2022-05-08
📍 響Hibiki五月多假期,再加上政府發的消費券,人人都在找節目消遣,為避開週末人多,我們選了星期二去響Hibiki提早食母親節大餐。➖➖📌 燒肉拼盤和牛拼盤有齊咁多款,每隻都有牌仔,可以記住邊款想食之後可以再嗌,有美國牛肋骨、澳洲和牛肉眼、澳洲和牛胸腹、澳洲和牛西冷,還有烤豚肉,雞翼,肉腸,菇,茄子。朋友是“牛魔王”,無肉不歡,油脂分布平均,色澤粉嫩,牛味濃郁,口感扎實。肉眼香濃肉味又充滿肉汁。➖➖📌 刺身拼盤刺身有北極貝,帶子,八爪魚,三文魚,吞拿魚,甜蝦,生蠔。三文魚同埋蝦都好新鮮。可以encore d 蝦同埋帶子➖➖📌 熟食熟食都同樣高質,天婦羅款式多多。令人喜出望外的是居然有榴槤炸彈,encore左多次既榴槤炸彈。➖➖📌 甜品晚餐仲送甜品,有movenpick雪糕,頗有驚喜➖➖地址:銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓
📌 燒肉拼盤
📌 刺身拼盤
📌 熟食
📌 甜品
晚餐仲送甜品,有movenpick雪糕,頗有驚喜
地址:銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓