2023-02-08
平日返工行過幾次都好想試,不過可能太早嘅關係,次次經過都未開門,今日lunch專登走專走過嚟買外賣試下。我同同事買左個撐枱腳餐 $98,有4款小食仲包飲品,價錢都好合理。我地揀左🔅脆皮雞腿排:其實係勁大塊嘅去骨雞髀,好juicy,我覺得好好味,好食過某大大雞扒店。🔅脆皮無骨雞:我同事反而覺得呢個仲香口好食d,而且份量都好多,食到一半已經開始飽😅🔅脆皮花枝丸:大大粒,好彈牙,如果再落多d芝士粉就更加正。🔅金菇酥:我地最期待試呢款,實物同佢海報張圖炸得一樣咁靚,另外最驚喜係梅子粉,酸酸甜甜特別醒胃,有啲唔夠喉,下次一個人要食一份先夠。飲品都有幾款罐裝汽水揀,冇乜特別。總結:$98餐其實都幾抵食,尤其雞排同雞塊份量頗多,如果呢個餐仲可以有多幾款其他小食選擇就更正。臨走時,靚女店員同我地講下次可以打電話嚟落定柯打先嚟拎,預時間嚟拎就更方便,因為佢地係即叫即整,制作需時😃 真係要耐心等一陣已經唸定下次要再嚟試埋四季豆、杏飽菇、百頁豆腐先得😋
我地揀左
🔅脆皮花枝丸:大大粒,好彈牙,如果再落多d芝士粉就更加正。
飲品都有幾款罐裝汽水揀,冇乜特別。
因為佢地係即叫即整,制作需時😃 真係要耐心等一陣
已經唸定下次要再嚟試埋四季豆、杏飽菇、百頁豆腐先得😋