2023-02-07
港島區做完野,早收工周圍行下,一路睇都冇乜特別嘢食想食一間健康小小,食完無咁大負擔,價錢又相宜嘅餐廳,選擇其實真係唔多不過今日呢間主打食魚,好食又健康嘅 “魚事者" 就fit晒我嘅要求成日行過見到都見好多人排隊, 決定要入去試一試 🤫一坐低,待應們都好細心介紹有咩推介有咩好食,禮貌又細心,淨係服務都值回票價😆特別係經理姐姐,做得嘢又有耐性,Perfect池落單之後,唔洗5分鐘就到黎到當然係試佢地signature, 幾乎每個人都叫嘅 “炸魚無薯條🍟”,全用魚肉整食,香脆得黎帶點鹹香🤪“🐟炸魚狗腸 配和風紫菜醬” 爽脆彈牙,鹹香令人好開胃🤓雖然主打食魚,但“🐷卜卜脆鹹豬手(半份)”有驚喜,估唔到咁好食🙈值得試下但係講到最驚喜嘅,一定係“Fishotto魚米粒粒 •扮意大利飯🍚”,所有意大利飯都係用魚肉整成,好彈牙,係好特別嘅一個fusion 菜🙈簡直講,令人驚喜走嗰陣真係捧住個肚走,大滿足❤️好野不藏私,分享比大家!快d去試下🤪
成日行過見到都見好多人排隊, 決定要入去試一試 🤫
特別係經理姐姐,做得嘢又有耐性,Perfect池
落單之後,唔洗5分鐘就到
“🐟炸魚狗腸 配和風紫菜醬” 爽脆彈牙,鹹香令人好開胃🤓
簡直講,令人驚喜
走嗰陣真係捧住個肚走,大滿足❤️
好野不藏私,分享比大家!快d去試下🤪