗2個set dinner
黑椒牛肉芝士漢堡薯條 $148